Címke

hifi hangfal [605 találat]


Monitor Audio Platinum 100 3G high end állványos hangfal teszt

2024. február 11., 00:35

Monitor Audio Platinum 100 3G high end hangfalAz alaposan megújult Monitor Audio Platinum 3G négyesfogatából az Extreme Audio szaküzletében már sikerült megismernünk a Platinum 200 3G álló típust, ami nagyobb nappalik ékköve lehet kivitelezését és előadását is tekintve. A most az AV-Online otthonába látogatott Platinum 100 3G kisebb alapterületbe próbálja ugyanazt a szintet eljuttatni. Szerintünk sikerült is neki!

KEF LSX II LT: majdnem ugyanaz, de kedvezőbb áron

2024. február 5., 20:45

KEF LSX II LT aktív hangfalA korábban tesztelt KEF LSX II hangfalon kisebb-nagyobb egyszerűsítéseket végeztek. Kihoztak belőle egy megfizethetőbb LT kiadást, mely már Magyarországra is megérkezett. A hangszórókat és az erősítőket megőrizték, a telefonos alkalmazás és a hálózati funkciók ugyancsak maradtak. Akkor mi változott?

Bowers & Wilkins 603 S3 álló hangfal teszt

2024. február 2., 12:30

Bowers & Wilkins 603 S3 hangfalA Bowers & Wilkins megújult 600-as sorozatának nagyobb állványos, 606 S3 típusát már bemutattuk, és bizony nem okozott csalódást, hiszen a korábbi, nagyon is jól sikerült modellt még jobbá tették, ezáltal kisebb alapterületű szobák szinte mindenese lehet. A 603 S3 a széria egyetlen álló doboza, ami tartalmazza a kisebb típus újításait, kiegészítve dupla mélysugárzóval. Nézzük csak a részleteket és a benyomásainkat!

Kanto ORA aktív hangfal teszt

2024. január 30., 20:30

Kanto ORA aktív hangfalA Kanto ORA célja kombinálni a multimédiás számítógépes hangfalak és professzionális célra tervezett stúdió monitorok világát. Kedvező ár/érték arányt preferáló tartalomkészítők, számítógépes játékosok vagy kis szobában élő zenekedvelők számára praktikusnak tűnik. Titkos fegyvere a váratlan erő, amire a kis méret alapján senki nem számítana. Kipróbáltuk!

Indiana Line Diva 3 állványos hangfal teszt

2024. január 26., 22:15

Indiana Line Diva 3 hangfal

Az Indiana Line a Nota, Tesi és DJ sorozatú hangfalaival bebizonyította azt, hogy Olaszországban is létezik olyan specialista, amilyen kevés akad a mai világban. Bátran kimondhatjuk, piszok kevés pénzért nyújt megbízhatóságot és minőséget. A legmagasabb, Diva elnevezésű hangfalcsaládjuknak új változata múlt év végén jelent meg, amiből az állványos Diva 3 feladhatja a leckét a konkurenseknek, hiszen párjának ára nem haladja meg a 250 ezer forintot.

Lyngdorf Audio MH-3, BW-3, TDAI-1120 2.1 hangrendszer teszt

2024. január 19., 22:40

Lyngdorf Audio hifi rendszerA dán székhelyű Lyngdorf Audio kompakt szettje azoknak készült, akik kis szobába keresnek diszkrét, de kifinomult karakterű hangrendszert. Rengeteg okos funkciót rejt, cukiságával a feleségfaktornak is kedvez, ha pedig arra kerül sor, meglehetősen strapabíró. Akkor mégsem a méret a lényeg?

Focal Theva N°3 álló hangfal teszt

2024. január 14., 19:10

Focal Theva No3 hangfalA Focal vadonatúj termékcsaládjából eddig vendégeskedett nálunk a Theva N°1 állványos hangdoboz, ami letisztult formájával, nagyon könnyen megszerethető, gördülékeny előadásával kisebb nappalik allroundere lehet. A Theva N°3 a széria nagyobb álló hangfala, ami természetesen már több légköbmétert kíván megtölteni remek hanggal, még mindig megfizethető áron. Nézzük, ez mennyire sikerült!

B&W 801 D4 Signature az Audio Forumban

2023. december 30., 10:00

Bowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum BudapestFolytatja magyar turnéját a technológiai értelemben vett legjobb hangfal, mely valaha kijött a Bowers & Wilkins angliai üzeméből. Jelenleg az Audio Forum szaküzletben muzsikál, ahol különböző erősítők és lejátszók társaságában lehet kipróbálni. Ugyanitt a sima 801 D4 is megtalálható, így a két kiadás összehasonlítására szintén van mód. Rövid hírünk részletes videót is tartalmaz, melyből kiderülnek a 801 D4 fő különlegességei.

KLH Kendall 2B állványos hangfal teszt

2023. december 26., 18:00

KLH Kendall 2B hangfalA KLH termékei közül eddig csak néhányat ismertünk meg, de mindegyik képes volt egyéniségével, sajátosságaival és minőségével magára vonni a figyelmünket. Nem mindig haladnak a klasszikus hangfalépítés útján, azonban készítenek olyat is. Ennek ékes példája a legfrissebb Kendall 2B állványos modelljük, ami olyan új, hogy a cikk írásakor még nem is szerepel a gyártó weboldalán! A Muzix Audionak elsőként sikerült Európába importálni a Kendall hangfalak új generációját, így jelenleg a kontinensen csak Magyarországról vásárolható meg.

