Címke

headset [18 találat]


JBL Quantum 600 és Quantum 800 gamer headset teszt

2021. június 16., 21:40

JBL Quantum 800 gamer headsetAhogy egy adott háztartásban egyre gyűlnek a szórakoztató elektronikai, kommunikációs, multimédiás eszközök, duzzadni kezd az igény egy fejhallgatóra, amelyik mindegyik eszközzel kompatibilis, korszerű, és megfelelő minőségű szolgáltatást nyújt ahhoz, hogy egymaga ellássa az összes addig használt kábeles vagy kábelmentes fül- és fejhallgató feladatát. Ez persze pontosan olyan nagy falat, mint amilyennek hangzik, és hálásak lehetünk minden, ezen a csatatéren elvérzett próbálkozónak, amiért áldozatuknak köszönhetően az emberiség közelebb kerülhetett a győzelemhez. Közelebb, vagyis talán ott még nem tartunk, ugyanakkor mindenki maga dönti el, mit és mennyit hajlandó áldozni a „tökéletes” minőségből a kényelem és praktikum oltárán. A JBL Quantum 600 és Quantum 800 típusú fejhallgatók is készek hősi halált halni a szent célért, de lássuk, meddig juthatnak ebben a csatában!

EPOS | Sennheiser ADAPT 460 aktív zajzáras nyakpántos Bluetooth headset teszt

2021. március 23., 22:25

EPOS Sennheiser ADAPT 460 Bluetooth headsetA SARS-CoV-2 vírusnak köszönhetően az irodai munkavégzést távmunkával ötvöző hibrid munkahelyek egyre elfogadottabbá válnak és ezek jelentik a jövőt. Ezért nagy szükség van az olyan, kommunikációt segítő, kiváló hangzású megoldásokra, melyek hatékonyan támogatják ezt az új normát. Az EPOS | Sennheiser ADAPT 460 megkísérel megfelelni ennek a kihívásnak.

EPOS | Sennheiser GSP 301 és GSP 370 gamer fejhallgató teszt

2021. február 23., 17:05

EPOS Sennheiser GSP 301 és GSP 370 gamer fejhallgatókAkinek eddig is szimpatikus volt a Sennheiser által képviselt minőség, és éppen gamer eszközparkjának bővítését, fejlesztését tervezi, annak érdemes egy pillantást vetnie az EPOS két termékére. Minőségben majdnem ugyanazt kapjuk, de vajon kábellel vagy anélkül járunk jobban?

EPOS | Sennheiser ADAPT 560 aktív zajzáras Bluetooth headset teszt

2021. január 5., 13:10

EPOS | Sennheiser ADAPT 560 aktív zajzáras Bluetooth headsetA SARS-CoV-2 vírusnak köszönhetően egyre többen dolgoznak otthonról, ahol szükség lehet a teljes nyugalomra a megfelelő munkavégzéshez. Az otthoni - vagy irodai - háttérzaj elnyomásával hatékonyabban végezhetjük a munkánkat. Ebben remek társ az EPOS | Sennheiser ADAPT 560 fejhallgató.

EPOS-Sennheiser ADAPT 660 zajzáras Bluetooth headset teszt

2020. október 31., 17:50

EPOS-Sennheiser ADAPT 660 zajzáras Bluetooth fejhallgatóAz EPOS | Sennheiser ADAPT 660 azoknak lesz hasznára, akik zenehallgatásra, telekommunikációra, szórakozásra és otthon/utazás közben történő szórakozásra egyetlen fejhallgatót keresnek. Árát tekintve kissé magasra teszi a lécet, cserébe nem kevés olyan szolgáltatást tartalmaz, amellyel könnyebbé teheti a szüntelenül rohangáló, de kikapcsolódást is rendszeresen igénylő irodisták életét.

EPOS-Sennheiser GSP 670 vezeték nélküli gamer fejhallgató teszt

2020. július 31., 07:15

Sennheiser GSP 670 gamer headsetEgy kicsivel több mint egy éve, 2019 márciusában számoltunk be a Sennheiser Gamer vezetékes fejhallgatóiról egy átfogó tesztben. Azóta sok minden történt a Sennheiser háza táján, például, hogy megérkezett hozzánk a GSP sorozat legnagyobb, vezetékmentes fejhallgatója a GSP 670, ami a gyártó talán utolsó Sennheiser néven forgalmazott Gamer fejhallgatója.

Hama fej- és fülhallgatók telefonáláshoz

2019. augusztus 8., 17:15

Hama Calypso Bluetooth fejhallgatóA Magyarországon 1993 óta jelen lévő Hama neve egyet jelent a megbízható kiegészítőkkel. Vajon zenehallgatásra és telefonálásra fejlesztett eszközei mennyire felelnek meg a modern kor követelményeinek?

Sennheiser CX 300S és CX 100 fülhallgató teszt

2019. június 18., 06:15

Sennheiser CX 100 fülhallgatóA vezetékmentes Bluetooth fülhallgatók rohamléptű terjedése ellenére, még mindig stratégiai fontosságúak a gyártók kínálatában a belépő szintű vezetékes változatok. A Sennheiser sem kivétel ez alól, így mindjárt két új belépőszintű modellje is vendégeskedett nálunk.

