Egyéb

Karácsonyra fali konzolt!

egyéb kiegészítő teszt

2012. november 9., 18:50

Már a szerkesztőségünkben is kezd állandó témává válni, hogy mit is lehet karácsonyra ajándékozni és ajánlani. Örültünk is, amikor meghívást kaptunk a Hama magyarországi központjába, hogy egy kicsit körbenézzük. Az első dolog amit kiszemeltünk, az egyik legújabb, mindentudó fali konzoljuk lett.

Freecom Mobile Drive Sq TV merevlemez teszt

egyéb kiegészítő teszt

2012. október 10., 17:15

Nem tévedés, egy külső merevlemezt mutatunk be az alábbi cikkben. Jogosan kérdezhetik, miért foglalkozunk ilyesmivel? A válasz egyszerű, mert az audiovizuális világ szerves részévé vált a számítógép alapú adattárolás és az erre szolgáló eszközökről történő film- és zenelejátszás, valamint fénykép megjelenítés.

IsoTek EVO 3 Solus hálózati elosztó és szűrő

egyéb kiegészítő teszt

2012. június 29., 12:30

Vitathatatlan és megcáfolhatatlan tényként kell elfogadnunk, hogy a világ legjobb és legdrágább hifis és házimozis lejátszói, erősítői és képmegjelenítői sem lehetnek meg jó minőségű elektromos áram nélkül. Milyen az? Például amilyen az IsoTek készülékeiből áramlik. A széles választékból most az EVO 3 Solus típust mutatjuk be Önöknek.

Go-Sound Ottone és Figaro hangkeltő eszköz teszt

egyéb kiegészítő teszt

2012. április 20., 13:55

Manapság nem dobunk hátast, ha szóba kerülnek az ún. "Láthatatlan hangrendszerek". Aki nagyjából képben van e téren, tudhatja, hogy a beépített megoldások csupán annyiban különböznek hagyományos, látható társaiktól, hogy a hangszórókat nem dobozba, hanem falakba helyezik. Ez a tényállás rögvest felborul, amint szembetaláljuk magunkat a Go-Sound Ottone és Figaro termékeivel... jobban mondva csak próbáljuk megkeresni azokat, mert itt bizony nincsen se grill, se hangszórók, csak maga a hang!

5 dolog, amire LCD TV vásárlásnál érdemes odafigyelni

egyéb kiegészítő teszt

2012. április 14., 18:30

Hosszú hetek információ gyűjtése, boltok látogatása után végre sikerült kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb televíziót. Megvásároltuk, végre itt áll a nappaliban a hatalmas doboz. Azt gondolhatnánk, hogy a bonyodalmak véget értek, végre leülhetünk nyugodtan meccset nézni. A bonyodalmak azonban a legtöbbször csak ilyenkor kezdődnek.

Sennheiser VMX 200 Bluetooth 3.0 headset teszt

egyéb kiegészítő teszt

2012. március 1., 07:15

Kipróbáltuk a Sennheiser Red Dot díjas, Bluetooth 3.0 kapcsolattal üzemelő headsetjét, a VMX 200 jelzésű modellt.

fo.Q rezgéscsillapító kiegészítők

egyéb kiegészítő teszt

2011. december 19., 10:30

A hifizéssel, házimozizással töltött évek szkeptikussá és ugyanakkor kíváncsivá teszik az embert minden olyan termékkel szemben, amit nagy hírverés vesz körül. Sok forradalminak hirdetett, a fejlesztés hátteréről tudományosan kifejtett magyarázattal beharangozott készülék okoz csalódást, míg más, kevéssé agyonmagyarázott termékeket látván, hallván, tátva marad az ember szája. Próbál a gyártó honlapján utánanézni, ismerősöktől érdeklődni, internetes fórumokon böngészni, hogy magyarázatot találjon arra, miért is működik ennyire jól az a bizonyos DAC, erősítő, RCA dugó, avagy tápszűrő.

Furutech Daytona 303E hálózati szűrő teszt

egyéb kiegészítő teszt

2011. október 24., 08:25

A Furutech termékeit több éve tesztelve, számunkra csak idő kérdése volt, hogy ők iselőrukkoljanak egy nagyformátumú hálózati zavarszűrővel. Mert az kérem evidens, hogy a Furutech mérnökeinek ehhez minden elméleti és technológiai tudás a rendelkezésükre állt már jó ideje. Az ő titkuk marad, miért csak most dobták piacra, de most itt van és a mi dolgunk megvizsgálni,mire is képes.

Creaktiv Systems teszt

egyéb kiegészítő teszt

2011. augusztus 19., 11:55

A hifi tele van megmagyarázhatatlan dolgokkal és felfoghatatlan magyarázatokkal. Minderre az abból következtetünk, hogy a mérhető paraméterek sokszor ellentmondanak a hallottaknak. Vagy méginkább, hogy nem azt és nem úgy mérünk, amit és ahogyan kellene. Sőt tovább menve valószínű, hogy olyan dolgok is befolyásolják a hifi láncunk hangzását, amiről nem is tudunk...

Devolo Vianect AIR TV teszt

egyéb kiegészítő teszt

2011. július 26., 10:15

Vezeték nélkül? Tényleg? A Devolo állítása szerint nagyon úgy tűnik, hogy megoldhatjuk azokat a leküzdhetetlen problémákat, amik mondjuk a saját előrelátásunk hiányából, vagy egyszerűen csak kényszerből következtek be. Hogyan is lehet utólag olyan helyiségekben is televízió, netalán médiaszerverről működtetett filmbázis, ahol híre-hamva sincs a jól kiépített kábelezésnek? Erre sok megoldás létezik, de a Devolo egy elég frappáns ötlettel rukkolt elő erre a nem kis problémára.

< előző oldal

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.