Lejátszó > médialejátszó teszt

Médialejátszó tesztek belépőszinttől a csúcskategóriáig

Ha valaki okostelefonhoz képest jobb minőségben és a számítógépnél kényelmesebb módon szeretné megszólaltatni kedvenc zenéit, megnézni a filmjeit, akkor a médialejátszó a legjobb választás. Bizonyos értelemben a médialejátszók is számítógépek, de ahogy nevük sugallja, elsősorban médiafogyasztásra, főleg filmek, zenék lejátszására készülnek. Segítségükkel a felhasználó rendszerezheti gyűjteményét, amelyet későbbiekben könnyen és gyorsan elérhet.

Médialejátszó szolgáltatások és minőségi kategóriák

Nem árt tudni, hogy a felhasználás módja szerint osztályozva sokfajta lejátszó kapható. Léteznek zsebméretű, hordozható (DAP), akkumulátorral egybeépített eszközök és televízió vagy a hangrendszer környezetében elhelyezhető, hagyományos hifi méretű típusok is. Ártól függően nemcsak a jeltisztaság, a kép/hangminőség, hanem a szolgáltatások is változhatnak. A hálózati médialejátszók között találhatók olyan gyártók és márkanevek (pl. Dune, Egreat, Zidoo, Zappiti stb.), amelyek filmszerver szerepet töltenek be házimozi rendszerekben. Más típusok csak zenék lejátszására szolgálnak.

A hálózatképes hifi lejátszóknak már a belépő kategóriája is tartalmazhat olyan szolgáltatásokat, mint a beépített TIDAL/Spotify kliensek, DLNA vagy AirPlay támogatás stb. Az online extrák mellett sok esetben arra is nyílik lehetőség, hogy a lokálisan tárolt (pl. számítógépről vagy USB adathordozóról megosztott) műsor kerüljön lejátszásra. Egyre népszerűbb az okostelefonos applikációról történő vezérlés lehetősége is, amely hosszú távon kényelmes alternatívája lehet a klasszikus infravörös távvezérlőnek.

De miért drágábbak egyes lejátszók még akkor is, ha kevesebb szolgáltatást nyújtanak? Mint minden hifi vagy házimozi komponens esetében, itt is kulcsfontosságú, hogy milyen minőségű alkatrészek felelnek a jelfeldolgozásért és továbbításért. A drágább médialejátszók tisztább, realisztikusabb, részletgazdagabb minőségben képesek megjeleníteni a műsort.

Otthoni és hordozható média lejátszót már viszonylag kedvező áron, pártízezer Ft körül is lehet vásárolni. Az átlagfelhasználók igényeit gyakran kielégítheti e kategória. Audiofil szintű hangélményhez viszont már jobb minőségű eszközök szükségesek, amelyek ára gyakran meghaladja a 100 000 Ft-ot, vagy annak többszörösét. Cserébe az élmény realisztikusabb és magával ragadóbb lesz (és általában az eszköz várható élettartama is hosszabb), amennyiben a rendszer és a körülmények ezt lehetővé teszik.

Hogyan tesztelünk médialejátszókat?

Az AV-Online magazin alapításától kezdve, 2011 óta folyamatosan foglalkozik különféle minőségi hálózatképes és intelligens funkciókkal rendelkező lejátszók tesztelésével. A termékeket erre szakosodott munkatársunk próbálja ki otthoni, nyugodt körülmények között vagy az adott készülék hivatalos forgalmazójának bemutatótermében. A tesztelés során referenciaként tartott, kívülről ismert zenéket/filmeket használunk. Figyelembe vesszük a lejátszó kivitelét, kezelhetőségét, ár/érték arányát és szolgáltatásait egyaránt. A tesztidőszak végén kialakult, szubjektív véleményt minden cikk végén pontozással és pro/kontra érvekkel foglaljuk össze.

