Fejhallgató

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren TWS Bluetooth sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2022. január 19., 16:25

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren TWS Bluetooth sportfülhallgatóA Klipch T5 II True Wireless Sport McLaren  a korábban általunk is tesztelt T5 II sportolókra szabott változata. Hozzáadott exkluzivitása, hogy a Klipsch és McLaren közötti együttműködés gyümölcseként az F1-es versenyautókkal harmonizáló színekben pompázik!

64 Audio U18s high end fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / high end

2022. január 14., 19:00

64 Audio U18s high end fülhallgatóAki a ma létező legmagasabb minőségű fülhallgató után kutat, arra váratlan meglepetések várnak. Még mi is meglepődünk rendszeresen: egyik pillanatban azt hisszük, hogy nincs tovább, aztán felbukkan egy új kihívó, hogy még feljebb tegye a mércét. A 64 Audio referencia fülhallgatója, bármilyen hihetetlen, oldalanként 18 hangszórót tartalmaz!

Sennheiser CX Plus True Wireless aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. január 5., 22:15

Sennheiser CX Plus True Wireless TWS Bluetooth fülhallgatóA Sennheiser állig felfegyverzett TWS fülhallgatója nem tartozik a legmegfizethetőbbek közé, de hangminőség, komfort és szolgáltatások tekintetében kifejezetten kellemes középútnak, felhasználóbarát mindenesnek számít. Még azok is könnyen megkedvelhetik, akik korábban szkeptikusak voltak a vezeték nélküli szabadságérzetet illetően.

Bose QuietComfort 45 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / zajzáras fejhallgató

2021. december 28., 15:55

Bose QC45 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóA Bose QC 45 érkezése joggal kelti fel a prémium kategóriás, vezeték nélküli, zajszűréssel rendelkező fejhallgatóra vágyók érdeklődését. Elődjét, a QC 35 II-t sokan a legjobbak között tartották számon, vajon miben sikerült tovább fejlődni, miben tudták fokozni a korábbi generáció zseniális komfortját és zajszűrő képességét?

Westone W10 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2021. december 21., 22:05

Westone W10 fülhallgatóA Westone gyártó első ízben a W40 fülhallgató tesztjében bizonyított. A négyhangszórós IEM meglepően ütősre sikerült, Ajánlott Vétel cédulával is megjutalmaztuk. Viszont nem mindenki engedheti meg magának, hogy több mint 150 000 forintot adjon ki egy fülesre. Kíváncsiak voltunk, hogy mit képes felmutatni az IEM specialista cég az alacsonyabb kategóriában, ezért most következzen a lényegesen olcsóbb W10!

Soundcore Liberty Air 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2021. december 15., 13:40

Soundcore Liberty Air 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgatóA Soundcore Liberty Air 2 Pro az elnevezésével és formavilágával is azt adja tudomásul, hogy az Apple AirPods Pro fülhallgató megfizethetőbb riválisa kíván lenni. Alig feleannyiért, mégis kísértetiesen hasonló szolgáltatásokat nyújt, ezért vétek lett volna kihagyni a tesztelését!

JBL Live 660NC aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / zajzáras fejhallgató

2021. december 11., 19:50

JBL Live 660NC aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóA JBL Live 660NC annyira ravasz szolgáltatáscsomagot képez, hogy még azokat is elcsábíthatja, akik eddig semmilyen fejhallgatót nem használtak. Korábban csak drágább vezeték nélküli fejhallgatóknál találkoztunk hasonló technológiákkal és tény, hogy nem minden téren éri utol a prémium kategóriát, ám ezzel együtt a Live 660NC hezitálás nélkül nevezhető ideális középkategóriás mindenesnek.

KEF Mu3 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2021. december 7., 01:15

KEF Mu3 TWS Bluetooth fülhallgatóA KEF megmarad feketeöves passzív hangsugárzó specialistának, de alkalmanként kikacsintanak a fogyasztói hangtechnika trendjei felé is. Ezúttal egy teljesen vezeték nélküli fülhallgatóval bővült kínálatuk. De vajon érdemes a meglehetősen belakott, ráadásul prémium körzetbe beférkőzni?

