Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?

2013. december 14., szombat, 09:25

Hama Hama karácsony karácsonyi ajándék ajándék ötlet fejhallgató Hama fejhallgató Tablet tok telefon tok telefon töltő notebook töltő univerzális töltő

Ez az a kérdés, amire elsőre biztos nem az AV-Online oldalain keresnék kedves olvasóink a választ, mi mégis vállalkozunk a tanácsadásra, mert akadnak jó tippjeink! 

Hama ajándék tippekHama ajándék tippekHama notebook táskaHama notebook táskaHama ultra lapos HDMI kábelHama univerzális töltőHama univerzális töltőHama univerzális töltőHama univerzális töltőRapoo 3300P egérRapoo 3300P egérHama Joy fejhallgatóRapoo A3060 ultrakompakt hangrendszerRapoo A3060 ultrakompakt hangrendszerRapoo A3060 ultrakompakt hangrendszerHama Tablet tokHama Tablet tokHama Tablet tok

Műszaki áruházban bóklászva is találhatsz csajos cuccokat! Minden évben, a karácsony közeledtével, férfiak tömegei bolyonganak elveszve a nagy bevásárlóközpontok folyosóin, keresve a megfelelő ajándékot. Valamit, ami olcsóbb mint egy wellness hétvége, így remek kísérőajándék lehet, de akár önállóan is megállja helyét. Talán elsőre meglepő, de műszaki cikkekkel is lehet kellemes meglepetést szerezni és megmutatni, hogy mi igenis figyelünk és törődünk! No meg így mindjárt összeköthetjük a kellemest a hasznossal. Vagyis, miközben kedvesünknek választunk ajándékot, csak úgy mellékesen, magunkat is meglephetjük pár új Blu-ray lemezzel, egy fejhallgatóval vagy egy tévével.

Ajándékozz praktikusat!

Az első ajánlatunk egy táska:

Hama notebook táska

Táskából soha nincs elég! Néha nagyobbra van szükség, máskor pedig kisebbre, hiszen senki nem szeret félig üres táskával flangálni. A képen látható HAMA Mehit típusú táskában elfér egy kisebb notebook, extra nagy akkumulátorral, egy átlagosnál vastagabb tablettel, egérrel és töltővel is. Valamint jut még helye egy ultra vékony HDMI kábelnek!

 

A második ajánlatunk egy HDMI kábel:

Hama ultra lapos HDMI kábel

Igen! Felelősségünk teljes tudatában kijelentjük, hogy ez egy praktikus és hasznos ajándék, nem csak férfiaknak, de nőknek is! Sokszor jól jön az otthon felhasználtakon kívül plusz egy kábel, ami szinte semmi helyet nem foglal, ezért folyamatosan a notebook- vagy kameratáskánkban lapulhat, hogyha szükség lesz rá, kéznél legyen! Erre a feladatra a beltérihez mellékelt, pár száz forintos madzagok alkalmatlanok, mert vaskosak és könnyen tönkremennek.

A HAMA ultravékony kábele a High Speed szabványnak megfelelő, ARC és HEC kompatibilis, akár 4K kép átvitelére is alkalmas. Két változatban, 1,5 m és 3 m hosszban kapható. Utóbbi egy aktív erősítőt is tartalmaz!

 

Harmadik ajánlatunk egy gyorstöltő készlet:

Hama univerzális töltő

A gyorstöltők szükségességét talán nem is kell magyarázni. Telefonunk, tabletünk, vezeték nélküli fejhallgatónk és hordozható audio lejátszónk is Micro USB porton keresztül töltődik. A fenti készlet több dologban is kitűnik a tömegből. Az első természetesen a színe, hiszen kapható rózsaszín, kék, fehér, lila és fekete változatban is. A második, hogy ez egy teljes készlet, ami tartalmaz töltő/adatkábelt, hálózati és szivargyújtó töltőt is. Az igazán fontos rész azonban kívülről láthatatlan. Mind a két egység gyorstöltő, vagyis 1000 mA leadására is képes, illetve mindkettő megfelelően szűrt és stabilizált, ami manapság sajnos egyre ritkább. Ennek egyik pozitív mellékhatása, hogy a bedugva felejtett töltő nem fog minket éjszaka csendes sípolásával zavarni, ahogyan a szivargyújtó adapter hangját sem fogja 10 kHz feletti sípolás zavarni. (ez a két tulajdonság az olcsó töltők egyik leggyakoribb külsőleg is észlelhető hibája)

 

Negyedik ajánlatunk egy csinos egér:

Rapoo 3300P egér

A Rapoo termékeit korábban már kipróbáltuk tévékhez és egyebekhez, a minőségükkel pedig nagyon elégedettek voltunk. Most egy olyan apró egeret ajánlunk, ami virágmintás, vidáman elfér egy netbook tokjában is és okostévével is használható. A RAPOO 3300P elegáns ékszerdobozkába zárva érkezik, ami egy ajándéknak persze jól áll.

Rapoo 3300P egér

 

Ötödik ajánlatunk egy telefon tok:

ELLE telefon tok

Rengeteg féle tok és kis táska van ma a piacon, így két jó ajánlattal segítjük a válogatást.

A Golla Swoosie nevű kis tárcájában a szokásos apróságok mellett, mint amilyen a bankkártya, jogosítvány vagy éppen készpénz, akár egy 5 colos telefon is kényelmesen elfér. A Swoosie a narancs mellett kapható teve barna, fekete és rózsaszín változatban is.

Másik ajánlatunk a világ legnépszerűbb divatmagazinjának, az ELLE-nek dizájnjával készült kis tok. Pontosabban fogalmazva tokok és táskák sokasága, mert egy ilyen divatmárka természetesen nem éri be csak néhány modellel. Akad a kínálatban telefon és tablet tartó, tok és hordtáska is.

 

Hatodik ajánlatunk egy tablet tok:

Hama Tablet tok

Persze az előbbi telefontokok után nem is kell nagy fantázia, hogy eljussunk a tablet tokig. Esetünkben fantáziája a tervezőnek volt, aki rájött, hogyan lehet elegánssá és praktikussá tenni egy univerzális tokot. A táblagépet a sarkainál rögzítő, tépőzáras rendszer egyszerű és masszív. Még a Nexus 7-nél majd kétszer nehezebb 3D tabletünk sem esett ki a tartóból, bárhogy is ráztuk azt!

 

Ajándékozzunk szórakoztatót!

Rapoo A3060 ultrakompakt hangrendszer

A Rapoo A3060-as hangszórót korábban már teszteltük, így nem is igazán kell külön bemutatni. Amint az a mellékelt képen is látszik, ez a típus is számos színben kapható.

 

Hama Joy fejhallgatók

Hama Joy fejhallgató

A Hama Joy sorozatából korábban már teszteltünk két fülhallgatót.

Most a fejhallgatót ajánljuk, ami hat különböző színben kapható.

Hama Joy fejhallgatók

 

A karácsonyi ajándékötletek következő részében, férfiaknak szánt apróságokat mutatunk be.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.