Kié lesz az utolsó?

2016. október 14., péntek, 06:10

Klipsch audio hifi hangfal hangszóró high end hifi hangfal Klipsch hangfal Klipsch Palladium high end hangfal

Európa készletének egyik utolsó Klipsch Palladium P-38F hangfal párja Magyarországon landolt, és az Extreme Audio bemutatótermében, zavarba ejtően jó áron várja gazdáját.

Az egyik legrégebben működő amerikai hangfalgyártóként ismert Klipsch immár egy ideje hazánk kínálatát is tarkítja. Javarészt kisebb szériái állnak rivaldafényben, melyekről jónéhány cikket honlapunkon is olvashattak. A szóban forgó termék a cég tudásának legjavát hordozza magában, ezért mielőtt bárki bármit gondol, a kisebb modellekre asszociálva, érdemes mielőbb meghallgatni (már ameddig lehet), hiszen ahogy a felhasznált anyagok, technológiák és fényképek sugallják, ez már egy más világ.

Klipsch Palladium hangfal

A Palladium, mint zászlóshajó sorozat tervezésekor fontosnak tartották, hogy a hangfalak vizuális értelemben is megnyerőek legyenek. A végeredmény részben technológia, részben szobadísz, ami modern és klasszikus hangulatú otthonokban is szép látványt nyújt.

Klipsch Palladium P-38F hangfal

A Palladium sorozat három állódobozának középső tagja a P-38F, melyből az egyik utolsó, európai raktárban lévő pár jött kis hazánkba. A basszreflex rendszerű szépség kecses külseje ne tévesszen meg senkit: 55 kilós testében 122 dB kifejtésére alkalmas, hibrid (szőtt Rohacell) kónuszokból és tölcséres, titán magassugárzóból álló hangszórókészlet lapul. Stabilan 40 Hz-től 24 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban képes muzsikálni, hajtására 50 és 750 W közötti teljesítményű erősítőt javasol a gyártó.

Az Extreme Audio bemutatótermében bárki meghallgathatja a hangfalat, melynek meggyőző termékadatai és zebramintás furnérja mellé hasonlóan vonzó árcédula társul: aki még időben lecsap rá, 4 millió helyett 2 millió magyar forintért viheti haza a párat.

Klipsch Palladium P-38F hangfal

Ez az, ami valóban kihagyhatatlan ajánlat, persze csak akkor, ha az ember zsebében, bankszámláján pihen az ára. Akárhogy is, aki teheti, fülelje meg ezt a mestermunkát!

www.extremeaudio.hu

www.klipsch.com

Klipsch Palladium P-38F hangfal az Extreme Audio-ban

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.