Címke

HDMI [33 találat]


Vezeték nélküli HDMI jeltovábbítóból sosem elég

2019. február 14., 06:20

DVDO Air 4KDVDO Air 2K és DVDO Air 4K néven kerültek forgalomba a gyártó legújabb HDMI jeltovábbítói. A készülékek elsősorban a házimozi rendszerek telepítőinek munkáját könnyíthetik meg.

Új HDMI kábel az AudioQuest kínálatában

2018. október 19., 15:45

AudioQuest Cherry Cola HDMI kábelAudioQuest Cherry Cola néven startolt a cég legújabb, ún. hibrid optikai HDMI kábele, amelynek fő különlegessége, hogy a gyártó korábbi szériáit túllicitálva már 30 méteres hosszig tud 4K/UHD felbontású képet továbbítani. Ezen kívül audiofil minőségű, falba húzható hangsugárzó kábel is érkezett.

HDMI 2.1

2017. november 30., 17:10

HDMI 2.1Január óta tudtuk, hogy érkezik, mostantól hivatalosan itt is van a HDMI következő generációja, a HDMI 2.1.

Monster HDMI kábel teszt

2017. július 19., 21:10

Monster HDMI kábelekLelkes olvasóinknak nem kell bemutatni az amerikai Monster izgalmas termékeit. Korábbi tesztjeinkben számos hordozható hangszórót, fül- és fejhallgatót volt alkalmunk bemutatni és egyben megkedvelni. Azt azonban kevesen tudják, hogy a cég sikersorozata hol is gyökeredzik. A kulcsszó: a kábel!

Új 4K eszközök a DVDO kínálatában

2015. november 26., 08:45

DVDO XtendÚj, 4K képes HDBaseT adapterekkel és egy 4K felskálázóval bővült az eddig elsősorban vezeték nélküli HDMI átjátszóiról ismert DVDO kínálata.

Vendégségben KáCsa Audió-nál

2015. július 16., 19:05

KáCsa AudióEllátogattunk a KáCsa Audió boltjába, hogy kicsit alaposabban megismerjük, hogyan is működik a hely, ahová hifisták, házimozisok sokasága jár, ha minőségi kábelekre vagy csatlakozókra van szüksége. Megnéztük, hogy mi is a 20 éves cég titka.

Tavaszi HiDiamond újdonságok

2015. április 15., 13:05

HiDiamond HDMI Evolution HDMI kábelTöbb újdonsággal is találkozhatunk a hifi és házimozi kábelekre specializálódott HiDiamond kínálatában.

DVDO Air3 vezeték nélküli HDMI jeltovábbító teszt

2014. november 27., 08:25

DVDO Air3 vezeték nélküli HDMI jeltovábbítóNagyon sok esetben előfordul, hogy a HDMI kábel használata mindenféle nehézségekbe ütközik. Azért mert nem akarjuk vagy nem is tudjuk a falat, a padlót vagy épp a mennyezetet kivésni, mert a szabadon futó vezeték csúnya, vagy mert az összes kanyarral együtt, a fal mentén vezetve már túl hosszú volna ahhoz, hogy megbízhatóan működjön. Ezeken kívül a költség vonzat sem elhanyagolható, hiszen egy jobbfajta 15 méteres HDMI simán belekerül 30-50000 forintba, a csúcsminőségűek pedig ennek többszörösébe. A vezeték nélküli kapcsolatra, az előbb említettek mellett, még ezernyi indokunk lehet, amit felsorolni is reménytelen feladat volna. A DVDO Air3 termékei a HDMI-n közvetített jelek vezeték nélküli, oda-vissza továbbítására születtek. 

Essence HDACC HDMI-s DAC teszt

2014. november 20., 15:35

Essence HDACC HDMI-s DACNagy várakozás övezte a szerkesztőségben, hogy megérkezzen az első, általunk is kipróbálható, HDMI bemenettel rendelkező DAC, mely sok egyéb, hasznos funkcióval is fel van szerelve. Az Essence HDACC ára barátságos a szolgáltatásaihoz mérten, lássuk, hogy a hangminősége is tovább erősíti-e a pozícióját?!

