Nordost Valhalla 2 kábelek

2013. július 17., szerda, 16:55

Nordost Valhalla Valhalla 2 interconnect kábel hangfalkábal audio hifi high end hifi kábel audio kábel

A Nordost Norse szériája után a Valhalla is megújult.

A Nordost Valhalla 2 kábelek míves kidolgozású fadobozba csomagolva kaphatóak, ezzel is hangsúlyozzák hovatartozásukat, mely a referencia kategória. A vezetékek végeire a szabadalmaztatott HOLO:PLUG™ csatlakozókat szerelik, melyek a lehető legjobb kapcsolatot biztosítják "drót" és készülék között. Mindegyik típus esetén a felépítés Dual Mono-Filament, a vezetőszálak anyaga 99,999999 % OFC, bevonatuk 85 mikron vastagságú ezüst.

Nordost Valhalla 2 power cord tápkábel

A Valhalla 2 Analog és Digital Interconnect kábelek HOLO:PLUG™ csatlakozóinak bronz ötvözet középső érintkezőjét - XLR esetén érintkezőit - 85 mikron vastagságban arannyal vonják be. A Valhalla 2 Reference Power Cord, vagyis tápkábel extrém gyors, ami azt jelenti, hogy a benne száguldó elektronok elérik a fény sebességének 91 százalékát. Ez csaknem kétszerese a "hagyományosű" kábelekének. A Valhalla 2 Reference Speaker Cable még ezt is 4 %-kal túlszárnyalja. A megszokott lapos kivitelben 4x7 vezetőszál fut, végeire aranyozott HOLO:PLUG™ villák, vagy Z dugók kérhetők.

Nordost Valhalla 2 hangfalkábel

Végül, de nem utolsó sorban a Valhalla 2 Reference Tonearm Cable érdemel kiemelt figyelmet, hiszen egyre több jel mutat arra, hogy a jó öreg vinyl lemez reneszánszát éli és nem csak a high-end kategóriában.

Nordost Valhalla 2 tonearm kábel

A Nordost Valhalla 2 kábelek, és természetesen az összes többi: Flatline, Leif, Norse 2 és az Odin, az Audio Centrum forgalmazásában kerülnek az arra érdemes kereskedésekbe.

www.audiocentrum.hu

www.nordost.com

Nordost Valhalla 2

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.