Fejhallgató

JBL Quantum TWS gamer fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2023. január 19., 21:50

JBL Quantum TWS gamer fülhallgatóRossz minőségű fülessel a videójáték-megszállottak csak töredékét kapják meg a virtuális élménynek. Aki kocka pillanatait főleg telefonja vagy laptopja társaságában tölti, nem mindenhova vihet magával bumfordi, nagyméretű fejhallgatót. Ezt a problémát igyekszik megoldani a bárhol elférő JBL Quantum TWS, mely a széles átlagnál drágább, de mi lehet ennek az oka?

ArtSound Brainwave 03 TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / zajzáras fülhallgató

2023. január 10., 19:40

ArtSound Brainwave 03 TWS Bluetooth fülhallgatóTeljesen vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatókból sosem elég. Egy korábbi cikkünkben már írtunk az ArtSound Brainwave 01-ről, amelynek továbbfejlesztett változata a Brainwave 03. A gyártó változtatott néhány dolgot a dizájnon, de a letisztultság megmaradt. A Brainwave 03 már aktív zajszűréses, kettős mikrofonnal és EQ-funkcióval. Az ára kicsit nőtt, de baráti maradt a maga 35 ezer forintjával. Hogyan teljesít mindennapi célokra?

Sivga SV023 fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felső középkategória

2023. január 8., 19:30

Sivga SV023 fejhallgatóA fejhallgatók folyamatosan táguló univerzuma nemcsak termékekkel, hanem gyártókkal is bővül. Közéjük tartozik a viszonylag újnak számító Sivga. Sokat elárul, hogy amit eddig letettek az asztalra, nemzetközileg is nagy visszhangot generált. Az SV023 már inkább prémium kategóriát testesít meg. Nyitott kivitele miatt elsősorban otthoni felhasználásra korlátozódik, de aki elmélyült zenehallgatásra keres társat, több értékelhető részlettel is fog benne találkozni.

Bowers & Wilkins Px8 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / zajzáras fejhallgató

2023. január 3., 12:50

Bowers Wilkins Px8 Bluetooth fejhallgatóAz Apple AirPods Max bebizonyította, hogy 250-300 000 forint között is van kereslet prémium Bluetooth fejhallgatóra. Azóta egyre több gyártó merészkedik e szintre, vagy akár még feljebb.  A Bowers & Wilkins hosszú utat bejárt már a prémium füles tervezés rögös ösvényén. Éppen emiatt csomagoltuk ki leplezetlen kíváncsisággal a Px8 hófehér dobozát.

Bose QuietComfort Earbuds II TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2022. december 30., 11:45

Bose QuietComfort Earbuds II TWS fülhallgatóA Bose merészsége néha egészen váratlan termékeket szül. Emiatt megalapozott a kíváncsiságunk, ha valamelyik új eszközüket tesztelhetjük. A QuietComfort Earbuds II egy technológiai gyöngyszem, legyen szó a kivitelről vagy funkciókról. Aktív zajszűréssel rendelkezik, a töltőtokkal együtt akár 24 órás használatot tesz lehetővé, a CustomTune-nak köszönhetően automatikusan használója ízlésére szabja a hangot. De milyen használni a mindennapokban?

Sennheiser IE 600 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / high end

2022. december 21., 09:20

Sennheiser IE 600 fülhallgatóMi lenne, ha high end stúdió monitor hangfalak karakterét adná egy pár fülhallgató? A Sennheiser célja pontosan ez volt, mikor nekiláttak high end fülhallgatójuk, az IE 600 tervezésének. Az eredmény bárhol, bármikor használható. Ezért könnyen elcsábíthat sok felhasználót a bumfordi, csak otthoni használatra korlátozott audiofil fejhallgatóktól.

Ultrasone Isar aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / zajzáras fejhallgató

2022. december 17., 17:50

Ultrasone Isar Bluetooth fejhallgatóA rendszeres utazóknak szánt, aktív zajkioltásra (ANC) alkalmas Bluetooth fejhallgatók világában erős nevek (Bose, Sony stb.) dominálnak. A legkeresettebb opciók 110 és 150 ezer forint között kaphatók, amit nem mindenki engedhet meg magának egy egyszemélyes multimédiás eszközre. Éppen emiatt érdemel említést a német Ultrasone Isar nevű, eddigi első ANC funkciós fejhallgatója.

