Ajánló

Getz/Gilberto - Stan Getz & Joao Gilberto

2020. szeptember 22., 16:15

Getz-GilbertoAz Acoustic Sounds/Universal Music Group nemrég 180 grammos sztereó vinylt adott ki Getz/Gilberto-ból, amit George Marino (Sterling Sound), az Acoustic Sounds alapítója, Chad Kassem felügyelete alatt készített.

John Williams Live in Vienna Dolby Atmos Blu-ray

2020. szeptember 9., 21:05

John WilliamsHans Zimmer Dolby Atmos hangrendszeren rögzített Live In Prague kiadványa igazi fordulópontot jelentett az otthoni többcsatornás zenehallgatás területén, hiszen megmutatta azt, hogy ez az eljárás milyen különbséget is jelenthet a felvett elő zenei anyagok között. Augusztus 14-től a filmzene világának másik óriása, John Williams is él a Dolby Atmos koncertögzítés lehetőségével, hiszen a Dolby egyesítette erőit a neves klasszikus Deutsche Grammophon kiadóval, hogy megjelentesse a szerző Live in Vienna koncertjét Dolby Atmos-ban Blu-ray lemezen, Amazon Music HD-n, és Echo Studio streamingekkel.

The Martian - Mentőexpedíció

2015. június 15., 10:05

The MartianIdén ősszel kerül bemutatásra Ridley Scott, The Martian (Mentőexpedíció) c. sci-fi kalandfilmje, melyben Matt Damon főszereplésével egy Marson ragadt, felfedező űrhajós történetébe nyerhetünk betekintést.

Csillagok Között - Interstellar

2014. augusztus 5., 13:50

Csillagok Között - InterstellarChristopher Nolan továbblép a misztikus akciófilmek és szuperhősök világából, és ezúttal csillagos eget célozza meg, szó szerint. A Csillagok Között lesz az amerikai rendező idei nagy dobása.

The Signal

2014. június 13., 06:05

The SignalKülönös látványvilág, Morpheus, látszólag megmagyarázhatatlan motívumok, és némi drámával kevert akció. Ígéretesnek tűnik!

Robotzsaru - Robocop előzetes

2013. szeptember 15., 07:05

Robocop 2014Bizony, lefújták a port a félig ember, félig robot történetének forgatókönyvéről, hogy a mai vizuális lehetőségekkel újabb robotzsaru filmet forgassanak.

Escape Plan - Szupercella előzetes

2013. szeptember 5., 06:35

Escape PlanSchwarzenegger szerint Stallone úgy üt, mint egy vegetáriánus. Legalábbis mikor a Szupercella előzetesében, az őstitánok között elcsattan néhány pofon, ilyen kommentekben sincs hiány.

The Wolverine

2013. április 7., 16:45

The WolverineAz X-Men sorozat közkedvelt figurája, Rozsomák idén nyáron újra visszatér a mozivászonra, hogy a nézők örömére dühösen szétvagdaljon mindent, ami útjába kerül.

Filmtechnikai vívmány lenne a Hobbit?

2012. november 18., 14:15

Az előzményes sztorikból sosem elég ? legyen szó akár űrlényekről, akár terminátorokról, akár tündékről. Mostanában kezdik vetíteni a Gyűrűk Ura trilógia előzményét, a Hobbit című filmet.

Mozikban a Taken 2

2012. október 15., 17:25

Az Elrabolva című film sikereit elnézve nem meglepő, hogy Liam Neeson-t újra belebújtatják a családja megmentésén fáradozó, brutális apuka szerepébe.

Resident Evil: Retribution filmezlőzetes

2012. augusztus 20., 09:15

Hány bőrt lehet még lehúzni a zombikat vagdaló Milla Jovovich dögös kis testéről? Pontosan nem tudjuk, mint ahogy az se számít, miről szóltak az előző részek, mert a cél változatlan: megtisztítani a Földet zombi élőhalottak milliárdjaitól!

Totall Recall - Az emlékmás

2012. augusztus 5., 12:55

Philip K. Dick Az emlékmás című könyvét 1966-ban publikálták, amelyből híres akciófilm is készült a kilencvenes években, Schwarzenegger főszereplésével...

