Hírek

Perlisten Audio Magyarországon

2022. június 30., 12:20

Perlisten Audio hangfalakIzgalmas hifi gyártó a Perlisten Audio termékeivel bővíti kínálatát az Extreme Audio. Fiatal, de feltörekvő high end cég, amelyet nagy múltú szaktekintélyek alapítottak. Első hangfalszállítmányuk már megérkeztek Magyarországra!

HiFiMAN fejhallgatók Magyarországon

2022. június 27., 13:50

HiFiMAN Sundara fejhallgatóA Muzix Group jóvoltából Magyarországon is kaphatók az amerikai HiFiMAN termékei. A nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvendő fülhallgatók és fejhallgatók közül mindegyik rendelhető. Hamarosan tesztek is várhatók az amerikai gyártó legnépszerűbb alkotásairól!

Rotel Diamond Series - új csúcs sztereó készülékek

2022. június 23., 15:10

Rotel Diamond SeriesDiamond Series néven jelentette be a japán hifi elektronikagyártó új, kéttagú termékcsaládját. A frissített megjelenésű, prémium alkatrészeket tartalmazó készülékek a 15-ös széria és a Michi közti rést töltik be.

DALI vezeték nélküli hangfalak

2022. június 20., 11:55

DALI EQUICsak tápkábelt kell csatlakoztatni a DALI EQUI ökoszisztémában lévő hangsugárzókhoz, más kábelre már nincsen szükség. A rendszer sztereó és házimozi konfigurációkban egyaránt használható, ráadásul rugalmas variációs lehetőségeket is kínál.

Megújultak a Klipsch Reference és Reference Premiere hangfalak

2022. június 17., 07:50

Klipsch Reference II hangfalakEsztétikai és akusztikai frissítéseket is kapott az amerikai hangfalgyártó két legnépszerűbb termékcsaládja. Az eredmény tisztább hang és elegánsabb megjelenés. Már Magyarországon is megvásárolhatóak!

Új sztereó erősítőket és CD-lejátszót jelentett be a Denon

2022. június 10., 10:15

Denon DCD-900NE CD-lejátszó PMA-900HNE sztereó erősítőA japán hifi elektronika gyártó két sztereó erősítőt jelentett be PMA-1700NE és PMA-900HNE néven. Rajtuk kívül debütált az előlapi USB porttal rendelkező Denon DCD-900NE CD-lejátszó is.

Moonriver Audio erősítők az Extreme Audio kínálatában

2022. június 7., 17:05

Moonriver Audio sztereó erősítőkMár Magyarországon is kaphatók a svéd Moonriver Audio cég termékei. Az azonos című dalról elnevezett gyártó két integrált sztereó erősítőt kínál, amelyeket a vintage és kortárs részletek kombinációja jellemez.

Lemezjátszó Metallica fanoknak!

2022. június 1., 10:10

Pro-Ject Metallica lemezjátszóA legendás heavy metal együttes megbízásából, limitált mennyiségben lehet majd hozzáférni az osztrák Pro-Ject cég erősen Metallica témájú vinyl lemezjátszójához. A rajongóknak érdemes résen lenni: nyár közepére várható a nem mindennapi külsejű forráskészülék.

Rengeteg Musical Fidelity újdonság várható

2022. május 27., 16:10

Musical Fidelity Triangle 2022Hamarosan új erősítők, D/A konverter és lemezjátszó is gazdagítják a hifi elektronika specialista kínálatát. A termékek bejelentésére az idei HIGH END Munich kiállítás ideje alatt került sor. Ennyi újdonságot egyszerre még nem hozott nyilvánosságra a Musical Fidelity. A készülékek érkezése idén őszre várható.

DALI KORE: a gyártó eddigi legdurvább hangfala

2022. május 26., 00:10

DALI KORE high end hangfalA dán cég legújabb zászlóshajó hangsugárzója a müncheni HIGH END 2022 kiállításon mutatkozott be. Céljuk az volt, hogy minden eddig megszerzett tudást és tapasztalatot összesűrítsenek egyetlen hangsugárzó formájában.

Egyedi installációs erősítőket készít a Rotel

2022. május 17., 06:15

Rotel C8 végerősítőA japán hifi cég két többzónás erősítővel bővíti kínálatát. Az analóg és digitális bemenettel is rendelkező C8 és C8+ névre keresztelt készülékek nyolccsatornás kivitelűek. Ezáltal egy épületen belül akár négy külön szoba hangosítását is képesek elvégezni.