EPOS H3 Hybrid Bletooth gamer headset teszt

fejhallgató teszt / headset

2021. december 4., 00:40

EPOS H3 Hybrid Bluetooth gamer headsetA köldökzsinór végleges elnyisszantása utáni korszak első babalépéseinek egyike az immár Sennheiser-mentes EPOS által piacra dobott gamer headset, a zárt kialakítású H3 Hybrid. Mennyire lett önálló ez a termék, és mennyit számít a pedigré? Jobb lett, mint az elődei? Sikerült eltalálni a célközönséget?

Klipsch T5 II True Wireless TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2021. november 26., 21:15

Klipsch T5 II True Wireless TWS Bluetooth fülhallgatóVásárlóinak visszajelzéseiből sokat tanulva, a Klipsch megújult, immár második generációs T5 TWS fülhallgatója kívül-belül fejlettebb lett. Nem mindenkinek való, például sportolásra nem ideális, ettől függetlenül a T5 II True Wireless bizonyítja, hogy a Klipsch e mezőnyben sem adja fel a küzdelmet.

Oriveti O400 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső kategória

2021. november 21., 19:40

Oriveti O400 fülhallgatóAz Oriveti O400 műgyantából öntött házából oldalanként 4 db rezgőnyelves (BA) hangszóró segítségével szabadítja ki a hangokat. Vajon kontrollált karaktere, extrém felbontása lehet végállomás azoknak a zenei ínyenceknek, akik egzotikus IEM fülhallgató után kutatnak?

Technics EAH-AZ60 TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2021. november 13., 20:50

Technics EAH-AZ60 TWS Bluetooth fülhallgatóA Technics neve még ma is kifejezetten jól cseng és látványosan dolgoznak azon, hogy ne csak a régi motoros hifi rajongól köreiben, hanem a modern felhasználók táborában is (újra) látómezőn belülre kerüljenek. Az EAH-AZ60 nemcsak dekorációs tárgy próbál lenni. Olyan technológiákat tartalmaz, prémium áráért cserébe, amelyeket bármelyik TWS fülhallgató megirigyelhetne.

EPOS | Sennheiser GTW 270 Hybrid TWS Bluetooth gamer fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2021. november 7., 19:00

EPOS Sennheiser GTW 270 Hybrid TWS gamer fülhallgatóA teljesen vezeték nélküli fülhallgatók egyik leggyakrabban kifogásolt tulajdonságával, a zavaró jelkéséssel (vagyis ajakszinkron csúszással) számoltak le egyszer és mindenkorra az EPOS | Sennheiser GTW 270 Hybrid tervezői. Az eredmény, ellentétben a legtöbb olcsó(bb) TWS fülhallgatóval, nemcsak hifi-szerűen jól szól, hanem gyors is. Utóbbi különösen a videojátékok szerelmeseinek jelenthet előnyt. Nem titok, hogy ez a füles kifejezetten "kockáknak" készült.

Westone W40 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső kategória

2021. november 1., 21:05

Westone W40 fülhallgatóA professzionális IEM specialista Westone egyik legjobb minőségű fülhallgatója a W40. Használója minél többet hallgatja, annál egyértelműbb lesz, hogy ez a fülmonitor kísértetiesen közel férkőzött a realisztikus hanghoz.

FiiO FD3 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2021. október 26., 23:30

FiiO FD3 fülhallgatóA FiiO évek óta töretlenül fejleszti és bővíti hallójáratba illeszkedő fülhallgató választékát. Viszont a gyarapodás főleg a 100 000 Ft-os kategóriában, vagy afölött volt tapasztalható. A jóval megfizethetőbb FD3 eljött, hogy megválaszolja: mire lehet számítani 2021-ben a "hordozható zeneélmény" iránt elkötelezett cégtől?

