Nordost multimédiás kábelek

2014. június 2., hétfő, 06:25

Nordost kábel audio hifi iKable Jack kábel fejhallgató kábel fejhallgató tuning hifi kábel audio kábel Nordost kábel

A mobileszközök lassan, de gyökeresen átformálják a szórakoztató elektronikai piacot, mi sem jobb példa erre, mint a Nordost legújabb, fejhallgatók tuningolására és mobileszközök mellé szánt kábelei.

Nordost Heimdall 2 Headphone CableNordost Blue Heaven iKableNordost Heimdall 2 iKableNordost Heimdall 2 Headphone Cable fejhallgató kábelek

A Nordost a hifi kábelgyártó cégek felső régiójában helyezkedik el, gyakran láthattuk és hallhattuk termékeiket különféle nemzetközi high end kiállításokon is. Az új fejhallgatózsinór-kínálatuk alkalmazásával elméletben még jobb hangot hozhatunk ki fülesünkből, felülmúlva, amit a gyárilag mellékelt vezetékek nyújtanak. Olyan neves típusokhoz érhető el a különleges zsinór, mint a hazánkban is népszerű Sennheiser HD 800, HD 650, HD 600, az AKG jelenlegi csúcsmodellje, a K712. Amerikai cég lévén, a Nordost egyéb fülesekre is rászabta a Heimdall 2-t, mint a nyugati piac egyik topmárkájaként emlegetett Audeze, vagy az Ultrasone Signature Pro. Valamennyi Heimdall 2 fejhallgatózsinór 4-tűs XLR csatlakozófejben végződik, amelyhez mellékelve jár egy 6,3 mm-es és egy 3,5 mm-es Jack csatlakozóval szerelt kábelvég.

Nordost Heimdall 2 Headphone Cable fejhallgató kábelek

Másik újdonság a Blue Heaven iKable, amely nevéből adódóan első sorban Apple mobileszközökre optimalizált kábel, Neutrik gyártmányú 3,5 mm-es Jack csatlakozókkal. Amennyiben rendelkezünk egy jó minőségű sztereóval vagy aktív hangfallal, e zsinór alkalmazásával biztosak lehetünk benne, hogy az analóg kapcsolaton belül is a legjobbat választottuk. Ugyanilyen kivitelben elérhető Heimdall 2 szériás verzió is, egy teszt keretein belül magunk is szívesen kiderítenénk a kettő közti különbséget.

Nordost Blue Heaven iKable

A Nordost saját kezűleg, Amerikában összeszerelt kábeleiből számos más termék is létezik, egyéb készülékek összekötéséhez, XLR csatlakozófejestől egészen az USB-ig, ezek nagy része magyarországi boltokban is megvásárolható.

www.audiocentrum.hu

www.nordost.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.