Beszámolók

Perlisten R7t és R5t álló hangfal erőpróba

2023. október 11., 11:40

Perlisten Audio R5t R7t hangfalakA Perlisten Audio szemtelenül fiatal résztvevő az iparágban. Végleges termékkínálattal, honlappal és nemzetközi vezetőcsapattal csupán 2020 óta aktív. Mégis elnyerték az EISA-zsűri tetszését, kapásból két termékkel és az internet valósággal pezseg a Perlisten véleményektől. A gyártó kínálatán belüli megfizethetőbb szintet képviselő Perlisten R széria már Magyarországon is kipróbálható. Ezúttal kifejezetten arra kerestünk választ, hogy az R5t és R7t álló hangsugárzók mit nyújtanak, ha sztereó zenehallgatásra kerül sor?

Ismerkedés a Klipsch Heritage hangfalakkal

2023. szeptember 19., 11:25

Klipsch Heritage hangfalakAz Extreme Audio bemutatótermében nem kizárólag belépő és középkategóriás hifi eszközök, hanem high end egzotikumok is fészkelnek. Utóbbiak közé tartozik a Klipsch Heritage széria, melyből már három különböző modell is meghallgatható Magyarországon. Rövid videót készítettünk a kiállított hangsugárzókról, közben arra is kitértünk, hogy milyen kuriózumok rejtőznek még a történelmi termékcsaládban.

Bowers & Wilkins 801 D4 Signature hangfalak Magyarországon

2023. szeptember 6., 19:20

Bowers Wilkins 801 D4 Signature hangfalRoadshow keretein belül rövid ideig Budapesten is kipróbálhatók a Bowers & Wilkins jelenlegi zászlóshajó hangsugárzói. Meghallgattuk a Signature kiadású high end hangfalpárt, egyúttal rövid videót is készítettünk, melyben az Aymara Kft. munkatársa segít összefoglalni a fontosabb technikai érdekességeket.

Beépíthető hangfalak az Audio Forumban

2023. szeptember 3., 20:40

DALI falba építhető hangsugárzókRitkán foglalkozunk beépíthető hangsugárzókkal, mert körülményes lenne minden tesztelés előtt falat bontani. Szerencsére Magyarországon is egyre több szaküzlet nyújt lehetőséget e termékkategória kipróbálására. Most az Audio Forum budapesti bemutatótermében jártunk, ahol videókamera előtt elmélkedtünk a beépíthető hangfalakról és a kategória nyújtotta lehetőségekről.

ART OF SOUND Hungary partnertalálkozó

2023. augusztus 29., 10:20

Atlas Cables Martin McCueAz ART OF SOUND Hungary Kft. partnertalálkozót tartott a bemutatótermében, amelyen az általuk forgalmazott márkákkal és termékekkel kapcsolatos legfontosabb újdonságokat mutatták be. Viszonteladó partnereik és a sajtó képviselői első kézből kaptak tájékoztatást és folytathattak szakmai beszélgetéseket az AOS termékmenedzsereivel.

Focal Scala Utopia Evo high end hangfal bemutató

2023. augusztus 23., 01:25

Focal Scala Utopia Evo high end hangfalÚjabb szintre érkezett szerkesztőségünk, amikor az Audio Forum bemutatótermében sikerült közelebbről is megismernünk a Focal Scala Utopia Evo hangfalat.

Onkyo TX-RZ70 erőpróba

2023. augusztus 1., 06:05

Onkyo TX-RZ70 házimozi erősítő teszt

2020 alaposan betartott az ázsiai hifi gyártóknak is. Az alkatrészellátás ingadozása és nyersanyaghiány sok pletykát indított az Onkyo házimozi erősítők kapcsán. Nem tudtuk, hogy átvészelik-e a járványhullámot, vagy annak következményeit. Ám ahogy a Lord of the Rings (Gyűrűk Ura) c. filmben is, végül eljött a felmentő sereg, kelet felől. Eltöltöttünk néhány órát az Extreme Audio bemutatótermében, a vadonatúj Onkyo TX-RZ70 társaságában.

