HIGH END 2018 München

2018. május 18., péntek, 19:00

High End High End 2018 High End München High End kiállítás hifi kiállítás kiállítás hifi hangfal erősítő fejhallgató DAC beszámoló

Kulcsfontosságú kiállítás a hifi iparágnak, mégis minden évben kicsit púpnak érezzük a hátunkon, hogy megtegyük a hosszú autóutat, aztán a temérdek élmény és tapasztalat rácáfol mindannyiunk szkepticizmusára. A HIGH END kiállítás ismét megnyitotta kapuit és ismét bebizonyította, hogy millió módja létezik a minőségi zenehallgatásnak.

A nagy számok helyszíne

A HIGH END 37. alkalommal engedte be tengernyi látogatóját, azzal a céllal, hogy új standardot képezzen színvonalban, információ szolgáltatásban az iparágon belül. Nem csak az érdeklődők számára fontos esemény, hanem a gyártók és kereskedők találkozási helyszíne is, hiszen ilyenkor sokan összegyűlnek a világ számos tájáról, beleértve Ázsiát és az Egyesült Államokat. Több, mint 500 kiállító mutatja be aktuális büszkeségét, innovációját négy nagyteremben és két átriumban, 138 kiemelt konferencia szobával. Emellett remek alkalom azoknak is, akik kisebb hifi specialista cégek, és szenvedélyük kamatoztatásához nemzetközi terepet vennének célba.

Hol kezdődik és hol ér véget a HIGH END?

Sokunk fejében nagy kavarodás van a HIGH END jelentését illetően. Elméletileg az adott kor technológiai eszköztárából elérhető legfejlettebb, legjobb képességű termékeket nevezhetjük így. Gyakorlatilag a felhasználói igények és költségkeretek feldarabolják a high end-nek gondolt kategóriát és inspirálják a kisebb büdzséből dolgozó gyártókat is. Az eredmény egy nagyon szerteágazó iparág, ami dizájn, funkció és árcédula tekintetében a magyar pénztárca perspektíváját beleértve megfizethetőként kezdődik, a vége pedig... nos, valahol jóval a csillagos ég felett keresendő.

Beszélhetünk high end-ről kicsi és nagy hangsugárzók függvényében, kezdőknek és ínyenceknek kiélezett rendszerek ismeretében, valamint a többszobás hangrendszert építők, fejhallgatósok, lemezjátszó megszállottak ill. a technikai tökéletességet megszállottan üldözők szemszögéből. Ugye, hogy nem is olyan könnyű kategorizálni? Az összkép megismeréséhez végig kell haladni a HIGH END standjain, és még akkor is pusztán felületes betekintést kapunk az iparba, nem tudunk meg mindent egy nekifutásból. Mindenesetre kijelenthetjük, szép színes szakma ez.

HIGH END 2018 München

LP-től hálózati lejátszókig

A HIGH END mindent igyekszik egy fedél alá vonni, így mint a korábbi években, idén is kiadós ízelítőt nyújtott az élvonalbeli digitális forráseszközökből és technológiákból. Ugyanakkor cseppet sem szorította háttérbe az analóg világot, azokat, akik a zenehallgatást annak klasszikus rituáléjában kívánják űzni. A kiállítás szervezői és a kiállítók is bizonyára jól megértették mára, hogy a zenehallgatási műveletek épp annyira különböznek, mint maguk a felhasználók. Olyan szintű hozzáférésünk van a zenéhez, ami évekkel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. A vásárlókat pedig azok a cégek nyerik meg végül, akik a temérdek hálózati és internet-centrikus tartalomhoz könnyű (és persze jó hangú) hozzáférést biztosítanak. De milyen paradox - mindez úgy tűnik, hogy csak még erősebbé teszi a hanglemezek létjogosultságát.

HIGH END 2018 München - Hörbar

Fejhallgatósok gyülekezete

Az USA-ban nagy népszerűségnek örvendő CanJam fejhallgató kiállítás is eljött Münchenbe, és a HIGH END szervezőinek közreműködésével, párszáz méterrel odébb az ún. Kohle-bunker (szén bunker) épületben tartották meg, kifejezetten a fül/fejhallgatók megszállottjainak. Aki megvette a belépőt a HIGH END kiállításra, az egyúttal belépési jogot kapott a másik eseményre is. Mi a rendelkezésünkre álló másfél-két napba nem tudtuk a CanJam-et is belesűríteni, de ha jövőre ismét ellátogatunk Németországba, akkor hozzájuk is érdemes lesz befülelnünk.

