Címke

Loewe [9 találat]


Loewe Speaker 2go mobil ultrakompakt hangrendszer teszt

2013. szeptember 27., 14:10

Loewe Speaker 2go mobil hangrendszerLassan, de biztosan haladunk afelé, hogy ujjal mutogassanak azokra a szórakoztató elektronikai cégekre, akik még nem rukkoltak elő valamilyen csinos, kompakt és hordozható hangrendszerrel. A német Loewe-re többé nem mutogatnak, erről a legújabb "zsebhangfaluk", a Speaker 2go gondoskodik. De van-e félnivalója a konkurenseknek? Erre egy kimerítő teszttel válaszolunk.

Mobil hangrendszer már a Loewe kínálatában is

2013. július 29., 12:00

Loewe Speaker 2go mobil hangrendszerA prémium kategóriában tevékeny, audio/video készülékeinek külsejére, megjelenésére nagy hangsúlyt fektető Loewe is kiveszi a részét a hordozható hangsugárzós kínálatból.

Peterman & Black szalon

2013. április 22., 10:25

Peterman and Black hifi szalon Steinway Lyngdorf Model S high-end rendszerRitka, hogy egy olyan szalonban fordulhatunk meg, ami nem a csodás hangfalak és elektronikák köré épül, hanem a kifinomult stílus és az elegancia dominál. Holott ez a fajta miliő nem áll távol szeretett Pestünktől. Volt idő, amikor egy komoly tekintélyű új vívmány bemutatásának szinte kötelező állomása volt Budapest. Miért is ne lehetne ma is itt a legjobb és legfejlettebb hifik egyik bemutatója?

Loewe IFA 2012

2012. szeptember 1., 13:30

A kiállítás egyik legszebb standja, ez nem vitás. Elegáns, mértéktartó és fantáziadús egyszerre. A Loewe az első pillanattól bizonyítja, hogy a mi elképzeléseink megvalósítása a legfőbb feladata és mi magunk vagyunk a legfontosabbak. Az új eladási rendszer a korábbi szalonokat egy új eszközzel gazdagítja. Egy olyan pulttal ahol az összes, a gyártó által kínált anyagból és színből találunk kézzelfogható mintát. A pultba épített hatalmas képernyőn ellenőrizhetjük, hogy adott színösszeállítás vajon tetszeni fog-e, vagy a kiválasztott állvánnyal a készülék hogyan mutat.

Loewe Connect ID 46 3D LED TV teszt

2012. augusztus 27., 15:15

Vannak a tévék és van a Loewe. Amíg mások azon versengenek, hogy hogyan tudják a készülék szerkezetét legalább szemből észrevétlenné tenni egy vékony kerettel és mit sem törődnek azzal, ahogyan az hátulról kinéz, addig a Loewe modern és lehengerlően elegáns tárgyakat alkot.

Loewe Individual Compose 46 3D LED TV teszt

2012. január 10., 13:50

Kissé erőltetettnek tűnhet a címben megfogalmazott gondolat, ami részben egy szójáték, de nem tekinthettünk el a használatától, mert teljes mértékben megfelel a valóságnak. Méghozzá összességében túlnyomórészt pozitív értelemben. Miért? A cikk végén eláruljuk.

Bose Ole Mio!

2011. november 21., 08:05

Fültanúi lehettünk egy kisebbfajta hangrobbanásnak a Corvin pláza földszintjén, élőzene és vörösbor kíséretében nyitott meg a Bose márkabolt.

A Loewe bemutatta a jövő televízióját

2011. november 15., 10:00

A Loewe a "My Entertainment" szlogennel bemutatta a jövő televízióját. Ötletesen megtervezett ikonok segítségével szemléltették a multimédiás szórakoztatás jövőjét, miközben rendkívüli népszerűség övezte a tökéletes 3D világot bemutató televíziókat. Az internetes alkalmazások kényelmes használata mellett az innovatív beállítási opcióra helyezték a súlypontot.

IFA 2011 - Loewe

2011. szeptember 15., 09:55

A német luxusmárka, a Loewe az idei IFA-n is az extravaganciára és az egyéniségre fektette a hangsúlyt, amelyeket jelen esetben minden téren a 3D-vel egészítettek ti.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.