Csúcs Marantz házimozi az Audio Forumban

2023. július 5., 11:20

Marantz AV 10 házimozi processzor AMP 10 házimozi végfok Focal hangfalszettAmikor a Marantz bejelentette legújabb zászlóshajó házimozi processzor-végerősítő készülékpárosát, nem mertünk abban reménykedni, hogy valaha kerül belőlük demó darab Magyarországra. Aztán jött egy hívás a budapesti Audio Forum szaküzlet munkatársaitól. A Marantz AV 10 és Marantz AMP 10 rövid ideig Magyarországon állomásozik!

Masimo Consumer hifi és házimozi finomságok

2023. június 21., 15:00

Denon AVC-A1H házimozi erősítő MasimoA cégcsoport, melyhez többek közt a Bowers & Wilkins, Marantz és Denon nevek tartoznak, termékbemutatóval egybekötött szakmai tréningre hívott meg minket. Az eindhoveni eseményen sikerült elcsípni több izgalmas 2023-as újdonságot, melyeket most rövid beszámolóban foglalunk össze.

Andrea Paolini Merlo egyedi készítésű hangfalai

2023. január 6., 23:25

Merlo Lana TL1 hangfalSokak szerint a mesterember által készített hegedűnek lelke van. Andrea Paolini Merlo nem hangszert, bár ahhoz hasonlót, hangdobozokat készít. Annak alapján, amit egyetlen délelőtt sikerült megtapasztalni budapesti zenehallgató stúdiójában, kijelenthető, hogy az ő termékeiben is dolgozik valami, ami a technológiát emberibbé teszi.

20 éves a Home Movie

2022. december 2., 20:10

20 éves a Home MovieSzerény körülmények között, hobbiból indult Juhász Csaba hifi és házimozi rendszerekre specializálódott vállalkozása. Mára belépőszinttől high end kategóriáig, rengeteg név és termékkategória található a Home Movie kínálatában. 20 perces videós interjúval, új weboldallal és új audiofil gyártóval sikerült megkoronázni az elmúlt két évtizedet. Lássuk!

Focal gyárlátogatás és Grande Utopia erőpróba

2022. október 24., 17:25

Focal gyárlátogatásMeglátogattuk a Focal franciaországi székhelyét, hogy bepillantsunk a gyártó hétköznapjaiba és jobban megismerjük termékeiket, látásmódjukat. Másfél napos intenzív, tanulságos élménytúra és szakmai tréning tapasztalatait sűrítjük össze egyetlen cikkbe azoknak, akik érdeklődnek a Focal és általában az akusztikai technológia iránt. Bon voyage!

Hallottuk a Házimozi Stúdió álom hangrendszerét

2022. október 14., 18:25

Mark Levinson Revel Performa BE high end hifi rendszerA Mark Levinson elektronikát és Revel hangsugárzókat tartalmazó szett letisztult, mégis sokrétű. Magas áráért cserébe tanmesébe illő, ahogyan kombinálja a felhasználói kényelmet és hangminőséget. Vajon csak a nevet kell megfizetni, vagy más is rejtőzik a masszív fekete készülékházakban? És mi lesz a manapság népszerű streaming funkciókkal? Tanulságos élménytúra keretei közt sikerült válaszokat találni e kérdésekre.

Pro-Ject Audio Systems gyárlátogatás

2022. október 3., 20:10

Pro-Ject gyárlátogatásA Pro-Ject Audio Systems osztrák székhelyét és két csehországi lemezjátszós üzemét bejárva tanulságos túra részesei voltunk. Emellett Heinz Lichtenegger alapító-elnök tartalmas előadása is hozzájárult ahhoz, hogy világossá váljon a cég törekvése. Inspirációra ad okot, hogy minden Pro-Ject lemezjátszó kézzel, az EU-ban készül és fényképes bizonyíték is van róla!

Ablakot ráznak az új M&K Sound mélysugárzók

2022. július 27., 16:15

MK Sound X15 Plus és V15 Plus aktív mélyládaMegérkezett Magyarországra az M&K Sound cég X15+ néven ismert, valaha épített legnagyobb aktív mélysugárzója. Mellette az otthoni környezetben barátságosabb külsejű V+ széria tagjai is megjöttek. Ellátogattunk a Home Movie szaküzletébe, hogy információkat gyűjtsünk a legújabb mélynyomó bestiák képességeiről.

