Új Polk Audio belépő hangfalak

2015. december 28., hétfő, 15:10

Polk Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hifi hangfal Polk hangfal házimozi hangfalszett Polk Audio hangfal

A Polk Audio kínálatában új termékcsaládot üdvözölhetünk a T széria személyében. A kifejezetten kellemesen árazott termékcsalád hozzánk is megérkezik még idén.

Polk Audio T50 házimozi hangfalszettPolk Audio T50 házimozi hangfalszettPolk Audio T50 házimozi hangfalszettPolk Audio T50 hangfalPolk Audio T50 hangfalPolk Audio T50 hangfalPolk Audio T50 magassugárzóPolk Audio T50 hangfal hátlapPolk Audio T50 hangfal csatlakozóPolk Audio T15 hangfalPolk Audio T15 hangfalPolk Audio T15 hangfalPolk Audio T15 hangfal hátlapPolk Audio T15 hangfal hátlapPolk Audio T30 centersugárzóPolk Audio T30 centersugárzóPolk Audio T30 centersugárzóPolk Audio T50 hangfal

Miután a Polk Audio valamennyi szériáját szem és fülügyre kaptuk, a számos teszt és kipróbálás után pozitív véleménnyel nyilatkoztunk róluk. Döntő hányadukat melegen ajánlottuk is azoknak, akik megfizethető, ugyanakkor kellemes és szórakoztató karakterrel rendelkező hangfalakat kerestek. A T sorozat a gyártó egyik jelenlegi legolcsóbb szekcióját képviseli.

Polk Audio T50 hangfal

A família nemes egyszerűséggel, három tagot számlál: egy álló (T50) és egy állványos (T15) hangfalat, valamint egy házimozi centersugárzót (T30). Ezeket tetszésünk, illetve igényünk szerint állíthatjuk össze sztereó, vagy térhatású házimozi szett felállásban. Mindegyik típus kétutas kialakítású, azonban a T50-et tripla 16,5 cm-es mély/közép hangszórókészletének és 38 Hz-es alsó frekvencia-küszöbének köszönhetően, nagyobb terekben is bátran terhelhetjük.

Polk Audio T15 hangfal

Az MDF-ből készült dobozok vizuális kötöttségei közé tartozik, hogy csak fekete színben vásárolhatóak meg, viszont a Polk Audio által szabadalmazott, Dynamic Balance technológiával kialakított, kompozit membrán és a selyem dóm magassugárzó kettőse korábbi tesztjeink során pozitívan teljesített. Éppen ezért kíváncsian várjuk a T sorozatot, melyről hamarosan kiadós cikket publikálunk itt, az AV-Online hasábjain.

Polk Audio T30 centersugárzó

A Polk Audio T szériás hangfalak első ízben idén, a két ünnep között érkeznek az Octogon Audio bemutatótermébe, tehát aki kíváncsi rájuk és mostanában szeretne otthonra egy kedvező ár/érték arányú házimozit, akár már szilveszterre is egy házibuli-képes hangrendszer birtokosa lehet.

www.octogonaudio.hu

www.polkaudio.com

Polk Audio T30 centersugárzó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.