Címke

MOMENTUM [17 találat]


Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2020. március 10., 12:05

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless Bluetooth fejhallgatóA vezeték nélküli szabványok, kodekek évről éjre fejlődnek, ezzel párhuzamosan az utazós prémium fejhallgatók is csiszolódnak. A Sennheiser elegáns és prémium színvonalú MOMENTUM szériájának legújabb fejhallgatóját próbáltuk ki.

Sennheiser MOMENTUM Free Bluetooth fülhallgató teszt

2018. augusztus 3., 13:50

Sennheiser MOMENTUM Free Bluetooth fülhallgatóA Sennheiser egyik legújabb prémium fülhallgatója kicsi, könnyű, és a gyártó szerint minden olyan részlettel rendelkezik, amely egy ilyen kategóriájú fülesből nem hiányozhat, ez a MOMENTUM Free.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless Bluetooth fülhallgató teszt

2017. március 20., 23:45

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless Bluetooth fülhallgatóA korábban általunk is tesztelt MOMENTUM In-Ear mai napig az egyik legjobb hifi fülhallgató, ami elérhető a 30 000 forint alatti kínálatban. Vendégül látttuk nemrégiben debütáló, vezeték nélküli változatát is, róla szól mai cikkünk.

Vezeték nélküli fülhallgató Sennheiser stílusban

2017. március 1., 18:10

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless fülhallgatóA korábban általunk is tesztelt MOMENTUM In-Ear sem maradhatott ki a kábelmentesítő hadjáratból, ennél fogva a közelmúltban megjelent vezeték nélküli kiadása is, MOMENTUM In-Ear Wireless néven.

Sennheiser MOMENTUM On-Ear Wireless fejhallgató teszt

2015. november 13., 13:00

Sennheiser MOMENTUM On-Ear Wireless fejhallgatóKipróbáltuk a két éve piacra került, szerkesztőségünkben is pozitív nyomot hagyó Sennheiser MOMENTUM On-Ear mobil fejhallgató nemrég kiadott vezeték nélküli, Wireless változatát. Igen, a kábelmentesség gyakran kompromisszum a hangra nézve, de a gyártó ezt ügyesen kompenzálta egy-két aprósággal, melyekre kitérünk mai cikkünkben.

Sennheiser MOMENTUM Wireless és MOMENTUM 2.0 fejhallgató teszt

2015. február 20., 07:40

Sennheiser MOMENTUM Wireless fejhallgatóAz alábbiakban taglalt fejhallgató az egyik legsokoldalúbb termék, amely valaha elhagyta a német Sennheiser gyártósorait. Tény, hogy megkérik az árát, cserébe a MOMENTUM Wireless egyformán jól teljesít az utcán és otthon is. Hogy mindez hogyan lehetséges, azt kíméletlenül kifejtjük mai tesztünkben!

Sennheiser finomságok a 2015-ös évre

2015. január 8., 15:35

Sennheiser MOMENTUM On-Ear WIRELESS fejhallgatóSzámos Sennheiser újdonság került nyilvánosságra a Las Vegasban megrendezett CES kiállításon. A fülhallgatókra és fejhallgatókra specializálódott cég erre az évre is tartogatott érdekességeket.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear fülhallgató teszt

2014. december 22., 05:55

Sennheiser MOMENTUM In-Ear fülhallgatóAz utcai felhasználásra szánt fülhallgatók rengeteget fejlődtek az utóbbi években. A Sennheiser termékein is folyamatos előrelépések tapasztalhatóak, ráadásul a gyártó kínálata is rendkívül dinamikusan bővül. Nemrégiben a sikeresen debütált MOMENTUM termékcsalád kapott egy tagot, mely nagyobb testvéreivel ellentétben már nem fejhallgató, hanem fülhallgató, ezáltal mérete és ára is kisebb. És a hangja? Cikkünkből minden kiderül!

Sennheiser újdonságok

2014. szeptember 10., 15:20

Sennheiser MOMENTUM In-Ear fülhallgatóAz idei IFA kiállítás több gyártónak is jó alkalom arra, hogy első ízben mutassa be legfrissebb termékeit a nagyközönségnek. A Sennheiser több termékéről is lerántotta a leplet, többek között újabb taggal bővült a MOMENTUM sorozat, és a cég belépő kategóriás fülhallgatói is teljes átalakuláson mentek keresztül.

