Frissítés a quadral ARGENTUM családban

2016. január 26., kedd, 13:50

quadral audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangszóró hifi hangfal házimozi hangfalszett quadral hangfal quadral ARGENTUM

Némi szépítgetés érte a német hangfalgyártó quadral egyik legmegfizethetőbb, ARGENTUM sorozatát. Az ötödik generációs hangdobozok már nálunk is kaphatóak.

quadral ARGENTUM hangfalakquadral ARGENTUM hangfalakquadral ARGENTUM hangfalakquadral ARGENTUM hangszóróquadral ARGENTUM 590 hangfalquadral ARGENTUM 570 hangfalquadral ARGENTUM 550 hangfalquadral ARGENTUM 530 hangfalquadral ARGENTUM 520 hangfalquadral ARGENTUM 520 hangfal

Fényesre polírozott előlap és egy teljes szélességben díszelgő alumínium lemez díszíti az 5. generációs quadral ARGENTUM hangfalak arculatát. A korábbi, faerezetes mintájú PVC fólia helyett selyemfényű bevonatot alkalmaz a gyártó, így az újoncok napjaink modern médiabútoraihoz is jobban passzolnak.

quadral ARGENTUM hangszóró

Az ARGENTUM hangfalakba a CHROMIUM STYLE sorozatban használt mély/középsugárzók kerültek, valamint a magassugárzó is egy új konstrukció a korábbihoz képest, melynek köszönhetően a gyártó állítása szerint még kifinomultabb hangzást és szélesebb hangképet kapunk. A család két elődjéhez, nevezetesen az ARGENTUM 470 álló és ARGENTUM 430 állványos hangfalakhoz már nekünk is volt szerencsénk, mindkettőről részletes cikk készült. Az előbb írt, alapvetően "fülbesimuló" és részletező karakterű hangsugárzókat elsősorban hangszeres zenék rajongóinak javasoltuk, akik az "alapszintű" hifi eszközöknél egy-két fokkal komolyabb rendszert építenének.

quadral ARGENTUM hangfalak

Az új modellek már kis hazánkban is kaphatóak, amennyiben olvasóink kíváncsiak rájuk, akkor előzetes időpont egyeztetést követően, bármelyik típust kipróbálhatják, meghallgathatják a Stream Audio hifi bemutatótermében. Ugyanott természetesen számos más quadral széria is tesztelhető, megvásárolható.

www.streamaudio.hu

quadral ARGENTUM hangfalak

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.