Címke

JBL [171 találat]


JBL Xtreme 4 Bluetooth hangszóró teszt

2024. április 2., 00:45

JBL Xtreme 4 Bluetooth hangszóróA JBL talán kezdetek óta legszélesebb körben felhasználható modellje az Xtreme, melynek már a 4. generációja örvendezteti meg rajongói szívét. Az elődje több mint 3 éve fordult meg nálunk és nagyon kíváncsian vártuk, hogy milyen fejlesztésekkel érkezett az újonc, nem vártunk hiába!

JBL Tune Flex, Beam és Buds TWS Bluetooth fülhallgatók áttekintése

2024. február 22., 12:30

JBL Tune TWS fülhallgatókNem egészen teszt, inkább áttekintés következik, mivel a JBL Tune szériában több vezeték nélküli fülhallgató is kapható azonos áron. A gyártó kínálata rohamosan fejlődik, modelljei szinte évi rendszerességgel váltják egymást, ezért nem könnyű kiigazodni az aktuális kínálatban, kideríteni, hogy melyik a legkiforrottabb modell. Az újdonság varázsa nem minden, hangzatos funkcióktól függetlenül a komfort legalább annyira eldönti egy ilyen termék sikerét. Ha valaki naprakész felszereltségű JBL TWS opciót keres 50 000 forint alatt, akkor a Tune Flex, Tune Buds és Tune Beam neve egyaránt felbukkan. Melyiket érdemes választani, mi várható A JBL középkategóriás krémjétől?

JBL Live 770NC aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2024. január 31., 11:10

JBL Live 770NC Bluetooth fejhallgatóNehéz lépést tartani a JBL vezeték nélküli füleseivel. Évről évre sűrűn érkeznek az új modellek, ami leginkább a folyamatosan fejlődő Bluetooth technológiának tudható be. Nem is olyan régen még meggyőződéssel gondoltuk, hogy aki zavaró hibák nélkül szeretne élvezhető vezeték nélküli élményt egy fejhallgatótól, ne adja lejjebb a prémium kategóriánál. A Live 770NC ékes példája, hogy 2024-ben már bőven 100 000 forint alatt is kapható olyan Bluetooth füles, ami egyszerűen kiforrott és jó, megfelel a mindennapi követelményeknek, kellemesen szól és kényelmes is. De azért fejtsük ki bővebben, hogy miért látjuk/halljuk versenyképesnek a cég középkategóriás újoncát!

JBL Authentics 500 multiroom hangrendszer teszt

2023. december 28., 12:15

JBL Authentics 500 hangfalA JBL évek óta készít hálózatképes, egydobozos hangrendszereket. A korábban debütáló Link széria volt saját megközelítésük, mely HomePod/Google Nest alternatíva benyomását keltette. Kellemes irány volt, de valahogy hiányzott belőle a fantázia. Az Authentics 500 csavar egyet a sztorin, mert olyan külsőt kapott, ami a retró szerelmeseit könnyebben megérinti. A '70-es évek inspirálták, de belül fenevad lapul, ezért érdemes jóban lenni a szomszédokkal.

JBL vezeték nélküli lemezjátszó érkezett

2023. december 20., 23:25

JBL Spinner BT vinyl lemezjátszóA JBL Spinner BT Bluetooth kapcsolat által is képes továbbítani a lejátszott vinyl lemez hangját szinte bármilyen vezeték nélküli hangrendszernek. AptX HD kodeket alkalmaz, melynek köszönhetően a gyártó közleménye szerint nem kell áldozni a hangminőségből. Az első darabok már Magyarországra is megérkeztek.

JBL Authentics 300 multiroom hangrendszer teszt

2023. november 27., 12:20

JBL Authentics 300 hangfalA JBL Authentics széria e sorok írásakor három tagot számlál. A középsőnek számító Authentics 300 abban tér el két testvérétől, hogy akkumulátort is tartalmaz. Ha nagyon egyszerűen kellene elmagyarázni, akkor kapunk egy vintage rádiónak öltözött JBL PartyBox hangrendszert. Tényleges tudása viszont ennél összetettebb, ráadásul nem kizárólag házibulira szolgál.