Audio & Vision SHOW 2013 - Sennheiser

2013. november 19., 19:15

Audio and Vision Show 2013 SennheiserHa azt nézzük, hogy kit lehetett leghamarabb megtalálni az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon, akkor az Audio Partner volt az. Kiléptünk a liftből, és egyből orrunk előtt termett a világ egyik legnagyobb fejhallgató gyártó cége, a Sennheiser. A forgalmazó ügyes válogatás után mindössze néhány terméket hozott a rendezvényre, azokat a modelleket, amelyekről úgy vélték, jól hangsúlyozzák a márka jelenlegi státuszát. És ez jó döntés volt; a folyamatos érdeklődések közepette az Audio Partner munkatársai egy pillanatra sem unatkoztak!

Sennheiser az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 21., 06:55

Sennheiser Momentum On Ear fejhallgatóA világ egyik legnagyobb fejhallgató gyártója, a Sennheiser is ellátogat a WestEnd Hiltonba, részben azért, hogy bemutassa a jelenlegi csúcsminőséget képviselő termékeit. Másrészt a prémiumkategóriás utcai fejhallgatók is kiemelt figyelmet kapnak, elvégre manapság ez egyre népszerűbb kategóriának számít.

Sennheiser az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon

2013. október 21., 06:55

Sennheiser Momentum On Ear fejhallgatóA világ egyik legnagyobb fejhallgató gyártója, a Sennheiser is ellátogat a WestEnd Hiltonba, részben azért, hogy bemutassa a jelenlegi csúcsminőséget képviselő termékeit. Másrészt a prémiumkategóriás utcai fejhallgatók is kiemelt figyelmet kapnak, elvégre manapság ez egyre népszerűbb kategóriának számít.

Sennheiser MOMENTUM On-Ear mobil fejhallgató teszt

2013. július 9., 18:15

Sennheiser Momentum On-Ear mobil fejhallgatóÚgy tűnik, hogy a Sennheiser megelégelte a divatfülesek uralmát. Most a MOMENTUM On-Ear megalkotásával valóban nagy durrantásra készültek. De megérte a sok fáradozást? Erre örömmel válaszolnánk, de még mi sem tértünk magunkhoz. Nem bízták a véletlenre!

Sennheiser MOMENTUM felsőkategóriás mobil fejhallgató teszt

2012. október 24., 14:20

A Sennheiser fejhallgatói mindig messziről is könnyen felismerhetőek voltak. Fülkagylóiknak rombusz-szerű formáját egyesek imádják, mások ócsárolják, a lényeg, hogy jellegzetesek. A belépőszintű HD 429 és a csúcskategóriás HD 800 közt is találunk vizuális párhuzamot, noha teljesítményük nem összevethető. Egy sportkocsi lökhárítójáról is messziről meg tudjuk állapítani az adott jármű típusát. Miért is említjük ezt? Nos, jelenlegi tesztalanyunk, a MOMENTUM, nem a megszokott recept alapján készült, külseje egyáltalán nem Sennheiser-szerű. Tervezői úgy döntöttek, más megközelítésből rugaszkodnak neki a prémiumkategóriának. És jól tették!

Ősztől, őszies színben debütál a Sennheiser MOMENTUM fejhallgató

2012. október 19., 06:05

Nem szokása a német Sennheisernek, hogy jól megszokott formáitól eltérővel próbálkozzon. Szintén nem szokása, hogy olyan terméket dobjon piacra, ami elsősorban "A Fejhallgatót" szimbolizálva jelenik meg, mintha valami divatversenyre szánták volna. A napokban érkező Sennheiser MOMENTUM-mal most mégis ezt tették!

Sennheiser IFA 2012

2012. szeptember 1., 17:55

Végre egy halom újítás, végre új elképzelések! A Sennheiser stand elegáns, és modernséget sugároz, habár méreteiben szinte visszafogottnak tűnik egyes cégek megjelenéséhez viszonyítva. És mégis van hova kapkodnunk fejünket, meglátva a szokatlan termékeket.

Dan D'Agostino Momentum monoblokk

2012. február 28., 07:25

Dan D?Agostino a Krell főmérnöke saját nevével fémjelzett erősítővel állt elő az abszolút high-end kategóriában.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.