Egyéb

Freecom Mobile Drive Sq TV merevlemez teszt

egyéb kiegészítő teszt

2012. október 10., 17:15

Nem tévedés, egy külső merevlemezt mutatunk be az alábbi cikkben. Jogosan kérdezhetik, miért foglalkozunk ilyesmivel? A válasz egyszerű, mert az audiovizuális világ szerves részévé vált a számítógép alapú adattárolás és az erre szolgáló eszközökről történő film- és zenelejátszás, valamint fénykép megjelenítés.

IsoTek EVO 3 Solus hálózati elosztó és szűrő

egyéb kiegészítő teszt

2012. június 29., 12:30

Vitathatatlan és megcáfolhatatlan tényként kell elfogadnunk, hogy a világ legjobb és legdrágább hifis és házimozis lejátszói, erősítői és képmegjelenítői sem lehetnek meg jó minőségű elektromos áram nélkül. Milyen az? Például amilyen az IsoTek készülékeiből áramlik. A széles választékból most az EVO 3 Solus típust mutatjuk be Önöknek.

Go-Sound Ottone és Figaro hangkeltő eszköz teszt

egyéb kiegészítő teszt

2012. április 20., 13:55

Manapság nem dobunk hátast, ha szóba kerülnek az ún. "Láthatatlan hangrendszerek". Aki nagyjából képben van e téren, tudhatja, hogy a beépített megoldások csupán annyiban különböznek hagyományos, látható társaiktól, hogy a hangszórókat nem dobozba, hanem falakba helyezik. Ez a tényállás rögvest felborul, amint szembetaláljuk magunkat a Go-Sound Ottone és Figaro termékeivel... jobban mondva csak próbáljuk megkeresni azokat, mert itt bizony nincsen se grill, se hangszórók, csak maga a hang!

5 dolog, amire LCD TV vásárlásnál érdemes odafigyelni

egyéb kiegészítő teszt

2012. április 14., 18:30

Hosszú hetek információ gyűjtése, boltok látogatása után végre sikerült kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb televíziót. Megvásároltuk, végre itt áll a nappaliban a hatalmas doboz. Azt gondolhatnánk, hogy a bonyodalmak véget értek, végre leülhetünk nyugodtan meccset nézni. A bonyodalmak azonban a legtöbbször csak ilyenkor kezdődnek.

Sennheiser VMX 200 Bluetooth 3.0 headset teszt

egyéb kiegészítő teszt

2012. március 1., 07:15

Kipróbáltuk a Sennheiser Red Dot díjas, Bluetooth 3.0 kapcsolattal üzemelő headsetjét, a VMX 200 jelzésű modellt.

fo.Q rezgéscsillapító kiegészítők

egyéb kiegészítő teszt

2011. december 19., 10:30

A hifizéssel, házimozizással töltött évek szkeptikussá és ugyanakkor kíváncsivá teszik az embert minden olyan termékkel szemben, amit nagy hírverés vesz körül. Sok forradalminak hirdetett, a fejlesztés hátteréről tudományosan kifejtett magyarázattal beharangozott készülék okoz csalódást, míg más, kevéssé agyonmagyarázott termékeket látván, hallván, tátva marad az ember szája. Próbál a gyártó honlapján utánanézni, ismerősöktől érdeklődni, internetes fórumokon böngészni, hogy magyarázatot találjon arra, miért is működik ennyire jól az a bizonyos DAC, erősítő, RCA dugó, avagy tápszűrő.

Furutech Daytona 303E hálózati szűrő teszt

egyéb kiegészítő teszt

2011. október 24., 08:25

A Furutech termékeit több éve tesztelve, számunkra csak idő kérdése volt, hogy ők iselőrukkoljanak egy nagyformátumú hálózati zavarszűrővel. Mert az kérem evidens, hogy a Furutech mérnökeinek ehhez minden elméleti és technológiai tudás a rendelkezésükre állt már jó ideje. Az ő titkuk marad, miért csak most dobták piacra, de most itt van és a mi dolgunk megvizsgálni,mire is képes.

Creaktiv Systems teszt

egyéb kiegészítő teszt

2011. augusztus 19., 11:55

A hifi tele van megmagyarázhatatlan dolgokkal és felfoghatatlan magyarázatokkal. Minderre az abból következtetünk, hogy a mérhető paraméterek sokszor ellentmondanak a hallottaknak. Vagy méginkább, hogy nem azt és nem úgy mérünk, amit és ahogyan kellene. Sőt tovább menve valószínű, hogy olyan dolgok is befolyásolják a hifi láncunk hangzását, amiről nem is tudunk...

Devolo Vianect AIR TV teszt

egyéb kiegészítő teszt

2011. július 26., 10:15

Vezeték nélkül? Tényleg? A Devolo állítása szerint nagyon úgy tűnik, hogy megoldhatjuk azokat a leküzdhetetlen problémákat, amik mondjuk a saját előrelátásunk hiányából, vagy egyszerűen csak kényszerből következtek be. Hogyan is lehet utólag olyan helyiségekben is televízió, netalán médiaszerverről működtetett filmbázis, ahol híre-hamva sincs a jól kiépített kábelezésnek? Erre sok megoldás létezik, de a Devolo egy elég frappáns ötlettel rukkolt elő erre a nem kis problémára.

< előző oldal

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.