Címke

Hama [22 találat]


Hama fej- és fülhallgatók telefonáláshoz

2019. augusztus 8., 17:15

Hama Calypso Bluetooth fejhallgatóA Magyarországon 1993 óta jelen lévő Hama neve egyet jelent a megbízható kiegészítőkkel. Vajon zenehallgatásra és telefonálásra fejlesztett eszközei mennyire felelnek meg a modern kor követelményeinek?

Új okosotthon-eszközök a Hamától

2019. április 5., 09:20

Hama Smart SolutionA Hama kínálatában nemrég jelentek meg különféle okoseszközök, melyek alapfunkcióikon túlmenően belépőt jelenthetnek az IoT alapú okosotthonok világába. Ahogy e technológia fejlődik, úgy válnak egyre elérhetőbbé és gazdagabb funkcionalitásúvá ezek az eszközök is. A Hama kínálatából okosizzókat, lámpát, nyitás és mozgásérzékelőt valamint konnektort próbáltunk ki.

Hama TT3000RBT lemezjátszó és Avinity Bluetooth Transceiver teszt

2019. február 3., 16:10

Hama TT3000RBT lemezjátszóA Hama termékek között válogatva több ár/érték arányban kiemelkedő darabot találunk, néha egészen érdekes felhasználási lehetőségekkel. Mai bemutatónk alanya is egy ilyen eszköz, amivel könnyen, nehézségek és drága eszközök nélkül digitalizálhatjuk kedvenc hanglemezeinket. Ennél azonban többet kapunk: a beépített Bluetooth vevő és FM/AM rádió igazi kis mindenessé teszi a TT3000RBT-t. De mit tud közösen az Avinity Bluetooth adóvevőjével?

Hama DAB rádiók tesztje

2018. december 18., 07:10

Hama DR7 DAB rádióTalán néhányan úgy gondolhatják, hogy a Spotify és a YouTube korában már nincs nagy divatja a rádióhallgatásnak, pedig ez nem így van. Rádiózni szeretünk autóvezetés közben, otthon, miközben főzünk vagy dolgozunk, és bármikor, amikor jól esik a csendet megtörő duruzsolás. Úgyhogy ennek megfelelően most három rádiót teszteltünk le a Hamától, fókuszálva a különbségekre, hasonlóságokra, és a használhatóságra.

Hama PR-2180 2.1 csatornás multimédiás hangszóró teszt

2018. november 30., 19:15

Hama PR-2180 multimédiás hangszóróA Hama azokra is gondol, akik nem szánnának százezreket hangeszközökre, helyette kisebb kerettel gazdálkodnak. A belépő kategóriás PR-2180 2.1 hangszórószett dizájnra nem hoz semmi meglepőt, de Bluetooth vevőt, FM rádiót és kártyaolvasót igen, miközben mindössze 20 000 forintba kerül. Tesztünkből pedig az is kiderül, hogy mit kapunk ezért az árért.

Hama uRage gamer termékek tesztje

2018. október 4., 17:25

Hama uRage gamer termékekElőbb apró, majd hatalmas kitérőt tettünk a szokásos hifi tesztek közben, hogy kipróbáljuk milyen egy gamer fejhallgató, később pedig azt, hogy milyen is a hozzá illő egér és billentyűzet.

Hama multiroom-képes digitális rádiók tesztje

2018. augusztus 6., 17:25

Hama DIT1000MBT digitális rádióHogyan rúghat labdába a Hama egy ennyire telített mezőnyben? Egyszerűen: több funkciót kell nyújtania kedvezőbb áron, és máris betölt egy régóta meglévő piaci rést. Ezért épített praktikus digitális rádiókat, melyek nem elhanyagolható extrája, hogy többszobás házhangosításra is alkalmasak!

Hama 108729 pneumatikus fali konzol teszt

2014. március 31., 14:20

Hama 108729 TV tartó fali konzolA Hama amúgy is hatalmas fali konzol kínálatát eddig is figyelmesen böngésztük. Mustráltunk már olyan kihúzható és forgatható típust, ami képes a falhoz simulni és monheimi látogatásunk alkalmával alaposan rácsodálkozhattunk, hogy a tartós tesztek során mekkora súlyokat aggatnak egy-egy szerkezetre. A pneumatikus tartó azonban más, mert ez nem csak előre mozog, oldalra fordul, nem csak billen, hanem emelkedik és süllyed is!

