Bővül az inakustik high end kábel kínálata

2019. augusztus 6., kedd, 09:15

inakustik audio hifi kábel tápkábel hangfal hangszóró hangfalkábel hangfal kábel hangsugárzó kábel inakustik kábel audio kábel inakustik hangfalkábel inakustik tápkábel

Az inakustik nem a levegőbe beszél, amikor levegőről beszél. Ugyanis a teflon után a levegő a legjobb elektromos szigetelő, így a cég különleges felépítésű LS-804 AIR hangsugárzó és AC-2004 tápkábelei is ebből merítenek hasznot.

inakustik LS-804 AIR hangfalkábelinakustik LS-804 AIR hangfalkábelinakustik LS-804 AIR hangfalkábelinakustik LS-804 AIR hangfalkábelinakustik AC-2004 AIR tápkábel

Az két újonc az inakustik legfelső, azaz teljes egészében Németországban gyártott, kézzel szerelt Reference Selection termékcsaládját tarkítja. Az LS804 AIR hangfalkábel fő különlegessége (túl azon, hogy a benne lévő, szabad szemmel is látható rézvezetőt csupán merevítő elemek és kábelharisnya veszik körül), hogy lapos profilú, ezáltal karaktere is más, mint a henger keresztmetszetű, spirálban húzott kábeleké.

inakustik LS-804 AIR hangfalkábel

A gyártó szerint az LS-804 AIR a rendkívül gyors impulzusok közvetítése miatt kiemelkedő. Remek partner lehet olyan hangrendszerekben, ahol nem az erő az elsődleges kritérium. A kábel tellúr-réz vezetőből készült (a benne lévő négy rézcsatornát PE mag köré fonták), a végén lévő csatlakozók pedig ródium bevonatúak.

inakustik LS-804 AIR hangfalkábel

Az AC-2004 AIR azoknak készült, akik az AIR technológia előnyét szeretnék tápkábel formában megkapni. A "kihagyott" szigetelőanyag ugyanazt az előnyt eredményezi, mint a sorozat többi tagjánál - egy kábelt, amely megfelel az audiofil elvárásoknak. Minden Referenz AC-2004 AIR tápkábel alapos tesztfolyamaton megy keresztül, amely szigetelési és magasfeszültségű próbákat is magába foglal. Az eredményeket eltárolják, a kábel pedig egyedi szériaszámmal kerül a boltba.

inakustik AC-2004 AIR tápkábel

Az AC-2004 AIR 1/1,5/2/3 m  hosszúságban, az LS-804 AIR pedig 2x3 méteres kiszerelésben vásárolható meg, utóbbi kérhető sarus vagy BFA banándugós végződéssel is.

aida-audio.hu

www.in-akustik.de

inakustik LS-804 AIR hangfalkábel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.