SVS interjú - Nicholas Brown és Ed Mullen

2022. június 24., 20:00

SVS interjúRendhagyó módon nem írásban, hanem videóban osztjuk meg nézőinkkel-olvasóinkkal az SVS alelnökével és technikai igazgatójával folytattunk. Kérdeztük az amerikai és európai piacról, a cég terveiről és aktuális trendekről. A teljes beszélgetés itt megtekinthető, magyar felirattal!

HIGH END 2022 München kiállítás beszámoló

2022. május 24., 00:05

HIGH END 2022 MünchenKét év kihagyás után ismét megnyitotta kapuit Európa és a világ egyik legfontosabb hifi kiállítása. A COVID-19 utóhatásaként nem volt olyan sok látogató, mint a járványhelyzet előtti években. Ettől még nem változott meg a kiállítás hangulata, sőt, az emberek mintha még jobban örültek volna egymásnak. De nem mindenkinek maradt ideje csevegni, főleg akkor, ha A-tól Z-ig bejárta mind a 450 kiállító standját.

Élménytúra az első magyar DAD Blue Cat rendszer tulajdonosnál

2022. április 16., 19:40

DAD Blue Cat hifi rendszerMárciusban ellátogattunk Dániába, a Danish Audio Design székhelyére és betekinthettünk a fiatalnak számító cég kulisszái mögé. Alexander Schmidt európai értékesítési menedzsernek és a magyar tulajdonos jóindulatának köszönhetően most újabb lehetőséget kaptunk. Meghallgattuk az első magyarországi felhasználóhoz érkező DAD szettet.

A technikus szemszögéből

2022. március 29., 09:00

KáCsa Audió Erdős PéterLegújabb cikkünkben nem terméket, hanem személyt mutatunk be, nevezetesen Erdős Pétert a KáCsa Audió szaküzletből. Több olvasónk is jelezte, hogy örömmel fogadnának információs csemegéket és történeteket a magyar hifi kereskedelem világából. E törekvésünk első felvonása egy rövid, videóban elmesélt háttértörténet Pillis Ágnestől, amelyet Erdős Péter technikussal folytatott beszélgetés egészít ki.

Danish Audio Design látogatás - hajsza a legjobb hangért

2022. március 6., 21:20

Danish Audio DesignA high end gyártókkal Dunát lehetne rekeszteni, mégis csak kevés termék létezik, amit a legmagasabb igényűek, pénzt nem sajnáló maximalisták is beengednének nappalijukba vagy zenehallgató szobájukba. Jan Harbo Jakobsen, a különc felfogású világjáró dán üzletember hiába vásárolt csillagászati árú hifi eszközöket, csalódnia kellett: semelyik sem adta meg neki azt a koncerteken tapasztalható, organikus hangzást, amit szüntelenül keresett. Ezért úgy döntött, hogy saját high end céget alapít. Elsők között látogathattuk meg a Danish Audio Design dániai létesítményét. Zenei élményekkel teli, inspiráló élménytúra tanúi lehettünk, melynek fénypontjait a következő sorokban fejtjük ki!

Bowers & Wilkins 802 D4 high end álló hangfal bemutató

2021. november 27., 22:40

Bowers Wilkins 802 D4 high end hangfalA B&W kívül-belül megújult, 4. generációs referencia családjának második legnagyobb tagja látogatott Magyarországra. Csak korlátozott ideig lesz meghallgatható, különböző bemutatótermekben állomásozik. Első megállója az Aranykéz utcai Bowers & Wilkins Center. Mi is eltöltöttünk néhány órát a frissen bejáratott hangfalak társaságában, benyomásainkat rövid beszámolóként osztjuk meg a Kedves Olvasóval.

Házimoziszoba látogatás - rendelésre megvalósított álmok

2021. október 3., 19:25

házimoziszobaKamerát ragadtunk, hogy a Home Movie meghívását elfogadva, ellátogassunk három általuk, egyedi igények alapján tervezett és épített házimoziszobába. Mindegyik helyiség mögött sajátos kihívások és tanulságok rejtőztek. A rendhagyó kirándulást videóban örökítettük meg!