Zidoo Eversolo DMP-A6 hálózati streamer teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2023. október 17., 21:20

Zidoo Eversolo DMP-A6 hálózati zenelejátszóA Zidoo Eversolo a DAC-Z6 és a DAC-Z8 típusjelű konvertereivel valósággal letarolta a középkategóriás masinák piacát. Remek áron, felső kategóriás hangot produkált és kinézetben sem volt szégyellni valójuk, sőt! Ha már lúd, legyen kövér gondolták a tervezői és megjelentettek egy streamert is DMP-A6 néven, ami analóg kimenettel és DAC-ként is használható, külső DAC is köthető hozzá, kézenfekvő módon akár a sajátjai, ha "csak" futóműnek szeretnénk használni.

HiBy R2 II hordozható zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2023. szeptember 5., 22:15

HiBy R2 II DAPA HiBy R2 II (Gen2) ékes példája, hogy egy belépőszintű DAP, okosan megválasztott funkciókkal nemcsak arra való, hogy buszon ülve zenét hallgassanak rajta. Emellett az ára sem vészes. Mivel elődje jól szerepelt, nem volt kérdés, hogy kipróbáljuk-e az újított kiadást!

FiiO M15s hordozható zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső kategória

2023. augusztus 9., 15:15

FiiO M15s DAPMikor azt hinnénk, hogy a hordozható zenelejátszók nem tudnak újat mutatni (mert az okostelefonok kiszorítják azokat), váratlan szereplő érkezik a szerkesztőségbe. A FiiO M15s több tekintetben feszegeti a DAP kategória határait. Bőven az M17 ára alatt olyan funkcionalitást és hangélményt nyújt, amivel még kritikusokat is a székhez szögez. Miért vehető komolyan, amit tud és pontosan kinek való az M15s?

Bluesound NODE X hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2023. július 24., 12:20

Bluesound NODE X hálózati zenelejátszóA Bluesond a NODE termékcsaláddal elárasztotta a piacot megfizethető és bőven elfogadható minőségű streamereivel. Kaptunk egy olyan szériát, ami tökéletesen megfelelt a középkategóriás szintű zenehallgatás ismérveinek, könnyű megbízható kezelést és az átlagnál jobb hangot. A NODE X streamer a Bluesound 10 éves évfordulóját ünnepli más belsővel, mint az előző széria. Más lett a DAC chip, TI Burr-Brown helyett Sabre 9028Q2M felel a digitális adatok átalakításáért, a többi lényegi dolog nem sokat változott, a kinézet maradt ugyanaz.

Gold Note DS-10 EVO hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső kategória

2023. június 16., 20:35

Gold Note DS-10 EVO PSU-10 EVOLelkes hívei vagyunk azon magatartásnak miszerint, ha valami jól működik, ne piszkáld! Az olasz illetőségű Gold Note DS-10 EVO személyében ennek az üdvözlendő hozzáállásnak lehettünk a tanúi. Helyükre téve a dolgokat, létezik a "sima" DS-10 és ennek a Plus verziója, amit az EVO variáns követ, a WiFi átvitel és nagyobb felbontások kezelésével. Optimalizáltak a NYÁK-on, ahol kellett ott jobb minőségű alkatrészeket használtak fel, a változás nem világrengető inkább csak ráncfelvarrás a még tökéletesebb hangátvitel érdekében. Streamer és DAC egyben, az összes létező audio formátumot támogatja köztük az MQA-t is, de van DSD és DXD lehetőség. Bluetooth 5.0 is jár hozzá, bónuszként pedig kipróbáltuk a hozzá külön megvehető PS-10 EVO tápegységet.

Linn Selekt DSM hálózati sztereó erősítő teszt

médialejátszó teszt / high end

2023. április 3., 21:05

Linn Selekt DSM hálózati sztereó erősítőA Linn Selekt DSM kipróbálása után átfogalmazódott bennünk a hifiről, otthoni zenehallgatásról alkotott kép. A készülék alapja hálózati zenelejátszó, vagy, ahogy sokan nevezik, streamer. Fő különlegessége a moduláris, egyedi fejlesztésű belső. Mindenki eldöntheti, hogy mit akar köré (pontosabban bele) kérni: erősítőt, térhatású házimozi tudást, szimmetrikus hangkimenetet és még sorolhatnánk. Most a sztereó erősítővé avanzsált kiadással szerzett tapasztalatokat osztjuk meg.

