Címke

monitor [33 találat]


LG, Samsung, 21:9, ívelt képernyő és UHD

2014. augusztus 18., 20:05

Samsung 5K TVA Samsung és az LG is 4K termékek bejelentésével szórakoztat minket, bár egyikük sem árul el minden részletet, de ezt alighanem majd az IFA-n pótolják.

Samsung T24C370EW LED TV és monitor teszt

2013. szeptember 30., 16:35

Samsung T24C370EW LED TV és monitorA Samsung kínálatában számos monitort találunk, ami tévé funkcióval is rendelkezik, az egészen egyszerűtől az exkluzív remekműig. Mi most egy jól felszerelt és visszafogottan árazott darabot, a T24C370 típust teszteltük az átlagosnál jobbnak ígérkező LCD panel technológiája és a jó felszereltsége miatt.

Audio-Technica ATH-M50 fejhallgató teszt

2013. július 2., 08:00

Audio-Technica ATH-M50 monitor fejhallgatóTombol a nyár, különféle fesztiválok és koncertek vannak kilátásban, de ahogy az átlagemberek, a lemezlovasok sem mindegy, hogy milyen fejhallgatót használnak az ilyen bulik alkalmával. Az Audio-Technica ATH-M50 zajszűrésének köszönhetően tombolás közben is halljuk a zenét, és mint kiderült, akusztikus zenével is elboldogul!

Samsung S27B970D LED monitor teszt

2013. május 2., 09:55

Samsung S27B970 LED monitorKülönös kitérőt tettünk a tévék világából, amikor tesztre fogtuk a Samsung egyik csúcsmonitorát. Az AV-Online szerkesztősége számára a tévék és házimozik tesztelése olyan, mint konyhának a tej és kenyér. Mindennapjaink része és szükséglete, de ha valamiért nem jut, akkor bizony zsömlét kell venni. Szerencsére abból is lehet finomat kapni, csak meg kell találni a megfelelő pékséget és persze meg kell fizetni a minőséget. Így esett meg, hogy miközben a régi modellek már kifutottak, de az új, 2013-as típusok még nem érkeztek meg, lecsaptunk egy érdekes monitorra.

LG D2343P Cinema 3D monitor teszt

2013. március 4., 11:40

LG D2343P Cinema 3D monitorAz elmúlt években az LCD technika töretlenül fejlődött, hol a 3D irányába, hol a nagyobb felbontás felé. Arról nem is szólva, hogy a világítást LED alapúra cserélték, bár ennek az előnyeit a gyártók igyekeznek alaposan túlértékelni. A nagy felhajtás közepette szinte fel sem tűnt, hogy a hagyományos TN panelek mennyire kiforrottak lettek, illetve hogy a bennük rejlő lehetőségek mennyire kimerültek. Ahogyan alighanem az is sokaknak elkerülte a figyelmét, hogy az IPS paneles monitorok ára mekkorát esett. Igaz, ez nem azt jelenti, hogy a csúcs grafikai célokra szánt készülékeket fillérekért utánuk dobják, csupán annyit, hogy jóval százezer forint alatt is megjelentek ilyen panellel szerelt modellek. Ezek közé tartozik tesztünk alanya az LG D2343P is, a maga 55000 Ft körüli árával. Ez amúgy nincs másfélszerese a legolcsóbb, márkás, 23 colos monitorénak, és alig több, mint egy 2D IPS paneles típus ára. No igen! Az LG D2343P ugyanis 3D monitor. A legolcsóbb!

Atlantic Technology AT-2 állványos H-PAS hangfal teszt

2013. február 22., 08:20

Atlantic Technology AT-2 állványos H-PAS hangfalEmlékeztek még a korabeli viccre? (Milyen a szovjet törpe? Hát óriási!) Minden bántó él nélkül, a legteljesebb elismerés jeléül jutott az eszünkbe ez, az elmúlt korszakot leíró összekacsintás az Atlantic Technology AT-2 mini-monitorának meghallgatása alatt. Szimpátiánkat már a megszólalás előtt kivívta a Massachusetts-ből érkezett jövevény. A dupla-doboz csomagolás, a tükörfényes zongoralakk fényezés, a szokványos selymet felváltó igényes perforált fémlemez előlap a múltban mind-mind jó ajánlólevélnek bizonyultak.

Sok új Sharp tévé, újabb IGZO bemutató

2013. január 15., 07:15

Sharp 8K TV CES 2013Az idei CES mintha csak a 4K és az OLED előretöréséről szólt volna, így üdítő színfolt, ha egy gyártónak más is van a tarsolyában. Ilyen a Sharp is, a szokásos új típusok bejelentése mellett ismét az IGZO technológiát igyekezett bemutatni a közönségnek.

Paradigm Monitor 7-es sorozat házimozi hangfalszett teszt

2012. november 15., 14:20

Az idén harminc éves Paradigm egy érdekes gyártó. Facebook oldala teli van modern szatellit hangsugárzókkal kapcsolatos bejegyzésekkel, a honlapjukon "OH!" és "OMG!" kezdetű idézetek váltakoznak, nagyon is amerikai megjelenésű, dagadó alkatú mélyládák és szupervékony hangsugárzók reklámjaival. Divatos, modern és cseppet sem megszokott az, amit ott látni lehet. Kutatni kell, hogy valami ismerősebb formával is találkozzunk. Mintha a formatervezés szabadsága lenne az elsődleges vezérelv. A tesztre kapott Monitor széria azonban olyannyira tradicionális és nemesen egyszerű, hogy akár ProAc is lehetne, de nem az.

ISE 2012 - Monitor Audio

2012. február 2., 19:50

Monitor Audio-ék standján rend és tisztaság uralkodik, csend annál kevésbé. Normál, fadobozos hangsugárzókat is látni, de a lényeg ezúttal a falra, vagy éppen a falba került. Néhány olyan tradicionális szépséget is kiállítottak, mint a Gold GX széria tagjai, és egy igen penge új termékcsaládot is sikerült megálmodni...

Monitor Audio Shadow hangfal család a CES-en

2012. január 16., 08:20

A CES keretein belül mutatta be a Monitor Audio a falra szerelhető Shadow sorozatot, ami három ?álló? hangsugárzót és egy centert foglal magába.

LG D2342P Cinema 3D monitor teszt

2011. december 15., 11:40

Az LG passzív 3D monitorja nem csak bolti árát, de teljes költségigényét tekintve is a legolcsóbb a piacon, hiszen nem kell hozzá speciális videokártya, kiegészítők hada, olcsó szemüvegeket adnak hozzá, és bizonyos programokkal még külön driver nélkül is képes valódi 3D tartalmat közvetíteni. Egyszóval az LG D2342P egy igazi árbomba.

Samsung T27A950 TV tuneres 3D monitor teszt

2011. november 29., 00:05

Mérete miatt joggal tehetjük fel ezt a kérdést, hiszen a tévék javarészt 32 col felett jelennek meg a katalógusokban, többnyire fapadoshoz közeli kivitelben. A T27A950 azonban nem illik bele ebbe a kategóriába. Ám van még egy ok, ami miatt a TA950-est monitornak nézhetjük, ez pedig legközelebbi típustársa, az S27A950, ami valóban egy 3D monitor.

Új Monitor Audio Gold hangfal sorozat

2011. augusztus 8., 10:55

Felfrissült a Monitor Audio második legnagyobb szériája, a Gold család. Ahogyan az jó gyártónál lenni szokott, a csúcsmodelleken szerzett tapasztalatok és az abban kipróbált technológiák, illetve anyagok apránként beköltöznek a kisebb típusokba is.

< előző oldal

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.