FiiO BTR7 Bluetooth DAC és fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2022. december 15., 17:55

FiiO BTR7 Bluetooth DACA FiiO megpróbált egy eszközzel megtestesíteni mindent, ami a modern zenekedvelők számára kellhet digitális forrás (telefon, számítógép) és a hangrendszer (fejhallgató, otthoni hifi rendszer, autóhifi) között. Már tucatnyi ilyen eszköz megfordult a szerkesztőségben, de a BTR7 másnak érződik. Gazdag szolgáltatásaival összetett problémákat old meg. A kényelemre és jó hangra törekvőket is kiszolgálhatja, ezért érdemes vele foglalkozni.

ArtSound Brainwave 01 TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. december 12., 21:10

ArtSound Brainwave 01 TWS Bluetooth fülhallgatóA teljesen vezeték nélküli fülhallgatókat mindenki szereti, mivel kényelmesek, jól kihasználhatók, és nincsenek zavaró kábelek. Ezeknek az eszközöknek a piaca már viszonylag széles és az olcsóbbaktól a drágábbakig minden árkategóriában keresgélhetünk. Bluetooth fülhallgatójával, a Brainwave 01-gyel az ArtSound azokat célozta meg, akik kedvezőbb ár/érték arányt igénylik.

EarMen fejhallgató rendszer teszt

fejhallgató erősítő teszt

2022. december 11., 17:45

EarMen fejhallgató rendszerMivel a hagyományos hifi rendszerek drágák, nagyok és hangosak (a szomszéd lakóknak különösen), érthető, hogy egyre többen választanak fejhallgatót. Töredékáron kínálja egy high end hangrendszer felbontását, feltéve, hogy hozzá illő elektronika szolgálja ki. De mit érdemel egy csúcskategóriás fejhallgató, ha tulajdonosának igényei sokfélék? Az USA-ban tervezett és EU-ban gyártott EarMen fejhallgatós rendszer ideális válasznak tűnik.

Meze Audio 109 PRO fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felső középkategória

2022. december 6., 11:15

Meze Audio 109 PRO fejhallgatóEddig jelentős rés tátongott a Meze 99 Classics és Meze ELITE fejhallgatói között. Legyen az hangsugárzó vagy füles, nem mindenki engedhet meg magának milliós hangrendszert. Ezért érkezett legjobbkor a Meze 109 PRO, a román cég első nyitott, dinamikus hangszórós modellje. Miután sikerült kipróbálni, kijelenthető, hogy ez az eddigi legerősebb hadüzenet a rivális óriások felé.

Lypertek PurePlay Z5 TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2022. december 4., 22:00

Lypertek PurePlay Z5 TWS Bluetooth fülhallgatóFülhallgató választásnál mindenki preferenciája egyéni. Figyelembe vesszük az árat, és átgondoljuk, hogy mikor és mennyi ideig szeretnénk használni a fülest. Alkalmanként, mindennap, sportoláshoz, vagy inkább telefonáláshoz? A hangminőség vagy a kényelem fontosabb számunkra? A Lypertek azt ígéri, hogy új fülese, a PurePlay Z5 nemcsak kényelmesen hordható, de minőségi hangzást is biztosít. 10 mm-es hangszórót tartalmaz, hibrid aktív zajszűréssel, IPX4 tanúsítvánnyal, valamint telefonos alkalmazással nyújt személyre szabhatóbb élményt.

Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / zajzáras fejhallgató

2022. december 2., 14:30

Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Bluetooth fejhallgatóÁtlagfelhasználóknak megfelelni már nem könnyű, főleg fejhallgatóként. Milliószámra vásárolják az AirPods, vagy ahhoz hasonló fülhallgatókat. Hogyan rúghatna labdába velük szemben egy nagyobb és drágább alternatíva? Másik oldalon a rivális fejhallgatók tábora is erős nevekből áll. Ilyen körülmények között kellett asztalhoz ülni a Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless tervezőinek.

FiiO FD7 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső kategória

2022. november 29., 06:05

FiiO FD7 fülhallgatóA felgyorsult élet nem teszi mindenkinek lehetővé, hogy hifi rendszert birtokoljon. Egy magasabb kategóriás rendszer könnyen átlépheti a milliós szett-árat is. Éppen ezért növekszik robbanásszerű tempóban a füleskínálat. Kisebb és olcsóbb, miközben a nagy rendszerek felbontását adja vissza bárhol, otthon és útközben is. A FiiO FD7 okosan összeválogatott anyagokkal és technológiákkal igyekszik kitörni riválisai közül.

