Fejhallgató

HiFiMAN Sundara fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felső középkategória

2022. július 4., 10:30

HiFiMAN Sundara hifi fejhallgatóA sundara szépet jelent szanszkrit nyelven. Gyártója arra törekedett, hogy a HIFIMAN Sundara minden tekintetben rászolgáljon nevére. Ilyen törekvésekkel sokan azt hinnék, hogy valahol fél és egymillió közötti árra lehet majd számítani. Valójában már 150 000 forintért hazavihető, holott már ez a fejhallgató is 1-2 mikron közötti vastagságú NsD membránt tartalmaz.

SMSL SU-6 DAC és SMSL SH-6 fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2022. július 1., 19:15

SMSL SU-6 DAC és SH-6 fejhallgató erősítőAz S.M.S.L duettje egy fejhallgató erősítőből és egy D/A konverterből áll. Funkcióikat tekintve jól felszereltek ahhoz képest, hogy még egy CD-toknál is kevesebb alapterületet követelnek. Külön-külön is kaphatók, de együtt sem kerülnek többe 150 000 forintnál. Új belépőkategóriás etalon, vagy túl szép, hogy igaz legyen?

adidas Z.N.E. 01 ANC TWS aktív zajzáras Bluetooth sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. június 24., 11:25

adidas ZNE 01 ANC TWS sportfülhallgatóAz adidas nem szorul bemutatásra, hiszen az egyik legismertebb és legsikeresebb sportruházat és sportszer gyártó. De ezeken kívül a fül- és fejhallgatók piacából is igyekszik kiszakítani magának egy darabot. Az adidas a stockholmi székhelyű Zound Industries-szel együttműködve hozza létre zenehallgatásra szolgáló eszközeit. Céljuk, hogy az adidas ruházatokhoz hasonló minőséget tudjanak ebben az iparágban is felmutatni.

KLH Fusion TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2022. május 30., 23:55

KLH Fusion TWS Bluetooth fülhallgatóDinamikusan fejlődő terület a teljesen vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók világa. Az olcsóbb példányok sok kompromisszumot rejtenek, ezért érdemes szemmel tartani a prémium kategóriában lévő, kiforrottabb opciókat. A Muzix Group-nak köszönhetően már Magyaroszágon is kapható KLH Fusion izgalmas funkciókat és kidolgozott hangot jósol.

Meze 12 Classics V2 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. május 26., 20:25

Meze 12 Classics V2 fülhallgatóA Meze Audio mostanában több hangsúlyt fektet a high end kategóriára, de jó tudni, hogy belépőszintű fülhallgatókat is kínál. Korábban piacra dobta a hifi viszonylatban jutányos árú, 30 000 forint alatti 12 Classics fülhallgatót, amelynek legújabb, V2 változata került hozzánk. Könnyű, elegáns, kényelmes darab, amelynek fekete házában titánbevonatú, 8 mm-es dinamikus hangszóró lapul.

Denon AH-C630W TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. május 17., 23:30

Denon AH-C630W TWS Bluetooth fülhallgatóA True Wireless fülesek nagy népszerűségnek örvendenek, sokan választják őket, hiszen nincs zavaró kábelük, többségük kényelmes, láthatatlan és bárhol elfér. A Denon úgy döntött, hogy ilyen eszközökkel is betör a piacra, ezért két teljesen vezeték nélküli modellt hoztak ki. Ebben a cikkben az AH-C630W-vel foglalkozunk, amelyről a gyártó azt ígéri, hogy utazáshoz, munkához és edzéshez is bátran használhatjuk.

Focal Celestee hifi fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felsőkategória

2022. május 16., 12:35

Focal Celestee hifi fejhallgatóA Focal Celestee a franciák válasza azoknak, akik hajlandók magasabb összeget áldozni a fejhallgatóval történő minőségi zenehallgatásra, de kifejezetten zárt kivitelt szeretnének. Rendkívüli kifinomultsága jól mutatja, hogy mennyire kiélezett küzdelem folyik manapság az audiofilek kegyeiért.

