Hangfal

LG LAP340 SoundPlate hangállvány teszt

hangprojektor teszt / középkategória

2014. július 17., 08:45

LG LAP340 SoundPlate Bluetooth hangállványRengeteg módon javítható a televíziók gyenge hangminősége, és sokan a jobb hangot nagyméretű hangfalak nélkül, a lehető legkönnyebb és legdiszkrétebb úton akarják megvalósítani. Ez esetben ideális megoldás lehet egy olyan hangprojektor, jobban mondva ?hangállvány?, mint amilyen az LG SoundPlate.

Polk Audio SurroundBAR 6000 IHT hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / középkategória

2014. január 23., 09:35

Polk Audio SurroundBAR 6000 IHT hangprojektorA Baltimore-i gyártó egész termékcsaládot kínál a gyorsan üzembe helyezhető és egyszerűen működtethető, "Instant Home Theater" (IHT) gyűjtőnév alatt felsorakoztatott SurroundBAR hangprojektorokból. E készülékek minimális helyigényükkel, minden bizonnyal már a legelső pillanatban kivívják a lakásbelsők berendezése szempontjából legérzékenyebb hölgyek jóváhagyó elismerését is. Közülük került tesztre hozzánk a SurroundBAR 6000 IHT modell, amely "feleség/barátnő-barát" méretein, elhelyezhetőségén és kezelhetőségén túl nem kevesebbel kecsegtet, minthogy a Polk Audio saját 3D Audio technológiája jóvoltából, a laptévé alól megszólalva, önmagában (egy mélynyomóval megtámogatva) képes a térhatású hangzás megteremtésére.

Atlantic Technology H-PAS PowerBar 235 hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / felsőkategória

2013. június 12., 12:55

Atlantic Technology PowerBar PB-235 hangprojektorAz Atlantic Technology H-PAS hangfalai már több ízben megleptek minket. Ezúttal újabb érdekességet teszteltünk a PowerBar 235 személyében. Ennyire masszív hangprojektort még nem láttunk és nem hallottunk!

Polk Audio SurroundBAR 3000 IHT hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / felső középkategória

2012. április 12., 07:45

A Polk Audio az elsők között dobott piacra SurroundBart, magyarul hangprojektor sorozatot. A fejlesztés a mai napig nem állt meg, bizonyíték erre az, hogy a kínálatukban jelenleg is hét ilyen termék található. Legalábbis a weboldalukon ez áll, de ha a szó szoros értelmében vesszük az elnevezést, akkor öt modell közül választhatunk, kettő szériából. Mi most a 3000 IHT-t vettük górcső alá, ami az egyik legkisebb a hangprojektorok között, de 100 ezer forint feletti árával mégsem tekinthető a legolcsóbbnak.

Philips HTS9140 3D Blu-ray lejátszós hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / felsőkategória

2012. március 5., 08:55

Az utóbbi időben bemutattunk néhány jól és kevésbé jól sikerült soundbart, azaz hangprojektort, természetesen a sorból a Philips sem maradhat ki. HTS9140 típusjelű készülékük valóban mindent tartalmaz, ami egy házimozihoz manapság elengedhetetlen.

Yamaha YAS-101 hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / középkategória

2012. január 12., 08:05

A Yamaha 1887-ben alakult, foglalkoznak hangszer előállítással, szerszámgépeket, robotokat gyártanak, valamint a szórakoztató elektronikai részlegüket is folyamatosan fejlesztik. Minket elsősorban az utóbbi érdekel, főleg azért is, mert a cég neve amolyan joker minden kategóriában.

Samsung HW-D350 és HW-D450 hangprojektor teszt

hangprojektor teszt / belépő kategória

2011. október 26., 09:55

Azzal az állítással, hogy minden háztartásban van legalább egy TV-készülék nem mondok újat. Azzal sem igazán, hogy ezeknek közel fele már lapos kijelző. A házimozi viszont már egy másik kérdés, hiszen nem tartozik szervesen a televízióhoz.

< előző oldal

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.