Címke

Nordost [19 találat]


Nordost Heimdall 2 kábel széria teszt

2021. február 11., 22:40

Nordost Norse 2 kábelekA Nordost méltán vívta ki a termékeit övező elismerést, ami rengeteg hifi rajongó visszajelzése. A gyártó termékeit mi is nagyon kedveljük, így izgalommal és várakozással tekintetünk jelen tesztünk alanyai elé, amiket hosszútávon használtunk nagy megelégedéssel. A Heimdall 2 család kifejezetten a magasabb kategóriában kínál komoly előnyöket, így ennek megfelelő rendszerben célszerű meghallgatni tudásukat - mi is így tettünk. Lássuk a részleteket!

Nordost Heimdall 2 és Frey 2 tápkábel teszt

2019. október 25., 12:30

Nordost Heimdall 2 és Frey 2 tápkábelA Nordost régóta komoly hírnévnek örvend az audiofil és high end szerelmeseinek körében - nem véletlenül. Norse 2 szériás kábeleik - melyek a belépő, Leif széria felett helyezkednek el - a legtöbb audiofil és high end rajongó igényeit messzemenőkig képesek kielégíteni. Tápkábelek esetében különösen nehéz dolga van a gyártóknak, hiszen míg a csúcsminőségű hangfal és interkonnekt kábelek  magasabb ára már elfogadottnak mondható,  az áramellátás –hangra gyakorolt hatásában sokan kételkednek. Nekik azt tanácsoljuk: hallgassák meg rendszerüket az északi istenek által nyújtott tápellátással és győződjenek meg saját fülükkel e termékek kiváló hangjáról!

Nordost SuperFlatline

2018. május 30., 21:00

Nordost SuperFlatline hangfalkábelVisszatér az audiofil világ egyik legendás terméke, a Nordost SuperFlatline.

Nordost QRT QKORE földelők

2017. június 9., 05:55

Nordost QRT QKOREQKORE néven érkezik hamarosan a Nordost legfrissebb hifi kiegészítő családja, mely ún. tiszta földelést nyújt rendszerünknek, ezzel csökkentve az elektromos áram torzítását, így jobbá téve a hangot.

Új Nordost USB kábel

2017. február 20., 11:55

Nordost Valhalla 2 USB kábelMivel minden kábel befolyásolja rendszerünk teljesítményét, lehetőség szerint az USB-t is érdemes a gyárinál jobbra cserélni. De mi a helyzet, ha az elérhető legjobbra pályázunk? Ennek apropójából születhetett meg a Nordost Valhalla 2 USB kábel.

Íme egy kiegészítő, maximalista hifisták részére

2016. augusztus 10., 06:05

Nordost Sort LiftSort Lift néven olyan kábeltartót tervezett a Nordost, amely képes hifi rendszerünk vezetékeit mechanikailag elcsatolni szobánk rezgéseitől.

Ethernet kábelekkel bővül a Nordost kínálata

2016. január 27., 06:10

Nordost Heimdall 2 Ethernet kábelKét új kábelt jelentett be nemrég az amerikai Nordost, ezúttal a hálózatos lejátszók felhasználóinak kedveskedve.

Jó felvételhez jó kábel kell!

2015. október 9., 20:50

Nordost Ax Angel hangszerkábelA Nordost-ot hifis körökben már nem kell bemutatni. Az amerikai gyártó már bő két évtizede szállítja a kábeleket a hifi rajongóknak, high end megszállottaknak. Most pedig, végre belépnek a zeneprodukciós világba is.

Új hangfalkábel a Nordost kínálatában

2015. március 18., 06:15

Nordost Leifstyle 14-2 hangfalkábel

Leifstyle 14-2 néven üdvözölhetjük a Nordost legújabb hangsugárzó kábelét. Az új típus a gyártó felsőkategóriás vezetékeihez képest lényegesen kedvezőbb áron érhető el, ennek ellenére meggyőző tulajdonságokkal büszkélkedik.

Frissített QRT QBASE tápszűrők

2015. január 22., 07:05

QRT QB4 mark II tápszűrőApró módosítások és frissítések után immár egy árnyalatnyit más kivitelben találkozhatunk a Nordost által forgalmazott, hifi és házimozi rendszerek audio/video teljesítményjavítására szolgáló, QRT tápszűrőkkel.

Nordost multimédiás kábelek

2014. június 2., 06:25

Nordost Heimdall 2 Headphone Cable fejhallgató kábelA mobileszközök lassan, de gyökeresen átformálják a szórakoztató elektronikai piacot, mi sem jobb példa erre, mint a Nordost legújabb, fejhallgatók tuningolására és mobileszközök mellé szánt kábelei.

