Címke

Beyerdynamic [24 találat]


Beyerdynamic Lagoon ANC aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2020. március 2., 08:15

Beyerdynamic Lagoon ANC aktív zajzáras Bluetooth fejhallgatóA travel fejhallgatók világa izgalmas téma a gyártók számára, hiszen sokan hajlandók a vezeték nélküli kényelemért és kellemes hangért akár sokkal magasabb összeget is áldozni, mint amennyibe mondjuk egy stúdió fejhallgató kerül. Utóbbi a Beyerdynamic szakterülete, de ideje volt már, hogy végre bizonyítsák rátermettségüket az utazós kategóriában is!

Beyerdynamic DT 150 monitor fejhallgató teszt

2019. október 16., 05:10

Beyerdynamic DT 150 fejhallgatóA Beyerdynamic fejhallgatók igen kedveltek és elterjedtek pro-audio körökben. Stúdiók, hangmérnökök, művészek használják nagy elégedettséggel modelljeiket, nem véletlenül. A DT 150 viszonylag alacsony áron kínál kiemelkedő minőséget hangzás és kialakítás terén is.

Beyerdynamic Byrdland fülhallgatók tesztje

2019. május 9., 19:05

Beyerdynamic Blue Byrd Bluetooth fülhallgatóA Beyerdynamic a Byron sorozat utódjaként bemutatta a Byrd fantázianévvel ellátott, vezetékes és Bluetooth fülhallgatóit. A nálunk vendégeskedő Soul Byrd és Blue Byrd fülhallgatók betekintést engednek a Beyerdynamic új filozófiájába.

Beyerdynamic Byron BTA Bluetooth fülhallgató teszt

2019. április 10., 16:05

Beyerdynamic Byron BTA Bluetooth fülhallgatóMindig örülünk, ha Beyerdynamic fülhallgatót kapunk tesztre, mert a gyártó kezdetektől az elithez tartozott, így egy-egy termékük kipróbálása szinte garantálja a kellemes élményeket. A kérdés csak az, hogy vajon ennyire apró méretben is sikerült-e megőrizni mindezt a Byron BTA személyében.

Beyerdynamic T1 2nd Generation fejhallgató tesz

2018. november 6., 14:15

Beyerdynamic T1 2nd gen fejhallgatóMára egyre nehezebb behatárolni, hogy hol kezdődik és hol ér véget a high end. Utóbbi egyik fő okozója, hogy az árak is extrém magasságokba törnek. A Beyerdynamic második generációs, jelenlegi zászlóshajó T1 fejhallgatója éppen az árával hívta fel magára figyelmünket. Ha egy ennyire nagy és patinás gyártó bőven félmillió forint alatt tudja adni tudása legjavát, akkor még van remény!

Beyerdynamic A 2 fejhallgató erősítő teszt

2018. június 29., 21:30

Beyerdynamic A 2 fejhallgató erősítőNincs könnyű dolga annak, aki fejhallgató erősítőt keres, rengeteg régi és új névvel találkozunk, ártól függetlenül szinte minden hifi bolt polcain találunk opciókat. De mit nyújt a csúcskategória? Mit válasszunk akkor, ha csak egy fejhallgató erősítőt szeretnénk, de olyat, ami bármit tisztességgel meghajt? A Beyerdynamic úgy tűnik, tudja kérdésünkre a választ.

Beyerdynamic Amiron Home hifi fejhallgató teszt

2018. június 19., 14:25

Beyerdynamic Amiron Home hifi fejhallgatóA Beyerdynamic Amiron Home debütálásával az otthonülő zenehallgatót veszik célba. Immár évek teltek el a Tesla hangszórók bemutatkozása óta, de a kezdeti hiányosságokat le lehet ennyi idő alatt küzdeni?

Beyerdynamic Aventho Wireless Bluetooth fejhallgató teszt

2018. március 19., 15:45

Beyerdynamic Aventho Wireless Bluetooth fejhallgatóA vezeték nélküli fejhallgatóknál mára szinte minden elképzelhető szolgálatást ellőttek - vagy mégsem? A Beyerdynamic Aventho Wireless bizonyos értelemben megtanulja a hallásunkat úgy, hogy kifejezetten a mi fülünkre szabott hangot nyújtson.

Beyerdynamic Xelento utazó audiofileknek

2017. október 11., 13:30

Beyerdynamic Xelento Wireless fülhallgatóA Beyerdynamic mérnökeinek sikerült miniatürizált formában elkészíteni egy Tesla hangszórós rendszert, így született meg a Xelento.

Beyerdynamic Custom Street fejhallgató teszt

2017. szeptember 19., 08:45

Beyerdynamic Custom Street fejhallgatóRitka és mégis emlékezetes esemény, amikor Beyerdynamic terméket tesztelhetünk. A Custom Street képes értünk megváltoztatni kinézetét és hangját is - mi másra vágyhatnánk még?