Etymotic EVO fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső kategória

2021. október 22., 12:10

Etymotic EVO fülhallgatóA vadonatúj EVO merész ötletekkel és megoldásokkal tessékeli ringbe az Etymotic nevet. A gyártó korábbi, bizonyos értelemben elavult, "cső" alakú kapszuláit sokkal korszerűbb formatervezés váltotta le és most először vették a bátorságot, hogy multi-driver, azaz többhangszórós IEM fülhallgatóval erősítsék a prémium kategóriát.

Topping A90 fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2021. október 21., 14:00

Topping A90 fejhallgató erősítőTőlünk nyugatabbra, de főleg inkább keletebbre már bizonyított a Topping A90, bődületes teljesítmény, számtalan fejhallgató dugalj formátum az előlapon, átkapcsolható érzékenység 3 szinten és előerősítő funkció. Színre lép a fejhallgatók egyik legjobb barátja és kedvence, a Topping A90 fejhallgató és előerősítő.

Grado SR125x fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / középkategória

2021. október 20., 11:40

Grado SR125x fejhallgatóA Grado SR80x teszt olvasása után sokan joggal lehetnek kíváncsiak arra, hogy vajon mit képes felmutatni a kb. 20 000 forinttal drágább SR125x? A nagyobb testvér kivitelezése nem tökéletes, de térnyitottság és gyorsaság tekintetében bármilyen általunk eddig kipróbált, 70 000 forint alatti fülessel felveszi a versenyt.

Sennheiser IE 900 high end fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / high end

2021. október 12., 17:55

Sennheiser IE 900 high end fülhallgatóA Sennheiser legújabb zászlóshajójaként debütáló IE 900 új, X3R technológiával és TrueResponse hangszórókkal törekszik az élvonalba. Kipróbálásának első pillanatában egyértelművé vált, hogy a németek ismét rendkívülit alkottak.

Musicican Andromeda fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2021. szeptember 29., 21:55

Musician Andromeda fejhallgató erősítőA Musician Audio már bizonyított a Pegazus névre keresztelt R2R DAC gyártmányával, konkrétan egy komplett termékcsaládot épített fel, aminek az egyik prominens tagja a Musician Andromeda fejhallgató erősítő, ami a klasszikus A osztályban működik. Az egész sorozatra jellemző stílusjegyek itt is megtalálhatók, a szuper masszív felépítés, a vastag alumínium ház, a jellegzetes csapott előlapos kialakítás. A 4 W körüli kimenő teljesítmény, a toroid trafó, az ALPS hangerő szabályzó pedig elvileg garantálják a remek hangot és teljesítményt.

Kipróbáltuk a Bose Sleepbuds II alvássegítő füldugót

fülhallgató teszt / zajzáras fülhallgató

2021. szeptember 21., 06:05

Bose Sleepbuds II alvássegítő füldugóA Bose alkalmanként egészen új területekkel, termékkategóriákkal kísérletezik, merőben más szemszögből megközelítve a (zene)hallgatás élményét. Az "éjjeli füldugó" elnevezéssel népszerűsített Sleepbuds II azonban nem zenére, hanem nyugalomra, alvásra született. Úgy igyekszik kizárni a külvilágot, hogy közben pont a sokak által dicsért Bose ANC technológia hiányzik belőle. Elgurult a gyógyszer, vagy inkább kalapot kéne emelni a kreativitás előtt?

Sendy Audio Peacock síkmágneses high end fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / high end

2021. szeptember 17., 10:50

Sendy Audio Peacock high end fejhallgatóA Sendy Audio a Peacock fejhallgatóval húzott egy merészet, és kilépett a "kicióccó" kategóriából. Ez a gyártmány már nem az átlagvásárló réteget célozza meg, ami nem megszokott a kínai gyártóktól. Különleges belső felépítés, prémium anyaghasználat jellemzi a Peacock-ot. Az eddigi jóval olcsóbb verziók sem vallottak szégyent, sőt, így aztán várakozásteljes kíváncsisággal vetettük rá magunkat a tesztre, ami minden tekintetben hozta a papírformát.