Marshall Motif A.N.C. aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. május 9., 12:20

Marshall Motif ANC TWS Bluetooth fülhallgatóA home office ideje kezd leáldozni, és a legtöbb irodába újra visszatérnek a munkavállalók, hogy a közösség erejével folytassák munkájukat. A hétköznapi értelemben vett közösségünk viszont sokszor jelent magasabb zajszintet, amitől sokan, valljuk be, elszoktunk. Ezekben a szituációkban érdemes elővenni az aktív zajszűréses fülhallgatókat, hogy az irodai közegben saját csendes szigetet teremthessünk magunknak. A Marshall Motif A.N.C. küldetése, hogy a zajmentes zenehallgatás bárhol a rendelkezésünkre állhasson.

iFi Audio xDSD Gryphon DAC és fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2022. május 5., 16:35

iFi Audio xDSD Gryphon fejhallgató erősítő DACAz iFi Audio xDSD Gryphon sokoldalúságával lóg ki a szürke átlagból. Fő erőssége az USB DAC funkció és a szimmetrikus hangkimenet. Viszont olyan különlegességeket tartalmaz rajtuk kívül, amelyeket nem gyakran látni D/A konverterrel egybeépített fejhallgató erősítőn. És akkor még nem említettük a hangot.

64 Audio U6t high end fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / high end

2022. április 30., 19:30

64 Audio U6t high end fülhallgatóA zenefogyasztás remek élmény. Miatta könnyű elcsábulni és milliókat költeni zenehallgató szobákra, hangfalakra és luxusfotelekre. A hallójáratba illeszkedő high end fülhallgatók bája, hogy felbontásban simán utolérik a többször drágább, hagyományos hangfalakat. A színpad és a térhatás nem ugyanolyan, mint hangfalaknál, de a prémium IEM kategória tagadhatatlan előnye, hordozhatósága örökérvényű. Sokat fejlődtek a fülhallgatók, bár a tökéletesen valósághű élmény még a csúcsmodellek esetében is csak kompromisszumokkal érhető el. És néha jönnek váratlan meglepetések. Közéjük tartozik a 64 Audio U6t.

Sendy Audio Apollo fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felső középkategória

2022. április 23., 10:45

Sendy Audio Apollo fejhallgatóA Sendy Audio fejhallgatóit kevesen ismerik, pedig a hangjuk és a minőségük rászolgálna erre. Járt már nálunk néhány verziója és mindegyik csupa jó emléket hagyott maga után, a Sendy Aiva valamint Sivga P-II egyaránt és nemrég érkezett a középkategóriás Sendy Apollo, amire azon nyomban lecsaptunk.

LG TONE Free FP8 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. április 18., 18:45

LG TONE Free FP8 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgatóA lényeggel kezdjük: az LG TONE Free FP8 egy jó TWS fülhallgató. Rengeteg szituációban könnyen használható és hamar megszerethető kiegészítő, cikkünkben kifejtjük, hogy miért!

Grado SR325x fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / felső középkategória

2022. április 6., 07:55

Grado SR325x fejhallgatóA Grado megfizethetőbb, Prestige szériája legnagyobb tagjának számító SR325x kisebb testvéreitől eltérően nem műanyag, hanem fémházas. A frissített fejpánt, kábel és a 4. generációs hangszórók együttese váratlanul erős résztvevőt eredményez a felső középkategóriában, mely tökéletlenségei ellenére is megérdemli a figyelmet.

JBL Quantum ONE gamer headset teszt

fejhallgató teszt / headset

2022. március 30., 08:25

JBL Quantum ONE gamer headsetA JBL Quantum ONE gamer headsetet teszteltük a Quantum 600/800 termékpáros után bő fél évvel. A korábban már megélt élmények vegyes özöne zúdult ránk, és kellett hozzá egy-két ébredés, hogy értelmezni tudjuk a tapasztaltakat.

Oriveti O800 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső kategória

2022. március 26., 19:40

Oriveti O800 fülhallgatóSokat dicsértük az Oriveti többhangszórós fülhallgatóit, amelyek csúcsát az O800 képviseli. A gyártó közleménye alapján fő célja, hogy a lehető legjobb hangminőséget nyújtsa. Oldalanként nyolc darab villámgyors hangszórót tartalmaz, hogy a zenét még valósághűbben szólaltassa meg. Bárhol, bármikor.

