Egyéb > egyéb kiegészítő teszt

Hama 108729 pneumatikus fali konzol teszt

egyéb kiegészítő teszt

2014. március 31., 14:20

Hama 108729 TV tartó fali konzolA Hama amúgy is hatalmas fali konzol kínálatát eddig is figyelmesen böngésztük. Mustráltunk már olyan kihúzható és forgatható típust, ami képes a falhoz simulni és monheimi látogatásunk alkalmával alaposan rácsodálkozhattunk, hogy a tartós tesztek során mekkora súlyokat aggatnak egy-egy szerkezetre. A pneumatikus tartó azonban más, mert ez nem csak előre mozog, oldalra fordul, nem csak billen, hanem emelkedik és süllyed is!

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati zavarszűrő teszt

egyéb kiegészítő teszt

2014. március 11., 15:05

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati zavarszűrőBár már 2012 nyarán megjelent az Isotek EVO3 Mini Mira, hozzánk csak most jutott el. Az RFI zajok minimalizálásának érdekében született, főleg képmegjelenítők mellé ajánlja a gyártó, de mi kíváncsiak voltunk, hogy vajon audió rendszerekben is megállja-e a helyét. Annyit elöljáróban mondhatunk, hogy a mai korra jellemző, olcsó és rossz minőségű táppal rendelkező készülékek javítása érdekében fejlesztette ki az angliai cég, mely számunkra is egyértelművé vált a teszt során.

Rapoo 8000 és E6700 billentyűzet teszt

egyéb kiegészítő teszt

2014. március 10., 17:35

Rapoo E6700 Bluetooth billentyűzetIsmét billentyűzetet ragadtunk! Nem csak írás céljával, de azért is, hogy teszteljük. Ennek oka, hogy az okostévék gyártói egyre nagyobb vehemenciával próbálnak minket rávenni, hogy a nagy képernyőn netezzünk, látogassunk közösségi oldalakra és csináljuk mindazt, amire eddig számítógépet vagy tabletet használtunk. Vagyis, kell egy jó billentyűzet és talán egér is!

Hama uRage termékek tesztje

egyéb kiegészítő teszt

2014. február 14., 08:25

Hama uRage gamer termékekA Hama uRage sorozata kifejezetten számítógépes játékosoknak szánt termékeket tartalmaz. Ezúttal nálunk is vendégeskedett néhány ilyen periféria, hogy rövid tesztnek vessük alá őket. Személyes kedvencünk a feltűnési viszketegségben szenvedő, ámde rendkívül precíz egér, és a sci-fi filmeket alázó, szintén világító mikrofonos headset. Róluk, és egyéb érdekességekről is olvashatnak mai cikkünkben.

Hama USB pendrive teszt

egyéb kiegészítő teszt

2013. szeptember 20., 07:05

USB pendriveMilyen pendrive-ot érdemes venni? Melyik a megbízható és gyors? Nehéz erre válaszolni, hiszen manapság egyre többen csak a méretet, az árat és a színt nézik, amikor személyes kis adathordozót vesznek. Pedig a dolog ennél jóval többről szól!

Sonos vezeték nélküli multiroom rendszer

egyéb kiegészítő teszt

2013. május 27., 14:30

Sonos multiroomHa azt írjuk, "többszobás hangrendszer telepítése", a vizuális típusú olvasók előtt megjelenik egy kisteherautó, tele szakemberekkel. Rengeteg kelléket cipelnek, több száz méternyi hangfalkábelt, nagy koffereket infravörös jeltovábbítókkal, és egyéb kimondhatatlan nevű szerszámmal telepakolva. Mára a digitális jelfeldolgozásnak és a vezeték nélküli rendszereknek köszönhetően ez a jelenség egyre ritkább. Ha csak azt szeretnénk, hogy az egész házban szóljon a zene, attól még nem kell szétverni a falat és kilométernyi kábelt behúzni. Ha intelligens hangosítást építenénk a házunkba, akár mi magunk "összerakhatjuk" azt. Szerkesztőink ezúttal a Sonos modern, felhasználóbarát multiroom rendszerét próbálták ki, mely a vártnál jóval több lehetőséget tárt eléjük.