Triangle AIO C multiroom hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / belépő kategória

2023. március 27., 22:05

Triangle AIO C multiroom hálózati zenelejátszóA szerkesztőségünkben debütált a Triangle AIO C, a francia gyártó új, mini streamere, ami a méreténél fogva akár zsebre is vágható, ezzel a hordozhatóság minden ismérvét kimerítve. WiFi és kábeles Ethernet kapcsolat, az okostelefonos applikáció támogatja az összes lényeges streaming szolgáltatót, TIDAL, Deezer, Spotify, Qobuz és az internetes rádiókat.

FiiO M11S hordozható zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2023. március 22., 20:05

FiiO M11S DAPKorábban teszteltük a FiiO M17 csúcs lejátszót, amely mai napig a DAP kategória túltervezett, felülmúlhatatlan bestiája. Csak annyi bajunk volt vele, hogy nem fért a zsebünkbe és az ára sem széles közönségnek szólt. Az M11S hozzá képest harmadannyiba kerül. Ugyanazt a kettős DAC chipet alkalmazza és mindent tud, amire az átlagfelhasználónak szüksége lehet. Indulhat a móka?

Naim ND5 XS 2 hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső kategória

2023. március 15., 17:15

Naim ND5 XS 2 hálózati zenelejátszóAz ND5 XS 2 a Naim legkisebb hálózati zenelejátszója. Ha szeretnénk belépni a Naim világába, akkor ő jelenti az első lépést a digitális forráskészülékek sorában, de ugyanazt az NP800 streaming platformot kapta meg, mint az NDX 2 és az ND 555 csúcsmodell. Az ND5 XS 2 rendelkezik csak rá jellemző sajátosságokkal, ugyanakkor le sem tagadhatná gyökereit, hangminősége pedig legkevésbé sem a belépő kategóriát idézi.

iBasso DX170 hordozható zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2023. január 20., 21:15

iBasso DX170 DAPAz iBasso DX170 meghökkentő mennyiségű funkciót tartalmaz, amiknek köszönhetően meghaladja egy átlagos DAP képességeit. Koncepciója túlmutat a mezei hordozható zenelejátszókon, út közben és otthon is számtalan módon használható ki tudása. Alapos ismerkedés után is alig érheti kifogás, ezért érdemes vele komolyabban foglalkozni.

Musical Fidelity MX-Stream hálózati futómű teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2023. január 5., 23:05

Musical Fidelity MX-Stream hálózati futóműEgy érdekes öszvér a Musical Fidelity háza tájáról, az MX-Stream néven futó, inkább hálózati lejátszónak nevezhető termék. Igaz, kezeli a legtöbb streaming szolgáltatót, tehát streamernek is megállja a helyét. Viszont nincs analóg kimenete, mindenképpen kell hozzá egy DAC a teljes körű működéshez. Van ellenben Spotify, TIDAL, Qobuz, HighResAudio, TuneIn elérhetőség, Roon Ready tanúsítvány, Shareport (AirPlay), UPNP/DLNA és Bluetooth lehetőség. A hátsó USB csatlakozóra köthetünk merevlemezt, NAS-t, vagy akár egy CD-írót is, igazi kis mindenes lett az MX-Stream.

iFi Audio NEO Stream hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2022. november 24., 16:10

iFi NEO Stream hálózati zenelejátszóMelyik az a streamer, amit beállíthatunk, hogy tökéletesen alkalmazkodjon akár a Roonhoz, TIDAL-hoz, HQ Playerhez vagy, csak úgy simán működjön a háttérben, ha netán egyiket sem használjuk? Az iFi megalkotta a NEO Streamet, ahol ezen lehetőségek mindegyike adott, még az ínyencek is elégedetten csettinthetnek, nem nagyon van olyan felhasználási területe, amire az iFi ne gondolt volna és ne lehetne rajta beállítani.

