20 éves a Home Movie

2022. december 2., péntek, 20:10

HomeMovie SVS Emotiva EarMen Auris Krell Linn AC Infinity M&K Sound hifi erősítő hangfal házimozi DAC fejhallgató erősítő sztereó erősítő házimozi erősítő házimozi rendszer

Szerény körülmények között, hobbiból indult Juhász Csaba hifi és házimozi rendszerekre specializálódott vállalkozása. Mára belépőszinttől high end kategóriáig, rengeteg név és termékkategória található a Home Movie kínálatában. 20 perces videós interjúval, új weboldallal és új audiofil gyártóval sikerült megkoronázni az elmúlt két évtizedet. Lássuk!

Home Movie KutyaházHome Movie high end hifiHome Movie MK Sound mélyládaHome Movie hifi boltHome Movie bemutatóterem SVS mélysugárzóHome Movie Auris fejhallgató erősítők

Az első Home Movie bemutatóterem - "Kutyaház" :)

A mozi jön, vagy megy?

Kifejezetten filmnézésre optimalizált helyiséget birtokolni szerencsés kiváltság. Nem mindenki engedheti meg magának, de hozzá kell tenni, hogy közel sem lehetetlen cél. A Home Movie előző bemutatóterme, dedikált házimozi szobát is magába foglalt. De ahogy az alábbi videóban elhangzik, e helyszín nem minden szempontból segítette az értékesítést. Mi lehetett ennek az oka? És miért költözött a Home Movie éppen a vetítővásznat és mozifotelt nélkülöző Home Centerbe? Vajon megszűnt a moziszoba építős vonal, vagy csak az arculat került átalakításra? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket gyűjtöttünk össze a forgatás előtt.

Home Movie high end hifi

Miért fontos bővülni?

A Home Movie disztribútorként és viszonteladóként is szerfelett tevékeny. Saját forgalmazásában olyan nevek találhatók, mint az AC Infinity, Auris, EarMen, Emotiva, Krell, M&K Sound, illetve az SVS.

Home Movie bemutatóterem SVS mélysugárzó

Csaba beszélgetés közben árulta el, hogy hamarosan a Linn cég high end hangrendszerei is megtalálhatók lesznek náluk. De vajon mi lehet az oka és egyáltalán lehetséges-e, hogy ennyi gyártó disztribúciója mellett is igyekszik megőrizni független értékesítői imázsát?

Home Movie Auris fejhallgató erősítők

Új lendület

Megújult a weboldaluk is, átláthatóbb és korszerűbb lett. Ahogy beszélgetésünkből kiderült, erre igyekeznek többet fókuszálni, az online jelenlétre és a közösségi médiában rejlő lehetőségekre. De mindig ilyen egyértelmű volt az irány, vagy nehézségek is jöttek az évtizedek alatt? Ilyen kérdéseket tartalmaz az exkluzív interjú, mely megtekinthető YouTube csatornánkon, vagy az alábbi linkre kattintva:

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.