CanJam

További érdekességek

Kari Bremnes (akit énekhangja miatt mi is régóta kedvelünk) norvég énekesnő is vizitált, hogy egy hivatalos sajtókonferencia keretein belül autogramot osszon. Mi több, a művésznőt láthattuk a kiállítás és a környező utcák óriásplakátjain is, ugyanis őt választották a HIGH END 2018 arcának. További látni(jobban mondva hallgatni)való volt a HÖRBAR nevű zenehallgató pult, amelyen egy meghatározott lejátszási listát lehetett hallgatni tucatnyi csúcskategóriás fejhallgatón, mindegyiket Sennheiser HDV 820 fejhallgató erősítő hajtotta. Ez az installáció példaként szolgálhatna az otthoni értékesítők ill. bemutatótermek számára, mert szerintünk hibátlanul és igényesen volt képes prezentálni a termékek közti eltéréseket. Már csak egy lelkes támogató kell, aki hajlandó befektetni abba a "néhány" high end erősítőbe, fejhallgatóba, és tabletbe.

A modern idők beköszöntét mi sem igazolja jobban, minthogy már mi sem papír alapú térképet használtunk a kiállítók felkereséséhez, hanem a HIGH END saját, mobileszközökre letölthető applikációját. Másfelől csak dicsérni tudjuk a német szervezést, amiért a kiállítás több pontján is intézkedtek catering-ről, a kiállítóknak szánt taxi/buszjáratokról és a biztonságos, túlságosan erős zajoktól mentes élményről.

HIGH END 2018 München - Audio Hungary

Laikusok azt gondolnák, hogy magyar cégeknek már túl telített egy ilyen kiállítás, valójában azonban nekik is jutott hely, sőt. A nem először jelenlévő, elektronikákat és hangsugárzókat készítő Audio Hungary, a kábel és csatlakozó specialista KáCsa Audió valamint a komplett hifi rendszereket építő Taylor Acoustics is saját standján mutatta be termékeit (csak hogy az általunk ismert neveket említsük).

HIGH END 2018 München - Pro-Ject

A Pro-Ject az idén új standdal jelentkezett, ahol még mindig sok hely jutott a friss virágoknak, amelyek mellett egy pár vizuális gegnek is sikerült helyet szorítani. Az egyik ilyen a Beatles sárga tengeralattjárója, ami egyúttal lemezjátszó is. Igaz, víz alatt nem működik…

HIGH END 2018 München - Pro-Ject

A hagyományosan a jó árú, de igényes lemezjátszóiról ismert gyártó egyre több készletet is árul. Ilyen a Juke Box S2, ami a lemezjátszó alapvázába elrejtett egy S2 sorozatú erősítőt, Bluetooth vevőt, analóg és digitális bemeneteket is. Ráadásul a szettben egyforma furnér borítást kaptak a hangfalak és maga a lemezjátszó.

HIGH END 2018 München - KáCsa Audió

A kábelekre és csatlakozókra specializálódott cég immár 13. alkalommal jött kiállítani. Standjukra kipakolták legnépszerűbb KáCsa és Neotech termékeiket.

HIGH END 2018 München - KáCsa Audió

Nem csak készre szerelt kábelek közül lehetett válogatni, a látogatók helyszíni összeszereléssel egyedi rendeléseket is leadhattak. Újdonságként a Neotech NECH-3001 fejhallgató kábelt hozták, ami sodort OCC rézből készült, high end fülesekhez is bátran ajánlják.

HIGH END 2018 München - Core Audio

A KáCsa társkiállítójaként érkező, magyar székhelyű cég teljesen egyedi forráseszközt, jobban mondva rendszert hozott magával. Az analóg tápegységekről üzemelő készüléklánc saját tervezésű számítógépet, USB transzportot és DA konvertert tartalmazott. A Core Audio célja a digitális hibák teljes kiküszöbölése és olyan zenei élmény teremtése, ami a hallgatónak teljes kikapcsolódást okoz. Ha még a próbához kirakott AudioQuest fejhallgatóval is leesett az állunk, akkor vajon mit tudhat e rendszer még jobb füles/hangfal társaságában?

HIGH END 2018 München - Furutech

A Furutech standja nyitás előtt

HIGH END 2018 München - Nordost

A Nordost idén nem hozott semmi meglepetést, ami azt sejteti, hogy valamire készülnek. Ugyanakkor bővítették USB kábel kínálatukat és visszahoztak néhány régi, olcsóbb hangfalkábelt is a kínálatba.