Argon Audio Stream 2M MKII hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / belépő kategória

2022. október 28., 16:55

Argon Audio Stream 2M MKII hálózati zenelejátszóHálózati zenelejátszóval (angol neve streamer) gyorsan és kényelmesen megnyitható az interneten tárolt milliónyi zene felé vezető út. Az igényes zenehallgatók körében legnépszerűbb opciók 150-250 ezer forint között mozognak, amit nem mindenki engedhet meg magának. Éppen ezért előzte meg kíváncsiság az Argon Audio Stream 2M MKII tesztjét. Funkciókban kevesebbet tud, mint nagynevű riválisai, viszont árban is töredékébe kerül. Mire lehet számítani a 60 000 forintos hálózati zenelejátszótól?

Musician MDP-2 digitális futómű teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2022. szeptember 23., 11:25

Musician MDP-2 digitális futóműMég mindig vannak olyan zenehallgatók, akik valamilyen okból kifolyólag nem szeretnének/akarnak a streaming világába bekapcsolódni (előfizetés, a lánc kiépítése nem olcsó mulatság stb.) és nincs akkora mennyiségű CD gyűjteményük, ami lefedné a zenei stílusok széles tartományát. Erre a problémára nyújt megoldást a Musician MDP-2 digitális lejátszó, amibe kizárólag SD kártya és pendrive dugható, azokról játssza le a zenéket, így bízvást nevezhető egy puritán cél eszköznek, ahol a hangminőség az első, nem a számtalan néha teljesen felesleges szolgáltatás.

Zidoo NEO Alpha hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / high end

2022. szeptember 2., 13:50

Zidoo NEO Alpha hálózati médialejátszóA Zidoo Neo Alpha szinte minden, ami egy modern digitális forráseszköz lehet. Pár éve még 3-4 különálló készülék kellett, hogy ugyanilyen széleskörű funkcionalitást kapjunk. Ezért lett volna kár figyelmen kívül hagyni a cég nemrég bejelentett, legfrissebb zászlóshajóját. Fejlesztői nem kizárólag önszántukból, hanem a Zidoo közösség visszajelzései alapján hozták létre. Talán éppen ezért nehéz belekötni.

HiBy R5 Gen 2 hordozható zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2022. augusztus 29., 13:30

HiBy R5 Gen 2 DAPÜtős koktélnak tűnik a HiBy frissített, középkategóriás DAP eszköze sok szolgáltatással, amelyek régebben csak a drágább lejátszókban létezek. Érdekessége, hogy tetszés szerint bekapcsolható, A osztályú szimmetrikus erősítőt is tartalmaz. Ránézésre nehezen fogad el más kihívót. Lehet, hogy joga is van hozzá?

iFi Audio ZEN Stream hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2022. augusztus 1., 21:20

iFi ZEN Stream hálózati zenelejátszóStreamerekből nincs hiány a piacon, kis túlzással élve, ha becsukott szemmel rábökünk egy eladó masinára a hifi boltban, az első találat biztosan streamer lesz. A választék hatalmas mind funkciók, mind árazás tekintetében. Az iFi Audio eddig elsősorban a DAC készítésben jeleskedett, streamerből ez az első készüléke, amit nemes egyszerűséggel iFi Stream-nek neveztek el. A forma a ZEN szériához illeszkedik, ugyanaz a stílusvilág és kialakítás.

FiiO M11 Plus és FiiO M11 Plus LTD összehasonlítás

médialejátszó teszt / felső középkategória

2022. július 6., 17:05

FiiO M11 Plus és FiiO M11 Plus LTD DAP-okKorábban teszteltük a korlátozott mennyiségben gyártott FiiO M11 Plus LTD hordozható zenelejátszót. Azért volt csak limitált mennyiségben kapható, mert a benne lévő kettős AK4497 EQ DAC chipet a FiiO saját raktárkészletéből biztosította. Várható volt, hogy az M11 Plus LTD helyére előbb-utóbb megérkezik az "LTD" jelölés nélküli, sima M11 Plus. Mivel a két készülék közti különbség csekély, ez a cikk nem egy teljesértékű teszt. Azért íródott, hogy megválaszolja: az AKM chipekkpel szerelt elődhöz viszonyítva miben más a kettős ES9068AS DAC-ot tartalmazó M11 Plus?