People Like Us filmelőzetes

2012. július 29., 11:40

A DreamWorks műhelyében készülő People Like Us című film valós események egyvelegét dolgozza fel. Az itt-ott szomorkás, vagy éppen derűs érzelmi koktélokkal megspékelt dráma pazar képi világa mellett könnyen emészthető, mégis rejtett tanulságokkal rendelkezik.

Prometheus előzmények és kritikák

2012. július 14., 16:15

Sikeres indulás után a kritikák és mérgelődések tömege gyűlt Ridley Scott filmje köré, ami egyszerre jelzi a film fontosságát és azt, hogy mennyire is más lett a végeredmény, mint amit a közönség egy jelentős része várt.

Prometheus

2012. június 9., 08:45

Már a mozikban Ridley Scott legújabb filmje a Prometheus. Hosszú várakozás, sok szivárogtatás és az egyre részletesebb trailerek és teaserek után, végre megnézhettük a teljes alkotást.

Hófehér és a Vadász - Snow White and the Huntsman

2012. június 3., 11:35

Erősen megcsavarták az eredetileg készült, világszerte sokak által ismert Hófehérke mese eseményeit, a jelenlegi produkcióban, ahol a Vadász feladata, hogy Hófehérkét az erdőbe vigye, ahol majd megöli ? időközben a Vadász szerepe védelmezővé alakul, új célpontjává a Gonosz Királynő válik?

Csatahajó - Battleship

2012. május 30., 09:50

Peter Berg (Hancock) rendező és producer munkáját, a Csatahajót itthon is vetítik pár hete, az eddigi bevételek nemrég lépték át a 40 millió dolláros határt. De kik és miért lövöldöznek ennyire a Hasbro legújabb akció mozijában?

Kalózok! A kétballábas banda

2012. május 20., 08:35

Az idén mozikba kerülő Kalózok! A kétballábas banda című rajzfilm azon stáb által készült, akiktől már többek közt a Csibefutam, Wallace és Gromit gyurmafilmeket láthattuk.

Marvel's The Avengers - Bosszúállók

2012. május 15., 13:00

A műfaj élvezetéhez ha nem is szükségeltetik mindenféle képregényes háttérismeret, nem árt, ha legalább hangyányi mértékben díjazza a kedves néző a szuperhősök fantáziavilágát.

El Gringo előzetes

2012. május 13., 19:00

A technika fejlődésével egyre vadabb operatőri munkálatok és valósághűbb díszlettervezés övezi a mozgóképipart, lassan új értelmet nyer ami ebben a filmben is az első képkockától elénk tódul: a vér ábrázolása.

Looper

2012. április 22., 14:10

Lerágott csont az időutazás, két kézzel (vagy ujjal) meg tudnánk számolni a közelmúlt valóban sikeres, ?időutazásos? produkcióit. Lehet, hogy eggyel több ujjra lesz szükségünk, ha rápillantunk Rian Johnson által írt és rendezett, nagyon is ígéretesnek ígérkező produkcióra, melyben az idő kijátszása picit más szemszögből reflektálódik.

Van Halen - Different Kind of Truth

2012. január 30., 14:15

14 évet kellett várnunk a csodára, ami február 7-én meg is történik majd, hiszen megjelenik a Van Halen legújabb stúdióalbuma!

Moonrise Kingdom

2012. január 23., 13:40

Az Új-Anglia partvidékén leforgatott filmben betekintést nyerhetünk két tizenkét éves gyermek történetébe, akik titkos egyezményt kötnek, ezután együtt elfutnak a vadonba. Több hatóság próbál rájuk bukkanni, többek között a helyi Sheriff is?

American Reunion

2012. január 19., 18:45

Az előzetest megtekintve olyan érzésünk támad, mint ha az Expendables ?lightweight? változatával szembesülnénk. Csupa ismerős arcot látunk, eleinte valami nem stimmel, de aztán kiderül: eltelt már több mint tíz év, mióta először láttuk őket!

