Címke

Inakustik [13 találat]


InAkustik szubkábel teszt

2024. május 27., 23:40

InAkustik szubkábel tesztMagától értetődőnek tartjuk a jó kábelek használatát a hangfalaknál és az elektronikák összekötésénél, de mi a helyzet a szubláda táplálásával? Ott is ennyire fontos a megfelelő kábel kiválasztása? Kipróbáltuk mennyire hatásos az InAkustik Star, Premium és Exzellenz szubkábelek rendszerbe helyezése, változik-e a hang egyáltalán?

InAkustik Referenz AC-4004 AIR tápkábel teszt

2023. november 15., 22:15

InAkustik Referenz AC-4004 AIR high end tápkábelAz InAkustik cég, ha már lúd, legyen kövér alapon a tápkábelek terén is nagyot lépett előre, mégpedig a Referenz sorozatból való AC-4004 AIR változattal, amiből kétfajta kialakítás is járt nálunk. A kétfajta verzió a kábelek végén lévő dugók formájában érhető tetten, az egyik a "sima" IEC C15, ahol a két felső oldalél le van törve 45 fokban és egy IEC C19, ahol mindez (szemből nézve) téglalap alakú. A kinézet és a kialakítás illeszkedik a többi kábeléhez, ugyanaz a jó vastag, de könnyen hajlítható megoldás. Az AIR Helix egy innovatív belső felépítés, ami a gyártó névjegye, itt is megtalálható ugyanúgy, mint a hangfal és az összekötő kábelekben. Érdekességképpen megjegyezzük (a mai világban nem jellemzően) az összes kábel Németországban készül, nem adták ki bérgyártásra más országba.

InAkustik Referenz Power Station AC-4500 tápszűrő teszt

2023. november 3., 12:05

InAkustik Referenz Power Station AC-4500 tápszűrőInAkustik Referenz Power Station AC-4500 tápszűrő tette tiszteletét a szerkesztőségben az igen meggyőzően szereplő kábelek után. A jó hang egyik alapfeltétele a minőségi tápegység, ami nem csak kellőképpen stabil és erős, hanem kiszűri a hálózaton megjelenő külső elektromágneses zavarokat is. A tápszűrők ezt a célt szolgálják, plusz a feszültséget is a névleges szinten tartják, ami nem elvetendő dolog, ismerve a hazai elektromos hálózat minőségét. Digitális és analóg forrást is ellát a maga hat darab kimenetével, ennyi kellőképpen elégnek tűnik egy komplett otthoni lánc táp ellátásához.

InAkustik Referenz LS-4004 AIR és LS-2404 AIR hangfalkábel teszt

2023. július 28., 07:05

InAkustik Referenz LS-4004 AIR és Referenz LS-2404 AIR hangfalkábelekAz InAkustik sem hagyta/hagyhatja figyelmen kívül a maximalistákat, ezért piacra dobta a nekik szánt Referenz LS-4004 AIR és a Referenz LS-2404 AIR hangfalkábeleit, ahol az innováció, az egyszerűség ötvöződik egy meglehetősen bonyolult, Air Helix-nek nevezett megoldással.

InAkustik Referenz 1204 Air kábel teszt

2023. május 29., 10:00

InAkustik Referenz 1204 Air kábelekAz InAkustik cég gyártmányait nem kell különösebben bemutatni az olvasóknak megbízható és igazi német minőség az, amit kínálnak a belépő 1204 AIR-nek nevezett szériától kezdve a high endig bezárólag. A Referenz sorozatból is többfélét választhatunk, pénztárcánktól függően, de az összes kábel ugyanazt a profi felépítést és kidolgozást kínálja, mint a többi. A 1204 AIR összekötő- és tápkábeleket vettük górcső alá, mégpedig a "belépő" sorozatából az Inakustiknak, ahol a belépő jelzőt tessék idézőjelben kezelni.

InAkustik Reference 2404 Air kábel teszt

2023. május 4., 11:15

InAkustik Refrence 2404 Air kábelekA jó kábel az alapja minden otthoni hifi rendszernek, nélkülük nem "futják ki" magukat a láncunk tagjai. Természetesen az alap, hozzáadott összekötőkkel is lehet használni, de a tudásuk legjavát akkor nyújtják, amikor a hozzáillő kábelekkel finomhangoljuk őket. A német InAkustik cég széles választékából csemegéztünk egy kicsit, mégpedig valahol a középkategória környékén találhatókból, nevezetesen a Reference 2404 szériából. Az összes vezeték Németországban készül és egyedileg, kézzel szerelt mindegyik variáció, mégpedig gyártó védjegyének számító Air Helix kialakítással.