Extreme Audio - Üzlet nézőben

2015. február 24., 07:05

Extreme Audio BudapestIdőről időre betérünk a hazai kereskedőkhöz, hogy lássuk, mit kínálnak, hogy megmutassuk olvasóinknak, mire számíthatnak! Ezúttal az Extreme Audio boltjában jártunk, hogy megnézzük, mi változott az elmúlt három évben.

Beyerdynamic T 90 hifi fejhallgató teszt

2015. január 13., 10:30

Beyerdynamic T 90 hifi fejhallgatóElérkezett az ideje, hogy kipróbáljunk egy otthoni felhasználásra szánt, Tesla hangszórós Beyerdynamic fejhallgatót. Ezúttal a T 90 típust láttuk vendégül, mely a gyártó kínálatában a felső középkategória megtestesítője.

Beyerdynamic DT 880 és DT 990 fejhallgatók tesztje

2014. szeptember 2., 08:10

Beyerdynamic DT 880 és DT 990 fejhallgatókA mai tesztünkben szereplő fejhallgatók hosszú évek óta léteznek a Beyerdynamic kínálatában, a hifisták körében mai napig népszerűek, holott régi fényük mára kissé megkopott. De minek köszönhető a sikerük? Cikkünkben többek között erre adunk választ.

Álomerősítőt épített a Beyerdynamic

2014. augusztus 15., 06:05

Beyerdynamic A 2 fejhallgató erősítő"A 2" néven startolt a Beyerdynamic legújabb fejhallgató erősítője. A topkategóriás fejhallgatókhoz szabott elektronika a legjobb minőségű készülék, ami valaha elhagyta a német cég műhelyét.

Beyerdynamic DT 235 már fehérben is

2014. augusztus 4., 14:45

Beyerdynamic DT 235 fejhallgató fehér kivitelbenSzerkesztőink kedvenc belépő kategóriás, otthoni felhasználásra szánt fejhallgatója, a Beyerdynamic DT 235 immár fehérben is kapható, a trendi felhasználók nem kis örömére.

Beyerdynamic A 20 fejhallgató erősítő teszt

2014. június 16., 18:35

Beyerdynamic A 20 fejhallgató erősítőA Beyerdynamic kínálatában több olyan fejhallgató is található, amely 600 ohmos impedanciájú. Ahhoz, hogy az ilyen fülesekből tisztességes hangerőt hozzunk elő a lehető legalacsonyabb, torzítás mellett, jó elektronikára lesz szükség. Hogy kiderítsük, mennyire igaz ez, kipróbáltuk az említett cég saját fejhallgató erősítőjét, az A 20-at, és nem csak Beyerdynamic füleseket kötöttünk rá...

Beyerdynamic Custom One Pro fejhallgató teszt

2014. március 18., 09:45

Beyerdynamic Custom One Pro fejhallgatóRégen nem létezett olyan kifejezés, hogy divatfejhallgató. Ma már mindenhol ilyenekkel találkozunk, a tarka-barka, dizájnos fülesek zenei világ ékkövei, persze hogy a hangjuk milyen, az más kérdés. A lényeg, hogy ebben a világban ritkán találunk egyszerre egyedi és jó megoldásokat. Most a Beyerdynamic tett egy próbát a Custom One Pro fejhallgatóval. És ehhez nekünk is akad egy-két szavunk!

Beyerdynamic A 200 p, mint mobil erőmű?

2014. január 23., 05:45

Beyerdynamic A 200 p fejhallgató erősítő és DACTekintettel a hordozható fejhallgató erősítők népszerűségére, a füles-szakmában régóta jártas Beyerdynamic is rászánta magát, hogy lépjen ezen a téren.

Beyerdynamic DTX 501 p fejhallgató teszt

2013. december 9., 17:25

Beyerdynamic DTX 501 p fejhallgatóA tavalyi IFA kiállításon volt szerencsénk rápillantani a Beyerdynamic legfrissebb fül- és fejhallgatóira, a felhozatal  ígéretes volt. Azonban egyes termékek piacra kerülése a szokásosnál hosszabb ideig tartott. Sokáig váratott magára pl. a Beyerdynamic DTX 501 p összecsukható, utcai fejhallgató, mely belépőkategóriás léte ellenére tartogat néhány meglepetést.

Beyerdynamic IFA 2012

2012. szeptember 3., 13:15

A Beyerdynamic standját minél közelebbről nézzük, annál jobban meglepődünk. Elég, ha csak odalépünk, máris elénk úszik egy mosolygó arc, és részletes tájékoztatást kapunk bármelyik modellről, mindent kipróbálhatunk. Messziről úgy tűnik, a Beyer fülesek egyformák, talán csak hangzásban különböznek. Valójában az alapvető formán kívül szinte csak különbségekről beszélhetünk. Ráadásul elkészült a gyártó eddigi, talán legjobban ?modifikálható? terméke.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.