Kié lesz az utolsó?

2016. október 14., péntek, 06:10

Klipsch audio hifi hangfal hangszóró high end hifi hangfal Klipsch hangfal Klipsch Palladium high end hangfal

Európa készletének egyik utolsó Klipsch Palladium P-38F hangfal párja Magyarországon landolt, és az Extreme Audio bemutatótermében, zavarba ejtően jó áron várja gazdáját.

Klipsch Palladium P-38F hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Palladium P-38F hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Palladium P-38F hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangszóróKlipsch Palladium P-38F hangszóróKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfal hátlapKlipsch Palladium hangfalakKlipsch Palladium hangfalKlipsch Palladium hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Palladium P-38F hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Palladium P-38F hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Palladium P-38F hangfal az Extreme Audio-banKlipsch Palladium P-38F hangfal csatlakozó

Az egyik legrégebben működő amerikai hangfalgyártóként ismert Klipsch immár egy ideje hazánk kínálatát is tarkítja. Javarészt kisebb szériái állnak rivaldafényben, melyekről jónéhány cikket honlapunkon is olvashattak. A szóban forgó termék a cég tudásának legjavát hordozza magában, ezért mielőtt bárki bármit gondol, a kisebb modellekre asszociálva, érdemes mielőbb meghallgatni (már ameddig lehet), hiszen ahogy a felhasznált anyagok, technológiák és fényképek sugallják, ez már egy más világ.

Klipsch Palladium hangfal

A Palladium, mint zászlóshajó sorozat tervezésekor fontosnak tartották, hogy a hangfalak vizuális értelemben is megnyerőek legyenek. A végeredmény részben technológia, részben szobadísz, ami modern és klasszikus hangulatú otthonokban is szép látványt nyújt.

Klipsch Palladium P-38F hangfal

A Palladium sorozat három állódobozának középső tagja a P-38F, melyből az egyik utolsó, európai raktárban lévő pár jött kis hazánkba. A basszreflex rendszerű szépség kecses külseje ne tévesszen meg senkit: 55 kilós testében 122 dB kifejtésére alkalmas, hibrid (szőtt Rohacell) kónuszokból és tölcséres, titán magassugárzóból álló hangszórókészlet lapul. Stabilan 40 Hz-től 24 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban képes muzsikálni, hajtására 50 és 750 W közötti teljesítményű erősítőt javasol a gyártó.

Az Extreme Audio bemutatótermében bárki meghallgathatja a hangfalat, melynek meggyőző termékadatai és zebramintás furnérja mellé hasonlóan vonzó árcédula társul: aki még időben lecsap rá, 4 millió helyett 2 millió magyar forintért viheti haza a párat.

Klipsch Palladium P-38F hangfal

Ez az, ami valóban kihagyhatatlan ajánlat, persze csak akkor, ha az ember zsebében, bankszámláján pihen az ára. Akárhogy is, aki teheti, fülelje meg ezt a mestermunkát!

www.extremeaudio.hu

www.klipsch.com

Klipsch Palladium P-38F hangfal az Extreme Audio-ban

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.