Sanus az Octogon Audio kínálatában

2021. május 23., vasárnap, 22:50

Sanus állvány konzol hangfalállvány tévéállvány tévé állvány TV állvány TV konzol tévé konzol soundbar állvány soundbar konzol TV tartó soundbar tartó

A Sanus televíziók, projektorok és otthoni szórakoztató elektronikai komponensek tartó konzoljaira, rögzítő elemeire, hifi állványokra és egyedi installációs rack szekrényekre specializálódott cég. Az Octogon Audio szaküzletében sok termékük már most nagyon népszerű!

Sanus TV tartó konzolSanus TV tartó konzolSanus TV állványSanus soundbar konzolSanus soundbar falikonzolSanus projektor tartó konzolSanus Sonos hangfal tartó konzolSanus hangfal tartó konzol Sonos

A több, mint 25 éves Sanus márkanév mögött modern technológiákkal készült kiegészítők hadserege áll, amelyek megkönnyíthetik az átlagfelhasználók, audio/videó megszállottak és egyedi installációkat végző szakemberek életét egyaránt. Kínálatukban oldalfalra és mennyezetre rögzíthető/falba süllyeszthető konzolok is megtalálhatók. Érdekesség, hogy a Sanus nemcsak komplett csomagban árulja a konzolokat, hanem azokhoz rengeteg kiegészítőt is gyárt. Így egyes modelljei extra tartozékokkal is kiegészíthetők, amelyekkel például médialejátszó rögzíthető a tévé hátuljára, vagy soundbar illeszthető a képmegjelenítő alá.

Sanus soundbar konzol

A televíziós állványok és konzolok választéka tartalmaz kihúzható (Full-Motion), dönthető (Tilting Wall), illetve rögzített (Fixed-Position) termékcsaládokat is, melyeken belül számos opció közül lehet válogatni extrák és fizikai paraméterek függvényében.

Sanus TV tartó konzol

A Full-Motion sorozat praktikus lehet többek közt olyan szituációkban, ahol a falra szerelt televíziót a szoba sarkából szeretnék középre beforgatni úgy, hogy az ablakon beeső napfény ne befolyásolja a képet. A falfelülettől elhúzható konzolok másik nem elhanyagolható előnye, hogy könnyű hozzáférést engednek a tv hátlapján lévő csatlakozókhoz.

A Sanus médiabútorokat és talapzatokat is kínál, melyek közül egyes típusok akár 70 hüvelyk képátlójú televízióknak is stabil alapot nyújtanak. A magas teherbírású, igény esetén aktív szellőzést is biztosító rack szekrények termékcsaládja nem kevésbé szerteágazó: különböző szabványú, méretű, funkcionalitású modelleket tartalmaz, amelyek rendszerezettebbé tehetik többek között a sok forráskészülékekkel, erősítőkkel épített házimozi készülékláncokat és azok kábelezését.

Sanus projektor tartó konzol

A hangfalállvány kategória hagyományos, kisméretű hangdobozok, centersugárzók, vagy egészen kompakt szatellit sugárzókkal kompatibilis megoldásokat foglal magába.

Sanus Sonos hangfal tartó konzol

A kedvezőbb árú verzióktól a masszívabb, nehezített talpakkal ellátott opciókig lehet válogatni. Érdekesség, hogy a Sanus kifejezetten Sonos termékekkel kompatibilis konzolokat, falitartókat is gyárt.

ocotogonaudio.hu

sanus.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.