HiFiMAN ANANDA-BT Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felsőkategória

2022. november 26., 00:25

HiFiMAN ANANDA-BT Bluetooth fejhallgatóAz ANANDA-BT fontos és merész lépés a HiFiMAN részéről: high end fejhallgató, ami vezeték nélküli. E gondolatra más gyártók lemondóan legyintenének, mégis lát benne fantáziát a síkmágneses hangszóró technológiában élen járó cég. Audiofil alapokra épített Bluetooth fülessel nem sűrűn találkozni, ezért is volt megalapozott a kíváncsiságunk. De vajon mennyire jelent kompromisszumot a kábel nélkülözése?

Focal Bathys aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / zajzáras fejhallgató

2022. november 15., 12:30

Focal Bathys Bluetooth fejhallgatóAhogy egyre többen dolgoznak otthonról, fontosabbá válik a személyes szféra és a telekommunikáció. Zajos környezetben nehezebb koncentrálni, legyen az munka vagy kikapcsolódás. A Focal eddig főleg otthoni hifi kategóriában teljesítette ki fejhallgatós tudását. Vajon a high end szintűre csiszolt formaterv és hangszóró technológia mennyire állja meg a helyét, ha aktív zajkioltást nyújtó, mobil célokra szánt fejhallgatóba ültetik át?

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső kategória

2022. október 16., 17:00

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 TWS Bluetooth fülhallgatóRengeteg óra telt a Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 hallgatásával, használatával. Továbbra sem jelenthető ki, hogy a Bluetooth megelőzte vagy utolérte a kábellel megvalósítható hangminőséget. Viszont azt is fontos megjegyezni, hogy a két világ (vezetékes és teljesen vezeték nélküli fülhallgatók) közötti szakadék még sose szűkült össze ennyire. Ebben kulcsszereplő a németek legújabb TWS zászlóshajója.

JBL Live Pro 2 TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. október 13., 10:55

JBL Live Pro 2 TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgatóA JBL Live Pro első verzióját másfél éve teszteltük, és most a Live Pro 2-t is módunkban állt kipróbálni. Mivel már az előző fülest is eléggé szerettük, izgatottan vártuk újított kiadását. Vajon még jobban le fog-e venni a lábunkról, és miben lett jobb elődjénél?

Bowers & Wilkins Px7 S2 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felső középkategória

2022. október 10., 18:10

Bowers & Wilkins Px7 S2 Bluetooth fejhallgatóA Bowers & Wilkins sokáig arisztokratikus tónust alkalmazott prémium kategóriás Bluetooth fejhallgatóin. Elődeihez képest a Px7 S2 kevésbé úrias, cserébe jóval kényelmesebb. Nem feltétlenül akar dísztárgy lenni és jobban fókuszál a valós felhasználói igényekre. Ez miben nyilvánul meg? Kiderül a cikkből!

Xtrfy H1 gamer headset teszt

fejhallgató teszt / headset

2022. október 6., 00:25

Xtrfy H1 gamer headsetMindig izgalmas élmény egy korábban nem ismert gyártó termékeivel először találkozni, főleg ha az első pillanattól kezdve pozitív benyomások sora vár az emberre. Bár az Xtrfy márka lassan 10 éves lesz, a fejhallgató/headset ösvényre csak 2017-ben léptek rá a H1 megalkotásával - és milyen jól tették! Mitől olyan jó ez a majdnem öt éves termék? Soroljuk az okokat.

Sennheiser SPORT True Wireless TWS Bluetooth sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / sport fülhallgató

2022. október 2., 23:50

Sennheiser SPORT True Wireless TWS Bluetooth sportfülhallgatóA Sennheiser jól tette, hogy csatlakozott teljes vezetéknélküliséget ígérő riválisainak táborához. Szakmaiságukat és hozzáértésüket szónokolja a SPORT True Wireless, amely nem a világot próbálja megváltani. Középkategóriás fülhallgatóként éppen ezért lophatja magát a rendszeres sportolók szívébe.

SMSL VMV P1 fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2022. szeptember 9., 13:05

SMSL VMV P1 fejhallgató erősítőMivel a legjobb fejhallgatók meglehetősen érzékenyek, ezért rámutatnak a mögöttük lévő rendszer minden előnyére és hátrányára. Ha az elektronikai láncban valami színezi a hangot, az hosszú távon sok bosszankodást okoz. Csúcskategóriás fülesek, a hangfalakhoz hasonlóan meghálálják, ha hajtásuk prémium erősítőről történik. A zászlóshajó státuszt betöltő VMV P1 nem az átlagemberek játékszere. Azoknak készült, akik fejhallgatójukból a lehető legjobbat szeretnék kihozni. A kompromisszummentességre törekvésnek kézzel fogható eredménye és ára van.

