Címke

IFA [56 találat]


Vifa City Bluetooth hangszóró teszt

2019. szeptember 24., 17:05

Vifa City Bluetooth hangszóróA Vifa Bluetooth hangszóróival eddig is szívesen foglalkoztunk, nincs ez másképpen most sem. Városokról elnevezett, folyamatosan növekedő családjuk legújabb, hatodik tagja pedig egyszerűen a City elnevezést kapta. Talán köszönhető ez kompaktságának, felhasználhatóságának, olykor bohókás színének. Mindjárt kiderül!

Vifa Stockholm 2.0 Bluetooth hangszóró teszt

2019. április 23., 22:40

Vifa Stockholm 2.0 Bluetooth hangszóróAz elmúlt években nagyon a szívünkhöz nőtt a vezeték nélküli hangszórókra specializálódott skandináv gyártó. A Bluetooth hangszórók soha nem a kifogástalan hangzásért szálltak versenybe, de a Vifa ezt máshogy gondolta, és nem állt be abba a sorba, amiben a nagyvilágot elárasztó ütés, víz és mindenálló, basszuspumpa jellegű hangszórók tobzódnak. A Vifa hangsugárzói az igényes megjelenést, és a lehető legigényesebb hangzást igyekeznek kihozni magukból, a zsemle méretű apróságoktól egészen a csúcsmodellig, mely nevezetesen jelen tesztünk főszereplője. A Vifa Stockholm 2.0 járt nálunk.

Vifa MEGATESZT

2019. február 21., 21:35

Vifa Bluetooth hangszóró MEGATESZTNéhány évnyi kihagyás után, egy hasonló korábbi próbálkozásunk sikerén felbuzdulva, ismét szubjektív csoporttesztet végeztünk! Ezúttal a prémium Bluetooth-alapú hangrendszerekre specializálódott VIFA termékeit vettük elő, hogy kiderítsük, hogyan zenélnek egymáshoz képest? Videó a cikkben!

Vifa Helsinki Bluetooth hangszóró teszt

2019. január 31., 08:05

Vifa Helsinki Bluetooth hangszóróA prémium Bluetooth hangrendszerek gyakran markáns, szögletes formákat és hideg, fémes vagy sötét színeket alkalmaznak. Hozzájuk képest vizuális felüdülés a Vifa Helsinki, amely egyértelműen a hölgytábor szívét készült meghódítani.

Vifa Copenhagen 2.0 Bluetooth hangszóró teszt

2019. január 18., 13:10

Vifa Copenhagen 2.0 Bluetooth hangszóróKoppenhága a skandináv államok legnépesebb városa, találó, hogy róla nevezték el a Vifa vezeték nélküli hangrendszerét. Az alig postaláda nagyságú doboz ugyanis kompakt kivitele ellenére csurig telt extrákkal és hangszórókkal. Megkérik az árát, de cikkünkből az is kiderül, hogy miért.

Vifa Reykjavik Bluetooth hangszóró teszt

2018. július 28., 16:50

Vifa Reykjavik Bluetooth hangszóróImmár meggyőződéssel állíthatjuk, hogy a méret szinte jelentéktelen akkor, ha valaki csak simán hangos, vezeték nélküli hangrendszert akar. De mi a helyzet akkor, ha szép hangot, és igényes külsőt szeretnénk a kompakt méret mellé? A Vifa Reykjavik ezt skandináv akcentussal válaszolja meg.

Vifa Oslo Bluetooth hangszóró teszt

2018. február 19., 07:55

Vifa Oslo Bluetooth hangszóróA vájtfülűek táborából sokan (többnyire jogosan) elégedetlenül morognak, lemondóan legyintenek, ha Bluetooth hangrendszer kerül szóba. Ez nem jelenti azt, hogy a vezeték nélküli dobozkák világában csak a tömörített, populáris karakterűek közül válogathatunk. A Vifa Oslo azt próbálja bebizonyítani, hogy a ritka kivételek közé tartozik - és végre mi is bólinthatunk erre!