Nordost QRT harmonizáló eszközök teszt

egyéb kiegészítő teszt

2013. május 3., 16:05

Nordost Qb4 hálózati tápelosztó és Qv2 hálózati tápfeszültség harmonizátorA QRT eszközöket világszerte a Nordost forgalmazza, így kerültek Magyarországra, azon belül az Audiocentrum kínálatába. Tőlük kaptunk kipróbálásra egy QBASE QB4 elosztót és két db Qv2 harmonizálót. Gondolkoztunk, hogy minek is nevezzük ezeket a szénszálas burkolatú, aranyozott csatlakozókkal ellátott hengereket, aztán maradtunk a gyártó által kiötlött, "AC Line Harmonizer"-nél, illetve annak magyarosításánál.

Hama WLAN adapterek

egyéb kiegészítő teszt

2013. április 5., 15:25

Hama 53123 WLAN adapter Nincs LAN aljzat a közelben és nincs WiFi a Blu-ray lejátszóban? Esetleg gyenge a WiFi jel az emeleten? Bizony hétköznapi problémák amikkel valahogy csak meg kell küzdjünk. Most bemutatjuk az olcsó megoldást, ami még a fent felsoroltaknál is sokkal többet tud és amihez még a falat sem kell kivésni!

Advance Acoustic WTX 500 Bluetooth vevő teszt

egyéb kiegészítő teszt

2013. január 3., 13:35

Advance Acoustic WTX 500 Bluetooth vevőA francia székhelyű Advance Acoustic cég vezeték nélküli jeltovábbítója új képességgel ruházza fel a felhasználók több éve - vagy akár évtizede - birtokolt erősítőjét. A WTX 500 segítségével, kábel használata nélkül közvetíthetjük hangrendszerünknek a lejátszandó zenét, ha minden igaz, egész jó hangminőségben.

ION Audio digitalizáló termékek tesztje

egyéb kiegészítő teszt

2012. december 19., 14:00

ION Quick Play LPKarácsonyi minitesztjeinkben néhány olyan terméket is kipróbáltunk, ami nem a különleges minősége, hanem inkább az ára és érdekes szolgáltatása okán lehet vonzó, jó ajándék. Ezúttal az ION termékei közül szemezgetünk.

Rapoo vezetéknélküli termékek tesztje

egyéb kiegészítő teszt

2012. december 15., 15:50

Rapoo E2700 vezetéknélküli multimédia touchpad billentyűzetAz elmúlt évben foglalkoztunk okostévékkel, okosodó Blu-ray lejátszókkal, sőt még okosnak tűnő erősítővel is. Épp csak arról nem szóltunk, hogy ezeket mivel érdemes még használni. Most törlesztünk egy kicsit felhalmozódott adósságunkból és bemutatunk pár olcsó és praktikus kiegészítőt!

Karácsonyra fali konzolt!

egyéb kiegészítő teszt

2012. november 9., 18:50

Már a szerkesztőségünkben is kezd állandó témává válni, hogy mit is lehet karácsonyra ajándékozni és ajánlani. Örültünk is, amikor meghívást kaptunk a Hama magyarországi központjába, hogy egy kicsit körbenézzük. Az első dolog amit kiszemeltünk, az egyik legújabb, mindentudó fali konzoljuk lett.

Freecom Mobile Drive Sq TV merevlemez teszt

egyéb kiegészítő teszt

2012. október 10., 17:15

Nem tévedés, egy külső merevlemezt mutatunk be az alábbi cikkben. Jogosan kérdezhetik, miért foglalkozunk ilyesmivel? A válasz egyszerű, mert az audiovizuális világ szerves részévé vált a számítógép alapú adattárolás és az erre szolgáló eszközökről történő film- és zenelejátszás, valamint fénykép megjelenítés.

IsoTek EVO 3 Solus hálózati elosztó és szűrő

egyéb kiegészítő teszt

2012. június 29., 12:30

Vitathatatlan és megcáfolhatatlan tényként kell elfogadnunk, hogy a világ legjobb és legdrágább hifis és házimozis lejátszói, erősítői és képmegjelenítői sem lehetnek meg jó minőségű elektromos áram nélkül. Milyen az? Például amilyen az IsoTek készülékeiből áramlik. A széles választékból most az EVO 3 Solus típust mutatjuk be Önöknek.