Argon Audio SOLO hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2022. június 16., 11:20

Argon Audio SOLO hálózati zenelejátszóAz Argon Audio név nem igazán cseng ismerősen a jól ismert márkák árnyékában, pedig már 1983 óta jelen vannak az "iparban" és készítenek audio termékeket, mégpediglen Dániában. A termékskála lefedi az egész hifi láncot a forrástól a hangfalig bezárólag. Érdekesség, hogy a filozófiájuk szerint az aktív hangfalaké a jövő, így nem kell foglakozni az erősítő kérdésével. A filozófiájuk szerint első helyen van a zenehallgatást kellemessé tévő hangzás, és nem mellesleg 3 év jótállást adnak a termékeikre, valamint folyamatos firmware frissítést ígér a gyártó. Jelen cikkben a forrással fogunk foglalkozni az Argon Audio SOLO névre keresztelt WiFi és Bluetooth streamerrel, LAN kábel nélkül.

Audioengine B-Fi multiroom WiFi streamer teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2022. május 25., 09:00

Audioengine B-Fi multiroom WiFi streamer

Senki sem szeret kábelekkel bajlódni, csak útban vannak, egy idő után káosz alakul ki a hifi állvány mögött és az áraik sem tekinthetők mellékes kiadásnak egy bizonyos szint felett. Megoldást jelent erre a problémára, ha WiFi vagy Bluetooth képes eszköz kerül a képbe, ahol ez a gond nem jelentkezik. Ilyen készülék például az Audioengine B-Fi aprócska zene streamer, amibe csak a feltétlenül szükséges vezetékek csatlakozói kerültek. Kapunk még TIDAL-t, Spotify-t, Napstert, Qobuzt és még sok egyéb lehetőséget a netes zeneforrásokhoz. Nem a felbontásokkal hivalkodó, de teljesen korrekt specifikációval megadott kis zenelejátszót sikerült fülügyre vennünk a napokban.

Cocktail Audio X45Pro hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / high end

2022. május 12., 22:50

Cocktail Audio X45Pro hálózati zenelejátszóA Novatron, a Cocktail Audio gyártója, igen széles termékválasztékot kínál, a belépőtől a magasabb kategóriáig számos készülék áll rendelkezésre. az AV-Online is többüket tesztelte és az egyre magasabb árcédulához mindig egyre jobb hangzás és egyre több szolgáltatás társult. Az X45Pro multifunkciós hálózati lejátszó a Cocktail Audio csúcsmodellje, amely megépítésében és hangzásában egyaránt a felső kategóriát képviseli.

Lotoo PAW 1 sztereó hangrögzítő és DAP bemutató

médialejátszó teszt / felső középkategória

2022. május 4., 23:00

Lotoo PAW 1 sztereó hangrögzítő DAPNéha megemlítünk olyan készülékeket, amelyek nem általános zenehallgatásra, hanem inkább professzionális célokra készülnek. Közéjük tartozik a Lotoo PAW 1 is. Használható koncertek, beszélgetések, előadások hangrögzítésére, de magas felbontású hordozható zenelejátszóként sem vall szégyent. Főleg tartalomkészítők számára lehet különleges, ebben a bemutató cikkben igyekeztünk összefoglalni, hogy miért.

HiBy New R6 hordozható zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2022. május 2., 14:35

HiBy New R6 DAPA HiBy New R6 tudástára az illetlenség határát súrolja. Kisebb testvéreitől eltérően ez a DAP már sokkal telefonszerűbb felhasználói élményt kínál, miközben hangja is jobban megfelel az audiofil igényeknek.