Vifa Bluetooth hangszórók igényeseknek

2018. január 8., 12:05

Vifa Bluetooth hangszóróSkandináv letisztultság és prémium hangzás jellemzi a dán Vifa vezeték nélküli hangrendszereit. Hab a tortán, hogy a Muzix Group jóvoltából végre hazai téren is csemegézhetünk a nem hétköznapi dobozkákból.

M2TECH hiFace USB DAC teszt

2015. március 19., 09:25

M2TECH hiFace DACManapság közkedvelt téma az öngyújtó nagyságú digitális-analóg konverter, mellyel kis túlzással, minden második hifi gyártó kínálatában találkozhatunk. A végeláthatatlan választékban előfordulnak feltűnő termékek is, mint amilyen például a mai tesztünkben bemutatott hiFace DAC. Nem csak színével próbált figyelmünkbe férkőzni, hanem szokatlanul magas, 384 kHz/32 bites mintavételezésével is.

Sennheiser újdonságok

2014. szeptember 10., 15:20

Sennheiser MOMENTUM In-Ear fülhallgatóAz idei IFA kiállítás több gyártónak is jó alkalom arra, hogy első ízben mutassa be legfrissebb termékeit a nagyközönségnek. A Sennheiser több termékéről is lerántotta a leplet, többek között újabb taggal bővült a MOMENTUM sorozat, és a cég belépő kategóriás fülhallgatói is teljes átalakuláson mentek keresztül.

Panasonic IFA 2012

2012. szeptember 20., 15:40

A 2012-es IFA egyik nagy és látványos standja a Panasonicé volt, ami egész nagy sürgés-forgást tudott magához csődíteni, annak ellenére is, hogy a standon belül jó pár hibával találkozhatott az, aki ezekre érzékeny, aki dolgozott kereskedelemben.

iCopy, Beats @ iFA

2012. szeptember 18., 12:20

Az IFA maga a változás. Nem csak azért mert bő két évtizeddel ezelőtt a név még mást is, Barkast, Roburt, MZ és Simson motorkerékpárt előállító gyárat (Industrieverband Fahrzeugbau) jelentett Berlin keleti oldalán, míg a város nyugati felében fényűző kiállítást, az otthonokat kiszolgáló technika csodás bemutatóját. Mostanra pedig az egész főváros minden forgalmas kereszteződésében egy hatalmas piros lufi jelzi, az IFA most zajlik. Az IFA Európa legrangosabb szórakoztatóelektronikai kiállítása, így itt mutatják be a legnagyobbak az általuk képviselt legújabb fejlesztési irányokat, a legújabb termékeket, a legújabb trendeket.

Samsung IFA 2012

2012. szeptember 12., 20:55

A Samsung csarnoka volt idén is a legnagyobbnak és legdrágábbnak tűnő bemutató, mindjárt az északi, avagy városi bejárat mellett a komplexum talán legnagyobb belmagasságú csarnokában. Ez volt az egyik legvilágosabb pont a kiállításon, valamint azon kevés helyek egyike ahol komolyan kihasználták a kibérelt terület magasságát is. Belépéskor OLED készülékek tömege fogadott, a mennyezetről lógva és állványokon is. Ami pedig nem OLED volt az a tévéken látható képhez illeszkedő színben pompázó kocka. Mintha csak a Philips Ambilight rendszerét oltották volna hatalmas kockacukrokba.

Philips IFA 2012

2012. szeptember 11., 18:10

A Philips sem tért el attól, ami korábban már bevált. Pavilonjukban nagyjából a 2011-es elrendezést és kialakítást ismétlik, kisebb változásokkal. A Philips csarnoka nagyon emberközpontú lett. Persze a kiállított termékek jelentős része konyhai vagy szépségápolási termék, így ez nem is csoda. Mint valami wellness kiállítás, kávé, gyümölcsök, fogkefék, borotvák és még több kávé. Minden kipróbálható, aminek az egyik eredménye, hogy például borotváknál irdatlan mennyiségű hulladék keletkezik. Persze a szemétkupacok láthatatlanok, mivel rengeteg munkatársuk dolgozik azon, hogy a komfort és a tisztaság a lehető legnagyobb legyen. A bemutató közepén pedig egyedülálló módon, ülőkék vannak körberendezve. A Philips egy kis pihenő, találkozóhelyet alakított ki a csarnokban, aminek minden egyes négyzetméteréért súlyos bérleti díjat kell fizetni.