Új Inakustik tápkábelek AIR technológiával

2020. november 24., 13:10

Inakustik Referenz AC-4004 Air tápkábelBár a gyártó kínálatában eddig is találhattunk AIR technológiát alkalmazó tápkábelt, a kínálat több év után most végre bővült. Megjelent az AC-4004 AIR és az AC-1204 AIR, melyek szintén ezt a megoldást alkalmazzák.

Inakustik Referenz LS-104/LS-204 Micro AIR kábel teszt

2020. szeptember 30., 11:50

Inakustik Reference Micro AIR kábelekAutókról, ha minőségről van szó, akkor sokaknak elsőként a német gyártmányok ugranak be, mint referencia szint, rengeteg típus neve forrt egybe a megbízhatóságra és minőségre vonatkozó jelzőkkel. Tesztünkben egy, szintén német illetékességű, visszatérő jelleggel felbukkanó kábelgyártó cég, az Inakustik új termékeit vettük szem és fülügyre, jelesen az LS Micro AIR széria két tagját.

Inakustik Reference Air tápkábel teszt

2020. május 25., 20:05

Inakustik Reference AIR tápkábelAz Inakustik német kábelgyártó, amely egyrészt a legmagasabb igényeket is kielégítő és ennek megfelelően árazott, másrészt viszont egyszerű, olcsó konfekció termékeiről lehet ismerős. Szögezzük le: a két üzletágnak gyakorlatilag semmi köze egymáshoz, a Reference kábelek külön telephelyen, kézzel készülnek a manufaktúrában. Tapasztalataink szerint a Reference Air szériával is bizonyítják, hogy a legmagasabb kategóriában is kellő teljesítményt nyújtanak.

Új kábel sorozatot mutatott be az Inakustik

2020. április 9., 10:35

Inakustik Reference LS-204 XL Micro AIR hangfalkábelREFERENCE MICRO AIR néven debütáltak az Inakustik Németországban fejlesztett és gyártott kábelei. Nevükből sejthető módon a gyártó abszolút csúcsnak számító REFERENCE AIR termékvonalának megfizethetőbb opcióját képviselik.

in-akustik Premium Phono Pre-Amp phono előerősítő teszt

2020. február 20., 06:05

in-akustik Premium Phono Pre-Amp phono előerősítőAz in-akustik méltán híres magas minőségű audiofil és high end kábeleiről, azonban a Premium Phono Pre-Amp-pal új vizekre evezett a nagynevű német gyártó. A belépő kategóriát képviselő eszköz akkor lehet jó társ a vinyl lejátszásban, ha régi lemezeinket szeretnénk újra hallgatni, esetleg digitalizálni, vagy ha még csak most ismerkedünk ezzel a világgal és nem szeretnénk komoly költségekbe verni magunkat.

Inakustik Referenz LS-804 AIR hangfalkábel teszt

2020. január 10., 09:05

Inakustik Referenz LS-804 AIR hangfalkábelSokan és sokszor vitázunk a kábelezés jelentőségéről, az egyes kábelek közötti különbségekről és így tovább. Egy valamiben azonban mind egyetérthetünk: a legjobb szigetelőanyag a levegő, avagy vezetőereink között akkor érhetjük el a legteljesebb elcsatolást, ha azokat fizikailag, térben elválasztjuk egymástól és közöttük levegő marad. Ezt az elgondolást valósítja meg az Inakustik AIR szériájával, amelyből most az LS-804 hangfalkábelt volt szerencsénk alaposan kipróbálni.

Bővül az inakustik high end kábel kínálata

2019. augusztus 6., 09:15

inakustik AC-2004 AIR tápkábelAz inakustik nem a levegőbe beszél, amikor levegőről beszél. Ugyanis a teflon után a levegő a legjobb elektromos szigetelő, így a cég különleges felépítésű LS-804 AIR hangsugárzó és AC-2004 tápkábelei is ebből merítenek hasznot.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.