Go-Sound Ottone és Figaro hangkeltő eszköz teszt

egyéb kiegészítő teszt

2012. április 20., 13:55

Manapság nem dobunk hátast, ha szóba kerülnek az ún. "Láthatatlan hangrendszerek". Aki nagyjából képben van e téren, tudhatja, hogy a beépített megoldások csupán annyiban különböznek hagyományos, látható társaiktól, hogy a hangszórókat nem dobozba, hanem falakba helyezik. Ez a tényállás rögvest felborul, amint szembetaláljuk magunkat a Go-Sound Ottone és Figaro termékeivel... jobban mondva csak próbáljuk megkeresni azokat, mert itt bizony nincsen se grill, se hangszórók, csak maga a hang!

5 dolog, amire LCD TV vásárlásnál érdemes odafigyelni

egyéb kiegészítő teszt

2012. április 14., 18:30

Hosszú hetek információ gyűjtése, boltok látogatása után végre sikerült kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb televíziót. Megvásároltuk, végre itt áll a nappaliban a hatalmas doboz. Azt gondolhatnánk, hogy a bonyodalmak véget értek, végre leülhetünk nyugodtan meccset nézni. A bonyodalmak azonban a legtöbbször csak ilyenkor kezdődnek.

Sennheiser VMX 200 Bluetooth 3.0 headset teszt

egyéb kiegészítő teszt

2012. március 1., 07:15

Kipróbáltuk a Sennheiser Red Dot díjas, Bluetooth 3.0 kapcsolattal üzemelő headsetjét, a VMX 200 jelzésű modellt.

fo.Q rezgéscsillapító kiegészítők

egyéb kiegészítő teszt

2011. december 19., 10:30

A hifizéssel, házimozizással töltött évek szkeptikussá és ugyanakkor kíváncsivá teszik az embert minden olyan termékkel szemben, amit nagy hírverés vesz körül. Sok forradalminak hirdetett, a fejlesztés hátteréről tudományosan kifejtett magyarázattal beharangozott készülék okoz csalódást, míg más, kevéssé agyonmagyarázott termékeket látván, hallván, tátva marad az ember szája. Próbál a gyártó honlapján utánanézni, ismerősöktől érdeklődni, internetes fórumokon böngészni, hogy magyarázatot találjon arra, miért is működik ennyire jól az a bizonyos DAC, erősítő, RCA dugó, avagy tápszűrő.

Furutech Daytona 303E hálózati szűrő teszt

egyéb kiegészítő teszt

2011. október 24., 08:25

A Furutech termékeit több éve tesztelve, számunkra csak idő kérdése volt, hogy ők iselőrukkoljanak egy nagyformátumú hálózati zavarszűrővel. Mert az kérem evidens, hogy a Furutech mérnökeinek ehhez minden elméleti és technológiai tudás a rendelkezésükre állt már jó ideje. Az ő titkuk marad, miért csak most dobták piacra, de most itt van és a mi dolgunk megvizsgálni,mire is képes.

Creaktiv Systems teszt

egyéb kiegészítő teszt

2011. augusztus 19., 11:55

A hifi tele van megmagyarázhatatlan dolgokkal és felfoghatatlan magyarázatokkal. Minderre az abból következtetünk, hogy a mérhető paraméterek sokszor ellentmondanak a hallottaknak. Vagy méginkább, hogy nem azt és nem úgy mérünk, amit és ahogyan kellene. Sőt tovább menve valószínű, hogy olyan dolgok is befolyásolják a hifi láncunk hangzását, amiről nem is tudunk...

Devolo Vianect AIR TV teszt

egyéb kiegészítő teszt

2011. július 26., 10:15

Vezeték nélkül? Tényleg? A Devolo állítása szerint nagyon úgy tűnik, hogy megoldhatjuk azokat a leküzdhetetlen problémákat, amik mondjuk a saját előrelátásunk hiányából, vagy egyszerűen csak kényszerből következtek be. Hogyan is lehet utólag olyan helyiségekben is televízió, netalán médiaszerverről működtetett filmbázis, ahol híre-hamva sincs a jól kiépített kábelezésnek? Erre sok megoldás létezik, de a Devolo egy elég frappáns ötlettel rukkolt elő erre a nem kis problémára.

< előző oldal

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.