Új helyen dübörög a Home Movie

2020. január 17., péntek, 16:30

Home Movie audio hifi házimozi hangfal hangfalszett soundbar hifi hangfal házimozi hangfalszett hifi erősítő sztereó erősítő házimozi erősítő hifi bolt hangfal shop hangfal bolt házimozi bolt

A hifi és házimozi rendszereket, AV komponenseket forgalmazó és értékesítő Home Movie nemrégiben megnyitotta Pesti útra átköltöztetett bemutatótermét a Home Center üzletközpontban. Itt közel száz különféle üzlet várja a vásárlókat, kínálatban a szőnyeg és kárpit anyagoktól egészen a modern fűtésrendszerekig szinte minden megtalálható. A korábbi üzlethez képest még színvonalasabb és könnyebben megközelíthető szentély várja az igényes film- és zenerajongókat.

Home MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome MovieHome Movie bejáratHome Movie bejárat

Immár új, a korábbihoz képest tágasabb és világosabb szaküzlet nyújt otthont a Home Movie kínálatának, melynek elsődleges célja továbbra is a forgalmazott termékek megismertetése testközelből, kipróbálási/meghallgatási lehetőséggel és szaktanácsadással. A bolt színes és informatív kirakata már messziről is tudtul adja, hogy odabent minőségi audio eszközök várják a látogatókat, nem is akármilyen felhozatallal.

Home Movie bejárat

A mennyiségi tényező nem csak a különféle árszintekre és darabszámra, hanem a kategóriákra is értendő. Gondolunk itt a falba süllyeszthető hangsugárzókra, meglévő rendszerbe is beilleszthető végerősítőkre, aktív mélysugárzókra miniatűr irodai/hálószobai komponensekre, soundbar egységekre és még sorolhatnánk.

Home Movie

A Home Movie függetlennek mondható olyan értelemben, hogy nem kizárólag saját, disztribútorként behozott termékeire összpontosít. Ehelyett szélesebb spektrumot ölelnek fel és olyan közkedvelt neveknek is teret adnak, mint a Denon/Marantz/Onkyo/NAD, de hangsugárzók terén sem válogatósak, közel tucatnyi jól ismert gyártó hangdobozait is értékesítik. Ez az ott dolgozókra és a látogatókra nézve egyaránt előnyt jelent, mivel a kollégák így folyamatosan széles rálátást kapnak az aktuális kínálatra, a vásárló pedig egyetlen helyen csemegézhet számtalan népszerű márkából.

Home Movie

Természetesen kiegészítőkben sincs hiány: a komponensek vagy rendszerek teljessé tehetők az itt található a hifi/házimozi készülék állványokkal, minőségi hangsugárzó- és összekötő- valamint tápkábelekkel, vibráció-csökkentő alátétekkel és hálózati tápelosztókkal is.

Home Movie

A bolt fő terme (eladótér) alapvetően két blokkra osztható, a fal mentén katonás rendben sorakozó "kisebb" rendszerekre és a puha szőnyeg túlsó felén tisztelgő, magasabb kategóriás sztereó komponensekre. Előbbiek gombnyomásra megszólalnak és polcokba rejtett hangulatvilágítással vonzzák magukra a figyelmet.

Home Movie

A prémium szekciót pedig kényelmes bőrfotelből tesztelheti a minőségi hangélményre kíváncsi látogató. A szoba saját hangzása sokkal kellemesebb, mint ahogy a fotók sejtetik: közel sem búg/csattog/visszhangzik zavaró mértékben. Ugyanakkor természetesen érzékelhető marad a nagy tér és a sok sík felület, így a látogató olyan környezetben hallgathatja a rendszereket, amely akusztikai értelemben hasonló (de bizonyos tekintetben jobb is) mint egy tágas otthon.

Home Movie

Az üzlet már tavaly átköltözött, ám még továbbra is folyamatosan fejlődik, változik, bővül a berendezése, mivel a Home Movie munkatársainak a csinosítás mellett internetes rendelésekkel, a vevők kiszolgálásával és az egyedi installációk kivitelezésével is foglalkozni kell.

Home Movie

Mikor erről beszélgettünk, megtudtuk azt is, hogy a közeljövőben második, "galéria" szintet is fog kapni az üzlet, hogy még igényesebb és átláthatóbb legyen a termékkínálat. Ettől függetlenül a látogatót a jól megszokott laza, barátságos hangulatban, hozzáértő kollégák fogadják minőségi termékválasztékkal a belépőtől a high end kategóriáig.

Home Movie

A Home Movie új, XVII. kerületi bemutatóterme a Home Center D/9 épületben található, a Pesti út 237. szám alatt.

homemovie.hu

Home Movie

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.