Audio & Vision SHOW 2013 - Clarus Audio

2013. november 20., szerda, 14:35

Clarus Audio Clarus hangfal házimozi hangfalszett Clarus hangfal Clarus házimozi multiroom intelligens otthon. hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision SHOW

A Clarus fontos résztvevője volt a kiállításnak, elsősorban az intelligens otthon előnyeit reprezentálták. Miután alapos fejtágítást kaptak tőlük a látogatók, beülhettek egy házimozi szobába, melyben a cég által tervezett és készített hangfalak üzemeltek. Tekintettel a folyamatosan foglalt ülésekre és a lelkesen demonstráló munkatársakra, a Clarus emberei nem unatkoztak!

Audio and Vision Show 2013 Clarus AudioAudio and Vision Show 2013 Clarus AudioAudio and Vision Show 2013 Clarus AudioAudio and Vision Show 2013 Clarus Audio

A Clarus bemutató szobája előtt kb. 2 méter magas, különféle készülékekkel telepakolt rack szekrényt és egy kijelzőkkel kirakott telerakott falat láthattunk. A falba süllyesztett monitorok és a hozzájuk tartozó ábrák illusztrálták, miképp valósítató meg egy házon belül a forrásanyagok többfelé közvetítése. Az előbb említett szekrény arra szolgált, hogy a mindehhez szükséges készülékeket, hálózati eszközöket és forrásanyagokat egyetlen, központi helyen tarthassunk. Hogy még a laikusok is nagyjából értsék a rendszer logikai felépítését, minden megjelenítőt, azaz zónát különböző színű megvilágítással jelöltek. A vezérlőszoftver felhasználói felületéről és annak képességeiről udvariasan és kellő alapossággal informáltak a Clarus munkatársai. Tablettel a kezükben, minden érdeklődőnek megmutatták, hogyan használható és mi mindenre képes egy ilyen intelligens rendszer.

Audio and Vision Show 2013 Clarus Audio

A multimédiás hálózat megismerése előtt vagy után mindenki beléphetett a házimozi szobába, ahol a Clarus hatalmas hangfalai szóltak, különféle akciódús forrásanyagokkal. Szerkesztőink ide is ellátogattak néhány röpke percre és a rendszer határtalan erejét már kívülről, a padló rezgéseiből is lehetett érezni. A hangsugárzók karaktere leginkább a hagyományos mozitermek kissé semleges, masszív karakterét imitálták, mellkas rezgető basszusokban sem volt hiány. A dobozok igencsak "felfalták" a szobát domináns hangjukkal, valószínűleg egy sokkal nagyobb teremben még jobban érezték volna magukat, de a látogatók így is nagyon jól szórakoztak.

www.clarus.hu

Audio and Vision Show 2013 Clarus Audio

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.