Acoustic Energy CORINIUM hangfal érkezik

2023. december 18., 12:25

Acoustic Energy CORINIUM hangfalAz angol hangsugárzó specialista, Acoustic Energy közleménye szerint a CORINIUM a legjobb dinamikát és legélethűbb hangzást nyújtó termék, amit eddig kifejlesztettek. A három évig tartó, házon belül zajló tervezési munka gyümölcse már Magyarországon is kipróbálható. Hamarosan részletes cikkben térünk vissza rá, de addig jöjjön néhány érdekesség!

Tippek aktív hangfal választáshoz

2023. december 16., 19:30

legjobb aktív hangfalakFolyamatosan nő az aktív hangfalak népszerűsége, évről évre egyre több gyártó nyit e termékkategória felé. A rohamosan bővülő választékból nem mindenki tud könnyen választani. Videónkban áttekintjük a legjobban sikerült darabokat azok közül, amiket eddig kipróbáltunk, és néhány támpontot is megfogalmazunk vásárlás előtt álló otthoni felhasználók számára.

Bowers & Wilkins 606 S3 állványos hangfal teszt

2023. december 13., 17:45

Bowers & Wilkins 606 S3 hangfalA Bowers & Wilkins, azon belül is a 600 Series mindig is nagy népszerűségnek örvendett azok körében, akik a megfizethető kategóriában keresgéltek audiofil jegyekkel felvértezett hangfalat. Három éve mutattuk be a jubileumi Anniversary Edition változat tagjait, most pedig jöjjön az S3, annak is egyik állványos tagja, a 606 S3!

Megújul a KLH Kendall szériája

2023. december 10., 15:05

KLH Kendall MK2 hangfalakA frissített, MK2 kiadású KLH Kendall hangfalak számos módosítást kaptak elődjeikhez képest. Érdekesség, hogy tudomásunk szerint egész Európában először Magyarországon lehet kipróbálni és megvásárolni az említett széria tagjait. A főbb műszaki részleteket rövid hírben foglaljuk össze.

Bang & Olufsen Beolab 8 hangrendszer premier

2023. december 6., 21:15

Bang & Olufsen Beolab 8A prémium minőségről és extravagáns megjelenésről közismert Bang & Olufsen legújabb terméke használható egyedüli hangfalként, sztereóban, valamint házimozi szettben is. Kompakt, de gyártója szobát rengető hangzást ígér. Vezeték nélküli hálózati funkciókkal és automatikus szobamérő rendszerrel ugyancsak felvértezték a bárhol elférő Beolab 8-at, melynek magyarországi premierje e hét, december 9-én lesz.

Canton Townus 90 álló hangfal teszt

2023. december 4., 18:55

Canton Townus 90 hangfalA Canton a Townus sorozattal már az audiofil kategóriát súrolja, ahogyan azt a Townus 30 tesztjekor már tapasztaltuk. Most jöjjön az egyetlen állódoboz, a Townus 90, ami hasonló minőséget ígér, viszont sokkal méretesebb nappaliba, hiszen az esetében egy elég impozáns, masszív hangfalról van szó!

Megújulnak a PSB Imagine szériás hangfalak

2023. november 26., 20:30

PSB Imagine B50 hangfalA kanadai székhelyű cég bejelentette, hogy frissíti népszerű Imagine termékcsaládját. A gyártó legfejlettebb technológiáit alkalmazták, hogy várakozáson felüli hangminőség legyen az eredmény. Három modellről kaptunk hírt, mindegyik hamarosan Magyarországon, az Octogon Audio szaküzletében is kipróbálható lesz.

Klipsch hangfalak McLaren kiadásban

2023. november 23., 16:55

Klipsch McLaren Edition hangfalakThe Legends Series néven található meg a termékcsalád, mely a két gyártó közti együttműködést koronázza meg. Különlegessége, hogy a McLaren Racing versenycsapat, egész konkrétan Bruce McLaren Cooper T45-ös versenyautójának stílusjegyeibe öltöztetett hangfalakat tartalmaz. Így a legendás versenyző 1959-es Grand Prix győzelmét ikonikus otthoni dísztárgyak örökítik meg, melyek nem mellesleg, meglehetősen nagyot szólnak.

Focal Theva N°1 állványos hangfal teszt

2023. november 21., 13:45

Focal Theva No1 hangfalA Focal most a Theva sorozattal folytatja a Chorus, majd a Chora által kitaposott utat saját belépő kategóriában, ami a francia céget ismerve messze nem kezdő szint, maximum csak náluk. Várhatóan sem a minőségre, sem a dizájnra és kivitelezésre nem lehet okunk majd panaszra, de ezt mindjárt ki is derítjük első tesztalanyunkkal, a Focal Theva N°1 állványos hangfallal megismerkedve.

KEF LSX II aktív hangfal teszt

2023. november 18., 12:45

KEF LSX II aktív hangfalAz aktív hangfalak praktikus alternatívát képeznek a hagyományos, passzív hangdobozokat tartalmazó hifi rendszerek mellett. Mindkét világ része a kivételes hangzás, de a KEF LSX II minden megtesz, hogy bebizonyítsa: ez a jövő. Sok meglepetést tartogat az angolok bárhol elférő szettje, ezért vétek lenne figyelmen kívül hagyni.

Fyne Audio F1-8 high end állványos hangfal teszt

2023. november 11., 20:20

Fyne Audio F1-8 high end hangfalA Fyne Audio high end kategóriás F1 sorozatának legkisebb tagja rendesen megmozgatta szerkesztőségünk agytekervényeit, hiszen ilyen előadást még nem hallottunk kompakt hangdoboztól. A széria következő tagja az F1-8, ami szintén állványos modell, ám már hétköznapi méretben, korántsem hétköznapi külsővel és teljesítménnyel.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.