Új, nagyobb sztereó szoba a Home Movie-ban

2017. december 9., szombat, 19:20

Home Movie audio hifi sztereó hangfal hifi hangfal hifi szoba hifi bolt hifi bemutatóterem

Bár a Home Movie neve az otthoni mozizásra utal, a csapat lelkesen foglalkozik a kétcsatornás zene hallgatásához szükséges alkotóelemekkel is. Ezért volt már eddig is két sztereó szobájuk, amiből most egyet felújítottak, és kétszeresére bővítettek.

A Home Movie főhadiszállását eddig legtöbben a moziszobájáról ismerték. Annak ellenére is, hogy kezdetektől ott volt vele szemben egy kisebb sztereó szoba, illetve már jó ideje várja egy második, csinosan berendezett is a zenerajongókat. Csak egy baj volt mostanáig. A két sztereó bemutató mérete nagyon hasonló volt. Kellett egy nagyobb hely, ezért kalapácsot és csákányt ragadott a kis csapat és egy fal kibontásával, kétszeresére növelték a régebbi szoba alapterületét. Az eredmény egy olyan helyiség lett, ahol bátran lehet tesztelni nagy hangfalakat is.

Home Movie hifi

A megújult szoba persze új elektromos hálózatot, új világítást, vastag puha padlószőnyeget kapott. A látogatókat pedig egy jókora mozifotel várja, és persze sztereó rendszerek sokasága. Most, amikor ezeket a sorokat írjuk, egy felső kategóriás Emotiva elő- és dupla mono végfok szett dolgozik, SVS álló hangfalakkal tökéletes szinergiában.

Home Movie hifi

Mást hallgatna a kedves zenerajongó? Semmi akadálya! Van itt sok-sok DALI, KEF, Atlantic Technology, Focal, Canton, Magnat és Emotiva hangfal is. Természetesen szívesen beüzemel a csapat más forrás-elektronikát is.

Home Movie hifi

Ha sztereó rendszert keres, bátran vegye fel a meglátogatandók listájára a Home Movie Óvónő utcai üzletét. Vagány csapat várja, no meg egy sor, nagy hangfal és nagy hifi elektronika. (...és ők azt sem bánják, ha felcsavarja a hangerőt)

www.homemovie.hu

Home Movie hifi

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.