The Dark Knight Rises

2011. december 29., 07:40

Cristopher Nolan filmrendező két ízben is megmutatta, hogyan lehet egy, a korábbi filmes próbálkozásokkal kissé komolytalanul illusztrált képregényhőst újraéleszteni...

Mission Impossible 4

2011. december 17., 14:00

2011. december 15-től Tom Cruise immár negyedik alkalommal mutatja meg, hogy számára nincs lehetetlen. A filmelőzetesben is hamar világossá válik, miben fog különbözni a Fantom Protokoll az előző MI részektől ? ezúttal nem csak egy újabb küldetésre kerül sor.

The Rum Diary

2011. december 8., 16:25

Hunter S. Thompson 50-es évek végén írt egy novellájának (mely egyébként csak 98-ban lett kiadva) filmesített változata, a ?Rumnapló? egy vándor újságíró, Paul Kemp (Johnny Depp) tébolyult történetét meséli el.

In Time

2011. december 5., 16:30

Mikor Will Salast hamisan vádolják egy gyilkosság ügyében, valamiképp meg kell oldania a rendszer leigázását, a rendszerét, ahol az idő pénz ? a szó szoros értelmében -, így a gazdagok örökké élhetnek, míg a szegények, akár csak Will, folyamatos koldulásra és kölcsönre szorulnak, hogy kellő mennyiségű perc ?ellopásával? átvészelhessenek egy újabb napot.

Immortals

2011. december 3., 07:55

A 300 című film némiképpen felpezsdítette az eposz-műfajú filmek világát, hozzá hasonlónak, ám több szempontból is kidolgozottabbnak ígérkezik az Immortals, azaz Halhatatlanok című produkció.

Star Trek

2011. december 1., 09:35

A Sony átírta a terveit és 2013 május 13-án mégsem mutatja be Roland világvége Emmerich Singularity című scifi-jét, amit a Paramount a jelek szerint örömmel fogadott, hiszen gyorsan be is tervezték erre az időpontra saját azévi nagy dobásukat, a Star Trek legújabb feltámasztásának második filmjét.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

2011. november 29., 08:10

Sherlock Holmes számított a környék legravaszabb emberének? egészen mostanáig. Új bűnöző tűnt fel a láthatáron ? Moriaty Professzor (Jared Harris), aki részben intellektuális megfelelője, Holmes-nak, részben viszont gonoszságokra fogékony, és semmi bűntudata nincsen, ezáltal felülkerekedhet a népszerű detektíven.

Rush Sectors

2011. november 16., 08:05

November 21-én, az Universal Music Enterprises (UME) megünnepli a kanadai rock trió, a Rush örökségét, hiszen kibocsátásra kerül három, egyenként hat lemezes box-set, amelyek minden, a Mercury Records érájában rögzített felvételt tartalmaznak.

Peter Jackson megmutatja...

2011. november 10., 07:15

Peter Jackson szeret a munkájával, a csapat munkájával büszkélkedni és eközben bemutatni egy keveset nekünk a kreatív folyamatból ami a filmet létrehozza.

David Lynch - Crazy Clown Time

2011. november 5., 13:10

Radírfej, Az Elefántember, Veszett a Világ? a kapocs minden esetben a zseniális rendező, David Lynch. Miután a világ már nem volt kíváncsi az őstehetség újkori rémálmaira egy másik régi szerelmével, a zenével kezdett el foglalkozni.

Peter Gabriel New Blood

2011. október 23., 14:15

A tavalyi Scratch My Back album után - ahol Peter Gabriel újraértelmezte más művészek dalait - elkészült az Új vér, ahol a saját szerzeményeivel teszi ugyanezt.

Step Up 3 és Step Up 3D

2010. november 21., 13:05

Mindkét lemez Decemberben válik elérhetővé, de a részletek már most ismertek. Az információk szerint a Disney/Buena Vista December 21-én bocsájtja útjára a lemezpárost. Egy jól összeszokott new-yorki utcai tánccsapat élete teljesen megváltozik egy újfiú, Moose megjelenése miatt, és egyik pillanatról a másikra a világ legjobb hip-hop táncosai közt találják magukat egy hatalmas showműsor keretében. Persze az életük már sosem lesz a régi.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.