Meze Audio ADVAR fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső kategória

2022. szeptember 7., 00:10

Meze ADVAR fülhallgatóA Meze ADVAR különleges fejhallgató és szinte bizonyos, hogy nőnemű: kiszámíthatatlan, tele finomsággal és szeszéllyel. Törődést igényel, de szinte bármikor okozhat meglepetést, megfelelő elektronikával és alapos bejáratással.

JBL Reflect Aero TWS aktív zajzáras Bluetooth sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / sport fülhallgató

2022. szeptember 1., 10:05

JBL Reflect Aero TWS sportfülhallgatóHa a sportfülhallgatók világára gondolunk, akkor nagy eséllyel eszünkbe jut a JBL is, mint az egyik legszorgalmasabban sportfüleseket piacra dobó gyártó. A Reflect Aero-t azért hozták létre, hogy a sportolás szerelmesei számára legyen egy strapabíró, sokféle környezetben és időjárási körülmény alatt használható füles, amely szabadságérzetet nyújt.

HiFiMAN Deva Pro Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / középkategória

2022. augusztus 30., 09:55

HiFiMAN Deva Pro Bluetooth fejhallgatóApró kiegészítő segítségével a Deva Pro könnyen Bluetooth fejhallgatóvá alakul. Viselője döntheti el, hogy vezetékkel, vagy anélkül szeretné használni. Nem kizárólag a szabadságérzetért érdemes megismerni, hanem azért is, mert új fejlesztésű NsD hangszórót tartalmaz. Következzen az eddigi első, vezeték nélküli, síkmágneses fejhallgatóról készült tesztünk!

Lypertek PurePlay Z7 TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. augusztus 10., 22:15

Lypertek PurePlay Z7 TWS Bluetooth fülhallgatóA Lypertek 2017-ben történt alapítását figyelembe véve fiatal. Viszont már több termékkel is alaposan felkavarták a teljesen vezeték nélküli fülesek állóvizét. Céljuk, hogy az eleganciát, jó hangot és kedvező árat egyszerre kézbesítsék. Most a Lypertek PurePlay Z7-tel foglalkozunk, amely 73 990 Ft-os árával elszánt prémium kategóriás kihívónak tűnik.

Meze Audio fejhallgató kábelek

fejhallgató teszt

2022. augusztus 9., 18:20

Meze fejhallgató kábelekA fejhallgatókat és fülhallgatókat gyártó Meze is elismeri a kábelek jelentőségét. Ezt bizonyítja, hogy kínálatukat külön kiegészítőként megvásárolható fejhallgató kábelek színesítik. Lássuk, hogy milyen lehetőségek várnak arra a vájtfülűre, aki Meze kábellel kíván többet kihozni füleséből!

JBL Reflect Flow Pro aktív zajzáras TWS Bluetooth sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / sport fülhallgató

2022. augusztus 5., 09:40

JBL Reflect Flow Pro TWS Bluetooth sportfülhallgatóHa edzés közben zenét szeretnénk hallgatni, akkor nem választhatunk bármilyen fülest, mivel a legtöbb intenzív testmozgásnál nem marad elég stabilan a fülben. A JBL szorgalmasan dobja a piacra az újabbnál újabb sportfülhallgatókat, amelyek közül nagy valószínűséggel mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Ebben a cikkben a Reflect Flow Pro TWS fülhallgatót mutatjuk be, amelynek minden részletét úgy tervezték meg, hogy még sikeresebbé tegye az edzéseket.

Sennheiser HD 400 PRO stúdió fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felső középkategória

2022. július 29., 19:45

Sennheiser HD 400 PRO stúdió fejhallgatóA Sennheiser HD 400 PRO a gyártó kínálatának professzionális felhasználásra szánt vonalát képviseli, méghozzá egyedüli modellként. Szemben a gyártó széles audiofil kínálatával, Pro vonalon csupán egyetlen fejhallgatót és egy fülhallgatót találunk, így a HD 400 PRO a gyártó megközelítésében "a" stúdió-fejhallgató.

Denon AH-C830NCW aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2022. július 17., 14:05

Denon AH-C830NCW TWS Bluetooth fülhallgatóA legtöbb gyártónak van már saját TWS fülhallgatója, és ebből a többségből a Denon sem akart kimaradni, ezért egyszerre két ilyet is piacra dobtak. Az AH-C830NCW-t a gyártó szerint azoknak tervezték, akik jó hangzást szeretnének ingázás, edzés vagy az otthoni pihenés közben.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.