Táskarádiónak álcázott zeneközpont a Geneva műhelyéből

2012. december 4., kedd, 11:40

Geneva GenevaLab Geneva hangrendszer World Radio WorldRadio Geneva WorldRadio táskarádió zeneközpont Geneva Sound System

A Geneva lerántotta a leplet legújabb, WorldRadio névre hallgató termékéről. Az igencsak régies külsejű készülékbe több olyan megoldást is belepakoltak, melyek korszerűséggel ruházzák fel a svájci vállalat legújabb fejlesztését.

A Geneva WorldRadio elsődleges célja, nevéből és kinézetéből azonnal kiderül: arra szolgál, hogy világvevő rádióként használjuk. A jó öreg FM csatornák mellett DAB+ sugárzásokat, vagy internetes rádióállomásokat is megszólaltathatunk. Utóbbit Bluetooth jelátvitellel oldhatjuk meg, tehát az internetre kapcsolódást okostelefonunk vagy számítógépünk intézi. Mindeközben a Geneva dobozkája gondoskodik a minőségi hangkeltésről, egészen 80 Hz-es alsó határig.

A WorldRadio ódivatú kisugárzása abban a pillanatban elillan, hogy üzembe helyezzük, ekkor szembesülhetünk az elülső oldalra applikált, jókora méretű színes kijelzővel. A készülék ébresztőórának is használható, és ha épp nem rádiózunk, Jack bemenetén keresztül akár laptop-kihangosítóként is alkalmazhatjuk. Apropó, a WorldRadio hordozhatóságára is szenteltek figyelmet, beépített lítium polimer akkumulátorával elméletileg 6 órát képes végigzenélni. A Genevától jól megszokott figyelmességben, ami a készülékházra is kiterjed, ezúttal sincs hiány ? nem csak a hordozásra való fogantyú, hanem a komplett termék fém burkolattal készül.

Az idén decemberben piacra kerülő Geneva WorldRadio magyarországon is kapható lesz, a márkára jellemző piros, fehér és fekete színekben, nagyjából 300 dollárnyi forintért.

www.audiocentrum.hu

www.genevalab.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.