Sony újdonságok az Audio & Vision Show 2013 kiállításon

2013. november 23., szombat, 12:05

Sony hifi audio médialejátszó Sony erősítő Sony hifi Sony hangfal hifi erősítő hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision SHOW

Az Audio & Vision Show 2013-on kipróbálhattuk a Sony legújabb sztereó hifi elektronikáit. A nemrég bejelentett, komoly tudású készülékeket kíváncsiság övezte, mert azok képessége, funkcionalitása valóban csábító lehet a veszteségmentes tömörítésű zenék gyűjtői számára. Csak nem egy nagy visszatérés előszele?

A Sony szobájának közepén, egyetlen pár SS-HA3 típusú, alumínium házas hangsugárzó szólt. Ezeket csatlakoztatták a HAP-Z1ES HDD merevlemezes médialejátszóval egybeépített sztereó erősítőre. Az említett eszköz további különlegessége, hogy USB-s D/A konverterként is használható, ugyanakkor előlapi kijelzője számos jelenleg kapható asztali médialejátszóét felülmúlja. A tömörítetlen, DSD kódolású zenéket, melyeket itt hallhattunk, a készülék tárolójára gyárilag másolták fel. Vagy a felvételek szerény dinamikája, vagy pedig a hangsugárzók és a szoba közti viszály következtében, a hangzás itt nem sikerült a legjobbra, persze az akusztika figyelembevételével ez érthető is. 

Audio and Vision Show 2013 Sony

 

Szerencsére ilyen jellegű problémánk nem adódott a Sony fejhallgatóival, melyekből elsősorban a komolyabb kategóriájú, utazó közönségnek optimalizált modelleket próbálhattuk ki. Például a "mobil" fülesek jelenlegi zászlóshajóját, az MDR-1-et és az idei újdonságot, az MDR-10-et is, mely stílusos külsejével és finom fülpárnáival gond nélkül ékelődik a prémiumkategóriába, ráadásul rendkívül dinamikus és erőteljes hangzással büszkélkedhet. A fülhallgatókat és fejhallgatókat egy HAP-S1 készülékről hajtották, melynek szolgáltatásai szinte azonosak a HAP-Z1ES HDD erősítőével, csak hozzá képest mindenét kisebbre szabták. Reméljük, hogy a kiállításon vendégeskedő Sony termékekkel hamarosan lesz alkalmunk egy-egy kiadós teszt erejéig is megismerkedni!

www.sony.hu

Audio and Vision Show 2013 Sony fejhallgatók

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.