Technics EAH-A800 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / zajzáras fejhallgató

2022. március 24., 10:05

Technics EAH-A800 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóHosszú útra el lehet indulni ANC fejhallgató nélkül, de nem érdemes. Nemcsak a zene, hanem a zajcsillapítás miatt is. A gépjárművek zaja, a tömeg zsibongása mentálisan fárasztó hosszútávon, talán felesleges részleteznünk azoknak, akik rendszeresen utaznak belvárosban, vonaton vagy repülőn. E probléma két módon orvosolható: lakatlan szigetre meneküléssel, vagy egy jó fülessel. Ha utóbbi véletlenül a Technics EAH-A800 lenne, akkor kellemes meglepetések sorára lehet számítani. Nem tökéletes, de aktuális konkurensei közül bármelyikkel felveszi a versenyt.

Meze Audio ELITE high end fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / high end

2022. március 16., 19:35

Meze Audio ELITE high end fejhallgató2018-ban bemutattuk a Meze Empyrean fejhallgatót. A Romániában készült műalkotás kétségtelenül új színfoltot jelentett az ultra high end fülesek világában. Akkor még azt hittük, hogy a Meze fejlesztői megállapodnak azon a szinten, amit akkor sikerült elérniük a Rinaro Isodynamics hangszóróval. De tévedtünk, hiszen néhány év elteltével debütált a zárt kivitelű Liric, most pedig az Empyrean fölé licitáló, még fejlettebb hangzást ígérő ELITE érkezett Magyarországra. Így elérkeztünk az eseményhez, amit eddig a karácsonynál is jobban vártunk!

Soundcore Liberty 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. március 10., 21:20

Soundcore Liberty 2 Pro TWS Bluetooth fülhallgatóA teljesen vezeték nélküli fülhallgatók középkategóriája fokozatosan erősödik kivitel, hang és szolgáltatások terén is. Mi sem igazolhatná ezt jobban, mint a Soundcore Liberty 2 Pro, mely sok szituációban rugalmas partnernek ígérkezik.

FiiO FA7s fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2022. március 3., 00:25

FiiO FA7s fülhallgatóA FiiO legújabb prémium fülhallgatója, az FA7s nem való bárkinek, mégis a saját kategóriáján belül nagyon nehezen kifogásolható. Képességei megkövetelik, hogy az internetről közvetített, tömörített digitális rumli helyett stúdióminőségű forrással táplálják, de legalább meghálálja!

Grado SR225x fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / középkategória

2022. február 26., 19:40

Grado SR225x fejhallgatóA Grado SR225x izgalmas fejhallgató a brooklyni cég kínálatában, hiszen 100 000 forint alatt kapható, ami több magyar zenekedvelő számára elérhető, mint a manapság domináns, csillagászati áron kínált high end koronadíszek. Az előző évszázadot idéző külső ne tévesszen meg senkit, az SR225x hangkaraktere tartogat meglepetéseket!

JBL TUNE 230NC TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. február 20., 20:50

JBL TUNE 230NC TWS Bluetooth fülhallgatóAz 50 000 forint alatt kapható, teljesen vezeték nélküli fülhallgatókat általában szkeptikusan közelítjük meg. Ez a tábor sokszor kompromisszumokat rejt hangminőség és a beépített mikrofon hatékonysága tekintetében is. De úgy tűnik, hogy a megfizethetőbb TWS füleseket korai lenne még temetni, fejlődés figyelhető meg, amelyet remekül példáz a JBL újonca, a TUNE 230NC TWS.

Meze Audio Liric high end fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / high end

2022. február 15., 23:00

Meze Audio Liric high end fejhallgatóA Meze Audio Liric hangja élettel teli, miközben mellőzi azt a szűkös, fojtogató sztereó hatást, ami miatt sokan lemondanak a zárt felépítésű fejhallgatókról. Hangszórójához még csak hasonlót sem gyárt senki. Formaterve túlzás nélkül művészi. Persze áráért cserébe ez a legkevesebb.