HIGH END 2018 München - QKORE

Persze a QKore továbbra is a büszkeség tárgya.

HIGH END 2018 München - Nordost ODIN

A képen látható Odin kábelek árából, olcsóbb Nordost vezetékekkel, már egészen komoly sztereó rendszert is össze lehetne állítani

HIGH END 2018 München - Naim Statement

A Naim Statement méretét nehéz megszokni

HIGH END 2018 München - Focal

A Focal kis szobája egyike volt azon kevés helynek, ahol viszonylag nyugodtan lehetett zenét is hallgatni

HIGH END 2018 München - roon

Nagyon hosszan nézte

HIGH END 2018 München - Totem

A Totem szobája az idén is ugyanarról szólt, mint a korábbi években. Kicsi hangszórókból lőttek a hallgatóságra egy jó nagy adag hangot. Mindezt egészen élvezetes módon.

HIGH END 2018 München - IsoTek

Az IsoTek az idén két kicsi és egy hatalmas szűrővel érkezett. Az aprók közül az EVO3 Gemini a nagyobb, EVO3 Polaris technológiáját ültette be, egy két kimenetű elosztóba. Sokaknak ma már ennyi is elég, így ésszerű a lépés. Ez a modell a nyár közepére várható a boltokba, négyszáz eurónak megfelelő áron.

HIGH END 2018 München - IsoTek EVO3 Syncro

A másik apró újdonság az újratervezett EVO3 Syncro, ami hatszáz euró körüli áron várható, szintén a nyár közepétől.

HIGH END 2018 München - IsoTek EVO3 Nova

No és itt van a hatalmas, EVO3 Nova, a 12 csatornás, négy nagyáramú kimenetet is kínáló felépítésével, ami egy komplett, végerősítőket tartalmazó rendszernek is elég lehet, hiszen közel négy kilowattos terhelést is képes tartósan kezelni.

HIGH END 2018 München - Jern14

Igen! Végre meghallgattuk a kis vasbabákat, a Jern14 hangfalacskákat, de a hangjuk sajnos kevés volt ahhoz, a szívünk megolvadjon és formába önthető legyen, mint az olvadt vas, amiből ezek a hangdobozok készülnek. Pedig a látvány, no meg az élmény, amit a kopogtatásuk, vagy esetleges megemelésük során szerezhetünk, nem hétköznapi.

HIGH END 2018 München - Jern Sub 1000

Jern SUB 1000. Megpróbáltuk megemelni, vagy legalább megmozdítani, de nem sikerült.

HIGH END 2018 München - Tivoli Audio

A Tivoli Audio végre hivatalosan is bemutatta új sztereó rádióját, aminek a prototípusát már egy éve is megmutatták, titokban. Ám ennél is érdekesebb, hogy csukóra akasztható méretű, Bluetooth hangfalat is készítettek.

HIGH END 2018 München - SPL

Ha csak a külső számít, az SPL máris bajnok.

HIGH END 2018 München - Stein Music

Hány hangszórót lát a képen?

HIGH END 2018 München - AURALiC

Az Auralic az idén elhozta az egy éve bemutatott G2 sorozat kistestvérét, a kevésbé extrém G1 családot. Nos, első pillantásra alig látszik a különbség. Amit láttunk és hallottunk, az alapján a G1-nek sincs oka szégyenre. Mind az építési minőség, mind a szolgáltatások egyértelműen a high end kategóriába sorolják ezeket a modelleket is. Rájuk még később visszatérünk.

HIGH END 2018 München - Pro-Ject

Más lemezjátszó alá bekukkantva talán levegőt, könnyű, fröccsöntött műanyagot talál az ember, de ez alatt a fránya Pro-Ject alatt csak a vaskos MDF váz látszik. Az osztrák cég csehországi gyárában még kitartanak a minőség mellett.

HIGH END 2018 München - SVS

Szép nagy SVS mélyládák. Amelyiket még nem teszteltük, azt majd fogjuk.

HIGH END 2018 München - Cessaro

Mintha az idén kevesebb óriás tölcsérrel találkoztunk volna.

HIGH END 2018 München - Constellation

Vegyes érzésekkel távoztunk a Constellation szobájából

HIGH END 2018 München - JBL

JBL L100 Classic

HIGH END 2018 München - PMC

PMC

HIGH END 2018 München - Nagra

Elméletben jól kell szóljon: egy rakat NAGRA elektronika és a Wilson Audio Alexa, no de gyakorlatban? Zseniális volt! Nagyon nehéz volt otthagyni ezt a szobát.

