Címke

hifi [2925 találat]


Jamo S7-27F álló hangfal teszt

2024. április 20., 22:05

Jamo S7-27F hangfalAz új Jamo Studio széria teljesen megváltozott. Merőben eltérő formatervet és hangzást nyújt, mint bármely korábbi kiadása. Miután kipróbáltuk az állványos S7-17B-t, kicsit erősebb terhelésben részesítettük az S7-27F álló hangfalakat. Elképesztő hatékonysággal töltenek meg zenével nagyobb szobákat is. Hangkarakterük mindenevő, ami azt jelenti, hogy nem kizárólag zenehallgatásra valók. Hogyan érvényesülhet az eddigi legdrágább Studio szériás hangfal egy minden korábbinál szorosabb versenyben?

Arcam Radia A25 integrált sztereó erősítő teszt

2024. április 19., 22:30

Arcam Radia A25 sztereó erősítő tesztAz Arcam nemrég teljesen megújult sztereós vonalának első képviselőjét sikerült közelebbről megismerni. A Radia A25 hangkaraktere megőrizte a gyártó zeneiséggel kapcsolatos értékrendjét, arculata pedig egy játékosabb, fiatalosabb irányba mozdult. G osztály, zászlóshajó DAC, sportos köntösben - és néhány rejtett okossággal!

FiiO JH5 fülhallgató teszt

2024. április 19., 00:00

FiiO JH5 fülhallgatóNemcsak a FiiO, hanem más gyártók esetében is ritka, hogy 50 000 forint alatt többhangszórós hibrid fülhallgatót nyújtsanak. A JH5 oldalanként négy BA (Balanced Armature) és egy 10 mm-es dinamikus hangszórót tartalmaz, három független kamrára tagolva, precíziós 3D nyomtatással készült műgyanta házban. Mindez úgy hangzik, mint valami audiofil egzotikum, holott egy hétvégi nagybevásárlás áráért a miénk.

Megújult az iFi ZEN Phono előerősítő

2024. április 17., 23:20

iFi ZEN Phono 3 phono előerősítőA gyártó közleménye szerint kategória vezető phono modult sikerült összehozniuk. Az MM és MC hangszedőkkel egyaránt együttműködő iFi ZEN Phono 3 különlegességei közé tartozik az intelligens szubszonikus szűrő és a szimmetrikus hangkimenet.

Új Triangle Borea hangfal érkezett

2024. április 17., 12:45

Triangle Borea BR10 hangfalA Triangle Borea termékcsalád nemzetközileg is sok pozitív visszajelzést kapott, mivel a cég többi szériájához képest kedvezőbb áron testesítette meg a francia cég karakterét. A legújabb BR10 azoknak készült, akik szobaméret vagy hangnyomásszint igény miatt kifejezetten nagy hangsugárzót keresnek. Átlagon felüli érzékenység, két mélysugárzó, 200 W terhelhetőség és modern küllem jellemzi, az első darabok már itthon is kaphatók. Nézzük meg kicsit közelebbről!

Erzetich Charybdis fejhallgató - Bacillus Tilia fejhallgató erősítő teszt

2024. április 16., 18:15

Erzetich Charybdis fejhallgató Bacillus Tilia fejhallgató erősítőHa eddig azt mondtuk, szlovén high end, akkor szinte mindenkinek a zseniális Franc Kuzma és fantasztikus lemezjátszói jutottak eszébe először. Az Erzetich Charybdis - Bacillus Tilia fejhallgató/erősítő is egy szlovén high end manufaktúra terméke és az alapján, amit tesztelésük során hallottunk, érdemes lesz bővíteni a szlovén high end audio szótárat!

Eversolo AMP-F2 sztereó végerősítő teszt

2024. április 15., 23:15

Eversolo AMP-F2 sztereó végerősítő tesztA Zidoo termékeit már korábban sem lehetett félvállról venni, és amint az elmúlt időszakban láthattuk, a cég létrehozott egy külön Eversolo márkát, így választva külön a kép megjelenítéséhez és a zene reprodukálásához készült elektronikáikat. Az Eversolo AMP-F2 egy sztereó végfok, ami midi méretben és D osztályban célozza meg az audiofil zenehallgatókat.

