Hangfal

quadral CHROMIUM STYLE 6 álló hangfal teszt

5.1 hangfalszett teszt / felső középkategória

2015. október 30., 11:55

quadral CHROMIUM STYLE 6 hangfalA rendkívül (már-már zavarba ejtően) széles választékkal rendelkező quadral a közelmúltban újította meg felső-középkategóriás CHROMIUM STYLE sorozatát. A frissített család ez év közepén jelent meg a piacon. Az elmúlt hetekben mi is közelebbről szemügyre vettük, és megfüleltük a kisebbik álló hangdobozt és centersugárzót, hogyan teljesítenek zenén és mozin.

SVS Prime házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / felső középkategória

2015. október 15., 10:05

SVS Prime házimozi hangfalszettAz SVS aktív szubbasszus sugárzói meghódították a házimozi rajongókat, ezen a sikeren felbuzdulva, hangdobozok gyártásába kezdtek, amelyek tagjai egyesével és csomagként is megvásárolhatóak. Nemrégiben a Prime sorozatból kaptunk egy szettet tesztelésre, 5.0 összeállításban.

M&K Sound S300 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / high end

2015. szeptember 7., 13:55

M&K Sound S300 házimozi hangfalszettPár hete írtuk, hogy Magyarországra is megérkezett a nagy múltú M&K Sound, sőt még az első szállítmány kicsomagolását is lefotóztuk. A Home Movie csapata azóta felszerelte és bekalibrálta a hangrendszert, sőt már az első fejlesztésen is túl vannak.

Polk Audio M20 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2015. augusztus 17., 16:40

Polk Audio M20 házimozi hangfalszettA kedvező árfekvésű hangdobozai révén méltán népszerű Polk Audio, ismét egy alacsonyan árazott 5.0 szettel örvendeztette meg a házimozi kedvelőket. A baráti árcédula azonban önmagában nem lenne elegendő a vásárlói megelégedettséghez, mit sem érne, ha gyenge minőséggel párosulna. Tesztünkben erre a kérdéskörre fókuszáltunk, és végül nem csalódtunk a hallottakban.

Bose CineMate 520 házimozi rendszer teszt

5.1 hangfalszett teszt / felső középkategória

2015. augusztus 7., 11:50

Bose CineMate 520 házimozi rendszerAz egydobozos (vagy kompakt, kinek melyik megnevezés szimpatikusabb) szetteket a hangminőségre igényes házimozi rajongók nem sokra tartják. Azonban a Bose lifestyle rendszerei, bár szintén egydobozosok és kompaktak, egészen más kategóriát képviselnek. A kínálatból a CineMate 520 összeállítást vettük szemügyre, de az eddigiekhez képest, egy kicsit más szempontok szerint.

JBL Arena 170 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2015. július 14., 20:20

JBL Arena házimozi hangfalszettAz elmúlt hetekben a JBL nemrég piacra került újdonságát, a kedvező árú, Arena házimozi hangfal szettet hallgattuk meg. Kíváncsiak voltunk, hogy vajon milyen kompromisszumok árán sikerült összehangolni az alacsony árat a JBL-től elvárható minőséggel?

ELAC FS 78 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / középkategória

2015. május 22., 20:30

ELAC FS 78 házimozi hangfalszettAz ELAC 70-es sorozata az észak-németországi gyártó legkisebb hagyományos hangfal családja. A márkára jellemző, egyszerű formavilágot követő hangdobozok azonban a megszokottnál egyszerűbb technikát rejtenek.

Klipsch Reference Premiere házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / felső középkategória

2015. május 13., 06:15

Klipsch Reference Premiere RP-280F házimozi hangfalszettA Klipsch nevet sokan hallották már, de ma még aránylag keveseknek fűződik hozzájuk közvetlen élménye. Az elmúlt években, kis túlzással, kutya nem törődött ezzel a márkával Magyarországon. Az Invitone azonban felvállalta a Klipsch hazai képviseletét, így az végre nem csak egy név a tengerentúlról, hanem kézzelfogható, meghallgatható és akár haza is vihető.

