Audio & Vision SHOW 2013

2013. november 26., kedd, 14:20

Audio Vision Show hifi show hifi kiállítás házimozi show házimozi kiállítás szórakoztstó elektronikai kiállítás

Magyarország idei legjobb szórakoztató elektronikai kiállítását tudhatjuk magunk mögött, mely a várakozásoknak megfelelően, magas színvonalon zajlott. Sok érdekességet és szépséget láthattunk, hallhattunk, és reméljük, hogy akik eljöttek, azok is ezt gondolják!

Mindenkinek jár egy kis hifi és egy kis házimozi

Az Audio & Vision SHOW 2013 remek alkalomként szolgált azok számára is, akik, csupán ismerkedni szerettek volna a sztereó zenehallgatás vagy az otthoni mozizás fogalmával. A hazánkban fellelhető legjobb rendszerek nagy része jelen volt a Hilton falai közt, sőt, számos világszerte elismert termékkel is találkozhattak érdeklődőink.

Audio and Vision Show 2013 Házimozi Stúdió

Ami az otthoni szórakozást biztosító készülékeket illeti: feltétlenül említést érdemel, hogy pl. a SIM2 vagy Runco felső- és csúcskategóriás projektorain vagy a szépséges Sonus faber hangfalakon kívül, a Soundbar készülékek fejlődésének is fültanúi lehettünk, köszönhetően az Atlantic Technology hangprojektornak.

Audio and Vision Show 2013 Audiophyl Kft

Ugyancsak hatásos ízelítőt kaphattunk a prémium kategóriás utcai fejhallgatók élvonalából, a Sennheiser Momentum On-ear segítségével. Azok is találkozhattak érdekességekkel, akik a miniatűr rendszereket részesítik előnyben, és szintén ámulhattak, akik a kompromisszum nélküli megoldásokra voltak kíváncsiak.

Audio and Vision Show 2013 Sennheiser

Túl a szakmai korlátokon

A kép és hang reprodukálására szolgáló eszközök jelenléte mellett fontosnak tartottuk, hogy a látogatók némiképp otthonosan érezzék magukat, netalán a megszokottnál több szórakozásban lehessen részük. Éppen ebből kifolyólag a lelkes "pilótákkal" egyetemben mi is örültünk, hogy az Audio & Vision SHOW 2013 keretein belül bárki kipróbálhatta a Maximulator versenyautó szimulátorát. Akik még nem ismerték a Nespresso gépeket és az általuk készített kávéitalokat, az egyik emeleti szobában megízlelhették akár a teljes kapszulás választékot, méghozzá ingyen és bérmentve. Akik a "napjaink technológiája" címszó alatt többre gondoltak, mint az erősítők és televíziók ki/bekapcsolása, és ismerkedni szerettek volna a digitális otthonok nyújtotta lehetőségekkel, nekik ilyen téren remek betekintést kínált a Clarus.

Audio and Vision Show 2013 Clarus Audio

Az említett cég munkatársai kellő részletességgel és udvariassággal tolmácsolták, miként is lehetséges egy komplett ház elektronikus vezérlése, a szórakoztató elektronikai berendezésektől kezdve a kinti öntözőrendszerig, akár egyetlen mobiltelefon segítségével. Ehhez némiképp fűződve említhetjük a VARIQ intelligens luxuskabinjait is, melyek szolgáltatásukkal, avagy moduláris alakíthatóságukkal már alapvetően a jövőbe mutatnak.

Akik nélkül mindez nem valósulhatott volna meg?

Köszönjük Önöknek, látogatóinknak, hogy részt vettek az Audio & Vision SHOW 2013 kiállításon! Reméljük, jól érezték magukat, és megígérjük, hogy jövőre még több érdekességet, kihagyhatatlan látni- és hallgatnivalót hozunk önöknek! Továbbá köszönjük kiállítóinknak a részvételt, akik időre és fáradtságra való tekintet nélkül, minden érdeklődőnek és látogatónak maximális hozzáértéssel, odafigyeléssel segítettek tájékozódni!

Találkozunk jövőre is!

Az Audio & Vision SHOW csapata

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.