Címke

audio [2989 találat]


SVS Prime Wireless Pro aktív hangfal teszt

2023. január 30., 08:30

SVS Prime Wireless Pro aktív hangfalAz SVS Prime Wireless Pro a korábban általunk is tesztelt SVS Prime Wireless komolyabb kiadása. Kijelenthető, hogy egyike a félmilliós összeg alatt ma kapható legjobb mindenes sztereó szetteknek. Mindenessége úgy értendő, hogy az összes szolgáltatással rendelkezik, amire egy hangminőséget és komfortot egyaránt igénylő otthoni felhasználó vágyhat. Az SVS már jól bevált technológiáit kombinálja, így elsőre nem tűnik úttörőnek, használni mégis kifejezetten üdítő.

Episode ES SUB MEGA D12 aktív mélyláda teszt

2023. január 28., 21:45

Episode ES SUB MEGA D12 aktív mélyládaSzerkesztőségünkben izgatottan vártuk egy szubláda érkezését, olyasmit ígért az egyik hazai forgalmazó, ami itthon különlegességnek, újdonságnak számít. Két név és gyártó került szóba, nem tudtuk, melyiket kapjuk elsőként; csengettek, az Episode ES SUB MEGA D12 hatalmas és súlyos kartondoboza kért bebocsájtást. Tárt karokkal fogadtuk!

JBL Classic újdonságok Las Vegasból

2023. január 28., 09:55

JBL SA550 sztereó erősítő és CD350 CD-lejátszóA 2023-as CES kiállításon mutattak be először négy klasszikus külsejű, de modern funkciókat tartalmazó JBL elektronikát. Ezek név szerint a CD350 Classic CD-lejátszó, TT350 Classic vinyl lemezjátszó és MP350 Classic hálózati zenelejátszó, továbbá az SA550 Classic sztereó erősítő.

Vitus Audio beszámoló

2023. január 27., 11:10

Vitus Audio tesztMint azt már hírül adtuk, az Extreme Audio bemutatótermében a Vitus Audio termékei is megtalálhatók ősztől, mi pedig nem voltunk restek egy sztereó párost megismerni tőlük a Signature SIA-025 Mk.II integrált erősítőt és a szintén Signature sorozatba tartozó SCD-25 Mk.II lejátszót, a Gold Note és Perlisten Audio hangfalak segítségével. Azonban, mielőtt erre kitérnénk, egy kicsit kukkantsunk be az ultra high end termékeket készítő cég múltjába, jelenébe, filozófiájába, gyártásának hátterébe.

Indiana Line Tesi 261 állványos hangfal teszt

2023. január 26., 19:20

Indiana Line Tesi 261 hangfalAz olasz Indiana Line Tesi sorozatának kisebb álló hangfala remek perceket szerzett számunkra, ezért annyira egyértelmű volt, hogy a gyártó és a széria következő bemutatásra kerülő darabja a nagyobb állványos hangdoboz, a Tesi 261 legyen. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy előadásával meglepett és ki is elégített minket, a részletek jöjjenek most!

Új külső tápegységet gyárt a Cyrus

2023. január 24., 13:45

Cyrus PSU-XR tápegységA Cambridgeshire-i székhelyű cég új, intelligens külső tápegységet jelentett be PSU-XR néven, történelmükben először, beépített mikroprocesszorral. Utóbbinak köszönhetően képes kommunikálni a hozzá csatlakoztatott eszközökkel, ami hatékonyabb tápellátást és rugalmasabb használhatóságot eredményez.

Bővül a Musical Fidelity Nu-Vista széria

2023. január 23., 08:35

Musical Fidelity Nu-Vista PRE PSUA Musical Fidelity úgy döntött, hogy további tagokkal gyarapítja Nuvisztor elektroncsöveket tartalmazó készülék sorozatát. Az újdonságok egy monoblokk végerősítőt (Nu-Vista PAM), sztereó végerősítőt (Nu-Vista PAS), továbbá előerősítőt (Nu-Vista PRE) jelentenek. Mindegyik eszközhöz egy vele megegyező méretű külső tápegység tartozik.

M&K Sound hangfalak otthonbarát kivitelben

2023. január 22., 16:25

MK Sound D95 hangfalA professzionális és házimozi iparágban magas elismerésnek örvendő M&K Sound új hangfal sorozatot mutatott be D Series néven. A hamarosan Magyarországra is megérkező família kifejezetten arra készült, hogy feltűnésmentesen illeszkedhessen be bármilyen otthoni környezetbe.

Vinyl lemezjátszót mutatott be a JBL

2023. január 21., 20:40

JBL SPINNER BT vinyl lemezjátszóAz idei CES kiállításon több újdonságról is lerántotta a leplet a HARMAN Luxury Audio Group. Közéjük tartozik az élénk megjelenésű, Bluetooth funkcióval kiegészített JBL SPINNER BT lemezjátszó is, mely várhatóan 2023 második felétől lesz kapható.

iBasso DX170 hordozható zenelejátszó teszt

2023. január 20., 21:15

iBasso DX170 DAPAz iBasso DX170 meghökkentő mennyiségű funkciót tartalmaz, amiknek köszönhetően meghaladja egy átlagos DAP képességeit. Koncepciója túlmutat a mezei hordozható zenelejátszókon, út közben és otthon is számtalan módon használható ki tudása. Alapos ismerkedés után is alig érheti kifogás, ezért érdemes vele komolyabban foglalkozni.

