Megújult a debreceni Extreme Audio

Új helyen, nagyobb üzlet

2017. november 23., csütörtök, 18:50

Extreme Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangszóró fejhallgató erősítő házimozi hangfalszett hifi hangfal hifi erősítő házimozi erősítő Bluetooth hangszóró hifi fejhallgató fejhallgató erősítő

A debreceni pályaudvartól alig 150 méterre nyitotta meg új, tágas és szépen berendezett üzletét az Extreme Audio.

Extreme Audio DebrecenExtreme Audio DebrecenExtreme Audio DebrecenExtreme Audio DebrecenExtreme Audio DebrecenExtreme Audio Debrecen AudioQuest kábelekExtreme Audio DebrecenExtreme Audio DebrecenExtreme Audio DebrecenExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen házimoziExtreme Audio Debrecen hifi fejhallgatóExtreme Audio Debrecen hifiExtreme Audio Debrecen Yamaha MusicCastExtreme Audio Debrecen Yamaha MusicCastExtreme Audio Debrecen Bluetooth hangszóróExtreme Audio Debrecen Bluetooth hangszóróExtreme Audio Debrecen fejhallgatóExtreme Audio Debrecen fejhallgatóExtreme Audio Debrecen fejhallgatóExtreme Audio Debrecen fejhallgatóExtreme Audio Debrecen fejhallgató

Az Extreme Audio napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő hifi bolthálózata, ami nem csak hangzatos közhely. Megannyiszor beszámolhattunk arról, ahogy egy-egy bolt épp egy vagy két új szobával bővült, vagy új üzletet nyitott. Ezúttal az előbbiek kombinációjával állunk szemben, vagyis új és a korábbinál sokkal nagyobb helyre költözött az Extreme Audio debreceni bemutatóterme.

Extreme Audio Debrecen

Az új bolt a Győrben és Budapesten már megismert dizájnelemeket és szolgáltatásokat sorakoztatja fel, ami külön elismerést érdemel. Az egységes dizájn és az igényes berendezés ma Magyarországon szinte sehol másutt nem jelenik meg egyszerre.

Extreme Audio Debrecen Bluetooth hangszóró

Az új boltban a megszokott, tagolt eladótérben külön helye van a hordozható hangfalaknak, a fejhallgatóknak, soundbároknak és az olyan, hálózatos rendszereknek, mint a Yamaha MusicCast.

Extreme Audio Debrecen fejhallgató

Emellett találunk egy falat kábelekkel megtöltve, több kisebb sztereó és házimozi rendszert és még sok-sok apróságot. Már az üzlet puszta bejárásával, komolyabb nézelődés nélkül is el lehet tölteni jó pár percet, és ez még nem is a történet vége.

Extreme Audio Debrecen AudioQuest kábelek

Ugyanis a klasszikus eladótérből nyílik három szoba. Egy a kisebb sztereó hifi összeállításoknak és fejhallgatóknak.

Extreme Audio Debrecen hifi fejhallgató

Egy a nagyobb házimozi szetteknek és egy az olyan rendszereknek, amik már Dolby Atmos, vagy más, magassági csatornás hangzást kínálnak. A stúdiókban összesen 15 komplett házimozi szett várja az érdeklődőket, amiből egy Atmos hangot is kínál.

Extreme Audio Debrecen házimozi

Az új, mindössze két hete megnyitott bolt, ahogyan az a fotókon is látszik, már most szépen fel van szerelve, de a következő hetek során még újabb bemutatókkal és hifi készülékekkel, fejhallgatókkal, fejhallgató erősítőkkel, soundbárokkal és még sok-sok mással fog bővülni. És mindez még csak az idei terv! Ismerve az Extreme Audio szokásait, biztos, hogy már jövőre átrendeznek legalább egy sarkot, vagy falat, hogy igazodjanak a piaci igényekhez.

Extreme Audio Debrecen házimozi

Az új Extreme Audio szalon az Iparkamara u. 2/A szám alatt található. A környéket ismerők számára talán többet mond, hogy az üzlet az egykori Adam’s Sport helyén található, így a bejárata a Petőfi térre néz.

Extreme Audio Debrecen Yamaha MusicCast

Szerkesztői kiegészítés

Magyarországon, a kilencvenes években indult legutóbb ilyen látványos kísérlet a vásárlók szélesebb körének igényes kiszolgálására. Az egykori Keravill versenytársai, a Murányi és a Herta éveken át igyekeztek szebb és jobb üzletekkel, képzett eladókkal kiszolgálni a vásárlói igényeket, egészen addig, amíg a két hatalmas hálózat, az ElectroWorld és a Media Markt le nem tarolta a piacot. Ez és persze a nagy gazdasági válság után, úgy tűnt, hogy aki nem high end vásárló, az többnyire a hipermarketek, és diszkont áruházak, no meg a kétes hátterű webshopok kínálatából kell válogasson. Éppen ezért, őszinte örömmel tölt el minket az Extreme Audio sikere, ami messze túlmutat egy cégen, egy márkán. Bizonyítja, hogy a társadalom szélesebb rétegei vágynak minőségi hangzásra és kiszolgálásra.

www.extremeaudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.