Frissíti kábeleit a VIABLUE

2024. április 13., 22:55

VIABLUE SC-4 T8 hangfalkábelÚj, T8 nevű csatlakozóval fogja kínálni valamennyi kábelét a német székhelyű VIABLUE. Rövidesen mindegyik modell megkapja a frissítést, egyelőre a hangsugárzó kábelek érkeznek megújult kiadásban.

KEF LS60 Wireless aktív hangfal teszt

2024. április 13., 00:15

KEF LS60 Wireless aktív hangfal tesztA KEF jó ideje kacsingat aktív irányba, ami helytakarékosság és hatékonyság szempontjából gyakran előnyös alternatívája a hagyományos hifi rendszereknek. A kisméretű LSX és LS50 Wireless sugárzókkal széleskörű elismerést szerezett nemzetközi viszonylatban. A legújabb LS széria képviselőjeként beharangozott LS60 feljebb tette a mércét, mert teljesítménye és mérete nagyobb, háromutas kivitelével több levegőt képes megmozgatni. Angol eleganciába öltöztetett opciót teremt azoknak, akiknek az LS50 kevés. Jelentjük, az átlagosnál nagyobb szobákra szabott "okos hangfal" megérkezett!

Bose Smart Ultra Soundbar soundbar teszt

2024. április 10., 22:35

Bose Smart Ultra Soundbar soundbarA Bose mindig is az élmezőnyt erősítette, ami a soundbar-okat illeti, és olykor alig győzzük felszedni az állunkat a földről, olyan elképesztően jó dolgokat kreálnak, néha viszont értetlenül állunk egy-egy ötletük felett, még ha elismerés is övezi a kétkedésünket. A Bose Smart Ultra Soundbar tesztelése pont egy ilyen eset volt.

DALI IO-12 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2024. április 8., 23:00

DALI IO-12 fejhallgatóA DALI fő profilját hangfalak képezik, de mint más hasonló cégek, ez is kacsingat a fejhallgatós világra. A korábbi DALI IO-6 kellemes meglepetésként hatot. Bebizonyította, hogy a dánok képesek vállalható Bluetooth fülest készíteni. Azóta a prémium vezeték nélküli fülesek univerzuma tovább tágult. Megjelent a high end Bluetooth szint, ha lehet így nevezni. A DALI IO-12 már nem egyszerűen egyszerű utazótárs próbál lenni, hanem egy vájtfülűeknek szánt hibrid, ami gyártója szerint utazás közben és otthoni körülmények között is a legjobbat nyújtja. Nem tűnik ez túlvállalásnak?

Bővül az itthoni Perlisten felhozatal

2024. április 6., 22:55

Perlisten AudioAz Extreme Audio budapesti bemutatótermébe nemrég megérkeztek az első, nemzetközi díjnyertes Perlisten S szériás hangsugárzók. Így lehetővé vált, hogy az S és R modellek hangzása közti különbséget bárki megtapasztalja. Az amerikai gyártóról rövid áttekintő videót is készítettünk.

Indiana Line Tesi hangfalak frissített kiadásban

2024. április 5., 18:30

Indiana Line Tesi 3 hangfalAz olasz Indiana Line Tesi szériája teljesen megújult. A formaterv és műszaki részletek terén is örökölt ezt-azt a szintén újjászületett Diva hangfalaktól. Két álló, két állványos és egy házimozi center hangfal gazdagítja az új Tesi családot, hamarosan Magyarországra is megérkezik, addig lássuk, miben lett jobb!