JBL Authentics 200 multiroom hangrendszer teszt

2023. október 29., 17:50

JBL Authentics 200 multiroom hangrendszerA JBL Authentics széria azokat veszik célba, akik a régies megjelenést modern funkciókkal szeretnék kombinálni. Ehhez kapcsolódik még az ütős hang, ami a helytakarékos kivitelt ismerve ellentmondásosnak tűnhet. A kis Authentics 200 azonban minden okossága mellett azért szerethető, mert szükség esetén vadulni is lehet vele. Próbálja egy miniatürizált jukebox benyomását kelteni, de valójában szteroidkúrán átesett internetrádiót kapunk. Ez lenne a hifi jövője?

JBL PartyBox Ultimate party hangszóró teszt

2023. október 14., 20:25

JBL PartyBox Ultimate party hangszóróAhogy már oly sokszor leírtuk, mindegy mennyi high end vagy audiofil rendszert látttunk és hallottunk a magazin létezése óta, ha egy JBL hangszórót kapunk kézhez, az valamiért mindig előhozza belőlünk a gyermeki kíváncsiságot (tehát a hülyegyerek énünket) és eddig kivétel nélkül széles vigyorral fogadtuk ezeket az új Bluetooth csodákat. Mindegy volt, hogy bringakulacs méretű vagy 30-40 kg-os dög, eddig még nem sikerült csalódni! Na, akkor vajon mi lesz most?!

JBL Synthesis HDI-3600 álló hangfal teszt

2023. október 7., 00:20

JBL Synthesis HDI-3600 hangfalManapság egy minőségi hangfalnak összetett igényeknek kell megfelelnie. Legyen csinos, szóljon nagyot, de közben ne rogyjon össze intenzív járatástól a dinamikája. Halkan is legyen tiszta, hangosan se bántson, de tömörített műsorral ne bánjon szigorúan. A JBL felsőbb kategóriáját képviselő HDI széria, azon belül az európai feleségek számára még emészthető, 3600 nevezetű doboz itt jön képbe. Hiánytalan képviselője annak, amiről sok "mindenevő" vájtfülű manapság áhítozik. Vajon megérte annyit fohászkodni?

Új JBL Authentics hangrendszerek jönnek

2023. október 3., 10:40

JBL Authentics hangfalakA JBL három WiFi-képes okos hangrendszert jelentett be, melyek nosztalgikus látványt nyújtanak, belül azonban a legújabb fejlesztéseket tartalmazzák. Az Authentics 200, Authentics 300 és Authentics 500 nevet viselő eszközök főleg méretben és teljesítményben különböznek. Hamarosan teszt is várható, addig jöjjön néhány fotó és termékadat!

JBL Studio 680 álló hangfal teszt

2023. július 14., 22:10

JBL Studio 680 hangfalA legtöbben mindenevő, házimozira és önfeledt zenehallgatásra egyformán bevethető hangrendszerre vágynak. A filmes és zenei igényeket azonban nem könnyű összeegyeztetni. A JBL úgy hidalja át a két világot, hogy otthonokba szánt hangsugárzóihoz saját professzionális hátteréből merít ihletet. Ebben fontos szereplő a kompressziós hangszóró. A Studio 6 széria a legkedvezőbb ár/érték arányú opció azoknak, akik ennek előnyeit szeretnék otthonukban élvezni.

Nyárindító akció a Házimozi Stúdióban

2023. június 16., 10:35

Házimozi Stúdió akcióDíjnyertes audiofil hangfalak, erősítők és hálózati zenelejátszók is kiemelt kedvezménnyel rendelhetők a Házimozi Stúdiótól. Arcam, JBL, Lyngdorf Audio és Revel termékek is szerepelnek az akcióban. Rövid hírünkben áttekintjük, hogy miket érint a különleges ajánlat.

JBL Stage A130 állványos hangfal teszt

2023. június 10., 00:30

JBL Stage A130 hangfalA JBL neve fogalom szerte a világban, így idehaza is. Repertoárjukban elsősorban hangfalakat találunk, amelyek mindenki igényét képesek kiszolgálni, legyen szó hétköznapi szórakozásról, vagy professzionális hangvisszaadásról. A legújabb Stage családjuk a cég jelenlegi belépő sorozata, ami az árán megmutatkozik, a minőséget illetően viszont nem, azon megpróbál jócskán túllépni. A Stage A130 állványos hangdobozuk az első fecske a szériából a szerkesztőségünkben, célja az, hogy zsebpénzért kínáljon meggyőző hangot.

