Bose Ole Mio!

Frappáns nyitó bulin vettünk részt a Basys jóvoltából

2011. november 21., hétfő, 08:05

bemutatóterem Bose Loewe basys.net

Fültanúi lehettünk egy kisebbfajta hangrobbanásnak a Corvin pláza földszintjén, élőzene és vörösbor kíséretében nyitott meg a Bose márkabolt.

A basys.net által egy éve üzemeltetett szórakoztató elektronikai szalon kisebb-nagyobb átalakításokon esett át, immár konkrét Bose bemutatóteremként (is) funkcionál. Ha valaki számára idegen fogalom a Bose márkanév, tömören összefoglalhatjuk a gyártó filozófiáját: szlogenjük (Better Sound Through Research ? Jobb Hangminőség a Kutatás Által) jól sugallja a tartalmi lényeget; hi-tech megoldásokkal, az ?audio hagyományoknál? tovább terjedő technológiákkal megépíteni egy jobb hangsugárzót, kifejleszteni valami igazán rendkívülit.

Azt a megtiszteltetést kaptuk, hogy szerkesztőségünket is meghívták a boltnyitás alkalmából tartott, zártkörű partira. A basys.net vezetősége barátságos hangulatban fogadott minket megújult helyiségében, az eladótér két oldalán, apró polcokon helyezték el a Bose aktuális termékeit. Néhány új eszközt is volt alkalmunk kipróbálni, például a SoundLink néven elkeresztelt multimédiás hangszórót, mely alig nagyobb egy zsebkönyvnél (a készüléket körbeölelő, valódi bőrkötés adott némi exkluzivitás érzetet), saját akkumulátorról üzemel és a méretéhez képest szemtelenül jól muzsikál ? ráadásul Bluetooth jelfogadásra is alkalmas, ezzel hódolva a vezetéket nélkülözni kívánó felhasználóknak.

A rövid termékismertetés után külön személyzet látott el bennünket étellel-itallal, mi több, élőzenei kísérettel dobták fel az estét egy énekes hölgy valamint egy gitáros úriember személyében ? természetesen Bose rendszerrel kihangosítva -, a hangulat prímára sikerült. Nem csak hangkeltő eszközökkel találkoztunk a megújult szaküzlet termékpalettáján, szolgáltatásaikkal és kinézetükkel hangsúlyos szereplőként hatottak a helyiségben elhelyezett, jókora képátlójú Loewe televíziók. Ha már képmegjelenítésnél tartunk, külön meglepetést okozott a 80 négyzetméteres bolt hátuljában elhelyezett, etalonnak számító Pioneer Kuro plazma TV, melyen egy Andrea Bocelli koncertfelvétel játszódott, jó darabig lenémítva ? viszont mikor az énekes hölgyemény és az őt kísérő gitáros produkciójuk végéhez értek, kíváncsian belefüleltünk a Bocelli koncertbe is (ebben a hátsó helyiségben tartottak egyéb Pioneer elektronikákat és hangsugárzókat, rajtuk hallgattuk meg Bocelli koncertjét is). Mikor épp senki nem indult vörösborért, egy udvarias Bose szaktanácsadó pár szóval bemutatta azt az eszközt, melyről az élőzene is hallatszott ? mint kiderült, az L1 hangrendszer kifejezetten e célra készült, mikor a mindössze 4 kilogrammos dobozkát végigmértük, a belőle kiálló karcsú hangszóróval, szkeptikusan vettük tudomásul a tényt, hogy ez a termék akár 100 embernek is képes korrekt hangosítást nyújtani. Demonstrációképpen az L1-et kihelyezték a Bose márkabolt ajtaja elé, kifelé nézve a Corvin pláza sétálóterére. Kollégámmal átsétáltam az Alexanda könyvesbolt bejáratáig, az L1 működésbe lépett ? mi pedig szájtátva nyugtáztuk a végeredményt ? az a kis doboz tényleg döbbenetes hangerőt produkált!

Derűs esténk végére tombolát rendeztek, a három nyertes Bose fülhallgatóval vagy iPod-dokkoló hangrendszerrel távozhatott. Reméljük, sok sikerrel és jó eladásokkal büszkélkedhet a basys.net bemutatóterme, mely kinézetileg és szolgáltatásaiban egyaránt hoz egy kellően exkluzív szintet. Ajánljuk minden hang-megszállottnak, hogy ha netalán arra jár, feltétlenül nézzen be hozzájuk.

basys.net

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.