Acoustic Energy 305 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / középkategória

2015. május 7., 12:40

Acoustic Energy 300 házimozi hangfalszettAz Acoustic Energy nagyobb modelljeit hallottuk már kiállításon, teszteltük a 300-as sorozat legkisebb darabját, most pedig eljött az idő, hogy kipróbáljuk a teljes szettet. Acoustic Energy 300-as házimozi hangfalszett teszt!

quadral SIGNO AVANTGARDE 70 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / felső középkategória

2015. április 14., 09:05

quadral SIGNO AVANTGARDE 70 házimozi hangfalszettA német hangfal specialista, a quadral rendkívül széles választékából egy 5.0 házimozi szettet hallgattunk meg, melyet most akciós áron kínál a forgalmazó. Természetesen nem csak moziztunk, hanem a két frontsugárzót önállóan, sztereó konfigurációban is vallatóra fogtuk.

Klipsch R-26F házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2015. április 3., 21:15

Klipsch R-26F házimozi hangfalszettA legendás amerikai hangfalgyártó, a Klipsch nincs elkényelmesedve, hogy a múlt dicsőségéből próbáljon megélni, folyamatosan frissíti és újítja meg termékválasztékát. Ezek közé tartozik a tavaly piacra dobott Reference sorozat is. A tesztelésre kapott 5.1 házimozi szettet ennek a sorozatnak az elemeiből válogatták össze.

Dynavoice Challenger M-65 EX v4 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2015. március 31., 13:45

Dynavoice Challanger M-65 EX v4 házimozi hangfalszettSorban, egymás után érkeznek tesztre a Dynavoice sztereó és házimozi hangfalszettjei és mi egyre jobb viszonyba kerülünk a svéd márkával. Annak tükrében is, hogy látszólag a kevesebb marketing, jobb ár/érték arány elve szerint kívánnak maguknak vásárlókat toborozni. Eddigi tesztjeink azt igazolják, hogy a néha egyszerűnek tűnő szerkezetekben, kellő átgondoltság és becsületes technika dolgozik.

Xavian Bonbonus és Delizia C hangfal teszt

5.1 hangfalszett teszt / középkategória

2015. február 25., 14:20

Xavian Bonbonus hangfalA Csehországban székelő Xavian, többnyire konzervatív stratégiát folytat, amennyiben hangsugárzóinak külleme, vagy a megépítettség minősége a téma. Ennek ellenére ők is fejet hajtottak már többször is a "lifestyle" házimozik világa előtt, ráadásul a maguk sajátos stílusában. Éppen ezért kíváncsian álltunk neki a kínálatukban elérhető, jelenlegi "nappalibarát" megoldásnak számító Bonbonus és Delizia C hangfalak tesztelésének.

Indiana Line NOTA házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2015. január 9., 18:55

Indiana Line NOTA házimozi hangfalszettKipróbáltuk az olaszországi székhelyű, megfizethető hangfalakat készítő Indiana Line legkisebb, NOTA szériájának tagjait 5.0 házimozi szett felállásban. Néha szerénykedtek, de kellemesen szól rajtuk többek között a trombita, és Smith ügynök betonszaggató pofonjai a Mátrixból se voltak gyengék. Jó kis teszt született!

Pioneer S31 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2014. december 19., 08:25

Pioneer S-31 házimozi hangfalszettNemrégiben leteszteltük a Pioneer VSX-924-es házimozi erősítőjét, amihez akkor, egyebek között a cég saját, S-31 sorozatú hangdobozait használtuk. Ám a részletes bemutatás és teszt mindenképpen egy külön írást követelt, ezért ezt most pótoljuk.

