Új JBL Studio szériás hangfalak jönnek!

2021. október 16., szombat, 16:35

JBL audio hifi házimozi hangfal mélyláda JBL hangfal hifi hangfal házimozi hangfalszett aktív mélyláda JBL mélyláda JBL házimozi

Hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek a JBL legfrissebb belépő/középkategóriás, hifi és házimozi hangrendszer építésére egyaránt alkalmas, Studio sorozatú hangfalai. A vadonatúj termékcsalád a cég 75 éves professzionális színpadtechnikai hátterét és a JBL HDI Series hangsugárzók koncepcióját kamatoztatja, viszont megfizethetőbb kivitelben.

JBL Studio 6 hangfalcsaládJBL Studio 698 hangfalJBL Studio 698 hangfalJBL Studio 690 hangfalJBL Studio 630 hangfalJBL Studio 630 hangfalJBL Studio 630 hangfalJBL Studio 630 hangfal magassugárzóJBL Studio 620 hangfalJBL Studio 610 háttérsugárzóJBL Studio 625 centersugárzóJBL Studio 625 centersugárzó hátlapJBL Studio 625 centersugárzó hátlapJBL Studio 665 centersugárzóJBL Studio 665 centersugárzó hátlapJBL Studio 660P aktív mélyláda

Az új JBL Studio családban lévő hangsugárzók a prémium kategóriás JBL Synthesis HDI sorozat (melynek legkisebb tagja, a HDI-1600 állványos hangfal már nálunk is vendégeskedett) alapelveit alkalmazzák egyszerűbb kivitelben, ennél fogva kedvezőbb áron. A hangszórókat egyedileg tervezték, kimondottan ehhez a sorozathoz, ám öröklődtek olyan akusztikai képességeket meghatározó részletek is, mint az ívelt szélű, rezonanciacsökkentett doboz, valamint a HDI hullámvezetőbe ültetett kompressziós magassugárzó.

JBL Studio 630 hangfal magassugárzó

A különleges "tölcséres" kivitel és a magas teherbírású PolyPlas hangszórók is a JBL koncerteken/mozitermekben alkalmazott, jól bevált hangkarakterét hasznosítják, otthoni szobakörnyezetre optimalizálva.

JBL Studio 698 hangfal

A széria három álló hangfalat is tartalmaz. A legnagyobb Studio 698 háromutas basszreflex kivitelű. Utána következnek kisebb testvérei: a két és félutas Studio 690 és Studio 680. Mindhárom álló hangfal tartozékai között szerepel a padlófelülettől függően választható tüskés, vagy gumis alátét. Közülük szobaméret, terhelhetőség, valamint hangerő-igény függvényében lehet választani.

JBL Studio 630 hangfal

Két állványos (Studio 630 és Studio 620) hangfalat is tartalmaz a termékcsalád, valamint egy lapos profilú, falra akasztható, leginkább házimozi háttérsugárzó célra szánt opciót is (Studio 610).

JBL Studio 610 háttérsugárzó

Érdekesség, hogy két centersugárzó közül is lehet választani: a Studio 625C klasszikus kiosztásban tartalmaz két 133 mm-es mélyközépsugárzót, középen függőlegesen beépített kompressziós hangszóróval.

JBL Studio 625 centersugárzó

A Studio 665C hozzá képest kiegészül széltében még 1-1 db 133 mm-es hangszóróval, ami által érzékenysége 5 dB-vel magasabb és feltételezhetően a terhelhetősége is jobb.

JBL Studio 665 centersugárzó

Házimozi vagy pl. 2.1 hangrendszer építése esetén a harmonikus JBL összkép elérése érdekében, két aktív mélysugárzó is része a Studio sorozatnak. A kisebbik (Studio 650P) 254 mm-es PolyPlay hangszórót és 250 W RMS teljesítményű erősítőt tartalmaz, míg a nagytestvér (Studio 660P) 500 wattos erősítővel és 305 mm-es hangszóróval rendelkezik - mindkét mélyláda lefelé néző, finomhangolt reflexnyílással egészül ki.

JBL Studio 660P aktív mélyláda

Az új JBL Studio hangfalakhoz fűződő további részletes leírások és árak megtalálhatók hivatalos magyarországi disztribútoruk, a Házimozi Stúdió honlapján. Az első modellek októbertől 2021. év végéig fokozatosan érkeznek majd, ezért a meghallgatással, rendeléssel kapcsolatban mindenképpen ajánlott a forgalmazóval történő, előzetes egyeztetés.

hazimozistudio.hu

JBL Studio 630 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.