Kábelek birodalma - a KáCsa Audió interjú

2021. szeptember 17., 14:15

KáCsa AudióEllátogattunk az audio-videó kábelek, csatlakozók és hifi kiegészítők világában immár több mint 25 éve tevékeny KáCsa Audió szaküzletébe. Rendhagyó beszélgetésbe elegyedtünk a cég munkatársaival. Az eredmény olyan információcsokorrá nőtte ki magát, amely kezdő hifisták és a boltot jól ismerő vásárlók számára is tartogathat újdonságokat, érdekességeket.

Új helyen dübörög a Home Movie

2020. január 17., 16:30

Home Movie bemutatóteremA hifi és házimozi rendszereket, AV komponenseket forgalmazó és értékesítő Home Movie nemrégiben megnyitotta Pesti útra átköltöztetett bemutatótermét a Home Center üzletközpontban. Itt közel száz különféle üzlet várja a vásárlókat, kínálatban a szőnyeg és kárpit anyagoktól egészen a modern fűtésrendszerekig szinte minden megtalálható. A korábbi üzlethez képest még színvonalasabb és könnyebben megközelíthető szentély várja az igényes film- és zenerajongókat.

Élménytúra a DALI gyárban

2019. július 16., 11:40

DALI hangfalgyárA skandináv hangfalgyártókat különös bűbáj övezi. Közülük itthon is sokszor említjük a DALI nevet, hiszen a dán specialisták közül az ő kínálatuk leginkább szétágazó. De minek köszönheti sikerét egy ilyen látszólag csendes, északi firma? A választ sehol sem kaptuk volna meg jobban, mint a DALI megállás nélkül fejlődő üzemében.

Bowers & Wilkins 800 D3 high end álló hangfal bemutató

2019. július 2., 07:30

Bowers&Wilkins 800 D3 high end hangfalA magyarországi forgalmazó Aymara Kft. bemutatóterme korlátozott ideig a Bowers & Wilkins etalonjának tróntermeként funkcionál. Míg egy szerencsés tulajdonos haza nem viszi, addig semmi akadálya, hogy az érdeklődők megtekintsék, meghallgassák napjaink egyik legfejlettebb hangsugárzóját. Mi is beültünk egy néhány órás szeánszra, hogy tovább képezzük dobhártyáinkat. Lehet, hogy nem kellett volna?

Élménytúra az Octogon Audio moziszobájában

2019. június 5., 10:55

Octogon Audio moziszobaAz Octogon Audio üzlete nemrég kiegészült egy dedikált moziszobával. Nem bírtuk ki, hogy ne látogassuk meg a zuglói férfibarlangot, amely rengeteg inspirációt nyújthat a téma érdeklődőinek!

T+A M 40 HV Anniversary Edition mono végerősítő

2019. április 23., 11:00

T+A M 40 HV monoblokkA T+A bő 40 éve, 1977-ben alakult Herfordban Siegfried Amft jóvoltából, aki a cég vezető tervezője. A Theorie und Anwendung, tehát elmélet és alkalmazás szavak rövidítését viselő vállalat már a kezdetekben is a hifi legmagasabb, tehát high-end régióját célozta meg, törekvésük pedig a mai napig változatlan. A felhasznált anyagok minősége mellett gondosan odafigyelnek az egyedi formatervre, de mindig, ma is a hangminőség az elsődleges, valamint ezen egységek szoros összekapcsolása. Az M 40 HV Anniversary Edition egy olyan monoblokk, amit a negyvenedik évfordulójukra terveztek, és ahogyan ezt szokták mondani, bele is adtak apait-anyait.

Új okosotthon-eszközök a Hamától

2019. április 5., 09:20

Hama Smart SolutionA Hama kínálatában nemrég jelentek meg különféle okoseszközök, melyek alapfunkcióikon túlmenően belépőt jelenthetnek az IoT alapú okosotthonok világába. Ahogy e technológia fejlődik, úgy válnak egyre elérhetőbbé és gazdagabb funkcionalitásúvá ezek az eszközök is. A Hama kínálatából okosizzókat, lámpát, nyitás és mozgásérzékelőt valamint konnektort próbáltunk ki.

Ismerkedés a Furutech tápkábeleivel

2018. december 11., 20:05

Furutech tápkábelekIgényes hangrendszert építők rendszeresen választják a Furutech méterre (is) kapható tápkábeleit. Utóbbiak közül három különböző összetételű, ezáltal eltérő változásokat hozó termékre irányul figyelmünk.

