Audio & Vision SHOW 2013 - KáCsa Audió

2013. november 20., szerda, 11:25

KáCsa Audió AudioQuest hangfalkábel tápkábel Furutech ADL Astell Kern fejhallgató DAC hifi show házimozi show audio vision show

Akik már rendelkeznek otthoni sztereó vagy házimozi rendszerrel, azoknak most remek lehetőség adódott "rendszerfrissítésre" a KáCsa Audió Kft.-nek köszönhetően. Habár ritkán beszélünk róla, de sokszor a megfelelően kiválasztott kábel érezhetően javít a szórakoztató elektronikai berendezések minőségén. Ugyanitt az érdeklődők élesben tesztelhették az összes ADL fejhallgató erősítőt, és az Astell & Kern hordozható audiofil médialejátszóit.

Mikor beléptünk a KáCsa szobájába, egy pillanatra felnéztünk a mennyezetre: ez maradt az egyetlen "kábelmentes" sík felület. A KáCsa saját márkájú összekötő- és hangfalkábelei mellett AudioQuest gyártmányokkal is találkozhattunk, a belépő szinttől egészen a high-end kategóriáig. Az analóg RCA és XLR csatlakozófejes típusokon kívül digitális HDMI és USB összekötők is kínálkoztak.

Audio and Vision Show 2013 KáCsa Audio

Az USB vezetékek tesztelésére kiváló alkalmat nyújtottak az ADL GT40 és Esprit fejhallgató erősítővel felvértezett D/A konverterei. Itt vendégeskedett az ADL Cruise és Stride mobil fejhallgató erősítő is, ezeknek teljesítményét AKG referencia fejhallgatók és ADL H118 tolmácsolásában hallhattuk.

Audio and Vision Show 2013 KáCsa Audio

Nem volt hiány tápkábelekben sem; még a legkomolyabb, ultra high-end rendszerekhez szánt, csillagászati árral rendelkező modelleket sem felejtették otthon. A bejárat felőli oldalon, rendezett fiókos szekrényben tengernyi csatlakozó közül választhattak és lelkesen válogattak is a látogatók. A KáCsa szakemberei igény szerint a helyszínen összeszerelték, csatlakozókkal látták el a vezetékeket.

www.kacsa-audio.hu

Audio and Vision Show 2013 KáCsa Audio

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.