Álló aktív hangfalat jelentett be a KEF

2022. május 13., 11:45

KEF LS60 Wireless aktív hangfalLS60 Wireless néven mutatta be a hangsugárzó specialista KEF legújabb alkotását. Formáját Michael Young népszerű brit ipari tervezőnek köszönheti. A keskeny profilú dobozok innovatív technológiákat és összesen 1400 W teljesítményű erősítőt tartalmaznak.

Silent Angel az AudioMe Consult kínálatában

2022. május 3., 11:10

Silent AngelAz AudioMe Consult megkezdte a Silent Angel termékek magyarországi forgalmazását, demózását és telepítését. A Silent Angel márka birtokosa a tajvani Thunder Data, egy zeneipari rendszer integrátor. A Thunder Data egy innovatív vállalat, a hifi streaming szakértője, amely minőségi komponenseket kínál a lakossági hálózatokhoz, illetve high end audio termékekhez fejleszt szoftveres és hardveres megoldásokat.

Jön az Audio Pro C5 multiroom hangrendszer MkII kiadása

2022. április 29., 09:40

Audio Pro C5 MkII multiroom hangszóróApple AirPlay 2, Google Cast és az Audio Pro saját multiroom kliense által is vezérelhető lesz a C5 MkII. A skandináv gyártó egyik legnépszerűbb modelljének második kiadása hamarosan Magyarországon is kapható lesz.

Bemutatta új fülhallgatóját a Meze Audio

2022. április 27., 09:20

Meze Audio ADVAR fülhallgatóADVAR néven került nyilvánosságra a román Meze Audio fülhallgató és fejhallgató készítő cég legújabb, prémium kategóriás terméke. Az egyedi formájú rozsdamentes acél házzal és 10,2 mm-es dinamikus hangszóróval rendelkező fülmonitor hamarosan Magyarországra is megérkezik.

KáCsa Audió a HIGH END Munich 2022 kiállításon

2022. április 25., 09:40

HIGH END Munich 2022A Covid 19 járvány miatt két évig szünetelt a világ egyik legjelentősebb hifi kiállítása. Jó hír, hogy idén májusban végre újra sor kerül az eseményre. További pozitívum, hogy az idei HIGH END Munich kiállítói listáját a törzsvendégnek számító KáCsa Audió is erősíti.

Ricable a Stream Audio kínálatában

2022. április 15., 11:30

Ricable Invictus USB USB kábelMagyarországon is kaphatók az olasz Ricable cég sztereó és házimozi célra kifejlesztett, minőségi kábelei. A Stream Audio már szinte mindegyik modellt tartja készleten, így a vásárlás mellett személyes kipróbálásra is van lehetőség.

REKKORD Audio vinyl lemezjátszók Magyarországon

2022. április 2., 17:00

REKKORD Audio vinyl lemezjátszókA hanglemez reneszánsza töretlenül erősödik. Nemcsak fekete korongra nyomott friss zenei albumokból, hanem lemezjátszóból is egyre több kapható hazánkban. Ezúttal a németországi Fekete-erdőben tevékeny REKKORD Audio lelt hivatalos forgalmazóra, igényes automata lemezjátszói már Magyarországon is kipróbálhatók.

Egyszerre streamer és DAC a Wattson Audio újonca

2022. március 11., 10:55

Wattson Audio MADISON streamer DACBővíti kínálatát a kisméretű high end hálózati forráskészülékeiről ismert svájci cég. A Wattson Audio MADISON jóval komplexebb megközelítést alkalmaz, mint az Emerson DIGITAL vagy a korábban általunk is tesztelt Emerson ANALOG.

Érkezik a legújabb Bowers & Wilkins soundbar

2022. március 3., 10:00

Bowers & Wilkins Panorama 3 soundbarMától rendelhető a B&W legfrissebb, 3. generációs Panorama hangrendszere. Új funkciói közé sorolható többek között a Dolby Atmos támogatás és a teljeskörű telefonos vezérelhetőség.