KEF gyárlátogatás

2018. szeptember 13., 13:55

KEF hangfalgyár Maidstone-banNéhány nappal ezelőtt Angliába szóló repülőjegy landolt szerkesztőségünk postaládájában, kisvártatva már Maidstone városában, a KEF gyár kapuját léphettük át. Szemtanúi lehettünk annak, hogy miként tartja a lépést egy világszínvonalúnak bátran nevezhető hangfalgyártó!

Meghallgattuk, mit tud a REL

2018. június 22., 15:45

REL 212SE S5Sokszor alapvető tényezőkön áll vagy bukik, hogy hogyan teljesít egy high end hangrendszer. Az egyik legismertebb ezek közül a basszus. Az akusztikából doktorált Kirill Nenarokomov, aki nem mellesleg a REL munkatársa, itt járt Magyarországon hogy megmutassa, mi hozható ki egy csúcskategóriás hangrendszerből, amennyiben rendeltetésszerűen illesztjük bele a cége mélyládáit. Mi pedig rájöttünk, hogy a kiválónak gondolt hangsugárzók is képesek még jobban szólni!

HIGH END 2018 München

2018. május 18., 19:00

HIGH END 2018 MünchenKulcsfontosságú kiállítás a hifi iparágnak, mégis minden évben kicsit púpnak érezzük a hátunkon, hogy megtegyük a hosszú autóutat, aztán a temérdek élmény és tapasztalat rácáfol mindannyiunk szkepticizmusára. A HIGH END kiállítás ismét megnyitotta kapuit és ismét bebizonyította, hogy millió módja létezik a minőségi zenehallgatásnak.

Saját demó szoba a tévékhez való soundbar kínálatnak

2018. március 5., 12:40

Extreme Audio soundbar szobaAz Extreme Audio csapata elkészült a legutóbbi, nagy bővítés alkalmával megépített három szoba közül az utolsó, a soundbar bemutató berendezésével. Az ősz elején megnyitott, állványos hangfalaknak és fejhallgatóknak szánt helyiség és a nagyobbacska házimozi rendszerek demója után, végre elkészült ez is.

A Star Wars és a Star Trek kilehelte lelkét

2018. január 20., 16:00

Mellébeszélés nélkül, mondjuk ki, a Star Wars és Star Trek legújabb epizódjai nem érnek többet, mint egy nagy menü a McDonalds-ban! Ipari szemét egytől egyig! Bármennyire is laktató, évtizedek tapasztalatával profin megtervezett termékek, művészi értékük a nullával egyenlő.

klangBilder 2017

2017. december 19., 05:10

klangBilder 2017Ismerjük és szeretjük a müncheni HIGH END vagy az ISE nyüzsgését. Mégis, van valami az osztrák fővárosban rendezett, csendes, nyugodt kiállításban, ami vonzóbbá teszi azoknál.

Élménytúra a Házimozi Stúdióban - 3. rész

2017. december 15., 15:20

Házimozi Stúdió TRON moziszobaA Házimozi Stúdió bemutató házában a helykihasználás aratott diadalt egy nemrégiben megnyitott, új szoba képében. Meglátogattuk ezt a friss, kissé sci-fi hangulatú helyiséget, hogy a cég koncepcióját a jól bevált elemekkel, mégis egészen másfajta körítéssel ízleljük meg.

Bemutatók, a demószobák felé vezető úton

2017. december 13., 13:40

Extreme Audio Budapest házimozi rendszerEgy hete az Extreme Audio Sopron úti üzletének új moziszobájáról hoztunk képeket, most pedig az oda vezető folyosó, vagyis inkább a fejhallgatók és demószobák közötti, új eladótér fotóit tárjuk a Kedves Olvasók elé. Persze a kínálat változhat, de aki belenagyít a képekbe, nagyjából mégis csak megtudhatja, mit is hallgathat meg itt 2017 karácsonya előtt.

Új, nagyobb sztereó szoba a Home Movie-ban

2017. december 9., 19:20

Home Movie hifi boltBár a Home Movie neve az otthoni mozizásra utal, a csapat lelkesen foglalkozik a kétcsatornás zene hallgatásához szükséges alkotóelemekkel is. Ezért volt már eddig is két sztereó szobájuk, amiből most egyet felújítottak, és kétszeresére bővítettek.

