Győrben nyitott új üzletet az Extreme Audio

2016. szeptember 6., kedd, 06:10

Extreme Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett moziszoba Atmos Dolby Atmos Atmos házimozi Bluetooth hangfal Bluetooth hangrendszer hifi hangfal házimozi hangfalszett házimozi erősítő Extreme Audio Győr Dolby Atmos házimozi

A budapesti és debreceni boltok után a nyugati régióban, Győr belvárosában is nyitott egy üzletet az Extreme Audio.

Extreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio Győr - FejhallgatóPlázaExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio GyőrExtreme Audio Győr - Klipsch lemezjátszóExtreme Audio Győr - Klipsch lemezjátszó

Az Extreme Audio az elmúlt három évben bámulatos ütemben fejlődött. Folyamatosan bővítették a cég kínálatát és szinte megállás nélkül dolgoztak a budapesti üzlet átépítésein. Hol egy újabb moziszobával bővítették azt, hol nagyobb fejhallgató falat építettek. Az AV-Online szerkesztőségében viccelődtünk is azon, hogy náluk törzsvendég a gipszkartonos csapat, hiszen hol itt, hol ott húztak fel egy falat. Nos, az új üzlet bizonyítja, hogy nem csak Budapesten szorgoskodtak a gipszkartonosok, bútorasztalosok, villanyszerelők és egyéb szakemberek, hanem Győrben, a Tarcsay Vilmos utcában is.

Extreme Audio Győr

Az eladótér színvilága és a polcok megjelenése ismerős, de a világítás korszerűbb, újabb dizájn. A termékek itt is szép rendben sorakoznak, hasonlóan a budapesti üzlethez. Bár az üzlethelyiség kisebb, de a részletekre most is odafigyelt az Extreme Audio csapata. A bejárat melletti fejhallgató falon itt is rengeteg modellt bekötöttek. A meghallgatást most egy multimédiás CD lejátszó és külső DAC illetve fejhallgató erősítő segíti, de a boltvezető ígérete szerint, ezt a közeljövőben bővítik.

Extreme Audio Győr - FejhallgatóPláza

A fejhallgatók melletti falon házimozi rendszerek sorakoznak, majd néhány soundbar következik. Természetesen mindegyik bekötve, beüzemelve várja, hogy valaki meghallgassa őket.

Extreme Audio Győr - FejhallgatóPláza

Ezekkel szemben, a sarokban rengeteg vezeték nélküli és hálózatos hangrendszert látunk, a zsebre vágható hangszóróktól a nagy, hangjával egész szobát megtöltő gépekig. Egy oszlop körül AudioQuest kábelek, hangfalak és hifi komponensek várnak ránk.

Extreme Audio Győr

Az üzlet közepén pedig klasszikus, sztereó készletek állnak. Itt van a Yamaha egy kisebb rendszere és a Klipsch limitált szériás, aktív hangfalas összeállítása, aminek a lemezjátszóját az osztrák Pro-Ject készítette.

Extreme Audio Győr - Klipsch lemezjátszó

Alattuk néhány álló és állványos hangfal várakozik. Velük szemben újabb sztereó szettek vannak felállítva, illetve ide kerül hamarosan a Yamaha MusicCast bemutatója is.

Extreme Audio Győr

Ám az üzlet legnagyobb meglepetése mégis a moziszoba. Legalábbis számunkra mindenképp. Bár a hely éppen csak egy átlagos szobányi, a hang sokkal kellemesebb, jobb, mint amit vártunk, vagy mint amit megszokhattunk az akár ennél kicsit nagyobb demó helyiségekben is.

Extreme Audio Győr

Meglepő módon, itt még az Atmos is az átlagosnál jobban szólt. A felállított rendszereket 5.1.4 vagy 5.2.4 felállásban hallgathatjuk meg, Atmos-hoz tervezett Klipsch mennyezeti hangszórókkal. Ebben a szobában a hangfalkábeleket a falba rejtették, egyedi KáCsa csatlakozókkal kivezetve azokat. Így percek alatt átköthető, szinte bármelyik rendszer, mégis alig látunk a földön futni egy-egy rövid kábelt.

Extreme Audio Győr

A moziszoba falain lévő akusztikai panelek is újak. Ezekből még nem jutott sem a pesti, sem a debreceni üzletbe. Ám a legfontosabb, hogy az általunk meghallgatott szettek tényleg nagyon jól szóltak. Ezt mindenképpen ki kell hangsúlyoznunk, miközben megemeljük kalapunkat.

Extreme Audio Győr

A moziszoba jelenleg a Kilpsch lifestyle rendszerével, a Quintet sorozattal, Klipsch Reference Premiere, Triangle Elara és Jamo Concert hangfalakkal van felszerelve. A sztereó termékek között Musical Fidelity, Marantz és Yamaha komponensek sorakoznak.

Extreme Audio Győr

A boltban mindenhol mennek a tévék és lejátszók, amihez erős szerver kellett. A rendszer 19 lejátszót tud egyidejűleg ellátni, akár Full HD 3D filmekkel is. Emellett a helyi csapat azt is büszkén mesélte, hogy a kiállított házimozi és sztereó készleteket a budapesti boltban szerezett tapasztalatok alapján állították össze. Ezért választottak a Harman Kardon elektronikákhoz a cégcsoport saját termékei közül hangfalat és ezért kötöttek a Marantz elektronikára Jamo hangdobozokat.

Extreme Audio Győr

Visszatérve a cég munkatársainak bőséges tapasztalatára, nem csak az üzlet bejárása érdekes, hanem az a pillanat is, amikor kilép az ember a boltból. Ugyanis ebben a pillanatban döbbenünk rá, hogy ezt a rengeteg mindent, egy nem is igazán nagy alapterületen sikerült felépíteni. Talán a polcok egyenes vonalai, és a jó világítás miatt, de sehol nem érezzük szűkösnek a boltot. Ha valaki a nyugat-magyarországi régióban szeretne egy jó sztereó vagy házimozi szettet összeállítani, van egy új hely, ahová érdemes ellátogatni. Irány Győr, a Tarcsay Vilmos utca!

www.extremeaudio.hu

Extreme Audio Győr

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.