Hama uRage termékek tesztje

2014. február 14., 08:25

Hama uRage gamer termékekA Hama uRage sorozata kifejezetten számítógépes játékosoknak szánt termékeket tartalmaz. Ezúttal nálunk is vendégeskedett néhány ilyen periféria, hogy rövid tesztnek vessük alá őket. Személyes kedvencünk a feltűnési viszketegségben szenvedő, ámde rendkívül precíz egér, és a sci-fi filmeket alázó, szintén világító mikrofonos headset. Róluk, és egyéb érdekességekről is olvashatnak mai cikkünkben.

Pneumatikus TV tartó fali konzol

2014. február 12., 17:10

Hama pneumatikus TV tartó fali konzolKülönleges TV tartó konzollal bővíti kínálatát a Hama.

Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?

2013. december 14., 09:25

Karácsonyi ajándék ötletekEz az a kérdés, amire elsőre biztos nem az AV-Online oldalain keresnék kedves olvasóink a választ, mi mégis vállalkozunk a tanácsadásra, mert akadnak jó tippjeink! 

Hama Joy fülhallgató teszt

2013. december 2., 13:30

Hama Joy fülhallgatókAz olcsó fülhallgatóknak mindig volt és mindig lesz piaca. Szükség van rájuk. Ilyeneket kapunk a legtöbb telefon és MP3 lejátszó mellé és sokan ilyet vesznek akkor is, ha a gyári darab elromlik vagy eltűnik. A kérdés csak az, hogy milyet is vegyünk, ha nem szánunk sokat a dologra?

Hama USB pendrive teszt

2013. szeptember 20., 07:05

USB pendriveMilyen pendrive-ot érdemes venni? Melyik a megbízható és gyors? Nehéz erre válaszolni, hiszen manapság egyre többen csak a méretet, az árat és a színt nézik, amikor személyes kis adathordozót vesznek. Pedig a dolog ennél jóval többről szól!

20 éves a Hama Magyarország

2013. szeptember 2., 11:35

Hama MagyarországHazai kereskedőket bemutató sorozatunk legújabb darabja egy kicsit kakukktojás, hiszen az emlegetett cég egyszerre német és magyar. Ötvözi a márkaképviseletek és a független importőrök jellemzőit, de legfőképpen azért, mert ezúttal egy olyan cégről írunk, melyen keresztül az egész hazai kereskedelembe bepillantást nyerhetünk.

Milyen USB töltőt érdemes venni?

2013. július 17., 14:05

USB töltőMár szinte bármit feltölthetünk USB-ről. Telefont, zenelejátszót, vezeték nélküli fejhallgatót és még számtalan eszközt. Rutinosak is lehetnénk már az USB töltő választásban, mégis megvesszük azt, ami először elénk kerül. No de tényleg rosszul tesszük, ha az olcsót vesszük?

Hama gyárlátogatás

2013. június 25., 15:35

Hama gyárlátogatásApró termékek szinte megszámlálhatatlan tömegével indult és már régóta nagy márkák képviselője Európa szerte. A Hama egyike a legnagyobb kereskedőknek, mégis kevesen látják, hogy mi van a kábeleken és képkereteken túl.

Hama WLAN adapterek

2013. április 5., 15:25

Hama 53123 WLAN adapter Nincs LAN aljzat a közelben és nincs WiFi a Blu-ray lejátszóban? Esetleg gyenge a WiFi jel az emeleten? Bizony hétköznapi problémák amikkel valahogy csak meg kell küzdjünk. Most bemutatjuk az olcsó megoldást, ami még a fent felsoroltaknál is sokkal többet tud és amihez még a falat sem kell kivésni!

Karácsonyra fali konzolt!

2012. november 9., 18:50

Már a szerkesztőségünkben is kezd állandó témává válni, hogy mit is lehet karácsonyra ajándékozni és ajánlani. Örültünk is, amikor meghívást kaptunk a Hama magyarországi központjába, hogy egy kicsit körbenézzük. Az első dolog amit kiszemeltünk, az egyik legújabb, mindentudó fali konzoljuk lett.

Hama IFA 2012

2012. szeptember 10., 15:10

Megszokhattuk, ha kiegészítő kellékekre van szükségünk, a Hamától biztos megkapjuk őket. Standjuk, ha nem is a legnagyobb, valószínűleg ide sikerült a legtöbb terméket bepasszírozni. A polcok zsúfoltságig tömve mindenféle gadget termékkel. Mindenütt mobilkütyük, otthoni segédberendezések, perifériák, hozzávalók hordozható eszközeinkhez? a bajor cégcsoport ereje teljében van, és természetesen, újdonságokkal is kecsegtet.

Avinity kábelek a Hama kínálatában

2012. február 15., 12:35

Ez a kategória nem a kommersz, nagyáruházi polcokra kitett, kilóra kapható spagetti zsinórokat takarja - a Hama prémium kategóriás kábelcsaládja több szempontból is ígéretesnek tűnik.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.