HiDiamond Magyarországon

2014. október 14., 16:55

HiDiamond interkonnekt kábelEgy különleges kábelgyártó céget üdvözölhetünk hazánkban, melynek neve HiDiamond. A felsőkategóriás kábelekre szakosodott manufaktúra, Olaszországban készíti csöppet sem hétköznapi termékeit.

DVDO profiknak és 4K-függőknek

2014. szeptember 15., 11:20

DVDO iScan Mini 4K jelgenerátor és felskálázóNemrégiben újabb márkával gazdagodott az Audio Centrum kínálata. A DVDO néven futó márkáról azt feltételeznénk, hogy a jó öreg DVD lemezekhez van köze, valójában sokkal aktuálisabb eszközök gyártásával foglalkozik.

AudioQuest akció

2014. január 20., 08:55

AudioQuest kábelAkik régóta szemezgetnek az AudioQuest valamelyik termékével, azok számára jó hír lehet, hogy február 15-ig az itthoni forgalmazó mindent, ami AQ, 20 % árkedvezménnyel kínál.

HDMI 2.0

2013. szeptember 6., 14:55

HDMI kábelRég vártuk és most elkészült a HDMI legújabb generációja a 2.0, ami annyira sokat megőrzött a régi változatból, hogy akár az 1.5 verziószámot is viselhetné!

Az első tévé HDMI 2.0 csatlakozással

2013. szeptember 5., 17:05

Panasonic TX-L65WT600 UHD TVEzúttal a HDMI 2.0 csatlakozó használatában előzött meg mindenkit a Panasonic, amit az új 4K, pontosabban UHD felbontású L65WT600-as tévéjükre szereltek.

AudioQuest USB kábelek és HDMI adapterek

2013. július 24., 09:45

AudioQuest HDMI adapterDigitális kábelek, USB 3.0 és Apple Lightning csatlakozók, és még sok más újdonság az AudioQuest kínálatában.

Újdonságok az Epson világából

2012. október 29., 14:40

Számunkra a házimozi projektorok közötti újdonságok adták meg az alaphangot az őszi modellfrissítések bemutatóján az Epson háza táján. Persze volt még mire meregetni a szemeinket, mert a vetített képek mellett a nyomtatók terén is egységes előrelépés tapasztalható a márka kínálatában.

Monster IFA 2012

2012. szeptember 2., 16:05

A hangminőség és dizájn tényezők évről évre egyre ritkábban zárják ki egymást. Testreszabható, ténylegesen ékszerként funkcionáló fülesek is felvillantak az amerikai Monster standján. Emellett nem volt hiány példaértékű HDMI kábelekben és a manapság trendi, hordozható hangrendszerekben sem. Rejtélyes módon nem engedték fényképezőgép és kamera használatát, pedig bőven akadt látnivaló.

Avinity HDMI High-End Edition kábel teszt

2012. június 1., 15:50

Cikkünk főszereplője vérbeli házimozis kábel, neve, típusa: Avinity HDMI High-End Edition, de mellette az új márka többi családtagjáról is ejtünk néhány szót. Az Avinity egy új csillag a HAMA cég égboltján, echte német tervezésű és gyártású, Ők forgalmazzák, mi örömmel teszteljük.

Avinity kábelek a Hama kínálatában

2012. február 15., 12:35

Ez a kategória nem a kommersz, nagyáruházi polcokra kitett, kilóra kapható spagetti zsinórokat takarja - a Hama prémium kategóriás kábelcsaládja több szempontból is ígéretesnek tűnik.

Hama HDMI kábelek minden TV-hez, vetítőhöz és pénztárcához

2012. február 7., 08:25

Bár a digitális jelek elméletileg csak 0 és 1 értéket vehetnek fel, szerkesztőségünkben nap mint nap tapasztaljuk, hogy még viszonylag olcsó HDMI kábelek között is mindenki számára látható különbség van. Tehát a gyakorlatban az LCD vagy plazma TV, vetítő kép- és hangminőségét egy HDMI kábel is képes jelentősen lealázni vagy az egekbe emelni. Tesztlaborunkban 4 eltérő árkategóriájú Hama HDMI kábel járt, ezek kivitelét, jellemzőit és képminőségre gyakorolt hatását vettük górcső alá.

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.