SMSL M200 Bluetooth DAC és SP200 fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2022. február 10., 23:50

SMSL SP200 fejhalgató erősítő és M200 USB DACKét új gyártmányt dobott piacra az S.M.S.L, egy DAC és egy fejhallgató erősítő képében a mindenki számára elérhető kategóriában, egyik az M200 DAC, a másik az SP200 füles erősítő. Mindkét készülék jellemzője az elérhető ár és a példás kivitelezés (igaz ezt talán már nem is kellene kihangsúlyozni).

LG TONE Free FN7 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. február 8., 23:00

LG TONE Free FN7 TWS Bluetooth fülhallgatóAz LG FN7 a dél-koreai cégóriás válasza az Apple hasonlóan árazott slágerfülhallgatójára. Néhány apróságba talán beleköthetnénk, de összességében az LG (ez a Meridian fejlesztők érdeme is) olyan fülest készített, amely komolyan vehető a kb. 70 000 forintos kategóriában.

EPOS H6PRO gamer headset teszt

fejhallgató teszt / headset

2022. február 5., 20:10

EPOS H6PRO gamer headsetAz egyszerűség és a letisztultság közeli rokonságban állnak a tökéletességgel - ha megfelelően vannak alkalmazva. Természetesen egy modern elektronikai eszköz esetében ez a kérdés többrétű, hiszen egyben kell értékelnünk a precíz mérnöki, és az előrelátó, kifinomult tervezői munka eredményét. Pontosan erre a feladatra vállalkoztunk az EPOS H6PRO gaming headsetek tesztelésével.

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren TWS Bluetooth sportfülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2022. január 19., 16:25

Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren TWS Bluetooth sportfülhallgatóA Klipch T5 II True Wireless Sport McLaren  a korábban általunk is tesztelt T5 II sportolókra szabott változata. Hozzáadott exkluzivitása, hogy a Klipsch és McLaren közötti együttműködés gyümölcseként az F1-es versenyautókkal harmonizáló színekben pompázik!

64 Audio U18s high end fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / high end

2022. január 14., 19:00

64 Audio U18s high end fülhallgatóAki a ma létező legmagasabb minőségű fülhallgató után kutat, arra váratlan meglepetések várnak. Még mi is meglepődünk rendszeresen: egyik pillanatban azt hisszük, hogy nincs tovább, aztán felbukkan egy új kihívó, hogy még feljebb tegye a mércét. A 64 Audio referencia fülhallgatója, bármilyen hihetetlen, oldalanként 18 hangszórót tartalmaz!

Sennheiser CX Plus True Wireless aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2022. január 5., 22:15

Sennheiser CX Plus True Wireless TWS Bluetooth fülhallgatóA Sennheiser állig felfegyverzett TWS fülhallgatója nem tartozik a legmegfizethetőbbek közé, de hangminőség, komfort és szolgáltatások tekintetében kifejezetten kellemes középútnak, felhasználóbarát mindenesnek számít. Még azok is könnyen megkedvelhetik, akik korábban szkeptikusak voltak a vezeték nélküli szabadságérzetet illetően.

Bose QuietComfort 45 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

fejhallgató teszt / zajzáras fejhallgató

2021. december 28., 15:55

Bose QC45 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóA Bose QC 45 érkezése joggal kelti fel a prémium kategóriás, vezeték nélküli, zajszűréssel rendelkező fejhallgatóra vágyók érdeklődését. Elődjét, a QC 35 II-t sokan a legjobbak között tartották számon, vajon miben sikerült tovább fejlődni, miben tudták fokozni a korábbi generáció zseniális komfortját és zajszűrő képességét?

Westone W10 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / felső középkategória

2021. december 21., 22:05

Westone W10 fülhallgatóA Westone gyártó első ízben a W40 fülhallgató tesztjében bizonyított. A négyhangszórós IEM meglepően ütősre sikerült, Ajánlott Vétel cédulával is megjutalmaztuk. Viszont nem mindenki engedheti meg magának, hogy több mint 150 000 forintot adjon ki egy fülesre. Kíváncsiak voltunk, hogy mit képes felmutatni az IEM specialista cég az alacsonyabb kategóriában, ezért most következzen a lényegesen olcsóbb W10!

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.