Kívül retró, belül 21. századi hangrendszer a JBL-től

2022. február 24., 06:25

 JBL L75ms aktív hangfalA JBL legújabb L75ms nevű, "egydobozos" hangrendszere prémium aktív hangfal, streamer és zeneközpont szerepét egyaránt betölti. Eközben olyan megjelenéssel ruházták fel, amely megdobogtathatja a vintage technika szerelmeseinek szívét.

Acoustic Energy AE100 2 állványos hangfal teszt

2022. február 16., 23:35

Acoustic Energy AE100 2 hangfalAz Acoustic Energy elérkezettnek látta az időt, hogy a legkisebb, 100-as szériáját is frissítse, pontosabban jelentősen újragondolja, áttervezze. Nem kis feladat, hiszen a brit cég beugró sorozatának tagjai nem csak nálunk, hanem nemzetközi szinten is szép sikereket értek el eddig. Kezdjük a sort a jelenleg legkisebb, AE100 2 állványos hangfaluk bemutatásával, a kérdés az, hogy sikerül-e megőriznie stabil helyét ezen, a mindenki által elérhető ársávban.

Új hálózatképes erősítőt jelentett be a Marantz

2022. február 15., 07:55

Marantz MODEL 40n hálózati sztereó erősítőMODEL 40n néven lesz kapható a Marantz legújabb hálózati funkciókkal rendelkező, integrált sztereó erősítője, amely külsőre a MODEL 30 formatervét kapta, viszont a  belseje tartogat meglepetéseket.

Minőségi csatlakozók hifi kábel és elektronika készítéshez

2022. február 11., 14:15

Aeco csatlakozóA KáCsa Audió szaküzlet kínálata újabb, különleges tervezésű Aeco csatlakozókkal bővült. A tajvani csatlakozógyártó termékei igényes készülékgyártók és kábelkészítők körében is egyre népszerűbbek. Lássuk, milyen különlegességeket tartalmaz az aktuális felhozatal!

Odin Gold - új referencia kábelek a Nordost kínálatában

2022. február 8., 09:10

Nordost Odin Gold kábelekA Nordost bemutatta innovációinak legfrissebb gyümölcsét, a Supreme Reference, azaz legfelsőbb referencia termékcsaládja új csúcsát, amely az Odin Gold kábeleket tartalmazza. Az USA-ban tervezett és gyártott Odin Gold még az Odin 2 szintjén is túllép.

Teljesen automata lemezjátszót jelentett be a Pro-Ject

2022. február 4., 19:05

Pro-Ject Automat A1 automata vinyl lemezjátszóSokan áhítoztak rá, az álom megvalósult: mostantól a Pro-Ject is készít megfizethető automata lemezjátszót! Újdonságuk, a Németországban készült Automat A1 februártól Magyarországon is megvásárolható.

Megújul az Acoustic Energy AE100 hangfalcsalád

2022. január 21., 10:10

Acoustic Energy AE100 2 hangfalakAz Acoustic Energy vadonatúj belépőszintű hangsugárzókat jelentett be, amelyek a váratlan sikerű AE100 legújabb generációjaként kerülnek hamarosan a hifi kereskedésekbe.

Frissíti CD-lejátszóit és A12 sztereó erősítőjét a Rotel

2022. január 20., 09:05

Rotel CD14MKII CD-lejátszóA Rotel nemrégiben változtatásokat eszközölt több népszerű készülékében is, aminek eredményeként sorra érkeztek MKII jelölésű újdonságok. A japán cég fennállásának 60. évfordulója alkalmából folytatódik a fejlesztési procedúra: üdvözölhetjük a megújult A12MKII erősítőt és a CD14MKII, továbbá RCD-1572MKII CD-lejátszókat.

Frissítette BasX szériáját az Emotiva

2022. január 16., 18:25

Emotiva BasX 2nd gen erősítőkA kedvező ár/érték arányú hifi, házimozi készülékeiről és hangsugárzóiról közismert Emotiva jelentős frissítéseket hajtott végre legmegfizethetőbb, BasX termékcsaládján. A második generációs erősítők jelentős része már Magyarországon is kapható!

Új erősítő kolosszusok a Gryphon Audio kínálatában

2022. január 12., 08:05

Gryphon Commander high end sztereó végfokAz újévet egy ultra high end előerősítő (Commander) és két végerősítő (Apex Stereo és Apex Mono) bejelentésével kezdte a dán gyártó, a Gryphon Audio. A referencia készülékek célja, hogy kompromisszumok nélkül, minden szempontból a lehető legjobb zenei hangminőséget és megépítettséget testesítsék meg.