PSB Imagine házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / felső középkategória

2014. december 1., 19:05

PSB Imagine házimozi hangfalszettKorábban teszteltük a PSB Image szériájából egy 5.0 szettet, most pedig az eggyel nagyobb, Imagine szériát próbáltuk ki ugyancsak házimozi összeállításban. Szépen megépített dobozok, sziklaszilárd dinamizmus, borotvaéles részletek. Ezek a hangfalak minden tekintetben jobbak akarnak lenni az átlagnál, de hogy ez miben nyilvánul meg, azt kifejtjük cikkünkben!

DALI RUBICON házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / felsőkategória

2014. november 20., 21:50

DALI RUBICON házimozi hangfalszettMegkaptuk forgalmazójától, a Horn Distribution Kft-től egy rövid tesztelésre a DALI legújabb hangdoboz szériájának öt tagját, amelyek 5.0 házimozi szettet alkotnak. Ennek ellenére, figyelmünk középpontjában a RUBICON 6 frontsugárzó páros állt, azt és az állványos RUBICON 2 hangfalakat kipróbáltuk sztereó összeállításban is.

Dynavoice Magic F-6 EX V3 5.0 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2014. november 4., 11:55

Dynavoice Magic F-6 EX V3 házimozi hangfalszettLeteszteltük a Dynavoice Magic családjának jelenlegi legfrissebb, V3 szériás házimozi hangfal szettjét. Az említett csomag azok számára nyújthat megoldást, akik kis alapterületű helyiségbe szeretnének klasszikus megjelenésű, európai hangzású dobozokat, remek ár/érték aránnyal. Ugyanezen típusok elődjéhez már volt szerencsénk, ezért kíváncsiak voltunk, hogy vajon mit tartogat számunkra az új változat?

Canton GLE házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / középkategória

2014. augusztus 26., 16:30

Canton GLE házimozi hangfalszettA Canton hangfalak látszólagos diszkrécióval törtek be Magyarországra, mégis gyakorta láthatóak hifi szaküzletek és márkaboltok dobogóin. Most ehhez a gyártóhoz fordultunk, hogy kiderítsük, mi az elképzelésük az ideális középkategóriás házimozi rendszerről.

Polk Audio TL250 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2014. július 7., 13:05

Polk Audio TL250 házimozi hangfalszettNemrég új, belépő-középkategóriás széria jelent meg az Polk Audio kínálatában, melynek fő különlegessége, hogy parányi hangfalacskákból tevődik össze. A kis méret megöli a jó hangot? Mai tesztünkben kifejtjük, hogyan szerepelt a TL250 házimozi szett!

Atlantic Technology FS-5000 házimozi hangfal teszt

5.1 hangfalszett teszt / felső középkategória

2014. június 10., 14:50

Atlantic Technology FS-5000 házimozi hangfalVan olyan környezet, ahova hiába szeretnénk minőségi hangzást ? vagy a belsőépítészet, vagy a feleség szent akarata miatt, stb. ? képtelenség nagy házimozi hangfalakat elhelyezni. Van már egy jó házimozi erősítőnk, van hely a háttérsugárzóknak, de a TV köré, a padlóra semmilyen domináns tárgy nem kerülhet. Mit lehet ilyenkor tenni? A hangprojektor-kinézetű Atlantic Technology FS-5000 leginkább ilyen szituációkhoz lett kitalálva. Főleg mozizásra alkalmas, de arra nagyon!

Cambridge Audio S70 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2014. március 20., 08:05

Cambridge Audio S70 hangfalszettMostanság sorra érkeznek hozzánk a barátságosan árazott hangfalszettek és elektronikák, ami jó alkalom arra, hogy megnézzük, milyenek is a lehetőségek, mi az, amit ma reálisan elvárhatunk a pénzünkért. Ezúttal a Cambridge Audio legolcsóbb, álló frontsugárzós házimozi készletét, az S70 elnevezésűt vizsgáljuk meg.

Polk Audio TSx440T 5.0 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / középkategória

2013. december 14., 12:55

Polk Audio TSx440T házimozi hangfalszettA Polk Audio kínálatának belépő házimozi hangfalszettjét, a TSx sorozatból származó összeállítást hallgattuk meg egy teszt erejéig. Igazából, a hangdoboz piacon középkategóriásnak számítanak, ezt mi is tapasztaltuk, a hangjuk felejthetetlen!