HIGH END 2018 München - DALI

Az első napon a DALI egy dizájnos szobával és középszerű hanggal fogadta a közönséget

HIGH END 2018 München - Audio Research

Az Audio Research és Sonus faber kombinációja bebizonyította, hogy igenis lehet a kiállításon lebilincselő hangot produkálni.

HIGH END 2018 München - Sonus faber Sonetto

A Sonus faber Sonetto jellegzetessége, hogy tökéletesen olyan, mint egy Sonus faber.

HIGH END 2018 München - Dan DAgustino

Dan D’Agostino Relentless - üresen is 200 kg. Valóban gigászi fenevad.

HIGH END 2018 München - Pro-Ject

A Pro-Ject egyik játéka: Lemezre rögzítették az egyik bemutató filmjüket, hogy azt VT-E lemezjátszóról, egy adapter segítségével, képcsöves tévén jelenítsék meg. Persze a felbontás messze nem HD. Sőt, még egy VHS videókazettával sem lenne versenyben, ráadásul fekete-fehér és néma. Mégis, jópofa játék ez.

HIGH END 2018 München - AUNE

Az AUNE készüléket nem csak meghallgatni lehetett...

HIGH END 2018 München - AUNE

...de néhány modell belsejébe be is kukkanthatott, aki kíváncsi.

HIGH END 2018 München - Pro-Ject

Lemezjátszó, fejhallgatóerősítővel? Ez is új!

HIGH END 2018 München - System Audio

Vezeték nélküli hangfalak. Úgy tűnik, Nyugat Európában hatalmas divatjuk van.

HIGH END 2018 München - System Audio

Egy távvezérlő, ami tetszett (SA)

HIGH END 2018 München - AudioLab

Audiolab/QUAD

Honnan bányászták elő ezt az öreg F1 hangfalat?

HIGH END 2018 München - QUAD

A QUAD frissített elektrosztatikus hangfalát két nap után kitették a Luxman szobájából, mivel mindenki azt bámulta, az elektronikák helyett.

A hangfal fő erénye persze nem ez, hanem a késletetés, amivel az egyes elemek dolgoznak benne, hogy a panel felületén a hang terjedési sebességének megfelelő gyorsasággal szaladjon végig a jel és az élmény természetesebb legyen.

HIGH END 2018 München - Acoustic Energy

Sok év után, végre jelen volt az Acoustic Energy, még ha nem is igazi demóval, csak üzleti céllal.

HIGH END 2018 München - Phonar

A forma, ami mostanság oly sok hangfalgyártót izgat. Átmenet a dizájn hangfal és a népszerű, vezeték nélküli rendszerek között. Afféle félszerzet…

HIGH END 2018 München - ABYSS

Amennyire jól mutat a képeken, élőben annyira csalódást okozott az ABYSS.

HIGH END 2018 München - Audio Analogue

Lehetett nézegetni az Audio Analogue belsejét

HIGH END 2018 München - FiiO

FiiO - nem teljesen high end, de amilyen ívben fejlődnek, amennyit tesznek azért, hogy elérhető áron is korrekt fülhallgatókhoz, erősítőkhöz és lejátszókhoz juthassunk, egyértelműen itt van a helyük!

HIGH END 2018 München - HiFi Rack

A HiFi Rack alapító Bradley Walters és kolléganője Jade az új Omnium állvány előtt.

HIGH END 2018 München - MySphere

Megígértük, hát meghallgattuk! A Mysphere amennyire extrém árú és kivitelű, annyira kényelmes is. Tényleg, megdöbbentő, hogy bár szilárdan, erősen fogja magát az ember fején, mégsem nyom. A hangja azonban messze van attól, amit akár csak egy harmadennyit kóstáló fülhallgatótól elvárunk.

HIGH END 2018 München - MySphere

Szép, kényelmes. Köszönjük, nem kérjük.

HIGH END 2018 München - Sennheiser

A Sennheiser standon a szokásos tömeg és sok-sok Comply fülszivacs, amiket természetesen minden meghallgatás után újra cseréltek, mindenki tiszta dugót helyezhetett füleibe.

