Bemutatók, a demószobák felé vezető úton

2017. december 13., szerda, 13:40

Extreme Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangszóró házimozi hangfalszett hifi hangfal hifi erősítő házimozi erősítő házimozi rendszer

Az Extreme Audio a bemutató szobákhoz vezető utat is telipakolta házimozi szettekkel, hangfalakkal, erősítőkkel, lejátszókkal.

Extreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio Budapest

Egy hete az Extreme Audio Sopron úti üzletének új moziszobájáról hoztunk képeket, most pedig az oda vezető folyosó, vagyis inkább a fejhallgatók és demószobák közötti, új eladótér fotóit tárjuk a Kedves Olvasók elé. Persze a kínálat változhat, de aki belenagyít a képekbe, nagyjából mégis csak megtudhatja, mit is hallgathat meg itt 2017 karácsonya előtt.

Extreme Audio Budapest

A kis hangfalakat és fejhallgatókat bemutató szoba mellett a Klipsch termékei sorakoznak: Bluetooth hangszórók, lemezjátszók, aktív hangfalak. Tehát olyasmi, ami főleg azoknak izgalmas, akik nem akarnak hagyományos, komponensekből hifi rendszert építeni.

Extreme Audio Budapest

Ezzel szemben egy sor Klipsch házimozi hangfalszett áll, Musical Fidelity és Yamaha erősítőkkel összekötve, természetesen kipróbálható, meghallgatható állapotban. Ettől balra, vagyis az eladótérben mélyebbre hatolva, Jamo hangfalakat kóstolgathatjuk. természetesen itt is az előzőkhez hasonló módon, már előre bekötve, Yamaha és Marantz elektronikákkal beüzemelve vár minden. Itt egy kis kakukktojásként, a falra felszerelve van a Klipsch szatellit készlet, amit talán nekünk is tesztre kellene fognunk.

Extreme Audio Budapest

Tovább haladva, a tér megnyílik, kiszélesedik előttünk. Itt két Triangle szett vár ránk, Musical Fidelity és Yamaha forrásokkal. Ráadásként, itt van egy kis Music Hall szett is. Balra pillantva, egy újabb pár Triangle hangfal áll, bevetésre készen. No és itt van még két, majdnem hűtőszekrény méretű Klipsch Forte III is.

www.extremeaudio.hu

Extreme Audio Budapest

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.