Dynavoice Magic F-6 EX 5.0 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2013. december 12., 22:05

Dynavoice Magic F-6 EX házimozi hangfalszettKörülnéztünk a piacon, elérhető árú hangfalszetteket keresve és a Dynavoice kínálatában egy vonzó, reálisnak tűnő ajánlatra bukkantunk. Tesztre is fogtuk, a közel 1 méter magas frontsugárzókra épülő Magic F-6, 5.0-ás összeállítást, hogy kiderüljön, mit kapunk ma 130 000 forintért?

Jamo 360 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / középkategória

2013. augusztus 5., 17:45

Jamo 360 S35 hangfalA Jamo ismét dán formatervező cég képében tetszeleg, mint a kilencvenes évek derekán, amikor néhány ikonikus dizájnnal generációk agyába vésték bele a márka nevét. Kérdés csak az, hogy vajon a hang is felnőtt a formaterv magasságába?

Cambridge Audio Minx hangrendszer teszt

5.1 hangfalszett teszt / középkategória

2013. július 8., 17:45

Cambridge Audio Minx 215 házimozi hangfalszettAzt biztosan nem kell bizonygatnunk, hogy apró hangdobozokra szükség van. Ám azt is mindenki tudja, hogy a kis méret kényszerű kompromisszumokkal jár, vagyis járt sokáig. A tesztre fogott szett a Cambridge Audio egy érdekes kísérlete. Az a gyártó, amelyik hol végtelenül leegyszerűsít dolgokat, hogy minőségből a maximumot nyújthassa, hol lélegzetelállítóan komplex jelfeldolgozást vet be a legjobb eredményért. Ezúttal igen messzire jutott a hagyományos hangfalaktól.

ELAC FS 50 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / középkategória

2013. március 14., 15:30

ELAC FS házimozi hangfalszettAz Audiophyl Kft. új szalonjának megnyitása alkalmából, néhány szenzációs akciót hirdettek, többek között egy ELAC hangfalszettet kínálnak rendkívül baráti áron. Elmentünk, meghallgattuk és egy élménnyel lettünk gazdagabbak, amit az alábbiakban megosztunk Önökkel.

Paradigm Monitor 7-es sorozat házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / felső középkategória

2012. november 15., 14:20

Az idén harminc éves Paradigm egy érdekes gyártó. Facebook oldala teli van modern szatellit hangsugárzókkal kapcsolatos bejegyzésekkel, a honlapjukon "OH!" és "OMG!" kezdetű idézetek váltakoznak, nagyon is amerikai megjelenésű, dagadó alkatú mélyládák és szupervékony hangsugárzók reklámjaival. Divatos, modern és cseppet sem megszokott az, amit ott látni lehet. Kutatni kell, hogy valami ismerősebb formával is találkozzunk. Mintha a formatervezés szabadsága lenne az elsődleges vezérelv. A tesztre kapott Monitor széria azonban olyannyira tradicionális és nemesen egyszerű, hogy akár ProAc is lehetne, de nem az.

Jamo S 606 HCS 3 házimozi hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / belépő kategória

2012. október 18., 05:40

Volt idő, amikor nehéz volt műszaki üzletet találni Jamo hangdobozok nélkül, majd kicsit észrevétlenné vált a márka. Amit most látunk, az könnyen lehet egy nagy visszatérés előszele.

Polk Audio RTiA7 hangfalszett teszt

5.1 hangfalszett teszt / középkategória

2012. október 2., 19:10

Formás és dizájnos hangfalszettel hozott össze minket a Polk Audio hazai importőre. Egy ízig vérig amerikai rendszerrel ami azt ígérte, hogy nagyon jól fog minket szórakoztatni. Nos, kétségkívül jól éreztük magunkat a teszt néhány szakaszában, de hogy miért is, azt nem áruljuk el előre!

< előző oldal

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.