Újabb szobával bővült az Extreme Audio budapesti üzlete

2017. december 6., 12:45

Extreme Audio Budapest házimozi szobaAhogyan arról korábban már írtunk, idén több mint 100 négyzetméternyi eladótérrel bővült az Extreme Audio Sopron utcai boltja. Legutóbb az épp befejezett sztereó szobáról hoztunk Önöknek képeket, most pedig az új rész leghátsó helyiségéből.

Panasonic EZ950 OLED TV

2017. november 30., 16:30

Panasonic EZ950 OLED TVNéhány napja egy apró bemutatót szervezett a Panasonic Magyarország a szaksajtó számára, hogy közelről megmutassa EZ950 típusú OLED tévéjét.

Megújult a debreceni Extreme Audio

2017. november 23., 18:50

Extreme Audio DebrecenA debreceni pályaudvartól alig 150 méterre nyitotta meg új, tágas és szépen berendezett üzletét az Extreme Audio.

Hallottuk a Sennheiser Orpheus fejhallgatót

2017. november 14., 18:35

Sennheiser HE 1 high end fejhallgatóKipróbáltuk a Sennheiser és egyúttal a világ ma kapható egyik legjobb, ill. legdrágább fejhallgatóját. Az Orpheusról nehéz meghallgatás nélkül elképzelni, hogy mire képes, meghallgatás után azonban alaposan beindította gondolatainkat, így született meg mai cikkünk.

Unison Research és Opera Loudspeakers gyárlátogatás

2017. november 9., 23:05

Unison Research gyárAz Audio Centrum nemrég átvette az olasz Unison Research és Opera Loudspeakers termékeinek hazai márkaképviseletét, így a jövőben megerősödik az itáliai gyártók hazai jelenléte. Vagyis több tesztet közölhetünk mi is ezekről a high end termékekről. De előbb egy gyárlátogatásról számolunk be!

Ismét bővült az Extreme Audio Sopron úti üzlete

2017. október 6., 16:50

Extreme Audio állványos hangfalMár sokszor viccelődtünk azzal, hogy az Extreme Audio-ban törzsvendég a gipszkartonos, de amit most építettek, az felülmúl minden eddigi bővítést és átalakítást. Három új szobával és egy többfunkciós előtérrel, több mint 100 négyzetméterrel bővült az eladótér.

Új helyen a Hifi Station

2017. szeptember 25., 16:25

Házimozi Budapest - Hifi FutárA Hifi Station, 20. születésnapja alkalmából, egy új bemutatóteremmel ajándékozta meg magát és a hifi rajongókat. Az új helyen található Házimozi Budapest üzlet maga mögött hagyta a Lurdy Ház zajos világát.

Pincéből moziszoba

2017. szeptember 15., 11:05

Házimozi Stúdió moziszobaMindannyian szeretjük hasznosítani a rendelkezésünkre álló teret, különösen akkor, ha a korábban csak rozsdásodó abroncsok, porgyűjtő borosüvegek konténereként szolgáló helyiségbe ilyen letisztult házimozi szoba kerül.

A NAIM múltja, jelene és jövője

2017. szeptember 11., 14:30

NAIM MagyarországonMark Raggett, a NAIM Audio külkereskedelmi vezetője Magyarországra látogatott, hogy átfogó képet nyújtson a cég jelenlegi státuszáról, törekvéseiről és hogy bemutassa, mi is áll a nagy múltú angol hifi elektronikagyártó hátterében.

T+A látogatás

2017. augusztus 14., 13:10

T plus A az Audiophile SzalonbanAz Audiophile Szalon meghívására Budapesten járt Oliver John a T+A kereskedelmi vezetője és egy kicsit bemutatta a céget, annak erősségeit és filozófiáját.

Az Audiophile Szalon megnyitotta debreceni bemutatótermét

2017. július 28., 19:20

Audiophile Szalon DebrecenDebrecen szívében, a Kossuth és Batthyány utcák sarkán álló épületben, egészen pontosan a Batthyány u. 2 alatt nyitotta meg új üzletét az Audiophile Szalon.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.