HIGH END 2018 München - Astell&Kern

Ízléses standdal üdvözölt minket az Astell & Kern. A korábban szinte aggasztóan szerteágazó termékkört mostantól leegyszerűsítik, az SP1000 alá ékelődő SE100 és SR15 mobil hifi lejátszók érkezésével. Ugyanitt kipróbálhattuk az AK és a Jerry Harvey Audio kooperációjából származó Billie Jean fülmonitort is. Az újoncok érkezése nyáron várható.

HIGH END 2018 München - Taga Harmony

TAGA Harmony - harmóniában a nagy versenytársak formavilágával. Vagyis, erősen merítettek a KEF és Bowers & Wilkins dizájnjából, sok más mellett. Eredetiség legfeljebb az árakban van.

HIGH END 2018 München - ELAC

Az új aktív ELAC dobozkák álomszépek! OK, ez egy szubjektív vélemény, amivel nem kell egyetérteni...

HIGH END 2018 München - ELAC

Jól nézzék meg a képet, majd magyarázzák meg, mi történik itt! Vannak pillanatok, amikor az intuíció zavarba ejtő következtetésekre visz, mint itt is, ahol a meghajtott mélysugárzó lényegében egy félig zárt térben dolgozik, miközben kövér reflexcsövek is készenállnak, hogy elvezessék az erejét

HIGH END 2018 München - HEGEL

A Hegel két újdonsággal érkezett a kiállításra. Az egyik, hogy a H190 megkapta a Spotify Connect kompatibilitást. A másik, egy rövid pillantás volt a cég következő, nagy, integrált erősítőjére, a H590-re.

HIGH END 2018 München - KEF Blade

A KEF Blade hangfalak és az új Hegel H590 erősítő párosítása úgy szólt, hogy a tágas demó szoba megtelt néma hallgatókkal.

HIGH END 2018 München - KEF Blade

A Blade belseje...ismét

HIGH END 2018 München - McIntosh

A McIntosh szobában körülnézhettünk, miközben hálózatba kötött hangfalak szóltak körülöttünk, becsületes kis hifi rendszerként.

HIGH END 2018 München - Denon

Végre megnézhettük, miből készült a Denon faburkolatú fejhallgatója.

HIGH END 2018 München - Onkyo-Pioneer

Az Onkyo-Pioneer csapat igyekezett megmutatni, hogy a hordozható lejátszók és fejhallgatók terén is erősek.

HIGH END 2018 München - Kawero

Kawero! Még mindig a jók közé tartozik, bár az idei demó nem fogott meg minket annyira

HIGH END 2018 München - Vincent

Vincent és Vienna Acoustics. Utóbbi az idén új hangszórókészlettel szerelt hangfalakat is hozott, a hang pedig ismét élvezetes volt.

HIGH END 2018 München - T und A

T+A a német precizitás, vagyis inkább megszállottság ékes példája. Kiváló hely egy kis nyálcsorgatásra.

HIGH END 2018 München - InAkustik

Mély fájdalommal vettük tudomásul, hogy az Inakustik szobájában az extravagáns kábelekkel sem sikerült igazán élvezetes hangot varázsolni.

HIGH END 2018 München - McIntosh

A McIntosh csoport standján bizonyítottnak tűnt, hogy lehet jó hangot csinálni a kiállításon.

HIGH END 2018 München - Dan DAgustino

Dan D’Agostino már a puszta megjelenésével is eladja magát.

HIGH END 2018 München - Gravelli

Semmi új nincs abban, hogy a hangdoboz betonból van. A Gravelli azonban egy lépéssel tovább ment és a lemezjátszó alapszerkezetét is ebből az anyagból öntötték ki. A felépítmény amúgy Pro-Ject testvérvállalata, az EAT munkája. Ahogy az alatta lapuló, diszkrét, betonnal díszített erősítő is.

HIGH END 2018 München - Gravelli

Igen, beton!

HIGH END 2018 München - BlueSound

Bluesound fehérben!

HIGH END 2018 München

Jól nézd meg ezt a beépíthető hangszórót! Ez már sok szempontból versenyképes a hagyományos hangfalakkal.

HIGH END 2018 München - Technics

Technics

HIGH END 2018 München - Gobel

Jól szólt, de nehéz ezzel törődni, a 450000 eurós árcédula mellett! Ez uszkve 140 millió forint.

HIGH END 2018 München - Fink Team

Fink Team - Borg

Nem szólt rosszul.

HIGH END 2018 München - Marantz

A Marantz demójának hangminőségére nem találtunk magyarázatot. Mások sem, mert a legtöbben, hozzánk hasonló módon, szinte leülés után, azonnal kisétáltak.