Nordost hifi újdonságok

2014. március 7., 07:05

Nordost QKOIL QK1 tápharmonizálóA high-end kábelekben és kiegészítőkben jártas Nordostnak két terméke látott napvilágot. Az egyik az elektromos áram tisztításával teszi jobbá rendszerünk hangzását, a másik pedig - a mai trendeknek megfelelően - USB-s eszközöknek okozhat minőségjavulást.

Audio & Vision SHOW 2013 - Nordost

2013. november 20., 20:05

Audio and Vision Show 2013 NordostRendkívül sokszínű kínálatából egy csipetnyi ízelítőt hozott a kiállításra az Audio Centrum. Hifiállványukon OPPO BDP-105EU univerzális lejátszót, Hegel H80 sztereó erősítőt, QRT QX 2 zavarszűrőket helyeztek el. A készülékek két oldalán, mint megbízható testőrök, System Audio Mantra 70 hangdobozok álltak. A felsoroltakat Nordost Valhalla 2 kábelekkel csatlakoztatták egymáshoz, valamint az elektromos hálózathoz, természetesen Qbase QB8 tápelosztó közbeiktatásával, amiben 4 db QV2 tápfeszültség harmonizátor is helyet kapott. Nem csak a lejátszó és az erősítő, az elosztó is Nordost Sort Kone kúpokon álltak, a hangfalak alá az újdonságnak számító Sort Füt lábak kerültek, ezek jótékony hatásáról bizonyára nem kell meggyőzni a hozzáértőket.

Nordost az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 24., 16:00

Nordost Valhalla 2 high end kábelekKülön szobába kerülnek a Nordost high-end kategóriás kábelei, melyeknek tudását a gyártó nemzetközi termékspecialistája fogja demonstrálni az érdeklődőknek.

Nordost az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 24., 16:00

Nordost Valhalla 2 high end kábelekKülön szobába kerülnek a Nordost high-end kategóriás kábelei, melyeknek tudását a gyártó nemzetközi termékspecialistája fogja demonstrálni az érdeklődőknek.

Nordost Valhalla 2 kábelek

2013. július 17., 16:55

Nordost Valhalla 2A Nordost Norse szériája után a Valhalla is megújult.

Nordost QRT harmonizáló eszközök teszt

2013. május 3., 16:05

Nordost Qb4 hálózati tápelosztó és Qv2 hálózati tápfeszültség harmonizátorA QRT eszközöket világszerte a Nordost forgalmazza, így kerültek Magyarországra, azon belül az Audiocentrum kínálatába. Tőlük kaptunk kipróbálásra egy QBASE QB4 elosztót és két db Qv2 harmonizálót. Gondolkoztunk, hogy minek is nevezzük ezeket a szénszálas burkolatú, aranyozott csatlakozókkal ellátott hengereket, aztán maradtunk a gyártó által kiötlött, "AC Line Harmonizer"-nél, illetve annak magyarosításánál.

Nordost Leif szériás RCA összekötő kábelek tesztje

2012. június 18., 14:45

Ha kábelekről beszélünk, két táborra oszlik a hifisták tömege. Az egyik oldal megrögzötten cáfolja az összekötő kábelek létfontosságát, szerintük nem azon múlik a hangminőség. Egyszer vesznek valamilyen csinosabb, jól összeszerelt zsinórt, és le van a gond! Viszont ott az emberek másik halmaza is, akik szentül hisznek a kábelek hatékonyságában, és a legapróbb adateltéréseknek is kiemelt szerepet tulajdonítanak. Előbb-utóbb mindenki ide kerül. Az amerikai székhelyű, csúcskategóriás kábeleiről híres Nordost, az utóbbi közönséget célozza meg. Termékeiket nem belépő rendszerekbe szánják, a tudásuk is messze meghaladja azokét. Leteszteltük a Nordost Leif szériájának interkonnektjeit, melyből tanulságos cikk született!

Nordost bemutató az Audio Centrumban

2012. február 9., 07:40

Bjorn Bengtsson, a Nordost nemzetközi termékspecialistája és trénere szűk szakmai körben bemutatta a cég legújabb kábelszériáját a hazai importőr, az Audio Centrum demószobájában. A Norse Series 2 annyira új, hogy három héttel korábban, a CES-en debütált a nagyközönség előtt, legközelebb a Bristolban megrendezendő Sound & Vision Show alkalmával találkozhatnak ezekkel a remek kábelekkel a szerencsések, akik eljutnak oda.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.