Új Lyngdorf hangfalak diszkrét hangrendszert építőknek

2022. január 6., 20:25

Lyngdorf Audio D-500 falba építhető hangfalA dán székhelyű Lyngdorf Audio hat új beépíthető hangsugárzót mutatott be. A friss modellek új kategóriát nyitnak a cég kínálatában és izgalmas opciónak ígérkeznek egyedi installációkhoz.

Érkezőben a PSB eddigi legjobb hangfalai

2021. december 14., 11:50

PSB Synchrony T600 B600 hangfalakSynchrony Series néven debütált a (Kanada legnépszerűbb hangsugárzógyártójaként ismert) PSB legújabb referencia termékcsaládja. Egy álló és egy állványos hangfalról hullott le a lepel, amelyek a korábbi PSB gyártmányokhoz képest merőben más anyagokat és formatervet kaptak.

Megérkezett az Audio Pro P5 hordozható hangrendszer

2021. december 6., 05:10

Audio Pro P5 Bluetooth hangszóróMagyarországon is megvásárolható a svéd cég legújabb és eddigi legkisebb méretű vezeték nélküli hangrendszere. Az Audio Pro P5 ellenáll a ráfröccsenő víznek és gyártója szerint méretét meghazudtoló hangra képes, miközben a legtöbb táskában elfér.

Mostantól olvasható is a Spotify

2021. november 26., 11:40

Spotify dalszövegHa valakit zavar a Spotify hangja, arra is megvan a megoldás, mától már olvashatja is a zenéket.

Hiby Audio Magyarországon

2021. november 25., 11:05

Hiby hordozható zenelejátszóMostantól Magyarországon is megvásárolhatók a HiBy hordozható zenelejátszói és D/A konverterei. A gyártó széleskörű funkciókkal ellátott készülékeket kínál a belépőszinttől a felső középkategóriáig.

JBL Stage hangfalak megfizethető hangrendszer építéshez

2021. november 20., 17:30

JBL Stage A170 hangfalMagyarországra is megérkezett a JBL legújabb, belépő kategóriás hangdoboz termékcsaládja. A sokféle környezetben használható Stage hangfalak olyan technológiákat tartalmaznak egyszerűbb kivitelben, amelyek a korábban kifejlesztett, magasabb kategóriás JBL modellekben már sikerrel bizonyítottak.

Újjáéled a legendás McIntosh MC3500 csöves erősítő

2021. november 9., 09:35

McIntosh MC3500 Mk II és MC3500 csöves erősítőkAz eredeti McIntosh MC3500 volt használatban többek között a Woodstocki Fesztivál hangosításában is. A 350 W teljesítményű Mk II kiadás úgy tiszteleg a múlt előtt, hogy közben számos modern funkciót tartalmaz.

Denon S-sorozatú házimozi erősítők 8K támogatással

2021. október 26., 10:25

Denon AVR-S760H házimozi erősítőA Denon három legfrissebb házimozi erősítője, melyeket AVR-S760H, AVR-S660H és AVC-S660H néven mutattak be, 8K kompatibilis HDMI bemenetekkel is rendelkeznek. Emellett a legmodernebb térhatású hangformátumok, HDR támogatás és a cég saját fejlesztésű HEOS streaming technológiája sem maradt ki belőlük.

Új JBL Studio szériás hangfalak jönnek!

2021. október 16., 16:35

JBL Studio 6 hangfalakHamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek a JBL legfrissebb belépő/középkategóriás, hifi és házimozi hangrendszer építésére egyaránt alkalmas, Studio sorozatú hangfalai. A vadonatúj termékcsalád a cég 75 éves professzionális színpadtechnikai hátterét és a JBL HDI Series hangsugárzók koncepcióját kamatoztatja, viszont megfizethetőbb kivitelben.

Megérkezett az új Bowers & Wilkins Zeppelin

2021. október 13., 05:10

Bowers Wilkins Zeppelin hangrendszerKorszerűsített elektronikával és hangszórókészlettel, valamint Bowers & Wilkins Music szoftvertámogatással debütál a gyártó újjáélesztett vezetéknélküli hangrendszere, a Zeppelin.

