Nordost hifi újdonságok

2014. március 7., péntek, 07:05

Nordost QRT QK1 harmonizátor harmonizáló eszköz Nordost QK1 Nordost QKOIL USB kábel Heimdall 2 Heimdall USB Nordost USB

A high-end kábelekben és kiegészítőkben jártas Nordostnak két terméke látott napvilágot. Az egyik az elektromos áram tisztításával teszi jobbá rendszerünk hangzását, a másik pedig - a mai trendeknek megfelelően - USB-s eszközöknek okozhat minőségjavulást.

Nordost QKOIL QK1 tápharmonizálóNordost Heimdall 2 USB 2.0 kábel

A Nordost QK1-hez hasonló küllemű termékhez volt már szerencsénk a QV2 (és társai) személyében, és ez a szerkezet is hasonló célt szolgál. A "The QKOIL"-ként is nevezett QK1-et a gyártó nyers fordítással, 'töltés rezonáló tekercsnek' hívja, mely passzív elektromos mezőt generál, ezzel hallható eredményt produkál az elektromos áramon keresztül. A QKOIL-t a QRT termékcsalád belépő modelljeként tartják számon, felhasználásához javasolják, hogy párosítsuk egyéb, a családjába tartozó eszközökkel, beleértve a QBASE és QX tápszűrőket. A szénszálas készülékházba épített, aranyozott csatlakozós QK1 hamarosan itthon is elérhető lesz, kb. 70 000 Ft-os áron.

Nordost Heimdall 2 USB 2.0 kábel

Másik érdekesség a Heimdall 2 USB 2.0 vezeték, mely a gyártó leírása alapján drámai minőségjavulást képes adni a rendszerünknek. Az említett kábelt ugyanazzal a finomhangolási technológiával készítették, mint az Odin, Norse 2 és Valhalla 2 termékcsaládokat. A Heimdall 2 belsejében 99,99999 %-os tisztaságú OFC szálak rejtőznek, melyeket FEP dielektrikum vesz körbe. A fém csatlakozófejet, az ezüstözött árnyékolást és az újraoptimalizált duál monó technológiát el is várhatjuk, figyelembe véve a zsinór várhatóan 140 000 Ft körüli árcéduláját.

A Nordost újdonságait kb. 2 hét múlva bárki megismerheti "saját fülével" az itthoni forgalmazó bemutatótermében.

www.audiocentrum.hu

www.nordost.com

 

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.