Sennheiser GSP gamer fejhallgató teszt

2019. március 6., 13:55

Sennheiser GSP 550 gamer fejhallgatóA Sennheiser, mint fej- és fülhallgató gyártó a hifi vonalon sziklaszilárdan az élvonalba betonozta magát. Pontosan egy éve megjelent GSP fejhallgató családjával nagyobb szeletet kíván kihasítani a gamer fejhallgatók piacából. Kérdés, hogy ez a népszerűség megismétlődik-e a teljesen más igényeket támasztó gamer társadalomban is.

Sennheiser AMBEO SMART HEADSET teszt

2018. május 17., 09:15

Sennheiser AMBEO SMART HEADSETMég nem találkoztunk olyan termékkel, aminek láttán egy vlogger és egy hangmérnök egyforma elismeréssel hümmögne, egészen mostanáig. A Sennheiser AMBEO SMART HEADSET több szempontból is praktikus, az már csak hab a tortán, hogy zenét is hallgathatunk vele.

Sennheiser HD 451, HD 461i és HD 471i fejhallgató teszt

2015. október 27., 10:00

Sennheiser HD 471 fejhallgatóA Sennheiser új HD 400-as szériája sok laikusnak arany középutat jelent, különösképpen azoknak, akik határozott előrelépést szeretnének tenni a jobb zenei élmény felé, bankszámlájuk lenullázása nélkül.

Hama uRage termékek tesztje

2014. február 14., 08:25

Hama uRage gamer termékekA Hama uRage sorozata kifejezetten számítógépes játékosoknak szánt termékeket tartalmaz. Ezúttal nálunk is vendégeskedett néhány ilyen periféria, hogy rövid tesztnek vessük alá őket. Személyes kedvencünk a feltűnési viszketegségben szenvedő, ámde rendkívül precíz egér, és a sci-fi filmeket alázó, szintén világító mikrofonos headset. Róluk, és egyéb érdekességekről is olvashatnak mai cikkünkben.

Sennheiser G4ME ONE és G4ME ZERO gamer fejhallgató teszt

2013. december 21., 10:55

Sennheiser G4ME ZERO gamer fejhallgatóA Sennheiser nem nyugszik: nem elég, hogy az audiofileket elárasztotta referencia fejhallgatókkal, és hogy a prémiumkategóriás utcai fejhallgatói is egyre népszerűbbek. A maximalista "gamerek" vagyis videojáték megszállottak kegyeit is el akarja nyerni. Figyelembe véve a Sennheiser G4ME ONE és G4ME ZERO felsőkategóriás mikrofonos fejhallgatókat, úgy tűnik, sikerült nekik. Hogy mennyire, az tesztünkből most kiderül!

Trust Mamut Comfort mikrofonos headset teszt

2013. június 18., 11:05

Trust Mamut Comfort headsetMai tesztalanyunk egy olyan cég kínálatából érkezett, amely régóta szereplője a számítástechnikai piacnak, és egyes termékeivel (beleértve a ma érkezett újoncot) rákacsingat a szórakoztató elektronikára is. Miről lenne szó? Mamut, hogy-hogy mamut? A Mamutok jó ideje kihaltak, a Trust viszont feltámasztotta a maga óriásszüleményét - egy fejhallgatót.

Sennheiser CX 890i fülhallgató teszt

2013. április 3., 09:10

Sennheiser CX 890i fülhallgatóA divatos fülhallgatók sokaságában lassacskán az lesz üdítő színfolt, ha egy típus nem pompázik a szivárvány minden színében. Ilyen a Sennheiser felső-középkategóriás fülese, a CX 890i is, ami a tarka külső helyett inkább univerzális, mindenféle zenei műfajhoz illő hangzással igyekszik minket meglepni.

Sennheiser U 320 headset teszt

2012. december 18., 08:20

Sennheiser U 320 headsetAz AV-Online oldalain ritkán teszünk kitérőt olyan témákba, mint a játékgépek kiegészítői, ám a Sennheiser U 320 számos okból nagyon is ideillik. Ez a fejhallgató akár az egész család megelégedésére szolgálhat és, hogy miért, azt a tesztben eláruljuk.

Rapoo vezetéknélküli termékek tesztje

2012. december 15., 15:50

Rapoo E2700 vezetéknélküli multimédia touchpad billentyűzetAz elmúlt évben foglalkoztunk okostévékkel, okosodó Blu-ray lejátszókkal, sőt még okosnak tűnő erősítővel is. Épp csak arról nem szóltunk, hogy ezeket mivel érdemes még használni. Most törlesztünk egy kicsit felhalmozódott adósságunkból és bemutatunk pár olcsó és praktikus kiegészítőt!

Sennheiser VMX 200 Bluetooth 3.0 headset teszt

2012. március 1., 07:15

Kipróbáltuk a Sennheiser Red Dot díjas, Bluetooth 3.0 kapcsolattal üzemelő headsetjét, a VMX 200 jelzésű modellt.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.