IFA 2011 - Loewe

2011. szeptember 15., csütörtök, 09:55

IFA2011 kiállítás Loewe

A német luxusmárka, a Loewe az idei IFA-n is az extravaganciára és az egyéniségre fektette a hangsúlyt, amelyeket jelen esetben minden téren a 3D-vel egészítettek ti.

Az Art és Connect szériáit is ellátta az új divattechnológiával, hiszen az a szegmens, ahol a Loewe piacot talált, már természetesnek tekinti ezt az opciót.

A Connect 40, míg az Art 40 és 46 colos változatban lesz majd kapható, mindegyikük aktív záras 3D technológiával felvértezve. A készülékeket a Loewe beépített DR+ merevlemezes rekorderrel is kínálja, így lehetőségünk lesz az időeltolással való tévézésre. A megjelenítőkhöz a gyártó BlueTechVision 3D BR lejátszót és a Sound Projector hangrendszert ajánlja, de természetesen, a Bose-hoz hasonlóan itt is van már parányi kockákból összeállított 5.1-es szett is.

A cég prototípusok terén is bemutatott néhány dolgot, így megcsodálhattuk a megtört, duplakijelzős vagy tükörbe integrált televízióját is. Az előbbinek az internetes alkalmazások terén lehet előnye, a második viszont már abszolút a jövőbe mutat, eddig hasonlót is csupán filmekben láthattunk. Az IFA keretein belül még egy bejelentés is elhangzott, amelyik ugyan lehet, hogy meglepő, viszont mindenki jól járhat vele. A Loewe, LG, Sharp és Philips egyesíti erőit, hogy létrehozzanak egy egységes fejlesztői környezetet a tévés alkalmazások számára. A jelenleginél jóval több alkalmazás készülhetne így minden gyártó okostévéjére, hiszen a sok egyéni helyett egy szabvány platform létezne. Az első verzió októberre készül el, a fejlesztők ezt követően összeülnek, megvitatják véleményeiket, hogy majd a végleges verzió segítségével egyszerűbb legyen az alkalmazások elkészítése.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.