HIGH END 2018 München - Marin Logan

Martin Logan és Anthem

HIGH END 2018 München - Magico

Magico - Egyik kollégának tetszett, másiknak nem.

HIGH END 2018 München - Kharma

Az emlegetett bőr szőnyeg a Kharma szobájában

HIGH END 2018 München - C.E.C.

A C.E.C. szobájában úgy döntöttek, hogy ők bizony Yello koncerttel demóznak, ami Németországban kétségtelenül egyike a nyerő taktikáknak a Kraftwerk és Lichmond lemezek mellett. Mi azonban inkább fogyasztottunk volna valami könnyebb műfajt. Fáradt füleinket inkább tovább vonszoltuk a következő szoba irányába.

HIGH END 2018 München - EAR Yoshino

Rosszkor érkeztünk, nem szólt a zene, pedig általában itt is kellemes élmények fogadnak.

HIGH END 2018 München - Ascendo

Továbbra is a felesleges magamutogatás tökéletes példája egy ekkora átmérőjű membrán.

HIGH END 2018 München - Focal Grande Utopia

A fotón sajnos nem jön át igazán, hogy mennyire nagy és gyönyörű a Grande Utopia

HIGH END 2018 München

Alapítanunk kellene egy biciklis magazint is :D

HIGH END 2018 München - Boenicke

A bringa amúgy a Boenicke szobájában volt, ahol ismét azt bizonygatták, hogy fából szinte bármit meg lehet csinálni. Még vaskarikát, vagyis drótszamarat is.

HIGH END 2018 München - Estelon

Az Estelon Extreme legújabb, limitált szériás változata lélegzetelállító látvány élőben is és a hangja is megfelelt az elvárásainknak.

HIGH END 2018 München - WLM

A WLM rendszere épp úgy, mint Bécsben, a müncheni kiállításon is tetszetősen muzsikált.

HIGH END 2018 München - Cyrus

A Cyrus bemutatta a ONE HD modellt, ami már digitális bemenetekkel és aptX HD kompatibilis Bluetooth csatlakozással is rendelkezik. A gyártó tovább fejlesztette az MM phono előerősítőt. Illetve AV üzemmódot is kapott a kis erősítő, így az végerősítőként beilleszthető egy házimozi rendszerbe, a front, sztereó csatornákhoz.

HIGH END 2018 München

Ó, ugyan! Nincs itt semmi látnivaló. Bécsben még készülnek műsoros kazetták…

HIGH END 2018 München - Revox

Maga a bemutató nem túl ízléses, pedig a hangfalak és a fába csomagolt Revox érdekesek. Persze van akkora a piac és a high end látogatottsága, hogy az ilyen összeállítások is megtalálhassák a saját közönségüket.

HIGH END 2018 München - Cambridge Audio

Egy csipetnyi csalódást okozott, hogy a Cambridge Audio nem hozta el a teljes kínálatát, csupán az ötvenedik évfordulóra készített EDGE sorozatot. Igaz, ennek a hangja nagyon is meggyőző volt. Egy szett Bowers & Wilkins hangfallal demózták őket és az elvárt, dinamikus, pontos és roppant energikus hang szólt.

Ismét sokat tanultunk

Az idei HIGH END alatt több jó (sőt, kiváló) hanggal találkoztunk, mint bármelyik korábban általunk látogatott müncheni kiállításon. Nem egy szobában szívesen időztünk volna még hosszú perceken, órákon keresztül. Megismerhettük a még itthon is csak nehezen hozzáférhető márkák/termékek szebbik oldalát, valódi képességeiket és ez a tapasztalat pályafutásunk további részén bizonyára végig fog kísérni minket. Most már csak annyi dolgunk van, hogy a rendelkezésünkre álló tapasztalatokat még hatékonyabban és érthetőbben osszuk meg Kedves Olvasóinkkal. Persze addig, míg honlapunk látogatottsága a mostanihoz hasonló, nekünk sem kell szégyenkeznünk, sőt, örülhetünk annak, hogy a minőségi, önfeledt zenehallgatás idehaza is egyre kevésbé számít luxusélménynek (bár kétségkívül bizonyos szinttől felfelé mindig is az fog maradni). És ne tessék feledni, az itthoni forgalmazóknak köszönhetően azért Magyarországon is belecsöppenhetünk néhány kisebb-nagyobb HIGH END élménybe!

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.