Új Focal hangfalak jönnek

2023. január 19., 11:35

Focal Vestia hangfalakVestia néven mutatta be legújabb szériáját a hangsugárzó specialista Focal. A Franciaországban tervezett és gyártott dobozok nemsokára Magyarországra is megérkeznek, addig összegyűjtöttünk róluk minden nyilvánosságra hozott, fontosabb részletet.

A Merason DAC1 mostantól Merason DAC1 Mk II

2023. január 18., 10:15

Merason DAC1 Mk II DACFontos fejlesztések állnak a névváltoztatás mögött. A gyártó több mint egy éven át tanulmányozta annak lehetőségeit, hogyan tudnák még jobbá tenni az eredeti DAC1-et. Ráadás jó hír, hogy a frissítés már legyártott, használatban lévő DAC1 modellekben is végrehajtható, felár ellenében. Az új kiadás februártól lesz kapható.

Meghallgattuk a Bowers & Wilkins 703 S3 hangfalat

2023. január 17., 15:05

Bowers Wilkins 703 S3 hangfalÉs rajta kívül az összes testvérét is meghallgattuk volna, mert az Aymara Kft. bemutatótermében a széria valamennyi tagja kacsingatott felénk. De már az állódobozzal is sikerült annyi tapasztalatot szerezni, ami bőven elég egy kedvcsináló élménybeszámolóhoz. Miben lett jobb, mint az elődje? Túlzásnak tűnhet, de mindenben.

Linn a Home Movie kínálatában

2023. január 15., 15:50

Linn Home MovieÚj high end gyöngyszemmel egészül ki a belföldi hifi kínálat. Megérkezett az első Linn szállítmány a Home Movie budapesti szaküzletébe. Ellátogattunk hozzájuk és lencsevégre kaptuk az első beérkezett darabokat. Hangsugárzók, egybeépített "mindenes" elektronikák és lemezjátszók egyaránt jöttek!

Monitor Audio Gold W12 aktív mélyláda teszt

2023. január 14., 11:55

Monitor Audio Gold W12 mélyládaIsmét egy olyan lépcsőfokhoz értünk, amire már régóta szerettünk volna fellépni. Ez konkrétan a Monitor Audio Gold W12 szubládát jelenti, amelynek kipróbálására és tesztelésére évek óta vágytunk. Ezzel azt is elárultuk, hogy nem friss modell, de kit érdekel, amikor olyasmit tud és nyújt, ami minden házimozi és hifi rajongó szívét megdobogtatja. A szó szoros értelmében is.

iFi Audio ZEN Air Blue Bluetooth vevő teszt

2023. január 11., 22:10

iFi ZEN Air Blue Bluetooth vevőA vezeték nélküli kényelem már nem vágyálom. Azonban ha zenét akarunk hallgatni kábel nélkül, az kisebb-nagyobb mértékben, de mindig korlátja a jó hangminőségnek. Aki ilyen funkcióval szeretné hangrendszerét kiegészíteni, legegyszerűbben Bluetooth vevővel teheti meg. Közülük a legtöbb erős jóindulattal is csak átlagos hangzást nyújt. Vagy mégsem? Az iFi ZEN Air Blue elérhető áron kínál vezeték nélküli szabadságot, és ahogy gyártója fogalmaz, verhetetlen hangminőséget. Vajon mit értenek ezalatt?

Vezeték nélküli házimozi: jön a System Audio Surround Hub

2023. január 11., 12:50

System Audio házimoziDiszkrét hangsugárzókon, egyetlen kis vezérlő egységen és a tévén kívül már semmi más nem kell ahhoz, hogy vezeték nélkül is térhatású hang jöhessen létre a szobánkban. A System Audio Surround Hub magas felbontású hangzást tesz lehetővé, felhasználóbarát működés mellett. Érkezése 2023 februárjában várható.

ArtSound Brainwave 03 TWS aktív zajzáras Bluetooth fülhallgató teszt

2023. január 10., 19:40

ArtSound Brainwave 03 TWS Bluetooth fülhallgatóTeljesen vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatókból sosem elég. Egy korábbi cikkünkben már írtunk az ArtSound Brainwave 01-ről, amelynek továbbfejlesztett változata a Brainwave 03. A gyártó változtatott néhány dolgot a dizájnon, de a letisztultság megmaradt. A Brainwave 03 már aktív zajszűréses, kettős mikrofonnal és EQ-funkcióval. Az ára kicsit nőtt, de baráti maradt a maga 35 ezer forintjával. Hogyan teljesít mindennapi célokra?

Jamo S7-17B állványos hangfal teszt

2023. január 9., 20:30

Jamo S7-17B hangfalAz S7-17B skandináv dizájn, kedvező ár és új hangszórók kombinációjával emlékeztet arra, amiért sokáig Magyarországon is közkedvelt névnek számított a Jamo. Évekig tartó csend után porolta le önmagát a gyártó, de vajon a látványos arculatváltáson kívül mennyire állja meg helyét alsó-középkategóriás termékük?

Sivga SV023 fejhallgató teszt

2023. január 8., 19:30

Sivga SV023 fejhallgatóA fejhallgatók folyamatosan táguló univerzuma nemcsak termékekkel, hanem gyártókkal is bővül. Közéjük tartozik a viszonylag újnak számító Sivga. Sokat elárul, hogy amit eddig letettek az asztalra, nemzetközileg is nagy visszhangot generált. Az SV023 már inkább prémium kategóriát testesít meg. Nyitott kivitele miatt elsősorban otthoni felhasználásra korlátozódik, de aki elmélyült zenehallgatásra keres társat, több értékelhető részlettel is fog benne találkozni.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.