Gato Audio az Extreme Audio kínálatában

2022. július 11., hétfő, 17:30

Gato GatoAudio audio hifi erősítő DAC hangfal Gato Audio hifi erősítő sztereó erősítő hifi hangfal Gato hangfal Gato erősítő Gato Audio erősítő Gato Audio hangfal

Letisztultság, egyszerűség, funkcionalitás. Ilyen alapokra épülnek a Gato Audio dániában tervezett és gyártott erősítői, hangsugárzói. A nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvendő cég termékei mostantól az Extreme Audio szaküzleteiben is megvásárolhatók.

Gato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato AudioGato Audio hangfal hangszórókGato Audio hangszórókGato Audio FM-8 hangfal hangszóróGato Audio FM-8 hangfal keresztváltóGato Audio factoryGato Audio erősítőkGato Audio DIA-400S NPM hálózati erősítőGato Audio SRV-1 szerver

A Gato Audio célja, hogy eszközei a legfinomabb zenei részleteket is hitelesen tárják fel. Törekszenek az igényes anyaghasználatra, hangsugárzóikat laminált dobozokból készítik, élvonalbeli dán hangszórókkal és precízen kalibrált keresztváltókkal. Közleményük szerint így válik lehetségessé, hogy a kompakt méretek ellenére koncerttermi hangulat jöjjön létre. A Gato Audio csapatát tehetséges fejlesztők képezik. Ritkaságnak számít, hogy egy tető alatt komplett rendszert kínáljanak: forrást, erősítőt és hangfalakat, amelyekből teljesértékű sztereó hangrendszer építhető.

Gato Audio

A Gato Audio sikerének egyik kulcsa, hogy folyamatosan nyit az új technológiák és innovációk felé. Alaposan kutatják a technológia és a hallgatói élmény közti kapcsolatot, keresve a zenei realizmust lehetővé tevő innovációkat.

Gato Audio factory

Gato jellegzetességként említhető a TwinFet push-pull erősítő technológia, amely a magas teljesítményű MOS-FET végerősítők két fő problémáját igyekszik megoldani. Hanfalaik doboza FusedMASS technológiára épül, amelynek célja a magas belső csillapítás, a rezonanciák minimalizálása a jobb hangminőség érdekében. Mindezt megkoronázzák a fázishelyes megszólalást segítő PurePHASE keresztváltók és a kifinomultan megtervezett hangszórók.

Gato Audio hangszórók

Gato Audio erősítők

A gyártó kínálatában található monó (PWR-222), négycsatornás (DPA-4004) és hatcsatornás (DPA-2506) végerősítő is. Integrált sztereó erősítőik közt szerepelnek csak analóg bemenetes (AMP-150 AE) és D/A konverterrel egybeépített (DIA-400S) változatok egyaránt. Dedikált előerősítőt (PRD-3S) is gyártanak, de hamarosan bővülni fog kínálatuk phono előerősítővel (PPA-1) és fejhallgató erősítővel (SDA-1) is. Valamennyi készülék fejlesztése és összeszerelése Koppenhágában történik.

Gato Audio erősítők

Gato Audio forráseszközök

Az erősítőkkel harmonizáló külsejű forráskészülékek között található D/A konverterrel egybeépített hálózati zenelejátszó (PRD-3S NPM) vagy DAC-kal kombinált CD-lejátszó (CDD-1 AE).

Gato Audio

Már fejlesztés alatt van és hamarosan boltokba kerül a Gato Audio SRV-1 is, amely a cég első dedikált Roon szervere lesz, 99 darabra limitált példányszámban. Várhatóan novembertől lesz rendelhető.

Gato Audio SRV-1 szerver

Gato Audio hangfalak

Álló (FM-30 vagy FM-50), állványos (FM-8 vagy FM-15), illetve falra szerelhető (FM-9) hangsugárzók közül válogathatnak a vásárlók, mindegyik passzív kivitelű. Az aktuális zászlóshajóként ismert FM-50 kisebb testvéreihez hasonlóan, dán céggel együttműködve, egyedi fejlesztésű hangszórókat tartalmaz. Érdekesség, hogy a hallgató saját ízlése szerint módosíthat a hangsugárzó karakterén. Hátsó összekötők segítségével változtatható a basszus, részletesség és zenei fókusz.

Gato Audio hangfal hangszórók

A Gato Audio termékek egyéb adataival, árával és kipróbálásával kapcsolatban az Extreme Audio munkatársainál lehet érdeklődni.

extremeaudio.hu

gato-audio.com

Gato Audio

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.