JBL Charge 5 és Boombox 3 WiFi kiadásban

2023. június 8., 09:10

JBL Boombox 3 Wi-Fi Charge 5 Wi-FiA JBL elkészítette magas népszerűségnek örvendő Charge 5 és Boombox 3 hangrendszereinek WiFi funkcióval kiegészített változatait. A hozzáadott szolgáltatásnak köszönhetően natív Chromecast, AirPlay és Spotify Connect támogatottság valósul meg egy vezeték nélküli helyi hálózat hatókörén belül.

JBL Tour Pro 2 aktív zajzáras TWS Bluetooth fülhallgató teszt

2023. május 13., 14:25

JBL Tour Pro 2 TWS Bluetooth fülhallgatóA teljesen vezeték nélküli (TWS) fülhallgató kínálat egyre zsúfoltabb, ezért új ötletekre van szükség, hogyha egy cég ki akar tűnni a tömegből. A JBL Tour Pro 2 a gyártó eddigi első, kijelzős tokkal tervezett fülese. Vajon a prémium ár csak a kijelző miatt, vagy más extrákért is indokolt? Sok részlettel találkoztunk a tesztelés során, melyekre igyekszünk maradéktalanul kitérni!

JBL 4305P aktív hangfal teszt

2023. március 24., 23:00

JBL 4305P aktív hangfalA JBL 4305P professzionális és otthoni hangrendszerek tudását kombinálja. Fő bája, hogy egyszerűséggel reagál még összetett igényekre is. Akkor mindent tud? Nem, de majdnem. Vezetékes és vezeték nélküli technológiákat, D/A konvertert és erősítőt is tartalmaz. Mindezt szinte aranyosan kompakt méretben tálalja, nosztalgikus formatervvel és HDI tölcsérrel megfűszerezve. Mit tud a gyakorlatban?

JBL Bar 1000 soundbar teszt

2023. március 6., 19:10

JBL Bar 1000 soundbarAhogy a JBL Bar 300 tesztje során említettük, lassan de biztosan el fogjuk érni a JBL Bar család csúcsát, és bár a kezdéskor még csak négy taggal számoltunk, a Bar 1000-hez érve örömmel jelenthetjük be, hogy nem ő a plafon. Időközben, bár a létezéséről tudtunk, végre megérkezett a forgalmazóhoz az aktuális csúcsragadozó is, de először elmeséljük, hogy a Bar 1000 mit művelt a nálunk töltött ideje alatt.

JBL Endurance Peak 3 TWS Bluetooth sportfülhallgató teszt

2023. február 26., 16:55

JBL Endurance Peak 3 TWS Bluetooth sportfülhallgatóA JBL Endurance Peak 3 olyan sportolóknak készült, akik a lehető legtovább szeretnének vezeték nélkül zenét hallgatni. Összesen 50 óra üzemidőt kínál az akkumulátora, vízálló és átlagosnál magasabb áráért cserébe, TWS viszonylatban jól is szól. A JBL sportkiegészítője nemcsak az átlagos fülesek sorából lóg ki, hanem a használója füléből is, de jóformán csak a formaterv, amit meg kell neki bocsátani.

JBL Bar 800 soundbar teszt

2023. február 20., 10:10

JBL Bar 800 soundbarAz új JBL Bar sorozat jelenlegi 3. tagjához érkeztünk a ranglétrán. A JBL Bar 800 már egy komolyabb ugrás az előzőekhez képest, nemcsak teljesítményével, hanem jelfeldolgozásával és főleg téralkotásával valamint hangszórókészletével kopogtat az Atmos soundbar-ok felső házának ajtaján.

JBL Tour One M2 aktív zajzáras Bluetooth fejhallgató teszt

2023. február 14., 10:10

JBL Tour One M2 Bluetooth fejhallgatóA modernkori digitális munkásember sok feladatot bíz egy eszközre. Vajon szolgálhat-e egy zenehallgató eszköz elsőosztályú kommunikációra és a külvilági stressz csökkentésére? Régóta tudni, hogy igen. De vajon e funkciók maradéktalanul ki vannak már használva? A JBL arról próbálja meggyőzni a rendszeres utazókat, hogy képes még e területeken újat felmutatni és a szolgáltatásokat magasabb szintre emelni. Kérdés csak, hogy milyen áron?

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.