3D

3D technológia

A 3D élt, a 3D él, a 3D élni fog? Alapvető kérdések, elgondolkodtató válaszok, a technika és a 3D jövője. A népszerű, de megalapozatlan csacskaságok helyett, a valós értékekre és lehetőségre koncentrálva számolunk be a 3D-ről, amiről mindenki beszél, holott csak kevesen értik a lényegét.

3D TV tesztek

Lassan szinte minden tévé képes valamilyen 3D megjelenítésre. Az egyes technológiák és persze a velük elérhető képminőség között viszont hatalmas különbségek lehetnek. Ráadásul a monitorok között is egyre több a 3D funkcióval rendelkező, a számítógépek előtt pedig sokan, rengeteg időt töltünk.

Tesztelünk, vizsgálunk és tapasztalatainkat őszintén tárjuk mindenki elé!

3D projektor tesztek

Ha a 3D egyik fő célja, hogy általa még jobban elmerüljünk a film vizuális világban, akkor egyértelmű, hogy érdemes minden mást kizárni a képből. A sötétben kell találkoznunk a hatalmas képpel, hogy igazán hatása alá kerülhessünk. Ennek legjobb eszköze a vetítő. Így lesz az igazi!
Az pedig magától értetődő, hogy a 3D-s projektorok 2D megjelenítésre is képesek!

3D lejátszó tesztek

Manapság már nagyon kevés lejátszóból marad ki a 3D képesség, legyen szó akár Blu-ray akár hálózati médialejátszóról. Szigorúan tesztre fogjuk és megvizsgáljuk, hol tartanak ma ezek a készülékek. Eléggé egyértelmű-e már a kezelésük, praktikus-e a kialakításuk és persze, jó-e a képük és hangjuk annyira, hogy érdemes legyen őket csatasorba állítani?

3D kamera tesztek

A 3D kamerák és fényképezőgépek, no meg persze a 3D-t rögzíteni képes telefonok és tabletek sem elhanyagolhatóak. A lassacskán önálló művészeti ággá érlelődő 3D képalkotás és persze a családi események nélkülözhetetlen megörökítői ezek. Hagyományos értelemben vett képminőségük és az általuk nyújtott 3D élmény terén is hatalmasak lehetnek a különbségek.

3D hírek

A 3D terjedése nem ért véget, sőt az egyre jobban működö szemüveges és szemüveg nélkülimegoldásokkal népszerűségük is tovább nőhet. Persze az is fontos, hogy legyenek jó 3D filmek,kamerák, fényképezőgépek, tabletek és még megannyi apró vagy éppen óriási újítás.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.