Grado GT220 TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2021. szeptember 15., 09:25

Grado GT220 TWS Bluetooth fülhallgatóA Grado megfontoltan várt a Bluetooth kategóriába való belépéssel. A TWS mezőny felpezsdítéséig egészen mostanáig kellett türelmesnek lenni, ugyanis a GT220 a cég első teljesen kábelmentes törekvése. De vajon sikerült megőrizni a gyártóra jellemző, ikonikus, tiszta hangképet?

JBL Tour One aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / középkategória

2021. szeptember 10., 08:55

JBL Tour One aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóA JBL felkészült rá, hogy minden korábbihoz képest egyértelműbb hadüzenetet fogalmazzon meg a piacvezető, prémiumkategóriás Bluetooth fejhallgatók számára. A Tour One az egyik legtöbb extrával felvértezett, ANC-képes, vezeték nélküli, fül köré fekvő JBL modell, amelyet eddig kipróbáltunk. Vajon elég ennyi a sikerhez?

Sennheiser CX True Wireless TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2021. szeptember 3., 12:25

Sennheiser CX True Wireless TWS Bluetooth fülhallgatóA Sennheiser igyekszik lépést tartani a vásárlók igényeivel és a rohamléptékben fejlődő technológia nyújtotta lehetőségekkel. E törekvést foglalja össze a globális mércével középkategóriásnak nevezhető CX True Wireleless teljesen vezeték nélküli fülhallgató, amely pillanatnyilag a gyártó legjobb ár/érték arányú TWS fülesének is titulálható.

Grado SR80x fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / középkategória

2021. augusztus 24., 12:15

Grado SR80x fejhallgatóAz SR80x a Grado legnépszerűbb fejhallgatója, annyira bejáratott és klasszikus termék, mint a Fender Stratocaster, vagy a Ford Mustang. Az új, X betűvel kiegészített változat apró frissítéseket hordoz magában, miközben megőrizte emészthető árcéduláját is.

JBL Tour Pro+ TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2021. augusztus 13., 20:10

JBL Tour Pro plus TWS Bluetooth fülhallgatóA JBL fülhallgató újdonságaival komoly kihívás lépést tartani. Meglehetősen szerteágazó kínálatuk jelentős mennyiségű TWS, azaz teljesen vezeték nélküli fülhallgatót is tartalmaz. A Tour Pro+ a legtöbb szolgáltatással rendelkező Bluetooth fülhallgató, amelyet a JBL eddig készített. Hatékony betekintést nyújt abba, hogy a manapság milyen feladatokat lehet egyetlen fülhallgató használatával lebonyolítani.

Focal Radiance high end fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / high end

2021. augusztus 10., 07:25

Focal Radiance Bentley fejhallgatóA Focal Radiance a high end zenehallgatást őszinte luxusérzettel párosítja. Annyira, hogy konkrétan a Bentley jóváhagyását követően, még a prémium autógyártó motívumaival is feldíszítették. De mi rejtőzik a vörösréz színben tündöklő emblémák és puha bőrpárnák rejtekében?

Sendy Audio Aiva hifi fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felső középkategória

2021. augusztus 2., 12:45

Sendy Audio Aiva fejhallgatóMiért kellene megvenni egy olyan fejhallgatót, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint olcsóbb testvére, ellenben - hanem is sokkal - de drágább? A Sendy Audio Aiva pont ugyanazokat a jellemzőket hozza és kialakítást mutatja, mint az olcsóbb Sivga P-II. A Sendy Audio is a Dongguan Sivga Electronic Technology Co., Ltd. almárkája, ahol a Sivga P-II is készül - és amiről egész kellemes emlékeink vannak - de mi indokolja az árkülönbözetet? Jobban szól az Aiva, mint a P-II? Erre próbálunk választ találni cikkünkben.

JBL Club Pro+ TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2021. július 28., 15:00

JBL Club Pro plus TWS Bluetooth fülhallgatóSok kísérletet láttunk már arra, hogy a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók koronázatlan királyának tűnő Apple AirPods Pro uralmát letörjék. A JBL Club Pro+ TWS fülhallgató az első olyan jelölt, amely ugyanakkora összegért képes lényegesen többet felmutatni.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.