Wattson Audio MADISON hálózati streamer teszt

médialejátszó teszt / high end

2022. április 29., 20:55

Wattson Audio MADISON hálózati streamerSvájcról sokféle jelző ugrik be az embernek köztük a pontosság, bankok és rózsaszín tehenek az alpesi legelőkön. Kevésbé ismert oldala a magas minőségű hifi és stúdió eszközök gyártása (pl. Studer ReVox) ami gyártmányok elismert etalonnak számítottak az egész világon. Manapság keveset hallunk erről az oldaláról pedig most is készülnek színvonalas termékek az országban, jelesül a Wattson Audio termékei, köztük a MADISON névre keresztelt streamer.

Zidoo NEO S hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső kategória

2022. április 8., 19:50

Zidoo NEO S hálózati médialejátszóNem sokkal a NEO X megjelenése után a Zidoo egy újabb 4K high end médialejátszóval jelentkezett, amely a NEO S névre hallgat. A közvetlenül a zászlóshajó mögé pozícionált modell video fronton ugyancsak 4K HDR 10, HDR 10+, HLG és Dolby Vision támogatású, az audio képességek terén pedig funkcionalitásban szinte alig marad el a nagyobb testvértől.

FiiO M17 hordozható zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső kategória

2022. április 4., 14:10

FiiO M17 hordozható zenelejátszóA FiiO M17 új fejezetet nyit a DAP kategóriában, rámutatva, hogy meddig lehet feszegetni egy szinte bárhol használható lejátszó határait. A kávéfőzést leszámítva alig lehet olyat említeni, amit nem tud.

Cocktail Audio X50D digitális futómű teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2022. március 25., 09:50

Cocktail Audio X50D digitális futóműA Cocktail Audio X50D a nevéhez méltóan egy valódi öszvér megoldás, elvileg, mint digitális futómű szerepel a nyilvántartásban, de annál jóval többet tud. Streamer, hálózati lejátszó és CD-játszó is egyben, ráadásul az összes fontosabb streaming szolgáltató kínálatát lefedi, mégpedig natívan, azaz integrálva van a belsejében. A számtalan digitális ki- és bemenet pedig igazi mindenessé teszi, nem nagyon létezik olyan megoldás, amire ne lenne képes az összeköttetések terén. A színes, nagyfelbontású LCD kijelző már csak hab a tortán, egy igazi "polihisztor" az X50D.

Magnat MMS 730 hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2022. február 28., 12:45

Magnat MMS 730 hálózati zenelejátszóA Magnat lépett egy merészet és piacra dobta az első streaming masináját MMS 730 néven, egy olyan piacra, ahová mostanság elég nehéz belépni, ugyanis se szeri, se száma az ugyanerre a célra készült gyártmányoknak. Bátor lépés ez, akárhonnan nézzük, a konkurencia óriási és itt már nagyot kell villantani, ha sikeres szeretne lenni ezen a telített területen. Mindenesetre az árazása barátságos, a tudása is bőven elég a teljes körű használathoz. Érdeklődve és kíváncsian vettük szem és fülügyre az MMS 730-at.

iBasso DX240 hordozható zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / felső középkategória

2022. február 19., 21:40

iBasso DX240 hordozható zenelejátszóAz iBasso DX240 összefoglal mindent, amiért egy DAP kedvelhető lehet. Árát tekintve egyértelműen a prémium kategóriát gyarapítja. Szolgáltatásai alapos ismerkedés után is csak nehezen kifogásolhatók. Ha vannak olyan hordozható zenelejátszók, amelyeknek érdemes egy nadrágzsebet fenntartani, akkor a DX240 mindenképpen közéjük tartozik.

HiBy R3 Pro Saber hordozható zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2021. december 17., 20:50

HiBy R3 Pro Saber hordozható zenelejátszóA HiBy R3 Pro Saber azt az élményt hozza vissza, amiért eredetileg kedvelni lehetett a DAP eszközöket. Nem megfizethetetlen, mégis jó hangminőséget nyújt, várakozáson felüli extrákkal. Egyes tulajdonságaiba könnyű belekötni, az összképbe viszont kifejezetten nehéz!

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.