Fezz Audio Evo Mira Ceti 300B csöves sztereó erősítő teszt

2024. április 3., 21:10

Fezz Audio Evo Mira Ceti 300B csöves sztereó erősítőA lengyel illetőségű Fezz Audio egyáltalán nem ismeretlen a külföldi piacon, és hazánkban is már jól csengő névnek számít. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, amiért részben ez nekünk is köszönhető, hiszen az elmúlt években sikerült bemutatnunk pár terméküket. A Mira Ceti 300b egy csöves sztereó erősítő, ami a megépítése és hangja mellett a konfigurációk lehetőségeivel is belopta magát a szívünkbe.

iFi Audio NEO iDSD Performance Edition DAC teszt

2024. március 31., 21:35

iFi Audio NEO iDSD Performance Edition DACDAC, fejhallgató erősítő, előerősítő egyben az iFi NEO iDSD Performance nevű terméke, hozzáadott zavarszűrőkkel, nevezetesen USB iPurifier3-B és S/PDIF iPurifer az a két kiegészítő. Minden, ma lényeges és elérhető digitális formátumot lejátszik és még egy kis OLED kijelző is elfért az elején. A Bluetooth lehetőség ma már alaptartozéknak számít, használhatjuk azzal is, minden további nélkül.

GoldenEar BRX állványos hangfal teszt

2024. március 29., 22:05

GoldenEar BRX hangfalAz amerikai illetőségű GoldenEar termékei eddig sajnálatos módon elkerülték a szerkesztőségünket, közelebbről csak a Triton Three+ álló hangfalukat ismertük meg, de annak is már öt éve. Ezt a csorbát mindenképpen ki kellett köszörülnünk, amiben segítségünkre volt az új forgalmazó, az AudioMe, így került hozzánk a BRX állványos hangfal, ami gyártója állítása szerint kategóriájának egyik legjobbja. Lássuk, igazuk van-e!

Itt a System Audio vezeték nélküli házimozi rendszere

2024. március 28., 08:10

System Audio Legend Silverback vezeték nélküli házimoziNemrég hivatalosan is bejelentette a dán System Audio, hogy elkészült Surround Hub nevű terméke, mellyel a Silverback sorozatú aktív hangsugárzók kapcsolhatók össze többcsatornás hangrendszerré. Már Magyarországon, az Aymara Kft. budapesti szaküzletében is ki lehet próbálni, hogy mire képes egy ilyen szett házimozi, vagy akár sztereó felállásban.

Bemutatkoznak a Bowers & Wilkins 700 S3 Signature hangfalak

2024. március 27., 08:00

Bowers Wilkins 702 S3 Signature hangfalA Bowers & Wilkins 700 S3 Signature termékcsalád átmenet a sima 700 S3 és 800 D4 szériák között. Egy álló (702 S3 Signature), egy állványos (705 S3 Signature) és egy házimozi center (HTM71 S2 Signature) hangfalat tartalmaz, melyek a hagyományos 700 Series S3 megfelelőik továbbfinomított változatai, nem mellesleg exkluzív megjelenéssel feldíszítve.

Új SVS hangfalak jönnek

2024. március 26., 17:30

SVS Ultra Evolution hangfalszettUltra Evolution néven mutatta be legújabb passzív hangsugárzóit az amerikai cég. A friss termékcsalád három álló, két állványos, egy háttér és egy center hangfalat tartalmaz. Hamarosan mindegyik modell Magyarországon is megvásárolható lesz.

FiiO KA13 USB DAC teszt

2024. március 25., 23:35

FiiO KA13 USB DACA FiiO KA13 egy kedvező ár/érték arányra fókuszáló DAC és fejhallgató erősítő. Az 50 000 forint alatti, ultrakompakt kategóriában éles verseny figyelhető meg, itt kell e készüléknek teljesítenie. Tudását kettős D/A konverter chip, szimmetrikus kimenet és alkalmazás alapú finombeállítási lehetőség teszi teljesebbé. Gyártója nem titkoltan a FiiO JT1 fejhallgató mellé ajánlja, a hangminőségét elsősorban azzal vizsgáltuk.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.