Újabb szobával bővült az Extreme Audio budapesti üzlete

2017. december 6., szerda, 12:45

Extreme Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangszóró házimozi hangfalszett hifi hangfal hifi erősítő házimozi erősítő házimozi rendszer

Ahogyan arról korábban már írtunk, idén több mint 100 négyzetméternyi eladótérrel bővült az Extreme Audio Sopron utcai boltja. Legutóbb az épp befejezett sztereó szobáról hoztunk Önöknek képeket, most pedig az új rész leghátsó helyiségéből.

Extreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóteremExtreme Audio Budapest házimozi bemutatóterem

Itt a nagyobb házimozi rendszereké a főszerep, amit ottjártunkkor Triangle hangfalakkal, Yamaha és Musical Fidelity erősítőkkel illetve végfokokkal valósítottak meg. A forrás ezúttal egy OPPO lejátszó volt, a tiszta tápfeszültségről pedig AudioQuest szűrő gondoskodott.

Extreme Audio Budapest házimozi bemutatóterem

A szoba elejében, éppen úgy, mint manapság a legtöbb otthonban, egy LCD TV adja a képet, amit természetesen rejtett kábelezés köt össze a forrás elektronikákkal.

Extreme Audio Budapest házimozi bemutatóterem

A demó nagyjából egy átlag magyar nappali akusztikai viszonyait igyekszik reprodukálni. Vagyis nem egy minden irányból diffúzorokkal és hangelnyelő panelekkel körbeépített barlangot épített a csapat, hanem valami hétköznapibbat, életszerűbbet. Persze ránézésre sokaknak feltűnik majd, hogy az oldalfalakon vannak az akusztikára pozitív hatást gyakorló tárgyak, az első és hátsó falakat pedig részben, vagy egészben, diffúzor-szerű "farakás" borítja. Ám mindez főleg az olyan hétköznapi bútorok hiányát igyekszik orvosolni, mint a könyvszekrény, vagy a CD, DVD és Blu-ray lemezektől roskadozó polcok.

Extreme Audio Budapest házimozi bemutatóterem

Persze az kétségtelen, hogy a hátsó falak mellé állított basszus csapdák szokatlanok, de a szoba aránylag szerény méretei mellett mi ezt is el tudjuk fogadni.

Kiegészítés: Túl azon, hogy az Extreme Audio folyamatos bővítésein mennyit viccelődünk, figyelemreméltó az is, hogy az új szobák egyre szebbek. A mostani bővítésnél használt, "farakás"-ként emlegetett burkolatot mi is elfogadnánk otthonra, mert élőben nagyon jól néz ki.

www.extremeaudio.hu

Extreme Audio Budapest házimozi bemutatóterem

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.