Új készre szerelt kábelek a KáCsa Audió kínálatában

2021. október 9., 15:10

KáCsa kábelekMostantól nem kell szerelésre várnia azoknak a professzionális/hobbi hangstúdió építőknek vagy zenészeknek, akik a KáCsa Audió legnépszerűbb típusú és hosszúságú összekötő kábeleire tartanak igényt. A budapesti szaküzlet emellett televíziós antennakábelekkel is bővítette a kínálatát, gondolva azokra, akik megelégelték a zajos jelű, standard koaxkábelt.

Meze Audio ELITE - új referencia a fejhallgatókínálatban

2021. október 7., 20:05

Meze ELITE high end fejhallgatóHároméves fejlesztést követően a román Meze nyugdíjba küldte korábbi zászlóshajó Empyrean fejhallgatóját, hogy az új ELITE modellel még magasabbra tegyék a lécet. A külsőn, és az egyedi Rinaro Isodynamics hangszórón egyaránt eszközöltek néhány újítást.

Két új vinyl lemezjátszóval bővül a Thorens kínálata

2021. szeptember 29., 07:05

Thorens TD 1500 vinyl lemezjátszóTD 403 DD és TD 1500 néven várhatók a Thorens legfrissebb lejátszói. Mindkét modell letisztult, hagyománytisztelő külsőt kapott, ám vibrációcsökkentés és kezelhetőség tekintetében több modern részlettel is rendelkeznek.

Trigon Audio Magyarországon

2021. szeptember 24., 07:05

Trigon Exxceed sztereó erősítőA Stream Audio kínálatában mostantól egy újabb jeles high end gyártó, a Trigon Audio nevű német cég termékei is megvásárolhatók.

8K frissítés a McIntosh MX123 házimozi processzorban

2021. szeptember 21., 15:25

McIntosh MX123A 8K házimozi processzorA McIntosh MX123 házimozi processzor, amikor két éve forgalomba került, 4K/60 Hz kompatibilitást biztosított. A frissített modellek, amelyek 2021 szeptemberétől elhagyják a gyárat, már 8K/60 Hz és 4K/120 Hz videójel felbontást is támogatnak, 8K-ra történő felskálázással egyetemben.

Érkeznek a Monitor Audio 7-ik generációs Silver hangfalak

2021. szeptember 16., 20:25

Monitor Audio Silver 7G hangfalakMár előrendelhetők a Monitor Audio legújabb, erős középkategóriát képviselő, Silver sorozatú hangsugárzói. A frissített modellek esztétika és hang tekintetében is elődjeikre licitálnak.

A Polk Audio új szériát indít Monitor XT néven

2021. szeptember 13., 10:45

Polk Audio Monitor XT hangfalcsaládNemrégiben nyilvánosságra került a Polk Audio új, megfizethető hangfal termékcsaládja, a Monitor XT. A Hi-Res Audio minősítéssel rendelkező hangsugárzók kétcsatornás sztereó vagy többcsatornás (akár Dolby Atmos/DTS:X kompatibilis) házimozi rendszer építésére is alkalmasak.

Attessa névvel jön a Roksan új készülékcsaládja

2021. szeptember 8., 11:15

Roksan AttessaA teljes egészében az Egyesült Királyságban fejlesztett Attessa hifi készülékek az indusztriális megjelenést kombinálják korszerű funkciókkal. Az eredmény letisztult, mégis sokoldalú széria lett.

Íme, az új Bowers & Wilkins 800 Series Diamond hangfalcsalád

2021. szeptember 6., 14:45

Bowers & Wilkins 800 Series D4 hangfalcsaládFrissített formaterv, több színopció, átgondolt illesztések és új hangszóró alkatrészek találhatók a B&W legújabb, 4. generációs, 800-as, high end hangsugárzóiban.

Új HDMI switcher Denon és Marantz házimozi erősítőkhöz

2021. augusztus 31., 22:40

Denon AVS-3 HDMI switcherA Denon és a Marantz egyidejűleg jelentette be saját 8K-képes házimozi erősítőihez külön megvásárolható, 3-portos HDMI switcher eszközét. Az AVS-3 és VS3003 kapcsoló-elosztó dobozok praktikusak lehetnek rendszerintegrátorok számára, illetve olyan szituációknál, amelyeknél a nem látható házimozi erősítő vezérléséhez külső IR-vevő szükséges.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.