Hama IFA 2012

2012. szeptember 10., 15:10

Megszokhattuk, ha kiegészítő kellékekre van szükségünk, a Hamától biztos megkapjuk őket. Standjuk, ha nem is a legnagyobb, valószínűleg ide sikerült a legtöbb terméket bepasszírozni. A polcok zsúfoltságig tömve mindenféle gadget termékkel. Mindenütt mobilkütyük, otthoni segédberendezések, perifériák, hozzávalók hordozható eszközeinkhez? a bajor cégcsoport ereje teljében van, és természetesen, újdonságokkal is kecsegtet.

Sony IFA 2012

2012. szeptember 9., 13:25

A Sony az idei IFA-ra ismét különös módon rendezte be a pavilonját. A látogatók könnyen elsétálhattak az amúgy hatalmas csarnok bejárata mellett, hiszen a nyitott kapu mögött semmi nem volt látható, csak egy hosszú és üres folyosó. Aki mégis betévedt, mert hajtotta a kíváncsiság, ki kellett még álljon egy próbát, hiszen az első, bejáratnak tűnő nyílás két oldalán ajtónállók hessegették el az embereket, hogy ez bizony nem bejárat. Szóval tovább kellett sétálni, és úgy 30 méter után szemünk elé tárult a csarnok.

LG IFA 2012

2012. szeptember 9., 10:35

Az LG a 2012-es IFA-ra is szinte pontosan ugyanazt a standot építette meg, amit egy éve. Így idén is hegyekben álltak a passzív 3D szemüvegek amiből mindenki kapott belépéskor, hogy aztán a kiállítóteremben működő megszámlálhatatlan sokaságú tévék mindegyikén élvezhesse a 3D-t. Ráadásul aki az északi, avagy városi bejárat felől érkezett - az egyszerű látogatók többsége ilyen - az mindjárt bele is botlott az LG hatalmas, fogadócsarnoki 3D videofalába. A kolosszális látvány persze csak csalogató volt, a lényeg beljebb volt egy kicsivel.

Yamaha IFA 2012

2012. szeptember 8., 07:05

Terebélyes standján tökéletesen átjön a Yamaha jelenlegi státusza. Készülékei közt dekorációként és emlékeztetve a márka nívós múltjára, régi hifi készülékeket is elhelyeztek. Ezzel kellemes nosztalgiát ébresztenek a látogatókban, ugyanakkor hangsúlyos megjelenést adtak a több színben is kapható otthoni zeneállomásoknak is. Láthattunk megoldásokat, melyekkel a gyártó klasszikus arculatát akarja újraéleszteni. Emellett egy eddig szűk kategóriát egészítettek ki úgy, hogy az új modellek talán túlságosan is a divatra lettek kiélezve.

aptX IFA 2012

2012. szeptember 7., 12:55

Bizonyára sokaknak ismerősen cseng az aptX megnevezés. Egyes felhasználók tudatosan választanak olyan terméket, melynek a csomagolásán e logó látható. Tudatában vannak, hogy ettől az eljárástól az általuk vásárolt szórakoztató-elektronikai berendezés valamiben több és jobb, de vajon miben? Az aptX egy, a Bluetooth-szal kapcsolatos, vezeték nélküli kommunikációt feldolgozó algoritmus. A kodek licenszével rendelkező és értékesítő CSR is részt vett az idei IFA kiállításon, bemutatva technológiájuk előnyeit a látogatóknak.

Pioneer IFA 2012

2012. szeptember 5., 19:15

A Pioneer sziget különlegessége, hogy látogatói a zenehallgatáson kívül megpróbálhatják kiteljesíteni saját muzikális kreativitásukat is. Bárki nekiállhat DJ-zni, a stand szélén tucatnyi típusú diszkópultot üzemeltek be. Ha meguntuk a mixelést, tonnányi mennyiségű autóhifi berendezést tesztelgethetünk ? e két ágazat mindig is a Pioneer védjegye marad. Az elmúlt másfél évben úgy tűnik, "home" vonalon is kezd visszatérni régi önmagához a japán gyártó.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.