Audio & Vision SHOW 2013 - Audio Reference

2013. november 19., kedd, 19:30

Audio Reference Aurelia audio hifi erősítő hangfal hifi hangfal YBA YBA hifi DAC Densen Audio hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision SHOW

Az emeleti szobák közül több is a audiofil sztereó rendszerek bemutatására szolgált. Egyike volt ezeknek az Audio Reference helyisége, ahol Densen, Do Acoustics, YBA és Aurelia termékekkel találkozhattak a vájtfülű érdeklődők. Főleg a Do Acoustics kis álló hangfala lepte meg a hallgatókat, mely apró termete ellenére rendkívül nagy térérzetettel és szórástartománnyal büszkélkedett.

Egész pontosan a Do Acoustics Armoniamundi típusú hangfala az a modell, mely a mellékelt képeken hátul, a függöny alatt kicsit összetolva álldogál szerényen. Ez az olasz kezek által összerakott hófehér "minitorony" nem csak külsejével, hanem a benne rejlő anyagokkal is exkluzív érzetet kelt: doboza bambuszból készült, keresztváltója pedig Mundorf tekercseket is tartalmaz. Kettős szélessávú hangszórókészlete elég volt ahhoz, hogy a hallgatók mosolyogva, elismeréssel élvezzék a zenét. A képeken látható egy másik hangsugárzó is, mely szintén karcsúbb profilba épül, de jóval több hangszórót tartalmaz.

Audio and Vision Show 2013 Aurelia

Ez egy Finnországból származó audofil hangfal, az Aurelia Saphira. Derűs és levegős, részletekben gazdag hangzást csalogatott ki ebből a hangsugárzóból egy francia YBA high-end sztereó erősítő, mely még csak néhány napja kapható hazánkban. Tulajdonképpen itt, az Audio & Vision SHOW 2013 rendezvényen mutatkozott be első ízben. Egyébként az YBA egyik készülékét korábban teszteltük honlapunkon, annak emelkedett és természetes karakterére kísértetiesen hasonlított a Genesis IA3 hangja.

Audio and Vision Show 2013 YBA Genesis IA3

Második erősítőként az érdeklődők kipróbálhatták a Densen B-130+ integrált sztereó elektronikát is, melyhez egy hasonlóan kecses formavilágú és gondosan megépített CD-játszó, a B-410xs társult. Az Audio Reference munkatársai mindvégig udvariasan megválaszoltak minden kérdést, és ha kértük őket, rögvest állítottak a hangerőn, számot váltottak, stb. Rugalmas és segítőkész hozzáállásukért külön köszönet!

www.audioreference.hu

Audio and Vision Show 2013 Aurelia

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.